Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nefunkční dojezd okna
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
krizkyn je teď offline  krizkyn
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2015 , 21:53   Citovat  

Zdravim potrebuji poradit, proc mi nefunguje dojezd okna, porad chce jet porad nahoru a stale se s cvaknutim o kousek vrati. Zkratka po dojeti nahoru cvaka a nezastavi se.
Diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 17:42   Citovat  

Nevím o jakém autě je řeč, ale já sem tuhle závadu vyřešil následovně. Zavřít všechny okna.
Odpojit baterku na 5 minut. Zapojit, zapnout klíček a zmáčknout tlačítko oken dolů až do krajní polohy AUTO a držet celou dobu dokud okno nesjede na doraz dolů. Potom zmáčknout tlačítko nahorů (znovu do krajní polohy AUTO), a držet až okno vyjede nadoraz nahoru. Už nevím jestli jsem to dělal jednou nebo dvakrát za sebou, ale pak už to fungovalo jak má OK

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 18:02   Citovat  

Mapone napsal:
Nevím o jakém autě je řeč, ale já sem tuhle závadu vyřešil následovně. Zavřít všechny okna.
Odpojit baterku na 5 minut. Zapojit, zapnout klíček a zmáčknout tlačítko oken dolů až do krajní polohy AUTO a držet celou dobu dokud okno nesjede na doraz dolů. Potom zmáčknout tlačítko nahorů (znovu do krajní polohy AUTO), a držet až okno vyjede nadoraz nahoru. Už nevím jestli jsem to dělal jednou nebo dvakrát za sebou, ale pak už to fungovalo jak má OK

Ano tohle platí pokud má novější auto s komfort systémem apodobně OK

ALe pokud to má na nějakém starším, taky to chce vyčistit, promazat celou stahovačku a lišty v kterým jezdí okno, tohle většinou dělá, když okno narazí na nějaký odpor apod. (ochrana proti skřípnutí)
Nebo muže být špatně poloha motoru vůči poloze stahovačky (koncové dorazy motoru)
Úsměv

Začlo to dělat najednou samo od sebe nebo po nějakém zásahu? + o jaké auto se jedná?

krizkyn je teď offline  krizkyn
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 19:10   Citovat  

reznicek9 napsal:
Ano tohle platí pokud má novější auto s komfort systémem apodobně OK

ALe pokud to má na nějakém starším, taky to chce vyčistit, promazat celou stahovačku a lišty v kterým jezdí okno, tohle většinou dělá, když okno narazí na nějaký odpor apod. (ochrana proti skřípnutí)
Nebo muže být špatně poloha motoru vůči poloze stahovačky (koncové dorazy motoru)
Úsměv

Začlo to dělat najednou samo od sebe nebo po nějakém zásahu? + o jaké auto se jedná?

Jedna se o Honda Civic Aerodeck je to 6gen., Auto to mam jen dolu a u ridice kde mi to dela. Mel jsem auto v servisu a menili mi predni okno a kdyz jsem si pro nej druhy den prisel tak mi to najednou delalo. V servise mi rekli ze s tim okenkem nic samozrejmne nedelali a ze mi to mohlo delat uz nez jsem prijel... hadejte se s nima

Wakis je teď offline  Wakis
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2016 , 8:15   Citovat  

Vyřešili jste to nějak ? Mě totiž okno dělá úplně to samé (civic anglan 6g). Myslel jsem že jsou strhle zuby na tom hřebenu který to zvedá, ale když píšete že je to ochrana proti skřípnutí, tak bych to rád vyřešil i jinak než výměnou Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nefunkční dojezd okna
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina