Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
VYRESENO C7G CTDi nejde nastartovat
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 20:28  Naposledy upravil cocks dne 23.5.2015 , 20:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj, mam Civic 7G 1.7 CTDi 74kW rv 2003 a uz delsi dobu (mam ho cca mesic dva) se mi zdalo, ze motor celkem dlouho toci, nez naskoci, chytil ale pokazdy, dnes se mi ale stalo, ze nenaskocil, asi az na paty pokus..dojel jsem domu tam to chcipnul a ted uz nechyti. Podavaci cerpadlo bezi, immobilizer dle kontrolky v poradku, starter toci jak zbesilej ale nechytne...jako by tam nesla nafta.
Palivak menenej cca pred rokem, najeto na nej cca 10 000..je u nej i balonek tak jsem zkousel pumpovat ale beze zmeny.
Rady, tipy ? Dik..
PS. Snad se zas neprojevilo to, ze je delanej v Anglii jelikoz kdysi Anglani taky nebyli zadnej slagr... :/
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 22:32   Citovat  

Často bejvá problém se vstřikovačemau hondích dieslů, tak třeba je to i tvůj případ.

Nedá se to nějak vymontovat a zkusit esi cákají do flašky? Vůbec nevím jak je to tam dělaný to mi hlava nebere
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 22:48   Citovat  

Žhavící svíčky ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 22:53   Citovat  

Daver - to se mi nezda..by to alespon chytlo ne ?
Area - tez mi neprijde ze by znicehonic...ale vse se snad ukaze zitra az to napichnem a pak se to rozcukne treba no..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 22:59   Citovat  

cocks napsal:
Daver - to se mi nezda..by to alespon chytlo ne ?
Area - tez mi neprijde ze by znicehonic...ale vse se snad ukaze zitra az to napichnem a pak se to rozcukne treba no..

Uvidíš co zjistíte kamosovi se celkem razantně zhorsovali starty a motor dlouho točil než nastartoval a šlo to ráz na ráz oproti tomu já žhavící svíčky nikdy neměnil a starty i v zimě normální měl jsem rok 2002 najeto necelých 230t
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 23:41   Citovat  

area07 napsal:
Uvidíš co zjistíte kamosovi se celkem razantně zhorsovali starty a motor dlouho točil než nastartoval a šlo to ráz na ráz oproti tomu já žhavící svíčky nikdy neměnil a starty i v zimě normální měl jsem rok 2002 najeto necelých 230t

Prijde mi, ze u nafty je mozny vsechno..
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 8:56   Citovat  

Jo ty svíčky by to být mohly ... nafta se zapaluje tlakem, problém ale je, že v tutěch "přetechnizovaných" dieselech (common rail apod) to bez žhavících svíček jde hodně blbě, jestli vůbec.
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 13:51   Citovat  

V 4EE2 to žhaví na dvakrát, předžhaví na start a potom dožhavuje ( už bez rozsvícené signalizace) a je pravda, že to co popisuješ je standardní chování žhaviček v háji... horší se to postupně a nakonec šlus...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 21:22   Citovat  

No ja k t9mu dneska prisel jelikoz jsem si vzpomnel, ze to ma za kastlikem schovanej ten narazovej cudl..zmacknul jsem ho, otocil klickem a motor chytil. Trochu se cukal ale slo to. Tak jsem to chcipnul a jel jsem do prace. Prijel jsem a standard uz jen otocit klickem a zas na skrtnuti sel..tak ze to pojedu projet..chvili to bylo takovy nemastny neslany ale pak se naj3enou chytil a (asi jen pocitove) mi prislo, ze to najednou nejak dobre jede tak jsem to jel protahnout, jel fakt jak utrzenej...a najednou to po cca 20ti km ztratilo vykon, typickej nouzak, rozsvitila se kontrolka motoru a chvilema to jakoby slo na 3 nebo alespon to mi to nejvic pripominalo...no a tak jsem se chtel otocit ale chciplo to a uz to nejde nstartovat. Odpojil jsem baterku, zkousel jsem vsechno mozny a nic a tak ted cca 20km od domu cekam na odtah Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 21:27   Citovat  

Divny je, ze se zacal i divne chovat alarm (jablotron) a cela ta elektrika se mi nejak nezda.
Taky jsem tankoval na ONO...ale tam tankuju uz leta a bez problemu..
A taky jsem ted den dojel nadrz skoro do prazdna..tak jestli tam byl nejakej binec..tezko rict..tldela to vic veci najednou..taky se mi uz od zacatku nezda rizeni, vzdycky jakoby byl volant zatuhlej, nejdriv nejde skoro urvat a pak jde zlehka..tak mam podezreni na nacnuty elwktricky rizeni (posilovac) a divny je, ze jak jsem to jel projet tak to prestalo delat a i to rizeni slo skvele..je to nejaky zaklety cely. Zlaty 20 let stary benzinovy Hondy.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 21:32   Citovat  

cocks napsal:
No ja k t9mu dneska prisel jelikoz jsem si vzpomnel, ze to ma za kastlikem schovanej ten narazovej cudl..zmacknul jsem ho, otocil klickem a motor chytil. Trochu se cukal ale slo to. Tak jsem to chcipnul a jel jsem do prace. Prijel jsem a standard uz jen otocit klickem a zas na skrtnuti sel..tak ze to pojedu projet..chvili to bylo takovy nemastny neslany ale pak se naj3enou chytil a (asi jen pocitove) mi prislo, ze to najednou nejak dobre jede tak jsem to jel protahnout, jel fakt jak utrzenej...a najednou to po cca 20ti km ztratilo vykon, typickej nouzak, rozsvitila se kontrolka motoru a chvilema to jakoby slo na 3 nebo alespon to mi to nejvic pripominalo...no a tak jsem se chtel otocit ale chciplo to a uz to nejde nstartovat. Odpojil jsem baterku, zkousel jsem vsechno mozny a nic a tak ted cca 20km od domu cekam na odtah Velmi šťastný

Tak hlavně že to bereš s humorem Velmi šťastný - já bych tedy osobně daleko nejezdil, i když dnes u povinného odtah do 1500 kč zadara, to se vejdeš Úsměv

Tak mohla být i špatná várka nafty, však nikdy nevíš...

Zkusit kvalitní naftu s VIFem třeba a uvidíš, zda to není i tím, kdo ví...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 22:49   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Tak hlavně že to bereš s humorem Velmi šťastný - já bych tedy osobně daleko nejezdil, i když dnes u povinného odtah do 1500 kč zadara, to se vejdeš Úsměv

Tak mohla být i špatná várka nafty, však nikdy nevíš...

Zkusit kvalitní naftu s VIFem třeba a uvidíš, zda to není i tím, kdo ví...

Jo hochu po tom vsem, co jsem uz zazil...je to jen usmevne. Ale doufam, ze to je nejaka blbost a oprava bude za par korun. U tohohle bude asi nejhorsi na to prijit, jestli je nejaka salka v elektrice tak to potes koste. Uvidime zitra, ted me dotahli domu a auto uz stoji pred servisem..
Kqzdopadne diky za reakce, uvidime, co z toho nakonec vyleze..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 8:59   Citovat  

Tak jsem k tomu rano zase prisel a bez prpblemu to chytne...takze nestartuje za tepla..prijde mi to jak u starejch Hond kdy odchazelo relatko spinajici palivovy cerpadlo Úsměv Ale to byly benziny Úsměv

Jinak diagnostika hlasi chybu P1236
   Návrat  
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 15:55   Citovat  

Však ta chyba 1236 se motá kolem palivového čerpadla , určitě tam bude pod. čerpadlo v nádrži. Když hodíš do google strýčka tu chybu tak máš překontrolovat elektriku kolem čerpadla , kabely , pojistky a určitě tam bude i nějaké relé.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 19:49   Citovat  

rocky33 napsal:
Však ta chyba 1236 se motá kolem palivového čerpadla , určitě tam bude pod. čerpadlo v nádrži. Když hodíš do google strýčka tu chybu tak máš překontrolovat elektriku kolem čerpadla , kabely , pojistky a určitě tam bude i nějaké relé.

No to by mohlo byt neco...ale cerpadlo jde..resp.huci. ale za tepla i kdyz huci tak tam nejde nafta. Zitra to zkusime. Auto je v autoservisu hodne dobrym..zatim se zjistuje co vse kolem je spatne ale.duvod zatim znam neni.
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 16:56   Citovat  

Já měl v háji zpětný ventil čerpadla. Když nastříkáš do sání startovací sprej tak to chytne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 20:44   Citovat  

Lidi ukqmenujte me...ja tam nevedomky natankoval benzin Velmi šťastný takze 7G Bi-Fuel Edition Velmi šťastný
...modlim se za cerpadlo a vstriky..vse vycistene, novej filtr a leju aditivum VIF..tak snad..snad...zatim se zda byt vse ok.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 20:46   Citovat  

cocks napsal:
Lidi ukqmenujte me...ja tam nevedomky natankoval benzin Velmi šťastný takze 7G Bi-Fuel Edition Velmi šťastný
...modlim se za cerpadlo a vstriky..vse vycistene, novej filtr a leju aditivum VIF..tak snad..snad...zatim se zda byt vse ok.

A to má kecy, že C7g je krám a přitom do toho neumí nalít ani palivo Je to tam. , ale zase je pravda že do každý hondy patří benzín no Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 20:46   Citovat  

cocks napsal:

To je to tankování u ONO... pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 21:01   Citovat  

Nojo hosi jen do me..jsem trotl..to vis..15 aut jsem mel benzinovejch a ted mam teprv druhy naftovy..blby je, ze jsem to fakt nevedel..pac se me v tom servis ptali..ze to nejak divne smrdi jestli jsem tam nedal benzin..tak jsem se hned urazil ze JA...prece...neexistuje Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 21:07   Citovat  

cocks napsal:
Nojo hosi jen do me..jsem trotl..to vis..15 aut jsem mel benzinovejch a ted mam teprv druhy naftovy..blby je, ze jsem to fakt nevedel..pac se me v tom servis ptali..ze to nejak divne smrdi jestli jsem tam nedal benzin..tak jsem se hned urazil ze JA...prece...neexistuje Velmi šťastný

ty si wokurka Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 21:09   Citovat  

cocks napsal:

Co měl Passat? Se stydím Jestli aspoň umíš počítat... Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 21:31   Citovat  

Jestli muzu pridat par chytrych kecu... Tak moderni naftak chytne i s vadnymi zhavici vzdycky i v mrazech. Muze akorat dele tocit, pak se bude chvili trepat, ale co hlavne tak bude po startu trochu vic kourit a hlavne se bude zanaset egr ventil tak dlouho az odejde... Ja doporucuju menit zhavicky preventivne tak co 60-80tis km max. Predejdete tak nekolika dost neprijemnym problemum.
Jinak k tomu natankovani benzinu do nafty. Spis se vic modli k cerpadlu. Ono privodit mu smrt se natankovanim benzinu da docela rychle stejne tak jako dele startovat bez nafty nebo se zavzdusnenym palivovym okruhem. A byt tebou tak si zvyknu na aditivovani VIFem pri kazdem tankovani uz navzdy... Pokud to tentokrat to cerpadlo prezilo...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 21:44   Citovat  

cocks napsal:

OK stane se Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 23:00   Citovat  

cocks napsal:

Je vidět,že tě to prostě táhne k benzínu pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2015 , 0:08   Citovat  

#FastCivic - vsak egr bude pristi tejden off..ta vec tam stejne nema logicky opodstatneni..jen to skodi. Vsak jsem psal, ze jak o cerpadlo tak o vstriky..a jak pises, uz mam koupenou tu plesku a leju neustale..
#Hellbi - no pravda, B6ka byla taky nafta no takze vlastne trti naftak..ale to je jedno..pri svy profesi by se mi tohle nemelo stat..a zatim nestalo..alespon v praci. Doted si nevybqvuju, ze bych od ledna bral do ruky benzinovou pistoli...

No takze uz vsichni vite, co se stalo, ze Honda, nebyt me tak je bezporuchova, to, ze jwou tam jiny veci spatne je jedno, kqzdopadne jsem se verejne priznal a sel s kuzi na trh, tak si nezapomente na HonDayi rejpnout az me potkate, letos totiz asi jinej program nemam, zadny stanovy akce nic..nejspis teda Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2015 , 7:40   Citovat  

pořádnej výtlem nezklamal...Ty jseš stejně vocas je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2015 , 8:31   Citovat  

cocks napsal:
#FastCivic - vsak egr bude pristi tejden off..ta vec tam stejne nema logicky opodstatneni..jen to skodi. Vsak jsem psal, ze jak o cerpadlo tak o vstriky..a jak pises, uz mam koupenou tu plesku a leju neustale..
#Hellbi - no pravda, B6ka byla taky nafta no takze vlastne trti naftak..ale to je jedno..pri svy profesi by se mi tohle nemelo stat..a zatim nestalo..alespon v praci. Doted si nevybqvuju, ze bych od ledna bral do ruky benzinovou pistoli...

No takze uz vsichni vite, co se stalo, ze Honda, nebyt me tak je bezporuchova, to, ze jwou tam jiny veci spatne je jedno, kqzdopadne jsem se verejne priznal a sel s kuzi na trh, tak si nezapomente na HonDayi rejpnout az me potkate, letos totiz asi jinej program nemam, zadny stanovy akce nic..nejspis teda Úsměv

My a rejpat? Kdy to tu někdo dělal? to mi hlava nebere Neboj - dáš benzín a natrhneš na okruhu pár CTRek a necháš se odtáhnout domů... Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2015 , 9:48   Citovat  

tu přestavbu na CTR vzal koukám se vším všudy Velmi šťastný
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2015 , 18:00   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný NEUVĚŘITELNÉ, a uvědomí si to až po týdnu bo jak dlouhé době Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
VYRESENO C7G CTDi nejde nastartovat
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina