Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o pomoc s vyřešením eko poplatku
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
šlauf Vti je teď offline  šlauf Vti
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 15:37   Citovat  

Ahoj, jsem tady novej, takže se předem omlouvám jestli svuj dotaz píšu na špatné místo. Před nedávnem sem si na lítání koupil civika r.v.94 1,6Vti, auto je v polopřevodu na minulého majitele a když sem ho šel dnes dopřihlásit zjistil sem, že v t.p nemám vyplněnou euro normu. Chtěj po mě tedy 10000 eko. S úředníkem ale byla solidní řeč a domluvili sme se, že by mu stačila fotka jiného tp se zepsanou euro normou a že si to opíše. Moje otázka tedy zní, jestli by se našel někdo ochotnej a zadní s tranu tp s euronormou mi oskenoval klidně s rozmazaným vin jde mi jen o rok 92-95 a B16A2 a euro ostatní čitelné prej bejt nemusí Velmi šťastný děkuji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 16:02   Citovat  

Napiš na import - Honda ČR. Za cca 500,- pošlou potvrzení. Je to dražší než foto,ale nemusel bys čekat,jestli někdo pošle foto.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 16:52   Citovat  

šlauf Vti napsal:
Ahoj, jsem tady novej, takže se předem omlouvám jestli svuj dotaz píšu na špatné místo. Před nedávnem sem si na lítání koupil civika r.v.94 1,6Vti, auto je v polopřevodu na minulého majitele a když sem ho šel dnes dopřihlásit zjistil sem, že v t.p nemám vyplněnou euro normu. Chtěj po mě tedy 10000 eko. S úředníkem ale byla solidní řeč a domluvili sme se, že by mu stačila fotka jiného tp se zepsanou euro normou a že si to opíše. Moje otázka tedy zní, jestli by se našel někdo ochotnej a zadní s tranu tp s euronormou mi oskenoval klidně s rozmazaným vin jde mi jen o rok 92-95 a B16A2 a euro ostatní čitelné prej bejt nemusí Velmi šťastný děkuji.

No, nevím, nevím, u tak staršího auta bych řekl, že tam stejně bude Euro 0, nebo žádné a bude to i tak 10.000,- Kč... Mrknu se ti v práci, od kdy do kdy jsou jaké normy Euro, ale co vím, co je pod r. 2000, tak většinou Euro 0 nebo nic Smutný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 16:55   Citovat  

Zbytečně ho strašíš. I crx EE8 z roku 1991 má euro 1, které je Honda ochotna potvrdit.
   Návrat  
OndraM je teď offline  OndraM
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 16:58   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
No, nevím, nevím, u tak staršího auta bych řekl, že tam stejně bude Euro 0, nebo žádné a bude to i tak 10.000,- Kč... Mrknu se ti v práci, od kdy do kdy jsou jaké normy Euro, ale co vím, co je pod r. 2000, tak většinou Euro 0 nebo nic Smutný

určitě Euro normy budou, před cca 5ti lety jsem si přihlašoval 93 rok Subaru Legacy Turbo - euro1 takže bůra a cca před rokem svýho 96 kupé Civica Euro2 takže za 3tisce.. ta 94 asi bude euro1 ale lepší 5 než 10 Mrk snad Ti to někdo pošle Mrk
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 16:58   Citovat  

Minor napsal:
Zbytečně ho strašíš. I crx EE8 z roku 1991 má euro 1, které je Honda ochotna potvrdit.

Tak jedině dobře, já se potkávám pracovně spíše se Škodou, Audi, VW a tam to prostě neplní Mrk
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 17:33   Citovat  

Mám VTi z r.93 a má Euro 2 - 3 000,-, ekonorma je zapsaná v TP (taktéž na dotaz v Hondě)
drobným problémem může být, že se jedná o del Solku, ale v TP to trochu zmrvili, tudíž mám uvedeno 5 míst a model tuším civic kupé Velmi šťastný
takže by Ti to mohlo posloužit při troše štěstí
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 22:32   Citovat  

Děkuji za rady, aut už sem přihlašoval v životě mnoho, ale nikdy mi nenapadlo, že budu muset odsrávat úrednickou chybu, nebo spíše lenost s nedopsaným tp. tím, že to splnuje alespon euro1 sem si byl 100% jist, ale nenapadlo mi, jakej je problém pro českého úředníka to dohledat třeba z původního německého tp, k čemu si tedy dělají při přihlašování dovozu ty kopie?? Ble Do hondy už sem psal, ale dávají si na to týden, a mě ve čtvrtek končí evidenčka, proto ta dohoda s pánem na úřadu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 22:35   Citovat  

Bullseye napsal:
Mám VTi z r.93 a má Euro 2 - 3 000,-, ekonorma je zapsaná v TP (taktéž na dotaz v Hondě)
drobným problémem může být, že se jedná o del Solku, ale v TP to trochu zmrvili, tudíž mám uvedeno 5 míst a model tuším civic kupé Velmi šťastný
takže by Ti to mohlo posloužit při troše štěstí

sz.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 11:27   Citovat  

Rád bych zde poděkoval členovi Bullseye za jeho bleskovou a bezproblémovou reakci na řešení mého problému. Hned zítra se uvidí, jestli to k něčemu bude a sem zvědav na výraz úredníka na euro2, když mi nechtěl uvěřit ani euro1.. Takže tedy. Děkuji ti. Úsměv Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:21   Citovat  

šlauf Vti napsal:
Rád bych zde poděkoval členovi Bullseye za jeho bleskovou a bezproblémovou reakci na řešení mého problému. Hned zítra se uvidí, jestli to k něčemu bude a sem zvědav na výraz úredníka na euro2, když mi nechtěl uvěřit ani euro1.. Takže tedy. Děkuji ti. Úsměv Honda

tak mu řekni, že Euro 1 splňuje reálně Civic 1.6 z roku 1988 (toho jsem měl já) a stejná generace (čtvrtá, Ty máš pátou) z roku 1991 (motor B16A1) reálně splňuje Euro2 - jednoho takového Civica jsme v klubu měli/máme a testoval ho Zkušební ústav v letech zákazu dovozu aut starších 8let. Holt Honda byla vždy zelená,ale uměla i jet,což dnes už tak moc neplatí...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 12:23   Citovat  

A jen tak mimochodem D15B7 nežeroucí olej, s funkčním katem, odladěná na E85 při stechiometrické směsi na volnoběh o malinkej kousíček splňuje i parametry normy Euro 3 kouř (nemám to v papírech, jen když jsem si ladil směs na měřáku emisí, tak mě to docela překvapilo)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 4:52   Citovat  

Takže včéra auto úspěšně přihlášeno a skutečně prošlo euro2, tudíž eko jen3000 paráda. Takže ještě jednou děkuji za pomoc.. Úsměv
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 9:05   Citovat  

Ahoj tu v Brne mi chcou napařit za Preluda 3g ř.v.91 eko dan 0 mám 3 techničáky a na každým je neco jineho paradoxne starší auto bez katu s vetším emisnim limitem ma euro 1 když jsem udelal kopii tak mi to na uřade neuznali co ted ? Poradte prosim - předem díkec :honda:
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 9:15   Citovat  

Napiš do Hondy, řešilo se to tady milionkrát...za 500,- Ti dají potvrzení o ekovýpalném.
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 13:59   Citovat  

na info@honda.cz bez odezvy :roll:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o pomoc s vyřešením eko poplatku
Fórum: Pokec o autech