Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prasklina na skle
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Turek777 je teď offline  Turek777
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 15:47   Citovat  

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s někým z okolí Břeclavi (nebo i o něco dál když to bude stát za to), kdo by opravoval praskliny na čelním skle?

Co jsem hledal na netu, tak prý existuje nějaká "nová" metoda, kdy se to podtlakem nějak srovná a slepí, takže to prý skoro není poznat, nevíte někdo něco o tom?

Není to až tak velká prasklina, spíš malý ťukanec - celé sklo se mně kvůli tomu měnit nechce...

Díky

sklo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
sklo.jpg, 76.76 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 18:04   Citovat  

podle fotky to vypada, ze se to opravit da - natlaci se tam tusim nejaka priskyrice, a neni to skoro poznat. mel jsem podobny dulek a vzduch se taky dostal mezi skla, stalo me to pred dvema roky asi 300.

kdyz jsem to resil, nesmela byt oprava v zornem poli ridice - na netu urcite najdes jak je to definovano.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 19:54   Citovat  

Žádná nová metoda to není, je to pryskyřice tvrzená UVčkem. Ten aplikátor s pryskyřicí stojí pár stovek.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 20:07   Citovat  

Jakože bych si to udělal sám na koleni? A není zbytečné kupovat nějaký strojek na to, když tu musí mít většina autodílen co dělá skla? Mně šlo jen o to, jestli má s tím někdo zkušenosti, nebo s někým kdo by to udělal pořádně...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 20:58   Citovat  

Turek777 napsal:
Jakože bych si to udělal sám na koleni? A není zbytečné kupovat nějaký strojek na to, když tu musí mít většina autodílen co dělá skla? Mně šlo jen o to, jestli má s tím někdo zkušenosti, nebo s někým kdo by to udělal pořádně...

Nazdar, doma by sis to mohl udělat sám, za předpokladu, že máš na to nádobíčko, tzn. lepidlo, vtláčecí přípravek a UV-lampu. Ale je jednodušší a asi i levnější, když s tím zajedeš do servisu, kde mění a opravují okna. Zvládnou určitě i přeleštění jemných vrypů,vzniklých štěrkem atd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 21:07   Citovat  

Turek777 napsal:
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s někým z okolí Břeclavi (nebo i o něco dál když to bude stát za to), kdo by opravoval praskliny na čelním skle?

Co jsem hledal na netu, tak prý existuje nějaká "nová" metoda, kdy se to podtlakem nějak srovná a slepí, takže to prý skoro není poznat, nevíte někdo něco o tom?

Není to až tak velká prasklina, spíš malý ťukanec - celé sklo se mně kvůli tomu měnit nechce...

Díky

Ta metoda je stará, opravu uznávají i pojišťovny. Pokud hledáš někoho z Břeclavi, bohužel si nevzpomenu na jméno ale je šikovný a dílnu má na výjezdu z Břeclavi směr TESCO. Abych to upřesnil je to na Lidické, když vjíždíš do Břeclavi po Lidické, tak po pravé straně je bazar Supr-kára (nebo tak nějak se to jmenuje), pak je vzápětí křižovatka a hned je opravna autoskel. Já tam byl před pár lety s mazdou, i když mi řekl, že to není rozbité od kamenu, který odlítl od nějakého auta ale prasklé od pěnící rzi A-sloupku, napsal to tak aby to pojišťovna proplatila. Jednání a ceny v pohodě.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 21:20   Citovat  

Jo, to vím koho myslíš, otec tam byl kdysi s fáčkem měnit sklo, ale jestli je i opravuje...? Snad jo.. Asi se tam zajedu příští týden zeptat, teď má dovolenou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2015 , 21:45   Citovat  

Turek777 napsal:
Jo, to vím koho myslíš, otec tam byl kdysi s fáčkem měnit sklo, ale jestli je i opravuje...? Snad jo.. Asi se tam zajedu příští týden zeptat, teď má dovolenou.

Musí mít dovolenou, na Vrbici jsou hody, takže se jde pobavit s tchánem. Třeba ho potká a zeptám se ho na možnou opravu, kdyžtak dám vědět.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2015 , 11:31   Citovat  

safris tak tam musím zajet, dej vědět jak to dopadlo Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.8.2015 , 16:20   Citovat  

ok Cool
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.8.2015 , 19:50   Citovat  

nebo zkus pana Polacha. Specializuje se na suzuki a vím, že to dělá. Dílnu má za koupalištěm
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.8.2015 , 22:19   Citovat  

Tak jsem tam byl (ne té lidické) a našel mi na skle ještě jednu, i když trochu menší, prasklinku. Tak to valím bulvy Nevím, jestli jsem ji přehlédl nebo kde se tam vzala, ale to je už jedno.
Prý by to šlo spravit, ale když jsou dvě, že by to radši vyměnil páč by mohl být problém s technickou. Takže mám jezdit a neřešit, a před technickou se pak stavit, že to vymění na pojišťovnu... Tak teda ok no...

Jen doufám, že to přežije zimu, jak v tom zamrzne voda tak to bude zajímavé
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.5.2018 , 12:32   Citovat  

Byl jsem vcera v R-speed v Nachode na vymene celniho skla u Legenda a mohu jen doporucit je to dobrý přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prasklina na skle
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina