Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 206 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 6:30   Citovat  

Ja mám DPF, ale otvorený systém (bipass), je možné že už je aj plné, ale pre SK/CZ emisné normy vyhoviem aj s nefunkčným DPF. Ak je teda ešte nenaplnené, tak to určite znižuje "hulivosť" Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 6:47   Citovat  

Já DPF nemám a EGR jsem čistil tak 2-3 měsíce zpět..a rozdíl nebyl v kouřivosti u auta..možná tak na týden, dva..
Pro jaké otáčky je stavěný tento motor? Kolem 2tis? 2,5tis? 3tis?
Začíná to vždycky kouřit ke 3 tisícům..
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 8:35   Citovat  

OsekSpider napsal:
mám stejný problém, oboje zadní, mám sice tourera ale asi to bude stejné, pokud na to nějak přijdeš dej echo, samotného mě to zajímá Úsměv na druhou stranu zadní dveře moc nepoužívám takže to až tak nevadí ale pro dobrý pocit Mrk

Mě tam mechoš nanesl silikonovou vazelínu, to jediné funguje. Různá WDčka atd to řeší jen dočasně a navíc to rozežere ty gumy okolo. Jinak to taky vrzalo strašně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 11:45   Citovat  

Oni to maj totiž vymyslený tak, že se tam skoro nedá nic nanést, pokud jste se na to detailněji koukali..povrzává tam ta aretace dveří. Nevím, jestli na tu aretaci ve dveřích něco zvrchu nebo zespodu tlačí a nebo z obou stran, ale když jsem se snažil do toho důlku nanést vazelínu, tak jakmile jsem přivřel dveře, tak byla vazelína vytlačená pryč a opět to vrzalo..takže jde o to místo mezi důlky..tam to jezdí po suchém/vlhkém tvrzeném plastu (asi) a vrže to..
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 14:28   Citovat  

Jumbo napsal:
Ahoj. Neřešili jste někdo vrzání dvěří vzadu?

Pokud máš jeden s prvních modelů tak je to omezovač dveří,tento tip není určen pro mazání.Na stížnost zákazníku byla možnost omezovače vyměnit za nový tip který bylo možno promazat ale ne vozelínou která obsahuje olej ale silikonovou.
Bud koupit nový omezovače které jsou na Face modelech nebo rozebrat řádně očistit a promazat je kuličky který tlačí na na omezovač.Různé mazaní vazelínou atd. nanese bordel do mechanizmu omezovače, kuličky drhnou,skřípou občas vydřou drážku.

Squixx napsal:
Sakriš! Tak proč mě to tak hulí? Motor má najeto 150tis origo, olej všechno měněno, furt přidávám aditiva..zkusím to vyloženě prohnat někde, třeba se to zlepší..
Já se občas na dálnici za to zahulení až občas zastydím a raději uberu, nemám to rád, když sem jak lokomotiva..co ještě může způsobovat kouřivost? cože cože ?

Jak je na tom vzduchový filtr,je ještě přes co nasávat čerstvý vzduch.Co diagnostika váha ,egr/obtok chladiče,regulace turba.imrc v sání funguje jak má? Nepřisává ti to někde falešný vzduch ,sací hadice od filtrboxu k turbu vlivem stáří a vibracemi praská v tom žebrování, pořádně prohlédni.Jiné modely s tímto motorem na to hodně trpí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 14:31   Citovat  

DworiBak napsal:
Jak je na tom vzduchový filtr,je ještě přes co nasávat čerstvý vzduch.Co diagnostika váha ,egr/obtok chladiče,regulace turba.imrc v sání funguje jak má? Nepřisává ti to někde falešný vzduch ,sací hadice od filtrboxu k turbu vlivem stáří a vibracemi praská v tom žebrování, pořádně prohlédni.Jiné modely s tímto motorem na to hodně trpí.

Díky! Kouknu na to a uvidím Úsměv EGR čištěn, s turbem problém není a žádné chyby nejsou..ale na ty hadice kouknu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 15:17   Citovat  

Konečne dorazil šuplíček Úsměv

WP_20151006_004 (1).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20151006_004 (1).jpg, 339.76 kB

WP_20151006_005.jpg

WP_20151006_005.jpg, 326.38 kB
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 16:16   Citovat  

Jumbo napsal:
Ahoj. Neřešili jste někdo vrzání dvěří vzadu?

Pokud máš jeden s prvních modelů tak je to omezovač dveří,tento tip není určen pro mazání.Na stížnost zákazníku byla možnost omezovače vyměnit za nový tip který bylo možno promazat ale ne vozelínou která obsahuje olej ale silikonovou.
Bud koupit nový omezovače které jsou na Face modelech nebo rozebrat řádně očistit a promazat je kuličky který tlačí na na omezovač.Různé mazaní vazelínou atd. nanese bordel do mechanizmu omezovače, kuličky drhnou,skřípou občas vydřou drážku.

Já mám poface z roku 2006... Tzn. celé to rozebrat a zjistit stav uvnitř omezovače. ach ju
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 16:19   Citovat  

Squixx napsal:
Já DPF nemám a EGR jsem čistil tak 2-3 měsíce zpět..a rozdíl nebyl v kouřivosti u auta..možná tak na týden, dva..
Pro jaké otáčky je stavěný tento motor? Kolem 2tis? 2,5tis? 3tis?
Začíná to vždycky kouřit ke 3 tisícům..

Kolem 2 tisíc se dá jezdit tak nějak normálně a plynule. Od 2 tisíc už musíš cítit že to tahá. A končí lehce po 4 tisících (ááá, kde jsou ty časy VTECa, kdy bych psal o "lehce po osmi tisících" Velmi šťastný )... Ta kouřivost je divná, ještě jsem to u ctdi na vlastní oči nikde neviděl.. A motor by neměl mít problém s celým spektrem otáček. Spíš víc točit, než podtáčet...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 20:56   Citovat  

Tak jsem se byl projet...ehm...paraaaada kouř ..no,pak par zbesilych kilometrech to prestalo kourit a to jsem to drzel kolem 4tis Se stydím ..ale parada..no uvidime, jak dlouho to vydrzi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 21:18   Citovat  

Honda VTEC VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 21:46   Citovat  

Squixx napsal:
Tak jsem se byl projet...ehm...paraaaada kouř ..no,pak par zbesilych kilometrech to prestalo kourit a to jsem to drzel kolem 4tis Se stydím ..ale parada..no uvidime, jak dlouho to vydrzi

lze vytočit i víc Velmi šťastný

Jumbo napsal:
Já mám poface z roku 2006... Tzn. celé to rozebrat a zjistit stav uvnitř omezovače. ach ju

Sundat tapec dvě matička na dveřích jeden šroub na sloupku a je to venku.Pořádně vyčistit halvně ty kuličky co tlačí na omezovač z obou stran.
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 22:09   Citovat  

nedavno na STK mi technik ukazoval tabulku , v jakem rozmezi otacek je motor 2.2-iCTDi jeste
zpusobily . Mel by byt 4.800 ÷ 5.100 ot. Sam jsem mel 4.900 - - - 210.000 km a stary filtr)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 7:04   Citovat  

alvi napsal:
nedavno na STK mi technik ukazoval tabulku , v jakem rozmezi otacek je motor 2.2-iCTDi jeste
zpusobily . Mel by byt 4.800 ÷ 5.100 ot. Sam jsem mel 4.900 - - - 210.000 km a stary filtr)

Ne-eeee Tak to koukám! ..to je masakr H+ ..dneska jsem tomu zkusil šlápnout a nic OK Žádný čoudy,jenom héééééééén VTEC
   Návrat  
Thomme je teď offline  Thomme
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:03   Citovat  

čaute,

dneska jsem hledal palivový filtr na mé Honda 2.0 i-vtec a výsledek byl takový, že jsem se podíval i do čerpadla v nádrži ale filtr jsem nenašel. Není on zabudovaný náhodou v tom čerpadle? Jinak z obchodu mi přišel díl klasický kovový filtr Bosch.

Nemá někdo zkušenost? Díky moc
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:06   Citovat  

Thomme napsal:
čaute,

dneska jsem hledal palivový filtr na mé Honda 2.0 i-vtec a výsledek byl takový, že jsem se podíval i do čerpadla v nádrži ale filtr jsem nenašel. Není on zabudovaný náhodou v tom čerpadle? Jinak z obchodu mi přišel díl klasický kovový filtr Bosch.

Filtr je to sítko přímo na čerpadle ... Bosch můžeš vrátit Mrk .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:10  Naposledy upravil DworiBak dne 8.10.2015 , 18:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Thomme napsal:
čaute,

Máš to tady už v tematu napsané, dnes to má většina aut, palivový filtr je v nádrži,přehodí se plovák a čerpadlo v té konstrukci je zalitý papírový filtr.
zde máš foto i číslo dílu

fitr.jpg

fitr.jpg, 765.48 kB
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:36   Citovat  

Thomme napsal:
čaute,

možno ti pomože:
tudy odkaz
   Návrat  
Thomme je teď offline  Thomme
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:39   Citovat  

DworiBak napsal:
Máš to tady už v tematu napsané je to dnes většina aut má palivový filtr v nádrži,přehodí se plovák a čerpadlo v té konstrukci je zalitý papírový filtr.
zde máš foto i číslo dílu

Díky a je třeba to měnit ve 135 tkm? V česku se to krom Hondy nedá moc sehnat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:46   Citovat  

Tohle plati i pro 2.2i-ctdi?? Taky se kupuje pouze vnitrek do palivoveho filtru? Mám ho za motorem, je videt.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 20:23   Citovat  

Squixx napsal:
Tohle plati i pro 2.2i-ctdi?? Taky se kupuje pouze vnitrek do palivoveho filtru? Mám ho za motorem, je videt.

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2015 , 18:30  Naposledy upravil DworiBak dne 9.10.2015 , 20:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Squixx napsal:

Nene diesel má klasický filtr však se mění častěji než u benzínových motorů.
Jen před face má ohřívání nafty před filtrem a nemá plovák na měření obsahu vody ve filtru a face model má filtr namontovaný na výhřevu a plovák na víc.
Vlevo je face filtr výrobce DENSO a vpravo před face výrobce BOSCH

pal.filtr.jpg

pal.filtr.jpg, 27.34 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2015 , 18:32   Citovat  

Thomme napsal:
Díky a je třeba to měnit ve 135 tkm? V česku se to krom Hondy nedá moc sehnat.

Jasně že jo však se mění vždy po 120tis při velkém servisu(převodák,brzdovka,všechny filtry,svíčky,ventily atd.)
   Návrat  
finwe je teď offline  finwe
PříspěvekZaslal: 8.10.2015 , 19:14   Citovat  

Ahoj hoši, potřeboval bych znát váš názor.
Zatím jsem Hondu neměl, ale chtěl bych si koupit Accord 7G, benzín, a zřejmě tourer.
Představoval bych si poface, ten se mi zamlouvá moc, nejspíš rok 2006-2007.
A teď k mému dotazu - auto by stálo venku, žádná garáž ani přístřešek, prostě venku, v létě, v zimě.
Jak moc negativně se to na autě projeví? Myslím koroze, a tak. Na kolik let to vidíte než to auto vykvete?
Moje současné auto bylo kupované nové a je garážované, nemám tudíž s tímto zkušenosti.
Jak "moc" garážujete své Accordy vy? Úsměv
Rozhoduji se mezi Accordem a Fordem Mondeo, to bych měl za zhruba stejné peníze o rok až dva mladší.
Tak bych chtěl znát situaci ohledně této Hondy.
Díky moc.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2015 , 19:35   Citovat  

finwe:
mam taky A7G Tourer, 2007. Auto garaz prakticky nevidi a je bez koroze. Teda pokud nepocitame nejakou tu povrchovou rez na par podvozkovych dilech a na motoru pod kapotou.
Nezalezi na tom kde auto stoji, ale kde ho provozujes. Jestli budes jezdit porad ve slane brecce, vykvete ti kazde auto. Naopak jezdit v te soli a pak zajizdet do vytapene garaze je to nejhorsi, co muzes pro zrezaveni auta udelat, mnohem lepsi je ho nechat stat i venku.
AtG by jinak mela byt prvni Honda s pozinkovanou karoserii, krome strechy a vika kufru.
   Návrat  
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 8.10.2015 , 20:21   Citovat  

čaute accorďáci, potreboval by som poradiť.. mám i-ctdi a ide o taký "kovový" alebo cvrlikavý zvuk pri pridávaní.. pri konštantnej rýchlosti nič nepočuť, iba keď pridávam plyn na rýchlosti, neskôr okolo 3000 +/- otáčok zvuk vymyzne.. na voľnobehu nič.. rozvody vymenené, napinacia kladka a ložiska na alternatore a pod. neboli vymenené a trochu ich počuť na voľnobehu.. môže to byť týmto alebo môže byť počuť zotrvák? spojka neprešmykuje, zaberá pekne.. auto má 240tkm.. ak niekto mal podobný problém napíšte dík Úsměv
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 8.10.2015 , 20:38   Citovat  

DworiBak napsal:
Nene diesel má klasický filtr však se mění častěji než u benzínových motorů.
Jen před face má ohřívání nafty před filtrem a nemá plovák na měření obsahu vody ve filtru a face model má filtr namontovaný na výhřevu a plovák na víc.
Vpravo je face filtr výrobce DENSO a vlevo před face výrobce BOSCH

Prosímtě, oprav si tu poslední větu. Vlevo je po-face Denso a v pravo pred-face BOSH. (teda pokud ještě dobře vidím) je to dobrý

Jinak pokud by měl někdo zájem, mám tu na prodej nový Mann filtr, právě na před-face = na hadičky.
Nechám ho za 400,- vč pošty. Kdyžtak SZ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 5:47   Citovat  

Bully napsal:
finwe:
mam taky A7G Tourer, 2007. Auto garaz prakticky nevidi a je bez koroze. Teda pokud nepocitame nejakou tu povrchovou rez na par podvozkovych dilech a na motoru pod kapotou.
Nezalezi na tom kde auto stoji, ale kde ho provozujes. Jestli budes jezdit porad ve slane brecce, vykvete ti kazde auto. Naopak jezdit v te soli a pak zajizdet do vytapene garaze je to nejhorsi, co muzes pro zrezaveni auta udelat, mnohem lepsi je ho nechat stat i venku.
AtG by jinak mela byt prvni Honda s pozinkovanou karoserii, krome strechy a vika kufru.

Já jenom ještě doplním, že já mám Acco rv. 2005, garážovaný pouze 1x přes celou zimu, jinak furt venku..zima,déšť,sníh atd..na autě to není absolutně poznat, žádná rez, nic..lak krásný.
Na Forda se vykašli, budeš akorát nadávat..raději Hondu H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 5:49   Citovat  

Nabirak napsal:
Prosímtě, oprav si tu poslední větu. Vlevo je po-face Denso a v pravo pred-face BOSH. (teda pokud ještě dobře vidím) je to dobrý

Jinak pokud by měl někdo zájem, mám tu na prodej nový Mann filtr, právě na před-face = na hadičky.
Nechám ho za 400,- vč pošty. Kdyžtak SZ...

Díky za tip kluci..včera už jsem to objednal a dneska to přijde..škoda, žes nenapsal dřív, ušetřil bych 50kč Je to tam. ..tak už se těším na výměnu a snad to bude znát Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 7:03   Citovat  

finwe napsal:
Ahoj hoši, potřeboval bych znát váš názor.
Zatím jsem Hondu neměl, ale chtěl bych si koupit Accord 7G, benzín, a zřejmě tourer.
Představoval bych si poface, ten se mi zamlouvá moc, nejspíš rok 2006-2007.
A teď k mému dotazu - auto by stálo venku, žádná garáž ani přístřešek, prostě venku, v létě, v zimě.
Jak moc negativně se to na autě projeví? Myslím koroze, a tak. Na kolik let to vidíte než to auto vykvete?
Moje současné auto bylo kupované nové a je garážované, nemám tudíž s tímto zkušenosti.
Jak "moc" garážujete své Accordy vy? Úsměv
Rozhoduji se mezi Accordem a Fordem Mondeo, to bych měl za zhruba stejné peníze o rok až dva mladší.
Tak bych chtěl znát situaci ohledně této Hondy.
Díky moc.

Parkuju od r.2009 na zahradě, provoz celoroční a jediná koroze je na osách,ramenech atd. na podvozku... Někomu reznou spodky dveří, já je vystříkané nemám a nereznou...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina