Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pirelli vs Dunlop
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

Jaké zvolit ?
Pirelli
37%
 37%  [ 3 ]
Dunlop
62%
 62%  [ 5 ]
Hlasovalo : 8
Celkem hlasů : 8

rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 23.10.2015 , 23:20   Citovat  

Zdravím, prosím Vás o radu při rozhodování do jakých jít pneumatik na ATS 2.4 rozměr 225/45/17. Nejlépe jestli má někdo zkušenosti s daným typem pneumatik. Hlučnost, opotřebení, vlastnosti atd ..

Pirelli P Zero Nero GT

Dunlop SP SPORT Maxx RT

Díky Úsměv

tudy na internetu jsem hledal našel, ale zajímá mě i Váš názor a zkušenosti Honda přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2015 , 23:46   Citovat  

Ty máš hmotnostní index 91? Já 94...

Mám Dunlop SP Sport Bluresponse, oproti předchozím Bridgestonům o hodně tišší...
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 9:10   Citovat  

Je to teda offtopic ale nad Michelinama si nepremyslel? Jezdim v origo rozmeru Pilot sport 3, a nemuzu si je vynachvalit, jsou krasne tiche, komfortní a drží taky parádně, udajne by meli byt jedny z nej na mokru
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 9:30   Citovat  

mám Dunlop SP Sport MAXX, což jsou trochu jinačí, ale za mě spokojenost, mám je 225/40 R18, na vodě OK, na suchu drží krásně, ale bude to i lepším podvozkem, co mám... Já bych do nich v RT šel znovu, což plánuji na r. 2017
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 19:04   Citovat  

Dunlop Sport Maxx za mě zklamání, po zahřátí dost kloužou, kamarád ta samá zkušenost na BMW E46, rači bych zkusil Pirelli. Na normální jízdu dobrý, pro jakože "sportovnější" použití nic moc.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 19:14   Citovat  

Hellborn napsal:
Ty máš hmotnostní index 91? Já 94...

Mám Dunlop SP Sport Bluresponse, oproti předchozím Bridgestonům o hodně tišší...

myslis ,ze jsou lepsi nez RE070 nebo jenom tissi ?
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 21:42   Citovat  

Typ pneumatiky neni zas tak dulezity na rozdil od smesi, ktera urcije, jak se pneumatika na danem aute bude chovat. Muzu mit jeden rozmer, jednu znacku, jeden typ a na stejnem aute se budou chovat rozdilne, protoze kazda smes bude urcena do jinych podminek. Proto je na velkych eshopech mozne videt stejne oznaceni pneu, ale jedna je treba o 4stovky drazsi...

Kazda automobilka si voli smes s ohledem na pouziti vozu, proto jeden Dunlop Sport bude fungovat lepe nez ten stejny urceny pro jiny zpusob pouziti...

Proto napsat Dunlop Sport Maxxx zklamani je pitomost, pokud byl urceny na nejakou zadokolku, ktera ma byt komfortni, ticha a pneu se testovala na predokolce pro sportovni vyuziti...
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 22:02   Citovat  

bordel napsal:
Typ pneumatiky neni zas tak dulezity na rozdil od smesi, ktera urcije, jak se pneumatika na danem aute bude chovat. Muzu mit jeden rozmer, jednu znacku, jeden typ a na stejnem aute se budou chovat rozdilne, protoze kazda smes bude urcena do jinych podminek. Proto je na velkych eshopech mozne videt stejne oznaceni pneu, ale jedna je treba o 4stovky drazsi...

Kazda automobilka si voli smes s ohledem na pouziti vozu, proto jeden Dunlop Sport bude fungovat lepe nez ten stejny urceny pro jiny zpusob pouziti...

Proto napsat Dunlop Sport Maxxx zklamani je pitomost, pokud byl urceny na nejakou zadokolku, ktera ma byt komfortni, ticha a pneu se testovala na predokolce pro sportovni vyuziti...

Pitomost je nedočíst řádek se zmínkou o E46....nebo že by to byla předokolka ? sopťa sopťa
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 8:45   Citovat  

area07 napsal:
Pitomost je nedočíst řádek se zmínkou o E46....nebo že by to byla předokolka ? sopťa sopťa

To je presne to, o cem jsem psal, ale zrejme jsi to nepochopil. Kazdej vyrobce aut si urcuje svoji smes na dany typ vozu. Stejne tak E46 a E46xdrive muze mit stejne rozmery pneu, stejny typ, ale jinou smes a pokud ty pneu otocis, nebude to fungovat tak, jak ma a pak prijdes sem na forum a napises "Kamos si koupil nejaky gumy primo u dealera BMW, ale nefungujou, pak jsem si je obul ja na CTR a taky nefungujou".

Kdyz jsem mel CTR8g, tak jsem kupoval par Bridgestone 225/40 18 RE050A nejaky vahovy a rychlostni indexy uz si nepamatuju, ale byly shodne jako jsem mel na aute. V eshopu jsem mel na vyber pneu za 2200kc nebo za 2800kc, samozrejme jsem zvolil tu levnejsi, pac jsem si rikal, proc davat 1200kc jen tak navic. Pneumatika fungovala o neco lepe nez ta slitana z prvovyroby. Proc? Protoze smes nebyla urcena pro TypeR, ale napr pro nejakyho Peugeota 407, kde je pozadavek na tichou, ekonomickou jizdu, nikoliv na sportovni. Taky ta pneumatika pri stejnem zachazeni byla sjeta o polovinu km drive mozna jeste driv. Driv jsem si myslel, ze to byly nejaky kopie, kdyz meli napis Made in Poland...
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 18:18   Citovat  

Jezdil jsem Pirelli PZ Nero (předchůdce PZN GT) na Hondě Legend coupé - váha 1575kg a byly naprosto dokonalý na suchu, na vodě se cca 2km zahřívaly a pak naprosto stabilní i v hustým dešti, vydrželi cca 6 sezón a cca 50tis.km
Teď je mám ještě doma nazutý na starých discích,jsou sjetý na cca 2mm a ještě se na nich dá normálně jezdit Mrk A na jaře je zase koupím...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pirelli vs Dunlop
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina