Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
úklid bordelu - počítače rozprodej
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 15:29   Citovat  

Zdarte pacoši... kouř
pokud se tu najde někdo, kdo by si chtěl hrát nebo potřebuje součástky nebo dokonce i funkční věci, tak jsem po takovym menším úklidu, kdy mám:

ZDROJe:
11x vadnej zdroj ATX
3x na opravu (jestli si to správně pamatuju, tak u všech chce vyměnit větrák - chrčí)
7x na první pohled a vyzkoušení funkční zdroj... zkoušeno na ATOMu s jedním diskem, bez problémů nabootováno do systému a po chvilce šmejdění ve wydlích opět shutdown...

dálě tu mám pár disků:
3x 80g seagate
2x 160g seagate
3x 500g seagate
2x 1t seagate
1x 2t WD green
2x 3t seagate
u všech jsou nějaký pindy o sektorech ve smartu nebo airflot temperature error, ale Error scan v HD tune je bez chyb...
dále tu mám teráč a dva dvouteráče greeny, ale ty jsem ještě nestihl zkontrolovat...

pak jsou tu nějaký funglovky:
1x 250g WD blue
1x 320g seagate (hlásí airflow temperature error, jinak je v pořádku)
2x 500g WD blue
1x 1t WD green
1x 1t WD black (hlásí 7 interface errors, ale to nejspíš bylo vadnym SATA kabelem)

tady je pěkně vidět rozdělení WD disků
ještě k těm diskům... už jsem jich ranec rozebral, takže kdyby se někdo sháněl po motoru, hlavách nebo elektronice, tak vypášu i to co mi z toho zbylo...

komplet střeva:
pak tu mám desku s celeronem na 2.80GHz a je to osazený 2G RAMkama (samozřejmě to nejsilnější co tam jde, takže 400DDR)

Procíky (CPU):
dále se mi tu poflakuje poměrně slušnej procík E6850 (SLA9U) a protože teď nemám čas vymejšlet využití, tak kdo po něm drapne, toho je, jinak ho časem nějak zapřáhnu...

z nostalgie určitě vyhrabu i nějaký SLOT1 procesory, na který bych měl mít i pár desek, takže kdyžtak v případě zájmu otestuju...

pak jsou tu k mání monitory:
2x 2243NW
2x 940B

grafika (VGA)
mám tu pasivní grafiku se dvouma výstupama... dobře mi sloužila pro výstup na televizi a monitor nebo dva monitory

nějaký RAMky:
4x 256MB PC2100 DDR (notes)
1x 1g PC8500 (notes)
2x 2g PC6400 (notes)
2x modul KVR667D2N5K2/4G
pokud by někdo chtěl, tak se tu určite poflakujou i nějaký SD-RAMky

NB
mám tu notes na díly: DELL Latitude D620 - z něj jsou otestovány a funkčná ty 2x2g moduly, baterie KO, zdroj se mi tu někde válí, optická mechanika by měla bejt OK, displej taky.. notes se rozeběhne, ale tuším, že nic neukazuje, ale monitory jsem zkoušel - měl jsem dva a skládal jsem z toho jeden... prakticky jsem vyměnil jen repráček, kterej tedy tady jen chrčí, je bez disku (160g - asi si ho nechám jako takovej malej přenosnej). šasi je nezničený, jen wošoupaný, na klávesnici chybí CAPS a to mezi backspacem a enterem

ostatní:
jinak není problém dodat věci typu SATA kabely, redukce na napájení z molexu na SATA, napájecí kabely nebo se najdou i nějaký VGA a možná i DVI kabely... kdo by potřeboval, tak není problém sehnat i fungl nový a i různý HDMI kabely...

záruka:
na věci není jak dát záruku, ale protože mám odzkoušeno, tak není problém předvést/ukázat funkčnost a domluvit se na nějaký době na odzkoušení přátele

průběžně budu doplňovat informace co dalšího vyhrabu/otestuju nebo co budete chtít za upřesnění informací, tak se ptejte... je to dobrý

pochopitelně co mi tu bude zase dál smrdět a nebude mít reálný žádný další využití do budoucna, tak půjde do šrotu Bueee

netestováno:
HP optika TS-L632 (noťasovka bez krytky)
SOSW-833S (taky bez krytky)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 7:44   Citovat  

ahoj, nemas hardisk v to mensim rozmeru? tusim 2,5"? Chtěl bych nějakej do PS3.... mam jen 40 gb a už je plnej.

díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 7:53   Citovat  

čau... hele 2,5 teoreticky nemám, respektivě nepředpokládal jsem, že bych je posílal do oběhu... mám 120GB a 160GB, takže je spíš otázka, kolik bys za ně byl ochoten dát... někde jsem měl i PATA disk, ale ten nevím, kde teď je... tady se bavíme předpokládám o SATA discích, jen pro jistotu Mrk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 8:29   Citovat  

majkl_l napsal:
čau... hele 2,5 teoreticky nemám, respektivě nepředpokládal jsem, že bych je posílal do oběhu... mám 120GB a 160GB, takže je spíš otázka, kolik bys za ně byl ochoten dát... někde jsem měl i PATA disk, ale ten nevím, kde teď je... tady se bavíme předpokládám o SATA discích, jen pro jistotu Mrk

ahoj, ano o Sata.. Úsměv nevim kolik si predstavujes, pokud je vyuzijes tak si s tim nedelej hlavu.. jen jsem myslel jestli nemas nejakej zbytecnej...

novy se da koupit 500 gb kolem 1000 kc, to není tak moc takze tak.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 8:53   Citovat  

To je právě ono, že kolikrát ty ceny nemá smysl řešit a je spíš otázkou, kolik toho prostoru potřebuješ. Každopádně jestli by ti stačil menší, tak bych tu 120ku pustil... Cenu jsem zatím nevymyslel...
   Návrat  
hankus23 je teď offline  hankus23
PříspěvekZaslal: 9.6.2015 , 8:55   Citovat  

čau,co třeba za teráč? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 4:31   Citovat  

zdar.. sry, že jsem neodpovídal, ale nějak jsem furt měl tohle vlákno a upozornění na něj na úplně nejmenší prioritě, protože jsem už řešil prodej pár dílů a nikdo se neozval s přímym zájmem... teď šel jeden teráč za pětikilčo....
jinak mám tu ještě jeden ěirokoúhlej monitor a ten první šel za 700, tak u toho zůstanu, pokud se teda o něj nechce někdo poprat Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
úklid bordelu - počítače rozprodej
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina