Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 60 z 100
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.8.2015 , 22:11   Citovat  

Mě tam něco spadlo několikrát a nikdy jsem to nenašel...na tohle je to řazení napytel...nic se tam nenajde Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2015 , 8:31   Citovat  

Majky CTR napsal:
Z vlastní zkušenosti a to 2x jsem je vždy našel po oddělání středového tunelu. Potvory se vždy zahákli tam, kde jsem to nejmíň čekal. Stačí hledat Velmi šťastný Úsměv
no právě ... jeden je určitě někde tam dole,ale ten druhej mne trefil,odrazil se a tak nějak jsem ho slyšel padnout někde okolo sedaček vzadu,asi Velmi šťastný ale nikde nic to mi hlava nebere Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2015 , 22:15   Citovat  

gregy4 napsal:
dosud mi vsichni tvrdili, ze se motorky u predface svetel nedaji vymenit - sice je mozne se dostat k puvodnimu ale neda se koupit nahradni.

narazil jsem ale asi na 3roky stary prispevek kde se uvadi ze motorek ma oznaceni Bosch 0307853303 a ze dokonce funguje motorek Bosch 0307853304 z octavie I ktery novy stoji 600Kc. prijde mi to jako dost zajimave, zkusil to nekdo jiny ? puvodni autor vi.go se zrejme na foru jiz nevyskytuje ...

tak muzu potvrdit, ze je mozne puvodni motorek nahradit motorkem z octavie 0307853304. o vikendu jsem jeden menil. staci jen oddelat spojky a trochu nahrat fenem ... ted mi to prijde jako o dost jednodussi cesta nez menit svetla za poface, menit zapojeni elektriky a horko tezko shanet motorky. navic se mi predface svetla libi vic Úsměv

IMG_2955.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_2955.JPG, 455.09 kB
   Návrat  
John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2015 , 8:48   Citovat  

čau hondaři, chtěl bych se zeptat jestli jde dát civic ep2 1.6 nárazníky a prahy z ctr?
A ještě jestli jde koncovej tlumič z ctr na civic ep2 1.6?
Díky Honda
   Návrat  
saffer je teď offline  saffer
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 19:19   Citovat  

Ahoj, prosím o radu. Mám 2001 3D, s DO. Dnes jsem u obou předních dveří měnil gumu oken, tapce a skla jsem měl venku...Vše jsem v pohodě vrátil do původního stavu jako vždy a doma jsem zjistil, že mi nejdou ani jedny dveře otevřít zevnitř. Táhla jsem dával zpět, DO funguje, zamykání ok všemy způsoby, ale dveře jdou otevřít jen klikou to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 6:57   Citovat  

Máš to tam určitě dobře usazené? Vypadá to, žě Ti to drhne...
   Návrat  
saffer je teď offline  saffer
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 12:35   Citovat  

vyřešeno....dělal jsem to tak automaticky, že mě už nic nepřekvapí a zapomněl jsem tahlo, které jsem ukotvil ještě zacvaknout na ten druhý klip na tapci....a u obou HaHaaa bych se střelil...
   Návrat  
Galous je teď offline  Galous
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 12:22   Citovat  

Zdravím, mám v plánu po novém roce koupit EP2, ale poslední komentáře mě moc radost neudělaly. Myslím ty, jak se tomuto autu přímo vysmíváte a už ho nikdy nechcete. Je to opravdu tak hrozné? Chci do něj jít, jelikož mám ted C5g 92kW vtec, ale každý rok to začíná hnít na jiném místě a už je to přeci jenom starší klepající se auto. Tak tedy prosím o upřesnění proč nekoupit a proč koupit. Dík Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 16:47   Citovat  

Pokud jsi četl i moje nějaký komentáře HaHaaa tak to neber tak vážne, je to fajn auto, který má svoje mouchy, ale ve srovnání s konkurencí jsou dost zanedbatelný. Já jsem k c7g trochu skeptičtější pač ho rovnám s Hondama o třídy výš, takže mám trochu zkreslenej pohled Velmi šťastný
   Návrat  
Galous je teď offline  Galous
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 8:08   Citovat  

Četl jsem tvoje i Cocsovy Velmi šťastný Popravdě jsem z toho takový rozčarován Úsměv
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 16:04  Naposledy upravil Ch.Mary dne 11.9.2015 , 6:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já bych to tak tragicky neviděl. EP2 poface jsem si kupoval před rokem a půl. A pravda, po prvním majiteli, starší paní. Mělo najeto 56000 km. Lehce s tím zahučela do příkopu, ale kromě pár plastů, a opravy zadního blatníku nic podstatného, včetně čela, nosníků,a chladičů, poškozeno nebylo. Vyšlo to na super cenu. A měl jsem v podstatě zánovní auto. Teď už má najeto 124000 km. Jezdím s tím skoro denně do práce 144 km tam a zpět dohromady. A zatím žádný velký problém. Je fakt, že tam mám 205/55 R16 gumy, protože pak už by to na ty trasy bylo asi dost tvrdé, ale v zatáčkách sedí skvěle. Pro jistotu jsem vyměnil rozvody, všechny náplně, a filtry. Plus ventily, svíčky dle servisky. No, a zatím mi za tu dobu odešly oba kulové čepy, měnily se brzdové destičky vepředu i vzadu. Byly tam ještě originál, stejně jako gumy. Jediné, co mě překvapilo, že při 110000 km byla už na výměnu přední ložiska. Ale jinak nic. Takže za mě. Já jsem spokojenej. Jezdím po dálnici, a podle gps okolo 130 km/h. A spotřeba se mi pohybuje kolem 7 litrů. Měřeno od nádrže do nádrže při tankování.
   Návrat  
Juriss je teď offline  Juriss
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 22:15   Citovat  

Čaute, nemáte tip na servis v Brně potřeboval bych na ep2 vyměnit olej, doplnit klimu a takový ty "prkotiny". Dik za tipy. Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2015 , 20:42   Citovat  

MOT Nebovidy
   Návrat  
GhosTypeR je teď offline  GhosTypeR
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 8:53   Citovat  

Caute H+ mate nekdo na sportu short shifter? Popripade pasuje ten z ep3 na ep2? Diky je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 10:08   Citovat  

Všechny hatche mají stejnou konzoli, já jsem si ho vyrobil sám a bylo to příjemné.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 11:40   Citovat  

Stepa napsal:
Všechny hatche mají stejnou konzoli, já jsem si ho vyrobil sám a bylo to příjemné.
Super diky za rychlou odpoved..... kde si sehnal technickej vykres nebo predlohu docela bych to vyzkousel taky. Bavi me delat takove veci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:12   Citovat  

Naco k tomu potřebuješ technický výkres? Nic jednoduššího už snad není...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:59   Citovat  

Stepa napsal:
Naco k tomu potřebuješ technický výkres? Nic jednoduššího už snad není...
no nevím jak si to dělal. Já jsem myslel ze mas něco takového.http://kaito.cz/interior-ep/tegiwa-short-shift-honda-civic-01-05.html
   Návrat  
Josee je teď offline  Josee
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 15:35   Citovat  

Klucí řešil jste někdo lemy na C7G 5D? V Hondě v Brně říkali že mi můžou dodat maximálně 1/4ku auta za 12 000 Kč... to mi příjde jako blbej vtip Velmi šťastný Aftermarket nemohu najít Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 20:53   Citovat  

GhosTypeR napsal:
no nevím jak si to dělal. Já jsem myslel ze mas něco takového.http://kaito.cz/interior-ep/tegiwa-short-shift-honda-civic-01-05.html

Jiný short shift ani na C7G není...co Ti na tom přijde složitého? Měl si už někdy rozdělanou tu konzoli, nebo to řešíš jenom teoreticky? Nejdřív se na to podívej v reálu a musí Ti být jasné, že k tomu žádný výkres nepotřebuješ Úsměv
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:54   Citovat  

Stepa napsal:
Jiný short shift ani na C7G není...co Ti na tom přijde složitého? Měl si už někdy rozdělanou tu konzoli, nebo to řešíš jenom teoreticky? Nejdřív se na to podívej v reálu a musí Ti být jasné, že k tomu žádný výkres nepotřebuješ Úsměv

poraď je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 8:48   Citovat  

S čím?
   Návrat  
kxmajo je teď offline  kxmajo
PříspěvekZaslal: 24.9.2015 , 17:09   Citovat  

Ahojte všetci.Viem že je tu xxx tém ohľadom klepajúceho riadenia ale nikde som sa poriadne nedozvedel kde presne najdem maticu na dotiahnutie riadenia.Mám pomenené všetky diely na náprave a ešte by som chcel doriešit to riadenie,tj.zatiaľ ho skúsiť dotiahnuť a uvidíme koľko vydrží (viacerí členovia písali že pomohlo dotiahnutie,príp. výmena pružinky).Prosím len krátky popis kde je matica,či zhora,zdola či treba zhadzovať manžety riadenia a pod. Chcem to doriešiť čím skôr,díky za každú radu. H+
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2015 , 19:24   Citovat  

Zezdola, nic se kvůli tomu sundávat nemusí...stáhni si servisní manuál a bude Ti to jasné.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2015 , 20:21   Citovat  

kxmajo napsal:
Ahojte všetci.Viem že je tu xxx tém ohľadom klepajúceho riadenia ale nikde som sa poriadne nedozvedel kde presne najdem maticu na dotiahnutie riadenia.Mám pomenené všetky diely na náprave a ešte by som chcel doriešit to riadenie,tj.zatiaľ ho skúsiť dotiahnuť a uvidíme koľko vydrží (viacerí členovia písali že pomohlo dotiahnutie,príp. výmena pružinky).Prosím len krátky popis kde je matica,či zhora,zdola či treba zhadzovať manžety riadenia a pod. Chcem to doriešiť čím skôr,díky za každú radu. H+

tak, zezdola a pritahnout, idealne i promazat hreben (nebude vrzat pri zmenach pocasi Úsměv ), pripadne pak muzes vymenit tu pruzinu a ty dva mezikusy co v tom sou (najdes to tu zpet nekde), ja to tak udelal a v klidku, nejlepsi je vymenit za po FL rizeni, kdyz sezenes Úsměv
   Návrat  
Josee je teď offline  Josee
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2015 , 12:42   Citovat  

Pánové netušíte někdo jestli 5D předface a 3D mají stejnou spodní hranu zadního nárazníku. Ptám se kuli lipě... Díky moc Se stydím
   Návrat  
LakyStrajk je teď offline  LakyStrajk
PříspěvekZaslal: 29.9.2015 , 7:44   Citovat  

lidi, mám EP2 poface a nesvítí mi zpětné zrcadko u spolujezdce. to mi hlava nebere chtěl bych to rozebrat a kouknout se na žárovku, ale nikde sem nenašel srozumitelný návod jak to rozdělat to mi hlava nebere to mi hlava nebere poradíte někdo prosííím? VTEC VTEC VTEC
   Návrat  
Novio je teď offline  Novio
PříspěvekZaslal: 30.9.2015 , 18:59   Citovat  

Zdravím,

chtěl bych se optat, jestli pls nevíte rozměry ložisek na předek i zadek? Popř. i tip na výrobce? Dále pak, jakou lambdu doporučíte pro D16V1? I jen od NGK a DENSO mi jich to našlo několik, tak vůbec nevím, kterou ideálně popř. objednat : (

A naposled bych ještě potřeboval pomoc s diagnozou: občas motor skokově ztrácí na okamžik výkon: je to jako by jsme přibrzdil. Většinou to pozoruju např. při výjezdu z kruháče na dvojku kolem 2000 ot. : auto na chvilku přestane táhnout, někdy opakovaně po sobě ... pak zas jede třeba hodinu normálně. Není to omezené na rychlostní stupeň, ani otáčky motoru, možná je to spíš častější při zátěži (stoupání a obsazenost auta), ale nějak nasimulovat se to moc nedá ... dneska jsem jel táhlý kopec na čtverku a pravidelně mi to "zaváhalo", v tom samém kopci s dalšími dvěma lidmi v autě se mi to na trojku najednou tak zacukalo, že jsem musel zastavit, ale např. mnohem prudší kopec vyjedu na plný kotel bez záškubu ......
Tady popisovali podobné problémy s tím, že to bude lambda, či cívky? Co myslíte, že by to mohlo být? Popř. jak poznat, která cívka, je špatná?
Další informace: Spotřeba furt stejná (5.9-6.3), na stk horší emise: vysoký obsah CO, delší sartování - zhruba 2-3s. namísto okamžitě

Díky moc za tipy a info ...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2015 , 20:42   Citovat  

Novio napsal:
Zdravím,

chtěl bych se optat, jestli pls nevíte rozměry ložisek na předek i zadek? Popř. i tip na výrobce? Dále pak, jakou lambdu doporučíte pro D16V1? I jen od NGK a DENSO mi jich to našlo několik, tak vůbec nevím, kterou ideálně popř. objednat : (

A naposled bych ještě potřeboval pomoc s diagnozou: občas motor skokově ztrácí na okamžik výkon: je to jako by jsme přibrzdil. Většinou to pozoruju např. při výjezdu z kruháče na dvojku kolem 2000 ot. : auto na chvilku přestane táhnout, někdy opakovaně po sobě ... pak zas jede třeba hodinu normálně. Není to omezené na rychlostní stupeň, ani otáčky motoru, možná je to spíš častější při zátěži (stoupání a obsazenost auta), ale nějak nasimulovat se to moc nedá ... dneska jsem jel táhlý kopec na čtverku a pravidelně mi to "zaváhalo", v tom samém kopci s dalšími dvěma lidmi v autě se mi to na trojku najednou tak zacukalo, že jsem musel zastavit, ale např. mnohem prudší kopec vyjedu na plný kotel bez záškubu ......
Tady popisovali podobné problémy s tím, že to bude lambda, či cívky? Co myslíte, že by to mohlo být? Popř. jak poznat, která cívka, je špatná?
Další informace: Spotřeba furt stejná (5.9-6.3), na stk horší emise: vysoký obsah CO, delší sartování - zhruba 2-3s. namísto okamžitě

Díky moc za tipy a info ...

Lambdu radši vybírej od NGK(NTK) jsou tam dvě - jedna před katalyzátorem a druhá za kontrolní za katem, pak se ještě dělí na univerzály(musíš přeletovat orig konektor) nebo s orig konektorem ....
Výpadky výkonu - Změřit lambdy na osciloskopu, kouknout na svíčky, vyčistit škrtící klapku, seřídit ventily vyblikat chyby diag a resetnout ECU a pořádně to protáhnout Úsměv VTEC a pak se uvidí dál
   Návrat  
LakyStrajk je teď offline  LakyStrajk
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 8:22   Citovat  

LakyStrajk napsal:
lidi, mám EP2 poface a nesvítí mi blinkr ve zpětném zrcadku u spolujezdce. to mi hlava nebere chtěl bych to rozebrat a kouknout se na žárovku, ale nikde sem nenašel srozumitelný návod jak to rozdělat to mi hlava nebere to mi hlava nebere poradíte někdo prosííím? VTEC VTEC VTEC
Prosííííím... VTEC Fakt to nikdo z Vás neřešil? přátele VTEC Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina