Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelude 5G 2.2 Vti-s
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
DaN1994 je teď offline  DaN1994
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 21:14   Citovat  

Zdravim, mam moznost koupit auto z nadpisu, ale mam strach ze me auto sezere zaziva.Nejezdim zadne dalky jen par kilometru do prace.Je mi 21 a uz par let sem do Preludy zamilovanej, prosim napiste mi jakekoliv informace o Prelude 5G 2.2 Vti-s, zkusenosti z provozu, trable s autem, proste vsechno o provozu tohohle auta.Pomozte s rozhodovanim, to auto miluju ale nemuzu se nechat sezrat zaziva.Dekuji za kazde info. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 6:39   Citovat  

Tu je vlákno přímo Preludaři

Cesta do práce? To je kolik km-5-10? To si kup kolo, to Tě nesežere.

Jinak záleží v jakém stavu to auto je. Nepočítej se spotřebou jako mají TDi...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 11:39   Citovat  

mel jsem, nechtel bych znova - zvenku velky, zevnitr maly, tezky, zravy a pomaly (urcite v pomeru k tomu jak krutoplackovite vypada). Spotrebu pocitej hodne pres deset, na ktratky trate obzvlast. Jako kazda H atmo se musi tocit ( cemuz se tady na klubu rika zazitek z jizdy) a na tohle obzvlast auto musi byt prohraty, coz se ti pri jezdeni deset km do prace nikdy nepodari. Bral bych neco jinyho....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 18:58   Citovat  

MOTyLEK napsal:
Tu je vlákno přímo Preludaři

Cesta do práce? To je kolik km-5-10? To si kup kolo, to Tě nesežere.

Jinak záleží v jakém stavu to auto je. Nepočítej se spotřebou jako mají TDi...

Auto je zepry po majiteli ktery se o ni velice dobre staral vse v puvodnim stavu krom vyfuku a vypada vazne nadherne.Samozhrejme bych se osobne prohel a nechal prohlednout mechanikem.Do prace je to 10km, odpoved kup si kolo to te nesezere sem cekal ale myslel sem ze sme na servru hondaru a ze me tu nekdo pochopi.To ze to neni Tdi vim to ze to neni prakticke vim, ale je mi 21 tak sem chtel jednou za zivot raketu.A doufal sem ze mi sem napisete nejake informace a zkusenosti.Dozvedel sem se ze mam jezdit na kole. Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 19:04   Citovat  

kandik napsal:
mel jsem, nechtel bych znova - zvenku velky, zevnitr maly, tezky, zravy a pomaly (urcite v pomeru k tomu jak krutoplackovite vypada). Spotrebu pocitej hodne pres deset, na ktratky trate obzvlast. Jako kazda H atmo se musi tocit ( cemuz se tady na klubu rika zazitek z jizdy) a na tohle obzvlast auto musi byt prohraty, coz se ti pri jezdeni deset km do prace nikdy nepodari. Bral bych neco jinyho....

Dekuju za nazor.Nejsem zavodnim, jen miluju ten design.Pokud je to hlopa otazka omlouvam se, ale pokud bych s autem jezdil jako clovek a nevytacel ho zbytecne motoru by to skodilo?Prodejce mi psal ze se da s lehkou nohou jezdit za 8l/100km.Rikate ze je to nemozne pokud chapu.Je to opravdu preludka v kondici jakou sem jeste nevidel.Takze odpoved je jasna.Nebrat?Mam smulu?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 19:15   Citovat  

DaN1994 napsal:
Dekuju za nazor.Nejsem zavodnim, jen miluju ten design.Pokud je to hlopa otazka omlouvam se, ale pokud bych s autem jezdil jako clovek a nevytacel ho zbytecne motoru by to skodilo?Prodejce mi psal ze se da s lehkou nohou jezdit za 8l/100km.Rikate ze je to nemozne pokud chapu.Je to opravdu preludka v kondici jakou sem jeste nevidel.Takze odpoved je jasna.Nebrat?Mam smulu?

spotreba:
tudy odkaz
cili prodejce ti kecal.
ja mel H22 dve, jednu v prelude, jednu v ATR, spotreba dycky 10 az 13. Mozna bez dalnice, tzn. klouzavym tempem od vsi ke vsi budes jezdit za 9, ale se studenym motorem, nevim nevim. Normalnim zpusobem nejmin deset. Pokud jsi ale zamilovanej, a auto je v poradku, a stoji rozumny penize( za coz bych povazoval radove pod 80t) tak to kup. Ztrata za nejaky roky, kdy uz te to auto prestane bavit nebude velka. Dohromady o nic nejde....

EDIT: a samozrejme predpokadam, ze pokud mas na auto za 80, tak mas nejakejch 50t nejmin rezervu. Pokud to tak neni, tak si auto proste nekupuj - nerad bych aby to vyznelo nejak mentorsky, myslim to dobre.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 19:42   Citovat  

kandik napsal:
spotreba:
tudy odkaz
cili prodejce ti kecal.
ja mel H22 dve, jednu v prelude, jednu v ATR, spotreba dycky 10 az 13. Mozna bez dalnice, tzn. klouzavym tempem od vsi ke vsi budes jezdit za 9, ale se studenym motorem, nevim nevim. Normalnim zpusobem nejmin deset. Pokud jsi ale zamilovanej, a auto je v poradku, a stoji rozumny penize( za coz bych povazoval radove pod 80t) tak to kup. Ztrata za nejaky roky, kdy uz te to auto prestane bavit nebude velka. Dohromady o nic nejde....

EDIT: a samozrejme predpokadam, ze pokud mas na auto za 80, tak mas nejakejch 50t nejmin rezervu. Pokud to tak neni, tak si auto proste nekupuj - nerad bych aby to vyznelo nejak mentorsky, myslim to dobre.

No prodava ji za 90 000kc a me ji nabidl za 70 000kc kdyz sem mu napsal jak moc ji chci.Ze by chtel aby zustala u Hondare.Kdyby se jezdilo za 10 prezil bych to to sem jezdil i se Civicem 1.6 r.v.1988.50 tavu jako rezervu sezenu.Chtel sem se jeste zeptat (doufam ze me nikdo nezadupe do zeme) co kdybych to dal do plynu?Slo by to?Nebo je to blbost?
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:01   Citovat  

já mam dlouhodobej průměr 9,9 (krátký, dlouhý, okresky, dálnice...)
auto mam 8 let a spokojenost, nikde mi nenechalo ani ostudu nedělalo
samo je častá výměna oleje (leju podle manuálu 5w30 i když si mnozí klepou na čelo, ale je s tim spokojenějsí než s 10w40)
nejsem žádnej závodník, ale když mě chytí rapl tak výkon postačuje (oproti většině co se pohybuje po českých silnicích, je to závoďák Velmi šťastný)

btw provozovatelem jsem od 19 HaHaaa HaHaaa HaHaaa

nějaký recenze:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
RadekGT je teď offline  RadekGT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:09   Citovat  

Zdarec. Na dojizdeni do prace si kup nejakou obycejnou karu a Preludu jen pro radost VTEC . Jinak dalky jezdim v poho kolem 8 litru. S tim plynem to neni dobrej napad KO .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:10   Citovat  

Blur napsal:
já mam dlouhodobej průměr 9,9 (krátký, dlouhý, okresky, dálnice...)
auto mam 8 let a spokojenost, nikde mi nenechalo ani ostudu nedělalo
samo je častá výměna oleje (leju podle manuálu 5w30 i když si mnozí klepou na čelo, ale je s tim spokojenějsí než s 10w40)
nejsem žádnej závodník, ale když mě chytí rapl tak výkon postačuje (oproti většině co se pohybuje po českých silnicích, je to závoďák Velmi šťastný)

btw provozovatelem jsem od 19 HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Vidim ze mozna ta Preludka nebude uplne marna.Prvni clovek co napsal neco dobreho o tom aute.Dekuju za zkusenosti.Napiste mi prosim nekdo neco ohledne teho Lpg na tohle auto.Diky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:14   Citovat  

Já se musím přiklonit ke Kandikovi - Prelude mi byla malá, když jsem si dal sedačku, jak jsem zvyklý, tak jsem škrtal o strop... Mám 182cm... Jedině ležet nebo oželet šíbr... Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:21   Citovat  

RadekGT napsal:
Zdarec. Na dojizdeni do prace si kup nejakou obycejnou karu a Preludu jen pro radost VTEC . Jinak dalky jezdim v poho kolem 8 litru. S tim plynem to neni dobrej napad KO .

Důvod? je to sice fun auto, ale pokud to chce jako daily car tak to ničemu nevadí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:30   Citovat  

DaN1994 napsal:
Vidim ze mozna ta Preludka nebude uplne marna.Prvni clovek co napsal neco dobreho o tom aute.Dekuju za zkusenosti.Napiste mi prosim nekdo neco ohledne teho Lpg na tohle auto.Diky

Pokud zvolíš dobrý systém, solidní firmu která to umí udělat, použiješ přimazávání ventilů a budeš dodržovat servis a údržbu tak žadný problém. Sice LPG v čechách moc nefrčí, každý to bere jako sociální palivo, ale v dnešní době je to dost vychytaný a budeš jezdit o dost levněji jak s naftou a budeš mít neustále točivý benzín, který nesmrdí a jede uplně stejně jako na benzín. Já bych to do Prelude sice nedal, ale ne z důvodu, že to nebude fungovat spíš z toho, že Prelude není moc na denní ježdění, ale pokud jí miluješ a dáš jí péči tak není co řešit Velmi šťastný Zkušenosti čerpám z = Acco5g F20Z1 na LPG najeto 130t km bez problemu, C7g D16V1 zatím 20t km, Legend KA9 taky v pohodě - vše systém BRC.

Máme tu téma Honda a LPG tak tam se mužeš ještě zeptat a na rady se tam můžeš ptát uživatele Jířík (který mimochodem začal dělat LPG přestavbu, která ti přidá prý i nějaký výkon - vše se dočteš v tom tématu)

Jinak o spolehlivost auta se neboj, nesmíš být prase a dodržovat servis (olej, filtry atd.) a bude ti sloužit dokud to neshnije pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:55   Citovat  

reznicek9 napsal:
Pokud zvolíš dobrý systém, solidní firmu která to umí udělat, použiješ přimazávání ventilů a budeš dodržovat servis a údržbu tak žadný problém. Sice LPG v čechách moc nefrčí, každý to bere jako sociální palivo, ale v dnešní době je to dost vychytaný a budeš jezdit o dost levněji jak s naftou a budeš mít neustále točivý benzín, který nesmrdí a jede uplně stejně jako na benzín. Já bych to do Prelude sice nedal, ale ne z důvodu, že to nebude fungovat spíš z toho, že Prelude není moc na denní ježdění, ale pokud jí miluješ a dáš jí péči tak není co řešit Velmi šťastný Zkušenosti čerpám z = Acco5g F20Z1 na LPG najeto 130t km bez problemu, C7g D16V1 zatím 20t km, Legend KA9 taky v pohodě - vše systém BRC.

Máme tu téma Honda a LPG tak tam se mužeš ještě zeptat a na rady se tam můžeš ptát uživatele Jířík (který mimochodem začal dělat LPG přestavbu, která ti přidá prý i nějaký výkon - vše se dočteš v tom tématu)
Jinak o spolehlivost auta se neboj, nesmíš být prase a dodržovat servis (olej, filtry atd.) a bude ti sloužit dokud to neshnije pořádnej výtlem

Kdybych dal preludu do plynu a staral se o servis tak by melo byt vsechno fajn.Predpokladam ze predelat 2.2 Vti na lpg + to primazavani bude asi poradnej ranec.Vite nekdo kolik by to tak vyslo? Cooo???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 22:17   Citovat  

U přestavby má na cenu vliv prakticky pouze počet válců a výrobce. Dej si poptávky nebo zkus to téma tady na klubu. Myslím ale, že do 30 tis se vejdes.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 7:50   Citovat  

DaN1994 napsal:
Kdybych dal preludu do plynu a staral se o servis tak by melo byt vsechno fajn.Predpokladam ze predelat 2.2 Vti na lpg + to primazavani bude asi poradnej ranec.Vite nekdo kolik by to tak vyslo? Cooo???

napr.
tudy odkaz
spotrebu plynu bych pocital o 15% vyssi nez benzinu.Plyn ti nesepne hned po rozjezdu pocitam, coz se dal nevyhodne projevi na tech tvejch kratkejch cestach. Je treba pocitat taky s nadrzi v uz tak malym kufru - asi toroid, cili ti bude akorat cestovat rezervni kolo po kufru.... Bajvoko budes setrit 1,50 na kilak, cili prvnich 15000km plyn jen splacis. To muze zaroven pomerne snadno byt i najezd, kdy te preluda omrzi. Takze bych vahal, jestli do toho jit.
na plyn je tu ale zvlastni vlakno kde jsou odbornici.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 8:52   Citovat  

Při nájezdu 2x10km denně mi přijde plyn jako zbytečnost...
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 9:17   Citovat  

Přesně jak píše Stepa.
Jinak co se Prelude 5G týče mám druhou. První byla F20 z bazaru s kompletní historii a stavem 1. Bohužel už není mezi pojízdnými Smutný Spotřeba při klidné jízdě mimo město mezi 8-9 a jinak průměr jsem jezdil za 10 l.

Asi před rokem jsem pořídil VTi 4WS dokonce v LPG Mrk
Tohoto času po vyvaření a celolaku a dáváme ji postupně dokupy.
Spotřeba LPG se u mě pohybuje v průměru 12-13 litrů LPG na 100km s tím že převážně jezdím město a okolí a vůbec se toho nebojím VTEC
Systém sekvenční Tartarini + přimazávání a naprostá spokojenost. Vzhledem k tomu že auto používám jako DailyBitch tak si myslím že OK. Výkon stejný, jezdím skoro za polovic takže za mě je to dobrý

Prelude 5g je strašně charakteristický auto který si musíš zamilovat nebo se ti nelíbí, nic mezi v podstatě není.
Přední sedačky pohodlný a prostorný, vzadu nepoužitelná na jakékoliv delší cestování.
Byli jsme s přítelkyní i na dovolený a v klidu jsme se vešli s věcma Úsměv
Musíš počítat s tím že je to cestovní kupé a né sporťák kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 12:18   Citovat  

Stepa napsal:
Při nájezdu 2x10km denně mi přijde plyn jako zbytečnost...

Vetšinou máš přepnutí naplyn kolem 30°c a to máš u benzínu dost rychle a navíc bude jezdit i jindy a jinam než jen do práce Úsměv tak že si myslím že to zbytečný nebude, ale je to na jeho uvaze ....

Jinak v Neptunu ji koukám taky dělali Foto LPG

Vleze se tam toroid 46l což je slušný ....
   Návrat  
ALAN je teď offline  ALAN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 14:39   Citovat  

Já vám nevím...jsem proti LPG a hlavně u Hondy...nějak mi to přijde míchání Jablek s Hruškama Velmi šťastný
Těžko ty naši Japonci milovaný z Kanjo jezdí na LPG Velmi šťastný ale očekávám to u Čecháčků v ponožkách a sandálech a hlavně u Taxikářů...spotřeba je téma č.1 Velmi šťastný

Nevím kolik ti je let a jaké máš zkušenosti ale myslím si že na tvou potřebu jezdit do práce a mít doma vysněnou Hondu Prelude ti stačí základ 2.0.

A pokud chceš mít Prelude Vti tak si ho kup a starej se jak nejlépe můžeš a jezdi s ním výkendy VTEC ale pak do něj proboha nedávej LPG to se ti při víkendovce nikdy nevrátí vložená investice!! To si raději kup Pneu,Brzdy a jiné bombony Hihi a na denní ježdění do práce ti postačí nesmrtelné Suzuki Swift..třeba Velmi šťastný

přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 14:57   Citovat  

ALAN napsal:
Já vám nevím...jsem proti LPG a hlavně u Hondy...nějak mi to přijde míchání Jablek s Hruškama Velmi šťastný
Těžko ty naši Japonci milovaný z Kanjo jezdí na LPG Velmi šťastný ale očekávám to u Čecháčků v ponožkách a sandálech a hlavně u Taxikářů...spotřeba je téma č.1 Velmi šťastný

Nevím kolik ti je let a jaké máš zkušenosti ale myslím si že na tvou potřebu jezdit do práce a mít doma vysněnou Hondu Prelude ti stačí základ 2.0.

A pokud chceš mít Prelude Vti tak si ho kup a starej se jak nejlépe můžeš a jezdi s ním výkendy VTEC ale pak do něj proboha nedávej LPG to se ti při víkendovce nikdy nevrátí vložená investice!! To si raději kup Pneu,Brzdy a jiné bombony Hihi a na denní ježdění do práce ti postačí nesmrtelné Suzuki Swift..třeba Velmi šťastný

přátele

Je mi 21 a sice nemam spatny plat ale mit auto na jezdeni a jeste jedno jen na mazleni a projizdky na vikend to nepripada v uvahu.Asi by mi stacil 2.0 (rozhodne ne s SSS), ale ja chtel mit doma 2.2 Vti. Tak to valím bulvy Vim ze to pro me nema smysl ale ja ji proste chci Se stydím Hrozne bych chtel Preludku 2.2 v LPG aby byl unosny provoz a ja si ji mohl hyckat, ale jak vypadam tak je to nemozne Ble Preludka zustane mojim nesplnenym snem. Smutný
   Návrat  

ALAN napsal:

přátele

Je mi 21 a sice nemam spatny plat ale mit auto na jezdeni a jeste jedno jen na mazleni a projizdky na vikend to nepripada v uvahu.Asi by mi stacil 2.0 (rozhodne ne s SSS), ale ja chtel mit doma 2.2 Vti. Tak to valím bulvy Vim ze to pro me nema smysl ale ja ji proste chci Se stydím Hrozne bych chtel Preludku 2.2 v LPG aby byl unosny provoz a ja si ji mohl hyckat, ale jak vypadam tak je to nemozne Ble Preludka zustane mojim nesplnenym snem. Smutný
   Návrat  

ALAN napsal:

přátele

Je mi 21 a sice nemam spatny plat ale mit auto na jezdeni a jeste jedno jen na mazleni a projizdky na vikend to nepripada v uvahu.Asi by mi stacil 2.0 (rozhodne ne s SSS), ale ja chtel mit doma 2.2 Vti. Tak to valím bulvy Vim ze to pro me nema smysl ale ja ji proste chci Se stydím Hrozne bych chtel Preludku 2.2 v LPG aby byl unosny provoz a ja si ji mohl hyckat, ale jak vydim tak je to nemozne Ble Preludka zustane mojim nesplnenym snem. Smutný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 16:01   Citovat  

Eee, stacilo to jednou... Úsměv
Né, vtip, obcas se to takhle stane.

Ja Ti rozumim, Ty jses stejne uz rozhodlej, ale chtel jsi to proste tady od nas posvetit a trochu popostrcit Úsměv

Ale pravda je ta, ze to bude uz skoro 20 let stare auto a pokud by to melo byt na kazdodenni jezdeni do prace, tak to pak taky podle toho bude vypadat. Tedy ne ze by to neslo (viz treba M@jk), ale o to vetsi budes muset vynalozit usili na to, aby to vypadalo alespon tak, jak ma.

Za P5G se pokazde otocim, protoze tenhle design, mam ten dojem, ze vubec nestarne, ba spis naopak. A jeste kdyz je trochu "pridrepla" s peknejma kolama... rozumim Úsměv
Ale predstava, ze takovahle vysnena brazdi nekdy v pulce ledna nekde na silnici nejakou prosolenou brecku...

Rozhodnuti je na Tobe, kdyz to vyjde tak Ti pogratuluju a klidne Ti udelam par fotek Mrk . Pokud to nevyjde, tak taky dobre Úsměv
Sakrrra, to jsem Ti pomoh, vid. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 16:48   Citovat  

ALAN napsal:

přátele

No ted trochu mícháš jablka a hrušky ty -
Nevim jaký vliv má LPG a ponožky v sandálech Cooo???, ale je to ten případ co jsem psal výše, že se v ČR LPG bere jako sociální palivo. (taky jsem ten názor dříve měl, ale když jsem se tomu začal věnovat a zjistil jak to funguje tak jsem to risknul taky a názor změnil, protože za to co za rok ušetřím, na cestách do práce, zařizování atd. tak si mužu třeba to Prelude kupovat každý rok Mrk ). Nesmíš si představovat směšovač ve favoritu Mrk dneska je to uplně na jiné urovni. Je blbost to dávat do aut, který máš jako víkendovku, ale do daily auta je to ideál, hlavně když nesnášíš naftu a z toho že ušetříš polovinu peněz (bez žádných kompromisů) potěší každýho, jak toho co bere za měsíc 10tisíc tak i toho co má 100tisíc Mrk a proč jezdit do práce vrakem, když mužeš jezdit vysněným autem v kterým se cítíš dobře a máš z něj radost. A k té spotřebě abych řekl pravdu tak ani nevím za jakou spotřebu jezdím, prostě jednou za 300-400km doberu nádrž LPG, jednou za měsíc nádrž benzínu a jedu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 16:55   Citovat  

SaKaL napsal:

Ja Ti rozumim, Ty jses stejne uz rozhodlej, ale chtel jsi to proste tady od nas posvetit a trochu popostrcit Úsměv

Ale pravda je ta, ze to bude uz skoro 20 let stare auto a pokud by to melo byt na kazdodenni jezdeni do prace, tak to pak taky podle toho bude vypadat. Tedy ne ze by to neslo (viz treba M@jk), ale o to vetsi budes muset vynalozit usili na to, aby to vypadalo alespon tak, jak ma.

Za P5G se pokazde otocim, protoze tenhle design, mam ten dojem, ze vubec nestarne, ba spis naopak. A jeste kdyz je trochu "pridrepla" s peknejma kolama... rozumim Úsměv
Ale predstava, ze takovahle vysnena brazdi nekdy v pulce ledna nekde na silnici nejakou prosolenou brecku...

Rozhodnuti je na Tobe, kdyz to vyjde tak Ti pogratuluju a klidne Ti udelam par fotek Mrk . Pokud to nevyjde, tak taky dobre Úsměv

On vypadá docela natěšeně a zamilovaně, takže si myslím, že si to auto ohlídá Úsměv pořádnej výtlem
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 17:10   Citovat  

Odkaz na inzerat kterou si chces koupit je nekde?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 17:55   Citovat  

rezníček9: Neber to zle ale mám o Hondách jinou představu, at si LPG dává kdo chce kam chce ale představ si ITR,CTR,ATR,VTI na LPG? S Bradavicí na zadku? Sorry ale to nejde do hromady...mně ne. Když chci Hondu s úsporou tak si vezmu diesel nebo economa. Nevím...každého věc.....ale s motorsportem LPG nemá nic společného-pouze úspora peněz=fajn.

Ale nepřijde ti úlet koupit VTi za cca 80tis+LPG cca 20tis a jezdit s tím denně 10km celoročně? Samozřejmě přijde tuning-snížit,18alu,muzika... WTF?
Nic osobního ale známe to Smutný

No,nic... kup si Vti a dej si tam LPG.....jezdi každý den 10km i v -20 a rozbředlé solené kaši a dej vědět jestli jsi spoky, každého věc ALE řekněme si na rovinu....kdo by si poté takovou Hondu koupil? Já ne....sorry...Mír!
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 18:04   Citovat  

Jinak Sny se mají plnit..tak že pokud to chceš tak to udělej. přátele H+
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 18:32   Citovat  

SaKaL napsal:

Da se rict ze ano, cekal sem az nekdo napise "je to v pohode ja tak jezdim kazdy den a super", ale asi to tak proste neni no.Je mi to jasny ze bych brecel pokazde kdyz bych nutil Hondicku do zmrzleho rana a snehove brecky,radsi bych ji nechal odpocivat v teple garaze Velmi šťastný Jak sem rekl, urcite nemam na to mit auto na povinnosti a auto na hrani, to nejde.Jenze pokud ji nebudu mit ted v 21 letech tak uz nikdy. Bueee Mam z toho hlavu jak balon.Kdyby radsi nebyla tak hezka, vsechno by bylo jednoduchy. Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelude 5G 2.2 Vti-s
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina