Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 37 z 40
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 10:30   Citovat  

Kmóďa napsal:
A na tohle si přišel jak? Já nemám problém se Škodovkama. Já nevím kdo tu plive na Hondy, jen proto, že mají jinou charekteristiku průběhu výkonu a točivého momentu, který dávkují postupně a nelámou páteř ve 2 tisících otáčkách. Rudy je prostě typický Čech, který neumí s atmosférou jezdit, jsou lidi co se svojí maloobjemovou střelou začnou předjiždět a než by podřadili, tak si tam nechají tu svoji pětku a předjíždí týden, možná se bojí že se ten motor rozpadne když ho vytočí nad 3 tisice otáček. Prostě někdo to turbo potřebuje aby mohl normálně jezdit, jen nechápu proč takový člověk le Nápad je tu! ze na H-C. Chce nás převychovat?

Chlape sa už zobud věd ty su tu chvais len hondu ako keby nic lepsie není ten kto čítá celé příspěvky vie ,je x lepších aut kazda automobilka má dobře aj zlé auto,nikdy som nehajil nejaku značku a k tomu turbu asi tolko naco točit podradzovat a neviem co ked mi to motor s turbom urobi tu istu robotů aeste o 30% lepsiu ,uvediem ti příklad teraz pozeram po rodinnom aute so rodiny vyhlásil som si ford s-max 2.0ecoboost turbo poviem ti len tolko tazko zozenies auto spojené dva v jednom aj ako rodinný což aj auto na zábavu IDE to ako SLAK a aj ked je naložené v tom je rozdiel miestom sa na to nwchyta nic Honda moze o takom aute iba snivat .a vies přeco přetože aj při plnom nalozenom auto je auto neuvěřitelně pružné a dynamické od spodu nemusím to srzat do červeného aby som obehol s naloženým autom a spotřebu mám taku ako tu na acorde 2.4 AK nie lepsiu a je to nebe a dudy v tom je rozdiel u turba .a teraz tu zacni kecat co sem pletiem ford bol to len příklad že su aj lepsie auta pre to co potrebujem.a ver tomu AK sa honda nezbada tak tie atmosfér 1.6 co vyr Honda aba nebude nikto kupovat přetože konkurencia je o tři kroky vpřed dokonca aj pohon 4x4 nevie ten je nejslabší aky moze byt.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 12:42   Citovat  

Kmóďa napsal:
A na tohle si přišel jak? Já nemám problém se Škodovkama. Já nevím kdo tu plive na Hondy, jen proto, že mají jinou charekteristiku průběhu výkonu a točivého momentu, který dávkují postupně a nelámou páteř ve 2 tisících otáčkách. Rudy je prostě typický Čech, který neumí s atmosférou jezdit, jsou lidi co se svojí maloobjemovou střelou začnou předjiždět a než by podřadili, tak si tam nechají tu svoji pětku a předjíždí týden, možná se bojí že se ten motor rozpadne když ho vytočí nad 3 tisice otáček. Prostě někdo to turbo potřebuje aby mohl normálně jezdit, jen nechápu proč takový člověk leze na H-C. Chce nás převychovat?

Jestli je Rudy typický Čech , tak jsme všichni Slováci Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 12:56   Citovat  

hopit napsal:

Víš co je lidí jako rudy5, co jsou líní točit motor, nebo je jim to nepříjemné jako jemu? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 14:32   Citovat  

rudy5 napsal:
Chlape sa už zobud věd ty su tu chvais len hondu ako keby nic lepsie není ten kto čítá celé příspěvky vie ,je x lepších aut kazda automobilka má dobře aj zlé auto,nikdy som nehajil nejaku značku a k tomu turbu asi tolko naco točit podradzovat a neviem co ked mi to motor s turbom urobi tu istu robotů aeste o 30% lepsiu ,uvediem ti příklad teraz pozeram po rodinnom aute so rodiny vyhlásil som si ford s-max 2.0ecoboost turbo poviem ti len tolko tazko zozenies auto spojené dva v jednom aj ako rodinný což aj auto na zábavu IDE to ako SLAK a aj ked je naložené v tom je rozdiel miestom sa na to nwchyta nic Honda moze o takom aute iba snivat .a vies přeco přetože aj při plnom nalozenom auto je auto neuvěřitelně pružné a dynamické od spodu nemusím to srzat do červeného aby som obehol s naloženým autom a spotřebu mám taku ako tu na acorde 2.4 AK nie lepsiu a je to nebe a dudy v tom je rozdiel u turba .a teraz tu zacni kecat co sem pletiem ford bol to len příklad že su aj lepsie auta pre to co potrebujem.a ver tomu AK sa honda nezbada tak tie atmosfér 1.6 co vyr Honda aba nebude nikto kupovat přetože konkurencia je o tři kroky vpřed dokonca aj pohon 4x4 nevie ten je nejslabší aky moze byt.

A proč mi tu tohle píšeš? Chceš mě od Hondy dostat k jiné značce?? My jsme spokojeni s Hondama,nám ty krámy stačí,tak si užij Forda,přeju ti ho.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 17:13   Citovat  

hopit napsal:

OK Mr. Green
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 17:15   Citovat  

Kmóďa napsal:
Víš co je lidí jako rudy5, co jsou líní točit motor, nebo je jim to nepříjemné jako jemu? Úsměv

Mne to není nepříjemné ale na aute jazdim já aj žena a mám řád ked přidán a cítím odozvu moja žena nebude řadit podradzovat aby obehla aj o tri stupně
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 18:04   Citovat  

Kmóďa napsal:

Predstav si, ze kazdy nechce tocit motor do ruda, aby svezl decka do skolky nebo jezdil vyssi dalnicni rychlosti a s nalozenym autem treba na dovolenou. Nehlede na to, ze pri vysokych otackach neni zadne auto zrovna rekordmanem ve spotrebe. Ja mam treba A7G (Hondu) s turbodieselem a na dalnicni presuny jsou nizke otacky + vysoky kroutici moment velmi prijemna zalezitost. Na druhou stranu mne zadna dnesni Honda nenabidne takovy vysokootackovy pozitek a jizdni vykony, jake chci, takze mam od Hondy paradoxne prave ten pred X lety netypicky diesel a sportovni auto uz od jine znacky, skoda. S malym Š. Velmi šťastný
Je cas se probrat, doba se nezastavila v devadesatych letech minuleho stoleti a jinde jsou jak ostatni vyrobci, tak bohuzel i ta Honda.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 18:04   Citovat  

Rudy5: nejvic je, kdyz prijde tahlej kopec a nekdo majitele auta s motorem ze siciho stroje pribrzdi - to je pak hen, hen, hen....heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen a .... nic Velmi šťastný A to je presne ten okamzik, kde radeji slapnu a auto tahne. Na druhou stranu vytoceny motor v zatackach ma zase sve vyhody ... kazde ma neco a jsem rad za oboji.. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 19:01   Citovat  

Bully napsal:
Predstav si, ze kazdy nechce tocit motor do ruda, aby svezl decka do skolky nebo jezdil vyssi dalnicni rychlosti a s nalozenym autem treba na dovolenou. Nehlede na to, ze pri vysokych otackach neni zadne auto zrovna rekordmanem ve spotrebe. Ja mam treba A7G (Hondu) s turbodieselem a na dalnicni presuny jsou nizke otacky + vysoky kroutici moment velmi prijemna zalezitost. Na druhou stranu mne zadna dnesni Honda nenabidne takovy vysokootackovy pozitek a jizdni vykony, jake chci, takze mam od Hondy paradoxne prave ten pred X lety netypicky diesel a sportovni auto uz od jine znacky, skoda. S malym Š. Velmi šťastný
Je cas se probrat, doba se nezastavila v devadesatych letech minuleho stoleti a jinde jsou jak ostatni vyrobci, tak bohuzel i ta Honda.

Hele já nevím jakým způsobem jezdíš ty a rudy5 na nákupy,nebo s děckama do školky,jestli to berete přes okruh nebo kudy,že potřebujete nějakou bestii. Teď jezdím Accordem,nad kterým rudy5 ohrnuje nos,lehce nad volnoběhem už to má 160Nm (uznávám že 300Nm a víc to nemá nikdy,jsem nevěděl že je to potřeba Velmi šťastný ),což mi nepřijde nějak nedostačující,spousta lidí jezdí maloobjemovýma autama co mají 40kw a taky dojedou pořádnej výtlem
Určitě to nemusím točit do červeného a podřazovat o tři stupně (to jsem nemusel ani s 1.5kou),vystačím si s otáčkama do 2,5-3 tisíce A spotřebu už vůbec neřeším,minulý týden jsem o dovolenou najezdil 1900 km za 2300,- Kč...
Také uznávám,že pro jízdu na dovolenou,po dálnici existuje něco lepšího než uřvané maloobjemové Hondy,ale rudy5 to zas přehání...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 19:11   Citovat  

Hoši hoši, to je zas debata, navic je to tu debata o Škodě Velmi šťastný Velmi šťastný použil bych moudro : moudřejší ustoupí, kašlete na to už. Zdar
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 19:25   Citovat  

sablos napsal:
Hoši hoši, to je zas debata, navic je to tu debata o Škodě Velmi šťastný Velmi šťastný použil bych moudro : moudřejší ustoupí, kašlete na to už. Zdar

Jo Škoda,kde jsou ty časy co jsem pilotoval Škodu Favorit Black Line pořádnej výtlem kde je jí asi konec... Třeba dvojková benzínová Octa Combi RS v té modré metle by se mi zrovna líbila,ale co čekat od toho motoru,když slyším jak jejich TSI stojí za...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 19:39   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jo Škoda,kde jsou ty časy co jsem pilotoval Škodu Favorit Black Line pořádnej výtlem kde je jí asi konec... Třeba dvojková benzínová Octa Combi RS v té modré metle by se mi zrovna líbila,ale co čekat od toho motoru,když slyším jak jejich TSI stojí za...

ešte som na 2.0 tsi nepočul ani slovo možno sme tam sa čosi nájde ale to ako u každého auta nemýl si to s inou motorizáciu kde boli problémy s rozvodom .A ako každý benzín ked sa podceňuje výmena oleja karbonuje ale to je jedno či to je VW, škoda honda a iné značky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 20:10   Citovat  

rudy5 napsal:
ešte som na 2.0 tsi nepočul ani slovo možno sme tam sa čosi nájde ale to ako u každého auta nemýl si to s inou motorizáciu kde boli problémy s rozvodom .A ako každý benzín ked sa podceňuje výmena oleja karbonuje ale to je jedno či to je VW, škoda honda a iné značky.

tudy odkaz
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 20:35   Citovat  

Nehádejte se, prostě a jednoduše to shrneme, že Škoda přestala dělat dobré, zajímavé, pěkné a české auta pádem režimu.
Hotovo.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 20:43   Citovat  

rudy5 napsal:
Chlape sa už zobud věd ty su tu chvais len hondu ako keby nic lepsie není ten kto čítá celé příspěvky vie ,je x lepších aut kazda automobilka má dobře aj zlé auto,nikdy som nehajil nejaku značku a k tomu turbu asi tolko naco točit podradzovat a neviem co ked mi to motor s turbom urobi tu istu robotů aeste o 30% lepsiu ,uvediem ti příklad teraz pozeram po rodinnom aute so rodiny vyhlásil som si ford s-max 2.0ecoboost.........

No, co k tomu říct?
Snad jenom "dobře ti tak" Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 21:19   Citovat  

hopit napsal:
http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/

údajna spotreba oleja ? brat mal audinu s tým motorom s 230tis KM žralo to v norme nič s tým nerobil akurát čistil sací kôš a nejaké potrubie odvetrávacie či čo a to bolo všetko a olej žere každé benzínové auto ktoré sa točí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 21:20   Citovat  

Petr 78 napsal:
No, co k tomu říct?
Snad jenom "dobře ti tak" Úsměv

veru dobre
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 21:24   Citovat  

rudy5 napsal:
údajna spotreba oleja ? brat mal audinu s tým motorom s 230tis KM žralo to v norme nič s tým nerobil akurát čistil sací kôš a nejaké potrubie odvetrávacie či čo a to bolo všetko a olej žere každé benzínové auto ktoré sa točí.

Ono se musí tsi točit?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 21:35   Citovat  

hopit napsal:
Ono se musí tsi točit?
Tak to koukám! pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 21:41   Citovat  

hopit napsal:
Ono se musí tsi točit?

ten motor ťahá v celom spektre otáčok

tudy odkaz

6 tis je asi málo čo?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 21:46   Citovat  

Kendik napsal:
Tak to koukám! pořádnej výtlem je to dobrý

daj svoje video Velmi šťastný ty môžeš o tom iba snívať teda otáčky pôjdu ale ty nie Velmi šťastný v zrýchlení z 0-100 neni velký rozdiel /teda stovku za 6,59s/ asi nedáš Velmi šťastný ale v pružnosť a dynamika je úplne niekde inde sorry. A to ti len poukazujem na rozdiel turba a atmošky .Octávia RS 3 je naozaj dosť dobrá
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 22:10   Citovat  

hopit napsal:
http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/

Cituji z článku: kolega má najeto 40tis na TSI Rapidu a zatím nic nezjistil to mi hlava nebere

u mě najeto na rapidu spaceback (1,6 66kw rv 2015) cca 23 tis km, už mi zmizel list chladící kapaliny a litr oleje. Zadní nárazník se odřel o zadní dveře jak na něj těsně doléhají, spodní těsnící guma na dveřích pouští černou barvu, takže jsou vnitřky dveří neustále od černé šmouhy a furt utírám (raptor je bílý).

Už od výroby mi nefunguje výhřev sedačky u spolujezdce, štěstí, že jezdím z 99% sám.
FOukalo mi pod čelní sklo než se znovu přilepilo v letních pařákách a v těch zas blbne klimatizace, ukazuje 20C ale v autě je minimálně o 5C víc. A pokud se stáhne klima pod 18C tak fouká vítr jak z Arktidy.

Akustická ochrana je jak z mého civica 5g rv 1992
Navigace mě táhla několikrát do protisměru, nastavení tragické a volba cesty taky KO
Brzdy poddimenzované
Kvatly špatně odstuponované, při 50km točím málo na čtyřku, že auto skoro cuká a při 3 stupni zas cca 3000rpm.

tohle bych pochopil u auta z Rumunska za cenu služby paní od E55, ale rozhodně ne u auta za cca 500tis kč.... KO
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2015 , 22:41   Citovat  

500tis je za rapida dost ten sa im asi moc nevydařil ale zase ako sledujem jazdi ich fakt hodne asi to kupují dost do firiem ako sluzobne auta.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 0:21   Citovat  

rudy5 napsal:
500tis je za rapida dost ten sa im asi moc nevydařil ale zase ako sledujem jazdi ich fakt hodne asi to kupují dost do firiem ako sluzobne auta.

je to služebák. Dneska jsem si zkoušel konfiguraci a podražili, už by mě stejný model s touto výbavou vyšel dráž KO
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 7:56   Citovat  

rudy5 napsal:
daj svoje video Velmi šťastný ty môžeš o tom iba snívať teda otáčky pôjdu ale ty nie Velmi šťastný v zrýchlení z 0-100 neni velký rozdiel /teda stovku za 6,59s/ asi nedáš Velmi šťastný ale v pružnosť a dynamika je úplne niekde inde sorry. A to ti len poukazujem na rozdiel turba a atmošky .Octávia RS 3 je naozaj dosť dobrá
No to teda Velmi šťastný Jako vzdy mas pravdu Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 8:20   Citovat  

Lukas28 napsal:
je to služebák. Dneska jsem si zkoušel konfiguraci a podražili, už by mě stejný model s touto výbavou vyšel dráž KO

Ake auto by si bral ako sluzobne keby si mozes vybrat v tej ceně?
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 10:40   Citovat  

rudy5 napsal:
Ake auto by si bral ako sluzobne keby si mozes vybrat v tej ceně?

Výbavu Rapida v ceně 500 tis. Kč jsem nestudoval, ale přesně vím, že mít možnost volby, tak za tuhle cenu sáhnu po C9G Tourer ve výbavě Elegance, konkrétně je pro fyzickou osobu za 510 tisíc...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 10:59   Citovat  

piskot napsal:
Výbavu Rapida v ceně 500 tis. Kč jsem nestudoval, ale přesně vím, že mít možnost volby, tak za tuhle cenu sáhnu po C9G Tourer ve výbavě Elegance, konkrétně je pro fyzickou osobu za 510 tisíc...

Ani to by nebola zla volba
   Návrat  
Concionator je teď offline  Concionator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 19:23   Citovat  

Vzhledem k tomu, že tzv. testy zrychlení ap. se odehrávají na rovině a o celkovém charakteru vozu vlastně skoro nic neprozradí, potěší takováhle příjemná srovnávačka, kde se kromě roviny jezdí i do zatáček a serpentýn a při které se ti, kteří vůz testují, aspoň trochu snaží vystihnout auto jako celek. Z testů škodovek je tohle jeden z těch příjemnějších a něco říkajících, proto - alespoň myslím - potěší i neškodováka.
VIDEO:
Odkaz

Jinak ale být na mně, tak bych volil Škodu 130 RS, která sice není tak rychlá, ale je mnohem zábavnější a v zatáčkách dává oběma oktáviím na frak...
VIDEO:
Odkaz
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 21:39   Citovat  

Si myslím, že porovnávat RSko se současnými výrobky Škodovky, je nesmysl. Určením jsou to jiná auta.
V tom prvním video nechápu, proč tam to původní RSko strkali, když proti současným RSkům nejelo.
Ve druhém ukázali jen, že lehké auto s méně výkonným motorem a s dobrým podvozkem je v zatáčkách lepší, než "nadupané" jiné auto. To tu ostatně tvrdíme pořád, viz. příspěvky výš. Řekl bych, že to žluté se drží až nad očekávání dobře, když vezmu, že má tak o půl tuny víc.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina