Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dvoupíst kompresor
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 13:45   Citovat  

Nechce se někdo zbavit dvoupístového kompresoru? Potřebuju tlak jen 3-6, ale průtok na výstupu musí být na 200 l/min., objem vzdušníku je asi ideál 50L, větší nevyužiju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:28   Citovat  

Za těchto parametrů bych netrval nutně na 2pístu a hlavně bych koupil něco pořádného. Já mám jednopíst Orlík 17m3/hodinu a bratr ná novější 25m3/hodinu a spokojenost je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 1:26   Citovat  

Václav napsal:
Za těchto parametrů bych netrval nutně na 2pístu a hlavně bych koupil něco pořádného. Já mám jednopíst Orlík 17m3/hodinu a bratr ná novější 25m3/hodinu a spokojenost je to dobrý je to dobrý je to dobrý

Nojo, jenže to jsou hodnoty na vstupu na prázdno, že? Realita je taková, že na výstupu je reálně 60-70% vstupu, takže by mi ani jeden nestačil... Vyloženě shit kupovat nechci, ale jestli nikdo nic nenabídne, na doporučení od Tygra bych vzal Extol Craft 50L, tygr ho jel v lakovně několik let a bez jediného problému... Ale dávat se mi teď 5,5 tis. nechce, tak se nejdřív ptám tady...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 9:28   Citovat  

Nene to jsou hodnoty vytlaku. To jsou jeste stary poctivy kompresory, ale je pravda ze pod 5,5tis. takoveho Orlika budes schanet tezko. Ja ho tedy levnejc koupil ale par veci bylo potreba doladit.... otazkou je na co to potrebujes....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 10:57   Citovat  

Václav napsal:
Nene to jsou hodnoty vytlaku. To jsou jeste stary poctivy kompresory, ale je pravda ze pod 5,5tis. takoveho Orlika budes schanet tezko. Ja ho tedy levnejc koupil ale par veci bylo potreba doladit.... otazkou je na co to potrebujes....

No právě... Já to potřebuju na stříkání lepidla při tlaku 4-6 atm., je na to pistole s tryskou 2,5 mm, která má při 4 atm. průtok 160 l/min. Kolik má při 6 atm., kam bych se případně mohl potřebovat dostat při seřizování, to netuším, ale logicky to bude ještě víc. No a s tím průtokem 160 k/min. jsem defakto na totálním maximu dnešní produkce jednopísťáků, kdybych potřeboval jít s tlakem na těch 6 atm., tak už to nedají. Ale tak říkám si, že když už pořizuju kompresor, tak by nebylo od věci mít rezervu ve výkonu, kdo ví co vše na to budu chtít jednou pověsit a ušetřených pár stovek dnes by mohlo v budoucnu docela bolet...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 13:10   Citovat  

Co jsem tim chtel hlavne rict je, ze pro ten vykon co potrebujes neni nutny 2pistovy kompresor. To co pises plati mozna pro dnesni radoby cinske kompresory. Ja mam parametrama toto v podstatne starsi verzi.
tudy odkaz

Resil jsem to ted nedavno a chtel jsem neco co budu moct pouzit od foukani kol pres lakovani az na naradi typu utahovak, bruska a podobne.
Zatim nejnarocnejsi co jsme kompresorem honily byla piskovaci pistole a tam uz je potreba rady prutok ale to ja neplanuji.

A kdyz jsem tak prosel dnesni nove kompresory tak pod 5 nic se slusnymi parametry neni. Navic kdyz takovy kompresor klekne je na vyhozeni. Tak jsem radsi sehnal tento stary a jsem vykonem uplne jinde a navic na nej se daji sehnat jakekoliv dily a pripadne opravit.

Kazdopadne preju at dobre poridis.

PS: pokud ti tu zbytecne zas.... vlakno kdyz nemam co nabidnou staci rict... přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dvoupíst kompresor
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina