Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco Tourer 2,4 (8G) ...čím nahradit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 6
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 12:47   Citovat  

rudy5 napsal:
200tis to by bola velmi dobrá cena Úsměv

Tolik mě stála 7g v r.2009 s 96tis.km... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 15:12   Citovat  

No mám sice A7G tourer, ale když jsme se teď s manželkou bavili, tak to vypadá na novou Mazdu 6 v kombíku nebo BMW 53_i taky v kombíku. A nebo další varianta je jednou za čas vrazit větší peníze do A7G a udržovat ho při životě dokud to půjde. Což je skoro i nejlevnější varianta. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 16:00   Citovat  

rudy5 napsal:
Tak ono mazda 6 kombi a honda civic r su dvě odlišné auta ten kto chce priestranne kombi co potrebujem sem tam odviezt např ten Bike si R asi nekupi.ale cenou možno rovnake tu som nepozeral.

tak to samozrejme ,ze jsou ,ale mel bych se rozmyslet mezi Mazdou ktera ma 2,5i a 170ps a automat ve fulce ,se 522L kufrem za 33000e ,nebo BMW 3 2,0i a 184ps touring uplne v zakladu na 16" a sedivym a plastovym interierem a 495L kufrem nebo subaru se 1,6 turbo 170ps ,522L kufrem ve vybave jako ma CTR za 34000e ... tak jsi urcite vyberu civic type r kterej ma 498L kufr do ktereho se vejde klidne nejeden bike a taky ma vice mista v zadu jako BMW a o nic mene nez mazda nebo subaru,nemluve co je Type R to za auto a co vse nabizi a porad spolehlivejsi nez ty dalsi dva a pritom cena CTR je 31000e nebo 33000e za GT vybavu .. a otom jsem mluvil ...ale to je tak no kdyz uz clovek hleda spis lezerni a vice "IN" auto a keca do toho zenska Velmi šťastný ktera urcite chce Audi nebo BMW .. ale nastesi takove dilema nemam a budu si taky drzet dalsich X let A7G-S tourer kterej ma ted najeto 130tkm a pak jsi koupim zajetou Acuru TLX se 3,7 V6 ,ktrey se jsem budou taky casem vozit kouř
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 16:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak to samozrejme ,ze jsou ,ale mel bych se rozmyslet mezi Mazdou ktera ma 2,5i a 170ps a automat ve fulce ,se 522L kufrem za 33000e ,nebo BMW 3 2,0i a 184ps touring uplne v zakladu na 16" a sedivym a plastovym interierem a 495L kufrem nebo subaru se 1,6 turbo 170ps ,522L kufrem ve vybave jako ma CTR za 34000e ... tak jsi urcite vyberu civic type r kterej ma 498L kufr do ktereho se vejde klidne nejeden bike a taky ma vice mista v zadu jako BMW a o nic mene nez mazda nebo subaru,nemluve co je Type R to za auto a co vse nabizi a porad spolehlivejsi nez ty dalsi dva a pritom cena CTR je 31000e nebo 33000e za GT vybavu .. a otom jsem mluvil ...ale to je tak no kdyz uz clovek hleda spis lezerni a vice "IN" auto a keca do toho zenska Velmi šťastný ktera urcite chce Audi nebo BMW .. ale nastesi takove dilema nemam a budu si taky drzet dalsich X let A7G-S tourer kterej ma ted najeto 130tkm a pak jsi koupim zajetou Acuru TLX se 3,7 V6 ,ktrey se jsem budou taky casem vozit kouř

DOHCVTEC- prosímtě otevři oči, ty si pleteš melouny s kiwi. On chce nahradit Acco Tourer za něco podobného a ty mu radíš ať si koupí CTR, to je celkem úlet. Mimo jiné Mazda má těch poníků 192(ne 170) a tvrdit tady že nové CTR je spolehlivější to může snad jen tudy odkaz
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 17:08   Citovat  

Levorga měli v autosalonu a chválili, jsem rád,že toto nemusím zatím řešit, ale do budoucna bych to spíš viděl na nějaké SUV nebo něco 4x4 OK
každopádně bych vyzkoušel starou dobrou metodu, zaklikal si co od auta očekávám a zhrozil se potom, co mi vyskočí Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 18:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Naozaj nemôžeš porovnávať CTR a mazdu 6 vagon to sú uplne iné autá mazda je o triedu vyššie a 2.5 ma výkon 141kw je to len automat a ide to celkom v pohode lepšie asi ako accord A8 lebo je lahšie prepočet výkon na KG ťa nepustí , CTR je trieda ako mazda 3 MPS , gOLF VII GTR a také autá. Od každého auta očakávaš úplne niečo iné. A o spoľahlivosti každého z týchto áut je hovoriť ešte príliš skoro.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 22:18   Citovat  

rudy5 napsal:
Naozaj nemôžeš porovnávať CTR a mazdu 6 vagon to sú uplne iné autá mazda je o triedu vyššie a 2.5 ma výkon 141kw je to len automat a ide to celkom v pohode lepšie asi ako accord A8 lebo je lahšie prepočet výkon na KG ťa nepustí , CTR je trieda ako mazda 3 MPS , gOLF VII GTR a také autá. Od každého auta očakávaš úplne niečo iné. A o spoľahlivosti každého z týchto áut je hovoriť ešte príliš skoro.

ja nesrovnavam a mne je jasny ,ze skonci u nakyho nemce nebo jine pekne skatule ,jen pisu ze mit takove dilema a kupuju za cca 35000e tak se vykaslu na nakou mazdu nebo BMW v zakladu a za ty prasule koupim CTR a pritom se neochudim od niceho co ma mazda krome stylu a dejme tomu pohodli ,kdyz uz ne CTR tak to subarko ,ale urcite ne nakou 1,6 a zechlych 170ps,ale aspon tu silnejsi 2,0 verzi .. a spolehlivost ? klidne bych se vsadil ,uz jen z toho duvodu ,ze pro CTR se stavel motor na extremni podminky ,coz mazda spis na odlehceni a economiku .. takze pri beznem uzivani CTR vydrzi urcite dil a vetsi napor..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 22:20   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja nesrovnavam a mne je jasny ,ze skonci u nakyho nemce nebo jine pekne skatule ,jen pisu ze mit takove dilema a kupuju za cca 35000e tak se vykaslu na nakou mazdu nebo BMW v zakladu a za ty prasule koupim CTR a pritom se neochudim od niceho co ma mazda krome stylu a dejme tomu pohodli ,kdyz uz ne CTR tak to subarko ,ale urcite ne nakou 1,6 a zechlych 170ps,ale aspon tu silnejsi 2,0 verzi .. a spolehlivost ? klidne bych se vsadil ,uz jen z toho duvodu ,ze pro CTR se stavel motor na extremni podminky ,coz mazda spis na odlehceni a economiku .. takze pri beznem uzivani CTR vydrzi urcite dil a vetsi napor..

Jakou silnější verzi u Subaru Levorq? Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 22:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Jakou silnější verzi u Subaru Levorq? Se stydím

no 2.0 mel mit pod 300ps, nekde jsem cetl ,ze zatim ne jen pro UK a JP ,ale prej to neni uzavreny ,
ale mozna stara informace .. kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 22:41   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no 2.0 mel mit pod 300ps, nekde jsem cetl ,ze zatim ne jen pro UK a JP ,ale prej to neni uzavreny ,
ale mozna stara informace .. kouř

Pro Evropu je jen 1.6 v automatu, nic víc.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 23:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

mazdu 6 kúpiš vo výbave top revolution v uplnej plnke za cenu ako CTR a o spolahlivosti by som pomlčal mazda má tie motory dosť vymakané pozri si rebríčky spoľahlivosti mazda celkovo patrí medzi najspolahlivejšie autá spolu s toyotou .Osobne verím tomu že ta 1,6 od subaru môže ísť velmi pekne , kamarát kupil nissan quaskai 1.6 turbo tá ma 120kw a ide to velmi slušne čo je skoro ten samí motor .Najlepšie si prejsť tie autá a odskúšať čo vyhovuje .A ako som napísal sú to nové autá a polemizovať čo vydrží alebo nie je myslím zbytočné ešte neni odskúšané poriadne ani jedno.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 23:10   Citovat  

rudy5 napsal:
mazdu 6 kúpiš vo výbave top revolution v uplnej plnke za cenu ako CTR a o spolahlivosti by som pomlčal mazda má tie motory dosť vymakané pozri si rebríčky spoľahlivosti mazda celkovo patrí medzi najspolahlivejšie autá spolu s toyotou .Osobne verím tomu že ta 1,6 od subaru môže ísť velmi pekne , kamarát kupil nissan quaskai 1.6 turbo tá ma 120kw a ide to velmi slušne čo je skoro ten samí motor .Najlepšie si prejsť tie autá a odskúšať čo vyhovuje .A ako som napísal sú to nové autá a polemizovať čo vydrží alebo nie je myslím zbytočné ešte neni odskúšané poriadne ani jedno.

Až na SkyActiv-diesel.. Tam problémy byly. Otázka je, jak dlouho s takovými kompresními poměry ty motory najedou - na to je ještě brzo hodnotit...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 23:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Až na SkyActiv-diesel.. Tam problémy byly. Otázka je, jak dlouho s takovými kompresními poměry ty motory najedou - na to je ještě brzo hodnotit...

hej boli prvé roky 2013 po roku 2014 by to vraj malo byť ok aj žena ho má v práci hovorím je ešte skoro riešiť spoľahlivosť , benzín by mohol byť ok.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 7:31   Citovat  

rudy5 napsal:
O tech testech spolehlivosti by se dalo polemizovat Velmi šťastný Davam odkaz jen pro zlepseni pohledu.
I kdyz verim, ze Mazda a Toyota vyrabi urcite spolehliva auta. je to dobrý
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 10:22   Citovat  

.......proste by to chtelo accord 7g s 3.0V6, automatem, trosicku vytunenejsim interierem a spravnym rozmerem kol, tzn. vetsi kola, nizsi ET. Jinak tomuhle stroji fakt nechybi nic - styling, sedacky dokonaly, volant ( pofacu) temer dokonalej, prevod rizeni akorat, podvozek jako takovej dokonalej prusecik pohodli a " sportovniho svezeni" nebo jak tomu novinari rikaj.....
Stejne je na case se uz pomalu rozhlizet po elektroautech Úsměv.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 10:27   Citovat  

kandik napsal:
.......proste by to chtelo accord 7g s 3.0V6, automatem, trosicku vytunenejsim interierem a spravnym rozmerem kol, tzn. vetsi kola, nizsi ET. Jinak tomuhle stroji fakt nechybi nic - styling, sedacky dokonaly, volant ( pofacu) temer dokonalej, prevod rizeni akorat, podvozek jako takovej dokonalej prusecik pohodli a " sportovniho svezeni" nebo jak tomu novinari rikaj.....
Stejne je na case se uz pomalu rozhlizet po elektroautech Úsměv.....

Automat nééé... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 10:30   Citovat  

praveze automat jo - v mestskym a primestkym provozu nesrovnatelny....
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 13:41   Citovat  

Volant nahodit z C8G Mrk Kormidla patřej na loď Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 13:52   Citovat  

kandik napsal:
praveze automat jo - v mestskym a primestkym provozu nesrovnatelny....

To hej aj já by som ho bral.automat je návykový na pohodlí si člověk ako stárne rychlo zvyka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 16:15   Citovat  

rudy5 napsal:
To hej aj já by som ho bral.automat je návykový na pohodlí si člověk ako stárne rychlo zvyka

ono u silneho motoru nebo dobre nafty je manual dle mne zbytecnej ,kdyz jsem mel BMW 5 z 3.0naftou tak jsem to proste rozjel prasknul tam petku a ta tam byla skoro furt ..tak jako na Peugeot 607 3.0 benzin, v takovem aute te moc nebere zavodit pokud ti neni 18 a potrebujes se šuk .. spis vadi ta spotreba kdyz je to automat kterej to sni neumi..

to kandik: accord 7G se V6 je jen coupe myslim ,co je skoda ten 3.0 by mi v toureru bohate stacil ,ale to neni takze jedine acura TL nebo Legend nebo jsi swapnout rovnou 3,5 Velmi šťastný co uz jsem taky videl ... ale zase jsem rad ,ze mam jen R4 co se tyce servisu je to mnohem lepssi nezli V6 ..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 17:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
R4 co se tyce servisu je to mnohem lepssi nezli V6 ..

a to jako proc? mam 4.0 V8 a po (uznavam teprv) prvnim servisu jsem si niceho zasadniho nevsim. Trochu vic oleje a dvakrat tolik svicek - jeste je otazka co rozvody. Ma najeto 350tkm a s Idahem jsme si nejak nevsimli, ze by mu to vadilo. Skoro bych se obaval ze nejaky Hondí V6 bude vic v pohode na servis nez K24...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 17:21   Citovat  

kandik napsal:
a to jako proc? mam 4.0 V8 a po (uznavam teprv) prvnim servisu jsem si niceho zasadniho nevsim. Trochu vic oleje a dvakrat tolik svicek - jeste je otazka co rozvody. Ma najeto 350tkm a s Idahem jsme si nejak nevsimli, ze by mu to vadilo. Skoro bych se obaval ze nejaky Hondí V6 bude vic v pohode na servis nez K24...

V jakém autě máš tu 4,0 V8? Jsi tím nahradil naftu ? Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 17:37   Citovat  

hopit napsal:
V jakém autě máš tu 4,0 V8? Jsi tím nahradil naftu ? Úsměv

tudy odkaz samozrejme v LPG, coz mi zrovna ty pochvalis predpokladam Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 18:02   Citovat  

kandik napsal:
https://www.honda-club.cz/forum/files/wp_20151004_002_210.jpg samozrejme v LPG, coz mi zrovna ty pochvalis predpokladam Úsměv

V dnešní době nejlepší volba je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 18:07   Citovat  

kandik napsal:

no zasadni rozdil je v tom prvnim servisu a to vetsinou dvounasobni ,ikdyz silnejsi blok=vetsi najezd a v me 607 V6 se rozvody delaly kazdych 250tkm ,zalezi v jakem stavu to koupis ,ale vetsina se prodava v momentu kdy ten servis je treba udelat,
ja to nastesti koupil ve 190tkm takze jsem resil akorat svicky a casem novej chladic .. u K24 jsem resil jenom svicky,naplne a filtry a pocitam ze to bude asi jediny co budu kazdej rok menit jeste par let a nakych 180tkm , samozrejme co se motoru tyce .. ale nerikam ,ze nejsou spolehlivy V6 nebo V8 to vubec ... ja planuji stejne po A7G naky V6,V8 a ono to bylo v planu vzdy, chtel jsem peknou TL ,ale zatim mi vsechny utekly..tak jsem koupil K24 .. a kdyz i pak nebude tak Legend nebo lexus GS Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 18:34   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no zasadni rozdil je v tom prvnim servisu a to vetsinou dvounasobni ,ikdyz silnejsi blok=vetsi najezd a v me 607 V6 se rozvody delaly kazdych 250tkm ,zalezi v jakem stavu to koupis ,ale vetsina se prodava v momentu kdy ten servis je treba udelat,
ja to nastesti koupil ve 190tkm takze jsem resil akorat svicky a casem novej chladic .. u K24 jsem resil jenom svicky,naplne a filtry a pocitam ze to bude asi jediny co budu kazdej rok menit jeste par let a nakych 180tkm , samozrejme co se motoru tyce .. ale nerikam ,ze nejsou spolehlivy V6 nebo V8 to vubec ... ja planuji stejne po A7G naky V6,V8 a ono to bylo v planu vzdy, chtel jsem peknou TL ,ale zatim mi vsechny utekly..tak jsem koupil K24 .. a kdyz i pak nebude tak Legend nebo lexus GS Úsměv

nevim nechci se hadat, nicmene moje zkusenost je , prave s tim prvnim servisem, takova, ze to stoji vicemene prd. Ale je pravda, ze ten jejich 1UZ-FE V8 se povazuje za neznicitelnej. A LSso jsem koupil prave kvuli automatu a protoze jsem chtel vyzkouset mit auto o kterym ti kazdej kdo ho nemel rekne, ze je to obrovska krava levna proto, protoze me to sezere na servisu - a zjistit jestli je to pravda. Pokud se to osvedci, tak Acura TL minuly gen, nebo GS430, nebo uz neco elektrickyho. Jinak tu budoucnost nevidim Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 20:07   Citovat  

kandik napsal:
nevim nechci se hadat, nicmene moje zkusenost je , prave s tim prvnim servisem, takova, ze to stoji vicemene prd. Ale je pravda, ze ten jejich 1UZ-FE V8 se povazuje za neznicitelnej. A LSso jsem koupil prave kvuli automatu a protoze jsem chtel vyzkouset mit auto o kterym ti kazdej kdo ho nemel rekne, ze je to obrovska krava levna proto, protoze me to sezere na servisu - a zjistit jestli je to pravda. Pokud se to osvedci, tak Acura TL minuly gen, nebo GS430, nebo uz neco elektrickyho. Jinak tu budoucnost nevidim Úsměv

ten prvni servis me zajima hlavne ty rozvody pac ty jsou asi zaklad u takove volby , mas nekde naky detaily te tve zkousky ,najezd a vydaje ?

tak neco natom bude urcite s tim drazsim servisem jinak by auta jako A8 nestaly pakatel ,kdyz napriklad reknu ,ze kotouce a desky byly na 607 o dost drazsi nezli na accorda ,ale zase ty 310kotouce a brembo brzdice zastavili auto na par metrech ikdyz melo skoro 2tuny .. takkze vic penez ale i muziky je to dobrý

nejspis je "neznicitelnej" diky tomu ,ze precizne vyrobenej a je hodne poddimenzovanej a ma velkou rezervu ne jako dnesni predimenzovany motory ..

jinak co jsem studoval ty elektro vehicly tak tesla S neni vuubec spatna a zas tak drahy kdyz dobijeni u tesly je zdarma Velmi šťastný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 20:53   Citovat  

Trochu OT: Teslu S jsem měl možnost osahat, prolézt, posedět, okoukat... Když jsme Češi, začnu od kufru. Jsou v něm dvě místa pro sezení, označená jako dětská. vepředu je kufr taky, ale tak na golfové hole pro děti, měli tam vtipně jen v sáčku lékárničku, všechno polstrovaný, hrubším běhounem než normální auta, vnitřek OK, středová konzole jedno velké "kino". Překvapila mě bezrámová okna a evidentně se šetřilo na pantech dveří. Jednoduchá "účka" pro panty a plech sloupků tenký, že dveře v krajní poloze pérovaly tak, že se byly schopný po propérování samy zavřít.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 21:16   Citovat  

piskot napsal:
Trochu OT: Teslu S jsem měl možnost osahat, prolézt, posedět, okoukat... Když jsme Češi, začnu od kufru. Jsou v něm dvě místa pro sezení, označená jako dětská. vepředu je kufr taky, ale tak na golfové hole pro děti, měli tam vtipně jen v sáčku lékárničku, všechno polstrovaný, hrubším běhounem než normální auta, vnitřek OK, středová konzole jedno velké "kino". Překvapila mě bezrámová okna a evidentně se šetřilo na pantech dveří. Jednoduchá "účka" pro panty a plech sloupků tenký, že dveře v krajní poloze pérovaly tak, že se byly schopný po propérování samy zavřít.

eSko ma aspon tu tecnologii a proto ta cena a zato to stoji osobne se mi to hodne libi,zato mne stacil ten plechovej zvuk zavreni kufru na te nove mazde oproti zvuku dveri nebo el.dovitrani na mem kufru .. a ta nizka vaha bude taky nekde chybet a mzdy byly casto osizeny o kvalitu jen kvuli vyrobni cene nebo vaze ..kdyz kouknu na mazdu 6 oproti A7g , tak tak schnily plechy jsem nevidel na zadne 7G jako na mazdach v poslednnim desetileti ...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 18:59   Citovat  

Otázka ale je, ako na tom je posledná generácia mazdy 6
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco Tourer 2,4 (8G) ...čím nahradit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: