Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 174 z 486
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2015 , 9:20   Citovat  

Tak to bude tím Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MyGrain je teď offline  MyGrain
PříspěvekZaslal: 12.6.2015 , 12:39   Citovat  

Zdarec lidi,
potřeboval bych poradit. Mam vybraná kola a mam u nich na výběr ze 3 různých rozměrů..
jedná se o:
7x17 ET40
7x17 ET49
8x17 ET48

jaky rozměr by se na mého Accorda hodil nejlépe? (sedan verze)

Děkuji za rady a přeji pěkny den.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2015 , 13:34   Citovat  

MyGrain napsal:
Zdarec lidi,
potřeboval bych poradit. Mam vybraná kola a mam u nich na výběr ze 3 různých rozměrů..
jedná se o:
7x17 ET40
7x17 ET49
8x17 ET48

jaky rozměr by se na mého Accorda hodil nejlépe? (sedan verze)

Děkuji za rady a přeji pěkny den.

z těchto bych sel asi do 7x17 ET40 .. (cim mensi ET tim vic jsou kola ven.. a 40 je podle mého optimalni Úsměv ET35 ještě mozna, ale to bych se trosku bal jestli uz to nebude drit do podbehu)
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2015 , 15:35   Citovat  

fredy8 napsal:
z těchto bych sel asi do 7x17 ET40 .. (cim mensi ET tim vic jsou kola ven.. a 40 je podle mého optimalni Úsměv ET35 ještě mozna, ale to bych se trosku bal jestli uz to nebude drit do podbehu)

ET 35 uz bude cumet i pri 7x17 .. proto tam ma hranici a ta je 7x17 ET40 ale zase kdyz na nej da 225 gumu tak to bude nespis vepredu dost na hrane a bude pri preperovani skrtat ..aspon me to skrtalo ,mam snizeny acco a to byy melo jeste vice kola schovat dovnitr nez je seriovej podvozek
mel jsem na accu 18x7,5 a 225/40 gumy a vepredu to uz malinko cumelo a skrtalo ..

na foto mas enkei kola z eva ET38 17x8 45/235 na snizenem aute a jak vidis uz celkem cumi pres hranu

dalsi foto cerne enkei EP3 ET40 17x7 a pneu nevim ale urcite mensi nez 225/45 ..spise 45/205 ..

dalsi foto bile enkei EP3 ET40 17x7 pneu 225/45 ...ja je budu take ted davat v tehle rozmerech ..

DSC03600.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC03600.jpg, 52.15 kB

garage (14).jpg

garage (14).jpg, 324.95 kB

1540.jpg

1540.jpg, 45.49 kB
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 11:32   Citovat  

Tak pomale se dívám po netu po novějším Accu, že bych vyměnil svou 5g. právě za 7g. líbilo by se mi v sedanu, ve sport oplastování, motor 2.2 chrocht, či 2.4.
5g. mi sice pořád jezdí a jezdí a ani se netváří, že by se chystalo dojezdit, je to opravdu nezmar každej den v provozu a za 4 roky jen spotřební věci, nikdy žádná zrada Honda (brzy bude za pár kaček na prodej kdyby někdo chtěl, foto v profilu)
Je tu už opravdu moc stránek ke čtení a nějak se mi to celé nechce prolízat, tak bych se chtěl zeptat na základní info o 7g, jaká má slabá místa?
Líbilo by se třeba něco takového: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 13:59   Citovat  

Tomik napsal:
Tak pomale se dívám po netu po novějším Accu, že bych vyměnil svou 5g. právě za 7g. líbilo by se mi v sedanu, ve sport oplastování, motor 2.2 chrocht, či 2.4.
5g. mi sice pořád jezdí a jezdí a ani se netváří, že by se chystalo dojezdit, je to opravdu nezmar každej den v provozu a za 4 roky jen spotřební věci, nikdy žádná zrada Honda (brzy bude za pár kaček na prodej kdyby někdo chtěl, foto v profilu)
Je tu už opravdu moc stránek ke čtení a nějak se mi to celé nechce prolízat, tak bych se chtěl zeptat na základní info o 7g, jaká má slabá místa?

pekne si precti vse ,malo toho neni hlavne o nafte..co se tu resilo.. do ktery bych osobne nesel ,
podle mne je benzin plyn nej reseni ,hlavne 2.4 i-vtec ktera ma v prumeru uzivani nizsi spotrebu jako 2.0 i-vtec coz je paradox ale tak velky auto potrebuje kroutak a sestej rychlostni stupen tomu taky dost pomuze ..2.4 je praktycky bezudrzbovy motor i s LPG oproti nafte , v prepoctu jezdim za min i pri hodne svizne jizde nez bych to dovedl z naftou ...ale zalezi jestli jezdis jako duchodce nebo to rad prislapnes ... muj prumer na vsem co jsem mel byl mezi 9l-10l a mohlo to mit 50 nebo 300koni a tenhle motor je pro mne nej kompromis vykonu a spotreby a spolehlivosti... urcite se najdou kluci to budou rikat opak ,samozrejme kazdy chvali to s cim ma skusenost a ja skusenost z naftou osobne nemam ale ted kamos jednu prodal a byl rad ze to poslal pryc a bylo tam novy turbo a kde co ..je to jako u kazdy nafty ,zalezi na stavu motoru ..musis si to skusit a spocitat co chces ...

neni nad to sednout do kazdyho a vyzkouset je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 14:16   Citovat  

Tomik:
jenom si pocti, hlavne neposlouchej rady nekoho o necem, s cim nema zadnou zkusenost. Jedine s cim souhlasim je to, ze si musis obe motorizace zkusit, protoze ma kazda jiny charakter. V realu nebudes s jednim motorem skoro o nic rychlejsi nez s druhym, jenom se na to tempo dostane kazdy jinak. A s 2,2i-CTDi budes mit skoro o 3 litry nizsi spotrebu, pri cca stejne rychlosti a jizdnich podminkach. Zalezi "jenom" na tom, od koho si auto koupis, obecne olitany turbomotor muze (= ani nemusi!) byt vetsi kasickou na penize, nez NA v benzinu.
Servisni naklady jsou az na o neco vetsi objem oleje v motoru u dieselu +- stejne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 16:05   Citovat  

Bully napsal:
Tomik:
jenom si pocti, hlavne neposlouchej rady nekoho o necem, s cim nema zadnou zkusenost. Jedine s cim souhlasim je to, ze si musis obe motorizace zkusit, protoze ma kazda jiny charakter. V realu nebudes s jednim motorem skoro o nic rychlejsi nez s druhym, jenom se na to tempo dostane kazdy jinak. A s 2,2i-CTDi budes mit skoro o 3 litry nizsi spotrebu, pri cca stejne rychlosti a jizdnich podminkach. Zalezi "jenom" na tom, od koho si auto koupis, obecne olitany turbomotor muze (= ani nemusi!) byt vetsi kasickou na penize, nez NA v benzinu.
Servisni naklady jsou az na o neco vetsi objem oleje v motoru u dieselu +- stejne.

popravde neznam nikoho kdo by mel s K24 problem a byla to kasicka na penize to bys ten motor musel zamerne likvidovat ..
ale lidi co jsi zkusili naftu a nez ji dostali do nakyho stavu tak to neco stalo ,ikdyz je pravda ze nevim jak to koupili a jak se k tomu chovali....nevyvracim co rikas .. jen rikam ze koupit dobrou naftu je vetsi problem oproti K20,K24 protoze nemuzes vedet jak se k tomu dotycnej choval a v zakladu benzin snese mnohem vice neopatrne zachazeni a je jednodussi takze mene narocny na servis ikdyz ne o naky hory doly ale je .. u nafty si musis davat vice pozor nato jakej kus koupit a jak se k nemu chovat .. Úsměv a ja spis srovnaval benzin/LPG vs Nafta coz jaks rikas vyjde nastejno co se tyce prepoctu paliva to nejspis ano a je jen na nem jakej projev motoru mu bude vyhovovat a jestli se dokaze chovat k nafte aby mu to vydrzelo..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 16:32   Citovat  

Bully napsal:
...s 2,2i-CTDi budes mit skoro o 3 litry nizsi spotrebu, pri cca stejne rychlosti a jizdnich podminkach...

spotřeba není až tak důležitá, záleží na jaké palivo bude ta K20/K24 jezdit Úsměv v tom vidím výhodu benzínového motoru, jezdit na LPG. Moje dlouhodobá spotřeba po přepočtu na cenu benzinu/nafty je 4,5l/100km, ruku na srdce, kdo z vás jezdí s 2.2i-CTDI dlouhodobě za 4,5l nafty? Rázem je největší výhoda naftoveho motoru pryč....
   Návrat  
SIAD je teď offline  SIAD
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 16:51   Citovat  

Ahoj, potreboval bych radu. Nemate nekdo zkusenosti s pripojenim dalsiho autoradia pres patici pro changer? Konektor jsem po par mesicich konecne sehnal, ale opacny konec potrebuje napinovat na ISO konektor pro dalsi radio.
Nemate nekdo schema nebo radu jak si ulehcit praci at u toho nestravime cely den? Za kazdou radu budu vdecny. Dival jsem se ze to vsichni resi pres xcarlink nebo vymenu za navi popr. LCD z chiny. Ze stareho auta mi zustal Pioneer 88RS. Prodavat se mi ho nechce, tak bych ho radeji dal do accorda. Jedna se o model 2.4 TypeS, r.v. 06/2005 s audio CD prehravacem. Honda
   Návrat  
mawerick je teď offline  mawerick
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 18:19   Citovat  

mam Hondu Accord 7g s motorem 2,2 CTDi a jezdim bez problemu na 5,5/100 km. kdyz chces opici musis mit na banany-takze je dulezite na co se budes divat kdyz na spotrebu tak porovnavat benzin s dieselem to asi neni moc fajn pro porovnaní. kdyz te svezu na accu 7g tak ani nebudes vedet ze jedes v dieselu, samozrejme kdyz nechces byt sponzorem policie a platit pokuty za rychlost, kdych chces byt pretekarem na silnicich a trhat jiny auta na rozjezdu tak samozrejme benzin. je to vzdy uhel pohledu na co se pri hodnoceni a porovnavani auta budes divat.

Tomik napsal:
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 18:51   Citovat  

to "Kmóďa" -
letni navrat domu z prace - 50% dalnice , 50% okresky , 7 vesnic .
S cigarkem se to dalo ......

uprava - pro neuspech nahrati *.flv tak tady: tudy odkaz

Zobrazeno: 12845 krát, spotreba.flv, 2.01 MB
   Návrat  
floris je teď offline  floris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 19:25   Citovat  

SIAD napsal:
Ahoj, potreboval bych radu. Nemate nekdo zkusenosti s pripojenim dalsiho autoradia pres patici pro changer?

Řešil jsem to takhle a funguje to perfektně. Použij prodloužení antény a uni iso konektory a ISO rámeček pro autorádio a nemusíš to řešit blbě přes konektor na changer,tohle mám ve svým a funguje to skvělě.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 21:01   Citovat  

Kmóďa napsal:
spotřeba není až tak důležitá, záleží na jaké palivo bude ta K20/K24 jezdit Úsměv v tom vidím výhodu benzínového motoru, jezdit na LPG. Moje dlouhodobá spotřeba po přepočtu na cenu benzinu/nafty je 4,5l/100km, ruku na srdce, kdo z vás jezdí s 2.2i-CTDI dlouhodobě za 4,5l nafty? Rázem je největší výhoda naftoveho motoru pryč....

Takze si pripocitej prestavbu na LPG + opravy problemu, co s tim par lidi ma. Vzdyt to mas jedno, mne treba turbodiesel pro rodinny A7G Tourer proste sedi, na nase jezdeni je to pro nas optimalni motorizace. Na zabavu mam jine auto, A7G nikdy ani sportovnim autem byt nemuze.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 21:30   Citovat  

Bully napsal:
Takze si pripocitej prestavbu na LPG + opravy problemu, co s tim par lidi ma. Vzdyt to mas jedno, mne treba turbodiesel pro rodinny A7G Tourer proste sedi, na nase jezdeni je to pro nas optimalni motorizace. Na zabavu mam jine auto, A7G nikdy ani sportovnim autem byt nemuze.

to ano ,kdyz mas krome acco jeste nakou vikendovku a nemas accorda v nafte za 120000kc ,ale ne kazdej si muze tohle dovolit ..

ja treba koupil acco s LPG 2003 130tkm za 120000kc a za tu cenu sehnat naftu a dat ji do stavu

abych mel klid je slusnej vykon ..

ja osobne si nemohu dovolit znovu CTR a mit jeste acco a tohle mi splnuje oboji a dokazu si uzit sportovni jizdy kdykoliv

nevim proc by accord nemohl byt vhodny i pro sportovni jizdu ...ted nemyslim okruhy ale jen to naco hondy dobre jsou a to

pro Fun VTEC a i pritom mam spotrebu nafty pri lechtani plynu ..

a kdyz je Tomik hondar a nejspis nema motokaru na vikendy tak bych mu doporucil spise benzin/LPG je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 21:34   Citovat  

Bully napsal:

Nevím jestli má někdo nějaké problémy,ale třeba já ne. Ani nevím že jezdím na plyn. Přestavbu nepočítám,to auto může člověk koupit už přestavěné. Stejně jako u diesla nepočítám dražší servis,který ty nechceš připustit. Takže jelikož pravidlo "na spotřebu je diesel" už nemusí platit,tak jde u výběru fakt skoro jen o to,komu jaký projev motoru vyhovuje...
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 22:03   Citovat  

SIAD napsal:
Ahoj, potreboval bych radu. Nemate nekdo zkusenosti s pripojenim dalsiho autoradia pres patici pro changer? Konektor jsem po par mesicich konecne sehnal, ale opacny konec potrebuje napinovat na ISO konektor pro dalsi radio.
Nemate nekdo schema nebo radu jak si ulehcit praci at u toho nestravime cely den? Za kazdou radu budu vdecny. Dival jsem se ze to vsichni resi pres xcarlink nebo vymenu za navi popr. LCD z chiny. Ze stareho auta mi zustal Pioneer 88RS. Prodavat se mi ho nechce, tak bych ho radeji dal do accorda. Jedna se o model 2.4 TypeS, r.v. 06/2005 s audio CD prehravacem. Honda

Tu mas temu a popisane, kde kupit ramcek pod radiom a zapojit ako mam ja Alpinu, tak zapojis Pio 88RS, zvuk niekde inde a mas pripravu na Car-hifi ak ta omrzi stock system a hned do 2way +1 Active Mr. Green
tie x-carlink su ako fajn nahrada za CD, ale tam kvalita konci, s pio 88RS sa to vobec ani zdaleka neda porovnavat

Kastlik na radio do stredovej koznoly.

k K24 vs N22A1 by som to skor videl na to, ze zohnat zachovalu K24, plus k24 si kupuju ludia na vyblaznenie cize poloosi, synchrony na prevodovke budu asi viacej opotrebovane.

inak, podvozkove diely stoja rovnako, brzdy su rovnake a vlastne vsetko, spojka stoji rovnako, akurat N22a1 ma 6 litrov oleja napln, k24 ma necele 4litre.
N22A1 ma zase krutak, pruznejsi motor 80-120, nepotrebujes tocit, vies lahko pridat kone remapom na stage 1 co je cca 180-190 koni, co s tym krutakom bude mozno trosku rychlejsie ako k24 na rovinke, v zatackach asi nie.

K24, lacnejsie na udrzbu, vacsia spotreba, rychlejsie sa zohreje, nema turbo, nema CR vstreky plus dalsie prditka:)

Ak jazdis casto dialnicu tak N22A1 , teda 2.2 i-ctdi
Ak jazdis casto mesto a okresky, tak hladaj zachovalu K24 + LPG, ale bude to tazke. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 23:42   Citovat  

Chris napsal:
...k K24 vs N22A1 by som to skor videl na to, ze zohnat zachovalu K24, plus k24 si kupuju ludia na vyblaznenie cize poloosi, synchrony na prevodovke budu asi viacej opotrebovane...

...N22A1 ma zase krutak, pruznejsi motor 80-120, nepotrebujes tocit, vies lahko pridat kone remapom na stage 1 co je cca 180-190 koni, co s tym krutakom bude mozno trosku rychlejsie ako k24 na rovinke, v zatackach asi nie...

Nemusí být pravidlem,třeba já si určitě nekoupil K24 v Accordu na vybláznění,to bych si koupil třeba K20 v Civicu. Naopak,jelikož jsem nechtěl naftu kvůli větším možným problémům,koupil jsem prostě velké pohodlné auto s velkým motorem,který už se nemusí,ale zároveň může vytáčet. Běžně se s tím dá jezdit do 3 tisíc otáček a nejsem brzda provozu.

Ani K24 na tom není s krouťákem zle,ten motor je navíc krásně lineární s "dlouhým otáčkoměrem",pružnost 80-120 bude s N22 lepší možná tak na nejvyšší rychlostní stupeň,jinak ani ne,což tě nikdo nemůže nutit zrychlovat na tento kvalt,takže je to pro běžný provoz nic neříkající údaj,asi jako údaj 0-100,který v praxi moc nevyužiješ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 0:06  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 14.6.2015 , 10:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Nemusí být pravidlem,třeba já si určitě nekoupil K24 v Accordu na vybláznění,to bych si koupil třeba K20 v Civicu. Naopak,jelikož jsem nechtěl naftu kvůli větším možným problémům,koupil jsem prostě velké pohodlné auto s velkým motorem,který už se nemusí,ale zároveň může vytáčet. Běžně se s tím dá jezdit do 3 tisíc otáček a nejsem brzda provozu.

Ani K24 na tom není s krouťákem zle,ten motor je navíc krásně lineární s "dlouhým otáčkoměrem",pružnost 80-120 bude s N22 lepší možná tak na nejvyšší rychlostní stupeň,jinak ani ne,což tě nikdo nemůže nutit zrychlovat na tento kvalt,takže je to pro běžný provoz nic neříkající údaj,asi jako údaj 0-100,který v praxi moc nevyužiješ...

vzal jsi mi to z jazyku ...minule jsem jel s kamosem co ma sporta a jely jsme na serpentyny do kopce mame tu takovy maly alpy ,neustaly stoupani ,kratky rovinky ktery spaji 180 stupnove zatacky a abych mu neujel a porad se bavil tak sem tocil max do 3500ot a slo to uple v pohode a to mam tourera ,pekne jsem si uzil a nemusel tocit do kritickych ..
a kdyz jedim bezne tak je toto samy a podrazovani resim jedine abych efektivne predjizdel jinak neni vubec treba ..

to Chris : taky pises jako by sehnat naftu v dobrem stavu bez investic nebyl problem oproti benzinu ...pritom K24 pto ri jakychkoliv km nebude zrout penez ... max seridit ventili a vymeni naplne ,max naky tesneni ..nebo pres 300tkm rezez a vodni pumpu ..
co si myslim ze pri nafte je treba mit v merku mnohem vic dilu aby byly Ok...
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 7:44   Citovat  

Mně motor K24 k accordu v toureru sedí na 100%. Původně jsem ho koupil se záměrem přestavět na LPG. Jezdím převážně dálnice a dálky mimo město, ve městě auto skoro nepoužívám a i s naloženým autem jezdím do 8L/100. Dálnice nehoním - běžně 120 km/h. Mám relativně malej roční nájezd (tak 8tis), takže přestavba by se mi zaplatila až za 3 roky. Takže zůstávám u benzínu a maximální spokojenost. Motor je peckovej, sametovej a nad 2tis otaček člověk nemusí řešit co má zařazeno. Při předjíždění stačí podřadit o 2 stupně a je to raketa. Neměnil bych Úsměv , chápu že někdo může mít podobný pocity z 2,2 nafty. je to dobrý Ps: navíc ty dva laufy vypadají krásně
   Návrat  
Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 18:07   Citovat  

Ahoj chlapi a případné dámy, mám otázku. Teď v letních měsících jsem vypozoroval, že když mám nastartováno, tak mi z auta kape voda. Odkapává to, při pohledu ze předu, vlevo vedle vlnovce. Blíž jsem to nezkoumal. Nevíte co by to mohlo být? Osobně mě napadlo, jestli to není nějaký kondenzát z klimatizace, ale opravdu netuším. Díky za rady přátele
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 18:16   Citovat  

Zdarec hoši..takže patálie s 5-tými dveřmi pokračují..zase to hodilo chybu na palubce tailgate a dveře nejdou otevřít. Schválně jsem to nechal, abych si mohl vyblikat chybu..jak se to dělá??Nemám žádnej návod, takže bych byl vděčnej za popis..podrobnej Úsměv
Na palubce po vložení klíčku chyba tailgate pouze svítí, nebliká, nic..kufr nereaguje na nic, jak je jeho zvykem..

Další věc, čeho jsem si všiml, tak je že na každý převodový stupěn auto kolem 2 - 2,5tis ot mírně škubne, co to je? EGR je špinavý? Nějaká trubka? Filtr?

Díky H+
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 18:56   Citovat  

Toubi napsal:
Ahoj chlapi a případné dámy, mám otázku. Teď v letních měsících jsem vypozoroval, že když mám nastartováno, tak mi z auta kape voda. Odkapává to, při pohledu ze předu, vlevo vedle vlnovce. Blíž jsem to nezkoumal. Nevíte co by to mohlo být? Osobně mě napadlo, jestli to není nějaký kondenzát z klimatizace, ale opravdu netuším. Díky za rady přátele

Kondenzát z klimatizace...nic jiného.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 20:50   Citovat  

Ahoj kluci, už asi týden cítím v toureru v kabině benzín, jde to hlavně zpod zadních sedaček od nádrže, a jen když se dostanu na rezervu, když mám plnou nebo i půlku vše je v pořádku a pod autem je sucho. a ještě mě překvapuje, že když jdu tankovat, tak vždy z pod víčka zasyčí, to by němělo přece dělat, když to je odvzdušněný přes nádobku s aktivním uhlím. Úsměv
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:05   Citovat  

Nevíte někdo jestli jde na orig rádiu u Accord 7G poface Tourer (premium sound) zvolit náhodný výběr písniček z CD respekt. z AUX (dension - obdoba xcarlink)?
Na tlačítkách jsem nenalezl příslušný symbol.
Díkes..
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:12   Citovat  

Santi napsal:
Nevíte někdo jestli jde na orig rádiu u Accord 7G poface Tourer (premium sound) zvolit náhodný výběr písniček z CD respekt. z AUX (dension - obdoba xcarlink)?
Na tlačítkách jsem nenalezl příslušný symbol.
Díkes..

Zrovna jsem to včera řešil, je to tlačítko RNDM (nebo tak nějak) vlevo nahoře. Ale mám standard rádio, ne premium...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:45  Naposledy upravil Střelec dne 16.6.2015 , 12:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tomik napsal:

Tak to jsme se tu sešli dva Úsměv Měl jsem 2x 5G, jednu 6G a teď po 4-leté odmlce s jiným autem koukám zase po 7g a nejvíce se mi taky zamlouvá varianta 2.4 + LPG. Jednak mam na plynech najeto přes 200.000 km, takže vím, že všechny negativní řeči jsou většinou předsudky a taky ten motor snese dlouhodobě horší zachazení a jak píše DOHCVTEC, nevíš kdo s tou naftou jezdil před sebou. Hlavní problém ale je, že těch aut (7g 2.4 tourer executive) moc není, takže nakonec stejně možná skončím u dieselu, kterýmu pomůžu chiptunningem a budu se modlit, aby to vydrželo. Smutný Protože nevěřím, že mě 140 koní uspokojí,když teď jsem zvyklý na 220... Ta 2.4 se k tomu hodně blíží a díky nižší hmotnosti accordu by měla jet stejně, což dokazují i měření na tudy odkaz

Co se návratnosti týče, tak jsem spočítal, že rozdíl v nákladech na palivo mezi 2.4+LPG a 2.2 CTDI je cca 0,4 Kč/km. Při ceně přestavby cca 25.000 je návratnost proti dieselu cca 60.000 km. Jenže máš k dispozici vyšší výkon (když nebudu čipovat), suprovej projev VTEC a nižší riziko nákladného servisu. Pokud si auto nechám 5 let, tak při nájezdu cca 30tis km ročně to pořád smysl má. Pokud někdo kupuje auto na rok, tak to smysl nemá.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:54   Citovat  

Střelec napsal:
Tak to jsme se tu sešli dva Úsměv Měl jsem 2x 5G, jednu 6G a teď po 4-leté odmlce s jiným autem koukám zase po 7g a nejvíce se mi taky zamlouvá varianta 2.4 + LPG. Jednak mam na plynech najeto přes 200.000 km, takže vím, že všechny negativní řeči jsou většinou předsudky a taky ten motor snese dlouhodobě horší zachazení a jak píše DOHCVTEC, nevíš kdo s tou naftou jezdil před sebou. Hlavní problém ale je, že těch aut (7g 2.4 tourer executive) moc není, takže nakonec stejně možná skončím i dieselu, kterýmu pomůžu chiptunningem a budu se modlit, aby to vydrželo. Smutný Protože nevěřím, že mě 140 koní uspokojí,když teď jsem zvyklý na 220...
v čem bylo těch 220koni?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:57   Citovat  

kandik napsal:
v čem bylo těch 220koni?

Upravil jsem předchozí příspěvek, je tam i odkaz na srovnání Úsměv Audi A4 B6 3.0i quattro sedan,manuál 6st - největší problém je tam hmotnost - 1660 kg pohotovstka vč. LPG zástavby. Na to, jaký je to malý vajíčko, kam si za mě dozadu skoro nikdo nesedne, to váží dost. Nepochybuju o tom, že Accord 2.4 pojede stejně, pocitově možná líp.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 13:58   Citovat  

Střelec napsal:
... stejně možná skončím u dieselu, kterýmu pomůžu chiptunningem a budu se modlit, aby to vydrželo. Smutný Protože nevěřím, že mě 140 koní uspokojí,když teď jsem zvyklý na 220... Ta 2.4 se k tomu hodně blíží a díky nižší hmotnosti accordu by měla jet stejně, což dokazují i měření na tudy odkaz

Osobne chiptuning, ak pozeráš na náklady vozidla príliš nedoporučujem (140 ->180 ps a podobne). Ono hodne záleží, o aký chiptuning sa jedná. Ak sa krivka krút. momentu zrovná a nebude prekračovať danú hodnotu, je to OK, pretože minimálne mechanické komponenty to všetko ustoja. Keď však vyrveš krútiaci moment z 340 na 4xx Nm, tak môžeš počítať že DMF+spojka (cca 25000 KČ) pôjdu prvé, turbo z toho takisto nadšené nebude (vyššia teplota spalovania, vyššia tepelná záťaž, nižšia životnosť). Accordácky motor toho dosť znesie, ale ak sa ti začne kaziť, za nové diely sa nedoplatíš.. a kupovať veci z vrakáča v pochybnom stave je hop alebo trop systém....

V tomto má ochcáfka a podobné autá výhodu, že tie diely zoženieš kade-tade, často za dobré ceny. Skús to ale pri japoncoch....

Untitled.png

Untitled.png, 47.56 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď