Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 169 z 486
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 11:30   Citovat  

Když už jsem tady, tak se zeptám ještě na jednu věc .. jako správný klikař, jsem nechal v listopadu měnit na autě komplet brzdy (Brembo). Najel jsem na nich asi 1000km a potom jsem odjel v únoru na 17 dní na dovolenou a když jsem přijel, tak bylo peklo. Pomalu jsem začal obržďovat rez, což šlo celkem dobře, ale kotouče začaly házet (při brždění ve vyšší rychlosti znatelně a i slyšitelně) tajně jsem doufal, že se to obrzdí ale nic. Začalo to zcela jistě přesně po návratu z dovolené navíc v únoru kdy člověk jezdí "pomaleji". Nemohly se teda zkroutit přehřátím .. musí to být tím jak auto stálo. No na starých kotoučích na kterých jsem auto koupil se toto nikdy nestalo, pak dám nové a okamžitě tohle. Myslíte že je půjde ještě stočit ? Mají teď najeto asi 3000km ale slyšel jsem, že když hází, tak stočení nepomůže, že to pomáhá jen když hučí (což nějak moc nepozoruju). Případně nevíte jestli někdo v Plzni dělá stáčení přímo na autě na počkání ? Nechci auto někam vozit X dní ho tam nechávat a pak si pro něj zas jet.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 15:01   Citovat  

Moj pripad:

1. Kupene auto s kotucmi ktore hadzali ako svina, stocene 1000km klud ( takze stocis cokolvek)
2. Kupil som nove black diamond performance 2-3tis km klud.
3. Stocene na aute ( peterson technik) Klud doteraz cca 10tis km

...jazdim ale mesto, takze obcas mam pocit, ze hadzu. V taku chvilu idem povyhanta pavukov z vyfuku, schladim a je dobre. Nemam z toho 100% tny pocit ale funguje to.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 17:37   Citovat  

Stealman napsal:
Když už jsem tady, tak se zeptám ještě na jednu věc .. jako správný klikař, jsem nechal v listopadu měnit na autě komplet brzdy (Brembo). Najel jsem na nich asi 1000km a potom jsem odjel v únoru na 17 dní na dovolenou a když jsem přijel, tak bylo peklo. Pomalu jsem začal obržďovat rez, což šlo celkem dobře, ale kotouče začaly házet (při brždění ve vyšší rychlosti znatelně a i slyšitelně) tajně jsem doufal, že se to obrzdí ale nic. Začalo to zcela jistě přesně po návratu z dovolené navíc v únoru kdy člověk jezdí "pomaleji". Nemohly se teda zkroutit přehřátím .. musí to být tím jak auto stálo. No na starých kotoučích na kterých jsem auto koupil se toto nikdy nestalo, pak dám nové a okamžitě tohle. Myslíte že je půjde ještě stočit ? Mají teď najeto asi 3000km ale slyšel jsem, že když hází, tak stočení nepomůže, že to pomáhá jen když hučí (což nějak moc nepozoruju). Případně nevíte jestli někdo v Plzni dělá stáčení přímo na autě na počkání ? Nechci auto někam vozit X dní ho tam nechávat a pak si pro něj zas jet.

Nedávno jsem to řešil se známým koupil na CRV taky brembo a ani ne po půl roce házely jak sviňa přesně jak říkáš, reklamoval a koupil ATE.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 21:53   Citovat  

Zkusím taky stoči a uvidim .. když to pomůže fajn a když ne tak smůla. Každopádně už nikdy nekoupim Brembo. Docela by mě zajímala ta možnost reklamace, jestli by před stočením nebylo lepší je sundat a jít jim je omlátit o hlavu .. jenže to by znamenalo, že auto by muselo být na heveru dokud by nepřišly nový brzdy. Myslíte si, že je šance tohle reklamovat ? Typoval bych že řeknou, že to bylo nesprávným použitím .. a co dokážu Smutný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 22:06   Citovat  

Stealman napsal:
Zkusím taky stoči a uvidim .. když to pomůže fajn a když ne tak smůla. Každopádně už nikdy nekoupim Brembo. Docela by mě zajímala ta možnost reklamace, jestli by před stočením nebylo lepší je sundat a jít jim je omlátit o hlavu .. jenže to by znamenalo, že auto by muselo být na heveru dokud by nepřišly nový brzdy. Myslíte si, že je šance tohle reklamovat ? Typoval bych že řeknou, že to bylo nesprávným použitím .. a co dokážu Smutný

neresit ,je to je ztrata casu ... koupit bud levnejsi ATE ktery mi nikdy nedelaly problem nebo Zimmermann nejvyssi tridy ..drazka-dira ..ja jsem je ted objednal ,svara je ma na 1.8 VTI a najel snima 150Tkm a porad slouzi perfektne a jeste budou je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 22:36   Citovat  

Skoro som zabudol... kriticke je ocistit dosadacie plochy ale ozaj pedantne, nie len 3x prebehnut dratenkou.
   Návrat  
dada je teď offline  dada
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 13:16   Citovat  

jak je potenciometr u budíků na nastavení jasu, jde vám plynule jas z z maxima do minima?, mě od půlky svítí na max, kdosi tu psal něco podobného ale bez odpovědi. je to vlastnost, nebo je něco ěpatně?
díky
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 13:44   Citovat  

dada napsal:
jak je potenciometr u budíků na nastavení jasu, jde vám plynule jas z z maxima do minima?, mě od půlky svítí na max, kdosi tu psal něco podobného ale bez odpovědi. je to vlastnost, nebo je něco ěpatně?
díky

Já to mám tak,že je mám na max,když kousíček pootočím tak skokově pohasnou na noční režim a teprve potom když točím dále tak ještě plynule pohasínají...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 14:12   Citovat  

no tak to mám asi stejně, ale, tak to je teda pěkně nahouby, vyhovovalo by mi něco mezi tím maximem a pak tím nočním režimem, aby s s tím dalo jezdit stále a nemusel jsem řešit jestli je den nebo noc
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 14:33   Citovat  

dada napsal:
no tak to mám asi stejně, ale, tak to je teda pěkně nahouby, vyhovovalo by mi něco mezi tím maximem a pak tím nočním režimem, aby s s tím dalo jezdit stále a nemusel jsem řešit jestli je den nebo noc

Denní svícení... Se stydím
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 14:36   Citovat  

Mám ho tiež pokazený, sem tam sám troška uberie a hneď sa to stiahne razantne, nič medzi neexistuje...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 14:45   Citovat  

dada napsal:

No ale od toho tam ten potenciometr je aby sis to mohl ztlumit,to je taková práce? Tak to nech na noční režim trvale...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 15:18   Citovat  

tak já jen spíš zjišťuju jestli to tak máte i vy. v jiném accordu jsem neseděl tak nevím jestli to nemám třeba pokažené.

Z minulého auta jsem byl zvyklý si navolit takový kompromis abych to právě nemusel řešit a viděl dobře ve dne a zároveň to netahalo oči v noci. tak mě překvapilo že ten jas jde na začátku plynule a pak lup a na max.

takže asi je to tak schválně a máme to všeci VTEC
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 17:17   Citovat  

kolik je předepsaná náplň oleje pro 2.0 i-VTEC? už jsem to jednou hledal, ale zaboha to nemůžu objevit Smutný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 17:27   Citovat  

dada napsal:
díky

Mám to nastavené v té prostřední poloze, kdy se automaticky sníží jas po zapnutí světel. Aspoň poznám, když je náhoudou zapomenu zapnout. V noci je to OK a když to na dlouhé trase vadí, tak to úplně stáhnu a je klid.

V tomhle jsou/byly vychytané Saaby s tlačítkem night panel OK Vše komplet zhaslo a jen otáčkoměr a rychloměr se samostatně rozsvěcely po překročení nějaké hodnoty OK
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 19:21   Citovat  

Zdravím
dnes jsem přezouval a zjistil jsem že na levem zadním kole za kotouči je na napravě takova mala tyčka vedouci od spodního ramene k hornímu -- cca tak 5-10 cm dlouha a je zlomená vejpul.Spodní část je zarezlá a vrchni je volně a normalně se s ní dá hýbat.Tak dumám k čemu ta tyčka nejspíš hliníková slouží ? Že by naklapění xenonu nebo tak něco?
Potřebuji zjistit k čemu to je at to mužu začít schanět
Díkes chlapi
   Návrat  
psycho.ta je teď offline  psycho.ta
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 19:40   Citovat  

Pěkný večer přeji. Tak řemen nakonec vyměněn v servise za čtyři stovky. Každopádně jsem se nenechala odbít větou, že má přítomnost u výměny nekoresponduje s bezpečností práce na hale a musela jsem se podívat co jsem dělala špatně a stydím se Velmi šťastný Pro další budoucí dotazy k jeho výměně doma..14kou klíčem povolit šroub na vodící kladce směrem k autu. Následně si pomocí oka na jakémkoliv druhém klíči zaháknutím udělejte pěkně dlouhou páku a pořádně zaberte. Vodící kladka se nakonec vyhne a řemen spadne. Nandat nový, 30 min a hotovo..ostuda Velmi šťastný Na vodící kladku koukal a říkal, že je úplně v pohodě.

To jen tak pro info a teď k mému dotazu..koukala jsem do manuálu, co se týká výměny oleje a dočetla jsem se, že by se měl měnit po 10 000 km. Servisní knížka co mám je ale dělaná na výměnu po 20 000 km? Tudíž..kdy mám olej vyměnit? Jde mi hlavně o to, že byl měněný v cca 135 000 a auto má teď 151 000. Docházím tedy k závěru, že bych ho zřejmě měla vyměnit tak i tak? Jestli se měl měnit po 10 tisících, tak už je stejně pozdě a jestli po 20 tisících, tak už se čas stejně pomalu blíží. Ale určitě by mě zajímalo jak to má tedy být správně?? Každopádně mám určitě vyměnit i olejový filtr že ano? A ještě jeden dotaz..v manuálu píšou 4,2 litru, že se tam má nalít (pro dotaz na 2.0 v-tec viz. výše), ale z tabulky "co" jsem nevyčetla jaký druh. Takže pánové prosím..radu

Díky Anet
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 20:15   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdravím
dnes jsem přezouval a zjistil jsem že na levem zadním kole za kotouči je na napravě takova mala tyčka vedouci od spodního ramene k hornímu -- cca tak 5-10 cm dlouha a je zlomená vejpul.Spodní část je zarezlá a vrchni je volně a normalně se s ní dá hýbat.Tak dumám k čemu ta tyčka nejspíš hliníková slouží ? Že by naklapění xenonu nebo tak něco?
Díkes chlapi
je to na nivilaci xenonových světel (automatický sklon) zkus jestl se to vůbec to ramno na čidle hýbe pokud ne tak je cele čidlo vyrezle pokud ne tak lze koupit jen to hliníkové táhlo zvlášt ale je potřeba vzít na CRV zde je to jako náhradní díl
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 20:28   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdravím
Díkes chlapi

Návod pre repas nivelácie xenónov: tudy odkaz

Anet, čo sa týka oleja, je to podľa toho ako jazdíš. Rozhodne neodporúčam nechávať olej v aute viac ako 15 000 km, v žiadnom prípade tam nelej žiadny long life a podobne nezmysli. Nedávny rozhovor s mechanikom, ktorý opravoval viacero motorov "udržiavaných" long life olejom mi docela otvoril oči.
V skratke, ak jazdíš často v meste, studené štarty a podobne, tak olej meň každých 10 tisíc km, ak jazdíš dialnice, dlhé trasy, tak to môžeš natiahnuť aj troška viacej, ale tých 20 tisíc km mi pripadá už veľa. Daj si teda stred, napr. každých 12 tisíc km. S olejom sa VŽDY mení olejový filter, a odporúčam i vzduchový filter a palivový filter.
A nezabudni na prevodový olej Mrk , raz za 125 000 km.

"To co vidíte je hlava válců právě sundaná z motoru N54 (BMW), který měl najeto 117 tisíc km a používal long-life olej a interval byl striktně dodržován. "

to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 21:18   Citovat  

Uz ked sa cita manual tak treba poriadne. 20tis km je pre standard cycle 10tis je pre heavy duty. A viet co je heavy duty? Prives, teploty nad 40 ALEBO! jazda v meste na kratsie vzdialenosti.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 21:26   Citovat  

psycho.ta napsal:

To jen tak pro info a teď k mému dotazu..koukala jsem do manuálu, co se týká výměny oleje a dočetla jsem se, že by se měl měnit po 10 000 km. Servisní knížka co mám je ale dělaná na výměnu po 20 000 km? Tudíž..kdy mám olej vyměnit? Jde mi hlavně o to, že byl měněný v cca 135 000 a auto má teď 151 000. Docházím tedy k závěru, že bych ho zřejmě měla vyměnit tak i tak?

Já měním max. po 7tis.km... 20tis. je provoz v normálních podmínkách,ale ani v nich bych po tolika neměnil. Ale rád to točím. Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 21:34   Citovat  

Radšej odporúčam menej, ako viacej. Nechcem rozporovať tomu čo Honda uvádza v manuále, skrátenie cyklu však motoru rozhodne neublíži...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 10:51   Citovat  

Díky za odpověď a značka mi přišel nejlepší Castrol Egde 5W-30..souhlas?
Jinak já jezdím jak město tak i dálky..takže interval těch cca +/- 12 000 bude myslím OK
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 12:46   Citovat  

aky mas motor ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 13:01   Citovat  

2.0 i-vtec
   Návrat  
Noxor23 je teď offline  Noxor23
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 14:56   Citovat  

Ahoj Honďáci, mám tak trochu hloupej dotaz. Zvažuji koupi 2.2 i-ctdi, jen bych chtěl vědět pár věcí. Vybral jsem si tudy odkaz a tudy odkaz

Ten první je o hodně dražší, tak bych chtěl vědět zda ta cena není moc přemrštěná, ikdyž je o dva roky mladší, ale zdá se mi to opravdu moc. Ten druhej se mi cenově líbí, ale má zas najeto víc a nemá 6q. Je v těch faceliftech a předface velký rozdíl? Jak je na tom s otáčkama při cca 130kmh na 6q poface a 5q předface ? Jsou tam jinak nějaký velký rozdíly krom tý převodovky? Třeba spotřeba? Je mi jasný že poface má nejspíš vychytaný mouchy, ale je v tom něco co stojí zato? Děkuji Úsměv

Edit : Tak jinak, ten první si moc nevšímejte, jen by mě zajímala ta cena. Našel jsem ještě tudy odkaz a tudy odkaz Chtěl bych znát názor, co si myslíte Úsměv Určitě se na všechny 3 dojedu podívat, spíš mě zajímá názor na tu cenu vůči popisovanému stavu a najetým KM. Mockrát děkuji, a doufám že to patří sem Úsměv Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 15:29   Citovat  

190 tisíc - kompletný repas vstrekov? zmatenej zmatenej Čo tu preboha tankujeme_?
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 16:05   Citovat  

Noxor23 napsal:
Ahoj Honďáci, mám tak trochu hloupej dotaz. Zvažuji koupi 2.2 i-ctdi, jen bych chtěl vědět pár věcí. Vybral jsem si tudy odkaz a tudy odkaz

Ten první je o hodně dražší, tak bych chtěl vědět zda ta cena není moc přemrštěná, ikdyž je o dva roky mladší, ale zdá se mi to opravdu moc. Ten druhej se mi cenově líbí, ale má zas najeto víc a nemá 6q. Je v těch faceliftech a předface velký rozdíl? Jak je na tom s otáčkama při cca 130kmh na 6q poface a 5q předface ? Jsou tam jinak nějaký velký rozdíly krom tý převodovky? Třeba spotřeba? Je mi jasný že poface má nejspíš vychytaný mouchy, ale je v tom něco co stojí zato? Děkuji Úsměv

Edit : Tak jinak, ten první si moc nevšímejte, jen by mě zajímala ta cena. Našel jsem ještě tudy odkaz a tudy odkaz Chtěl bych znát názor, co si myslíte Úsměv Určitě se na všechny 3 dojedu podívat, spíš mě zajímá názor na tu cenu vůči popisovanému stavu a najetým KM. Mockrát děkuji, a doufám že to patří sem Úsměv Úsměv

poface má 6q jinou masku, volant možná další věci, tourer má delší křídlo a auta s el. kufrem mají tlačítko uvnitř vedle ovládání světel, ceny odpovídají

já dal za tourera před dvěma lety skoro 160 a myslím že za 150 by pořád šel vzhledem k tomu že mnohem nižší výbava se prodává za podobné peníze a já v čr viděl jen dvě auta s mojí výbavou executive, moje a jedno stříbrné které se prodalo také hned a ještě nemělo hagusy na střeše, navi a nebylo v kůži kouř

co se převodovky týče tak je údajně jinak spřevodovaná jako 5kvalt tzn na 6tku při stejné rychlosti jsou otáčky podobně nevím co je na tom pravdy info mám od Rom.a odsud Mrk
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 19:25   Citovat  

Noxor23: Ten za 199 se mi zdá drahej na ty km, v německou za stejnou cenu seženeš s polovičníma km.
Kolega loni prodával svýho facelifta za 170 (naj. 165t, sport výbava).
Diesel s 272t bych vynechal úplně. Sic Honda diesel je pořád diesel.

Zauvažuj nad tím německem, je tam mnohem větší výběr.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 19:33   Citovat  

HaHaaa Velmi šťastný

Rozdielov medzi pred FL a po FL je viacero. Nie len vo volante a maske napr.

Pred FL 5q a po FL 6q, urcite neni rovnaka, lb tu ktosi porovnaval a 6q mala pri 130 nizsieotacky. je to dobrý

Urcite by som kupoval Facelift, ma kopec veci lepsie poriesenych a zase nesnivaj ze 9 rocne dieslove auto bude mat 140tis km, teda 15k rocne. To si ziadny nemec diesloveho nekupi, ale K24. Tie rozpravky o dochodcoch co chodia do kostola a po rozky na sportovych podvozkoch a 19"... Tak to valím bulvy
Skor budes mat problem kupit pod 200tis real. Hlavne si popozeraj, ci servisne veci boli pomenene, porobene. Pretoze kupis auto s 200tis, co ma tieto veci vymenene a dalsich 150tis mas pokoj. Mozes kupit pred 200tis, ktore nebude mat pomenene a potom budes platit ty, lb vacsinou kazdy predava auto, lb musi investovat. Malokto preto, ze chce ine....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina