Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 212 z 486
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 13:14   Citovat  

V 16:00 jsem domluveny s kamosem na navsteve. Projedem poslechnem prolezem. Diky za tipy. Kdyby mel někdo další budu za ně rad. Na fotkacj je fakt hezky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 13:30   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ahojte, dneska se jdu kamosovi mrknout na tohle. tudy odkaz
Neznate někdo? Vypada to na dobry kup? Diky za postreh.

Dával bych si na ně bacha tudy odkaz
a na víc fórech neměli dobrý reference.
   Návrat  
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 20:32   Citovat  

Mourl napsal:
Poloosa jde vytáhnout z převodovky úplně v pohodě.Není tam ani pojistný kroužek,drží to tři šrouby na bloku motoru.Zatím jsem takhle najezdil asi 200km, zatím malý nájezd.
Normálně jsem to k sobě nenasadil,musel jsem nejdříve ten tisícihran upravit abych ho vůbec nacpal do té poloosy.Jak se zvětšil po nanesení tvrdochromu,musel jsem opilovat hrany a trochu i na průměru,pak to tam vlezlo,pak jsem tomu ještě musel pomoct Mrk
S kloubem ti moc neporadím.Mě v Honda doporučovali jedině originál cca za 6,5k Kč Ble

A olej z převodovky musí ven nebo ne ? Úsměv a jak dlouho trvalo nez ti to nanesli? Úsměv asi do toho půjdu Velmi šťastný
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 20:53   Citovat  

markos napsal:
To je asi aj dovod preco moju hondu nikto nechcel, nikomu sa ten najzazd nezdal Velmi šťastný Velmi šťastný

V tvém případě se divím, ledaže by jsi byl snědý a kudrnatý Ital...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 22:34   Citovat  

teda sorry, volalo mi aaa auto... Velmi šťastný
   Návrat  
Orbith-R je teď offline  Orbith-R
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 23:40   Citovat  

Zdravím môžem poprosiť o nejaké postrehy a rady?Úsměv

1:odkaz čo poviete na tie km?
2:odkaz
3:odkaz
4:odkaz
5:odkaz
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 10:46   Citovat  

Střelec napsal:
při plném výkonu se klima neodpojuje ani mě. Řešil jsem to tu a bylo mi řečeno, že je to normální. Ostatně i výrobce prý doporučuje klimu před rychlejší jízdou vypnout. Sepnutí kompresoru je hodně znát. Hondata tohle umí řešit - člověk si nastaví otáčky, nad kterými se klima odstaví a je to. Stejně jako DOHC jsem se v létě naučil jí před předjížděním vypnout Úsměv Chtělo by to vyvést AC tlačítko na volant Úsměv Díky bohu že je to tom hrozným parnu, spotřeba šla o litr dolů.

Taktiez sa mi neodpaja klima. Som sa raz skoro dosral, ked som obiehal a zabudol som ze je zapnuta.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 11:35   Citovat  

Když to tak čtu,ono se se zapnutou klimatizací nesmí předjíždět?
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 12:37   Citovat  

Kmóďa napsal:

To si pamatuju z 66kW oktavky,ty klima brala pulku koni Velmi šťastný
Pred treti pojedu kolem tvoji garaze,tak koukej lestit,kdyz je pocasi,jinak ti strhnu body Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 13:06   Citovat  

scream napsal:
Taktiez sa mi neodpaja klima. Som sa raz skoro dosral, ked som obiehal a zabudol som ze je zapnuta.

U 2,2i-CTDi jsem si za zadne situace ani pod plynem nevsiml nejakeho rozdilu, jestli klima jede nebo ne.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 13:16   Citovat  

Bully napsal:
U 2,2i-CTDi jsem si za zadne situace ani pod plynem nevsiml nejakeho rozdilu, jestli klima jede nebo ne.

Tak já sepnutí klimy slyším, lehce se na chvíli třeba na volnoběh zvýší otáčky, třeba jen o 50, 100. Ale že bych vypínal klimu pro předjetí Velmi šťastný Ale tak jasně, u těch slabších motorů, tam to dělá hodně. Třeba dost lidi uvádí spotřebu s/bez klimy, já tedy jezdím stále za stejno, ať v zimě či létě, ať s klimou nebo bez Mrk Zatím to člověk nepozná, ale časem s těmi pidi motory bi, triturbo, tam to znát asi bude Smutný
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 13:52   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Tak já sepnutí klimy slyším, lehce se na chvíli třeba na volnoběh zvýší otáčky, třeba jen o 50, 100. Ale že bych vypínal klimu pro předjetí Velmi šťastný Ale tak jasně, u těch slabších motorů, tam to dělá hodně. Třeba dost lidi uvádí spotřebu s/bez klimy, já tedy jezdím stále za stejno, ať v zimě či létě, ať s klimou nebo bez Mrk Zatím to člověk nepozná, ale časem s těmi pidi motory bi, triturbo, tam to znát asi bude Smutný

Nejde tak o výkon jako spíše o moment.... downsize motory mají příliš malé momenty, resp. nejvyšší toč. moment mají posunutý do příliš vysokých otáček.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 14:35   Citovat  

Tak mi z ničeho nic přestaly fungovat páté dveře. Zmáčknu zavírací tlačítko a nic. Zkouším zavřít ručně a zámek se nezacvakne. Na palubce svítí, že jsou zadní dveře otevřené a k tomu svítí žlutě i tažné zařízení. Co s tím? Není to jen nějaká pojistka? Hledal jsem na víčku, ale pro tažné, nebo 5. dveře jsem nenašel. Díky.

Kmóďa napsal:

No když počítáš s plným výkonem a uprostřed předjíždění ti sepne klima a ztratíš ho, není to moc příjemné. Bylo to znát u 220 koňového 3.0 V6 a je to hodně znát i u 2.4. Vypnout a klid.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 15:05   Citovat  

Střelec napsal:
No když počítáš s plným výkonem a uprostřed předjíždění ti sepne klima a ztratíš ho, není to moc příjemné. Bylo to znát u 220 koňového 3.0 V6 a je to hodně znát i u 2.4. Vypnout a klid.

jelikož používám Torque, tak nevím, co je myšleno plný výkon při předjíždění, protože to bys to fakt musel krutě točit, abys šel do plnýho výkonu... Když kouknu na grafy výkonu, i krouťáku, tak jestli za 3/4 roku jsem se na tuto hodnotu dostal, a nebo alespoň přiblížil, tak 10x? A to nejezdím vždy klobouk, i se svezu... A k takovému plnému výkonu se stejně dostaneš tak na 1, 2, možná ještě 3 rychlostní stupeň, ale na 4 když budeš normálně předjíždět, dostaneš se možná tak na 70% - 80% výkonu. Ano, tam je možný že tedy při sepnutí klimy ti to spadne na 60% - 70% výkonu, ale mě se to prostě ještě nestalo.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 15:08   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nejde tak o výkon jako spíše o moment.... downsize motory mají příliš malé momenty, resp. nejvyšší toč. moment mají posunutý do příliš vysokých otáček.

ale jde taky o vykon a kazdej vi ,ze pri kazdem atmo motoru je citit v horku se zaplou klimou rozdil vtom jak pomaleji se dostava motor do otacek.. ten rozdil byl citi taky u V6 a klimu vypinam jen kdyz chci nejefektivneji predjet samozrejme ,ze ji nevypinam pri kazde acceleraci zas takovej rozdil to neni , to ,ale nic neni oproti chrochtani Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 15:33   Citovat  

Kua chalani v lete ani neobiehajte alebo sa budete musieť potiť v aute Velmi šťastný musel som si rypnúť Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 17:08   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
jelikož používám Torque, tak nevím, co je myšleno plný výkon při předjíždění, protože to bys to fakt musel krutě točit, abys šel do plnýho výkonu... Když kouknu na grafy výkonu, i krouťáku, tak jestli za 3/4 roku jsem se na tuto hodnotu dostal, a nebo alespoň přiblížil, tak 10x? A to nejezdím vždy klobouk, i se svezu... A k takovému plnému výkonu se stejně dostaneš tak na 1, 2, možná ještě 3 rychlostní stupeň, ale na 4 když budeš normálně předjíždět, dostaneš se možná tak na 70% - 80% výkonu. Ano, tam je možný že tedy při sepnutí klimy ti to spadne na 60% - 70% výkonu, ale mě se to prostě ještě nestalo.

Krutě točit u default nastavení motoru znamená omezovač v 7200, přičemž to pořádně jede od 6000 nahoru, to mi nepřijde jako kruté točení, ale celkem běžná věc při předjíždění Velmi šťastný

Problém se zámkem pátých dveří vyřešen díky konzultaci s mým dvorním mechanikem. Stačilo prolézt před sedačky do kufru, otevřít víko u zámku dveří, tam jsem zatáhnul za tu kovovou páčku. Pak jsem odpojil baterii, vyresetoval tím ECU a je po problému. Nejspíše to způsobilo to, že jsem zapnul ostřikovač zadního skla se stěračem a než se to dostíralo, tak mladá ten kufr otevřela.

Řešil jste někdo sklon zadních sedaček při upoutání autosedačky? Protisměrné vajíčko jsem tam celou dobu nejspíš vozil špatně napolohované, protože má být rovně na sedáku, aby dítě nemělo hlavičku přepadlou dopředu, což se mi často stávalo. Podobný problém řeším u větší posměrné autosedačky, kde nemůžu využívat všechny polohy, jelikož je to dost propadlé dozadu už v základu. Prostě ty sedáky jsou hodně zkosené. Co s tím? Nějakou podložku? Zase si říkám, jak by to v takovém případě bylo s bezpečností...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 19:03   Citovat  

Já nevím koho někteří z vás předjíždí,ale já běžně jezdím do 3tis. otáček,to má 2.4ka zhruba 215 Nm a 70 KW,když předjíždím,dostanu se asi k 5 tis. otáčkám,výš se dostanu málokdy jelikož to vůbec není potřeba,ale abych s tímhle autem a motorizací začal předjíždět,v půlce mi sepla klima a byl v háji,to snad nemůže nikdo myslet vážně pořádnej výtlem to ani nepoznám jestli něco seplo nebo ne a kdo má tenhle problém,měl by navštívit servis. Accord 2.4 je podle mě auto,kde běžnému řidiči výkon už neschází,narozdíl od nějakých 1.0 - 1.4 atmosférických motorů,kterých jezdí po silnici spousta...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 20:03   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já nevím koho někteří z vás předjíždí,ale já běžně jezdím do 3tis. otáček,to má 2.4ka zhruba 215 Nm a 70 KW,když předjíždím,dostanu se asi k 5 tis. otáčkám,výš se dostanu málokdy jelikož to vůbec není potřeba,ale abych s tímhle autem a motorizací začal předjíždět,v půlce mi sepla klima a byl v háji,to snad nemůže nikdo myslet vážně pořádnej výtlem to ani nepoznám jestli něco seplo nebo ne a kdo má tenhle problém,měl by navštívit servis. Accord 2.4 je podle mě auto,kde běžnému řidiči výkon už neschází,narozdíl od nějakých 1.0 - 1.4 atmosférických motorů,kterých jezdí po silnici spousta...

Já se taky běžně držím na 2-3 tisících, ale když chci předjíždět např. nějaké 150-170koňové TDI on ti to během toho přišlápne (nic neobvyklého u nás), tak jseš rád za každýho koně, aby ses stihnul bezpečně zařadit před něj. Pokud ti během manévru sepne klima a v protisměru něco jede, je to hodně nepříjemné... Řadit v 5000, tak to třeba ani nemusíš dokončit. Vůbec neříkám, že to auto nemá výkon. Ale třeba ten tourer už váží 1600 kg a to není málo. Nemyslím si, že bych kvůli tomu potřeboval servis, jenom je ten motor prostě takhle postavený a není důvod ho nevyužívat naplno, když je třeba.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 20:22   Citovat  

Jasně já beru normální předjíždění, ne nějaké vzájemné závodění...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 21:04   Citovat  

Střelec napsal:
Já se taky běžně držím na 2-3 tisících, ale když chci předjíždět např. nějaké 150-170koňové TDI on ti to během toho přišlápne (nic neobvyklého u nás), tak jseš rád za každýho koně, aby ses stihnul bezpečně zařadit před něj. Pokud ti během manévru sepne klima a v protisměru něco jede, je to hodně nepříjemné... Řadit v 5000, tak to třeba ani nemusíš dokončit. Vůbec neříkám, že to auto nemá výkon. Ale třeba ten tourer už váží 1600 kg a to není málo. Nemyslím si, že bych kvůli tomu potřeboval servis, jenom je ten motor prostě takhle postavený a není důvod ho nevyužívat naplno, když je třeba.

to znam dobre a raci predjizdim pokud nemam pred sebou 1km rovinku s podrazenim a aspon 4500ot abych mel rezervu kdyby toho blba napadlo najednou akcelerovat co je normalni jev u TDI...... co spi zavolantem a kdyz ho predjizdis pac jede 60km/h mimo obec tak zrovna tehdy ho napadne mi ukazat ,jak mu to jede ,par takovych mam i natocenych ..co dal dodat ten plnej vykon se nekdy fakt hodi a ne vzdy se da na kratkem useku predjet na 6tce a 3000ot proste nekdy je treba predjet bezpecne a rychle a abych nepredjizel na 2km jen ja kdyz zamnou jsou taky lidi co by radi prredjely nakou brzdu ,osobne nesnasim zas ty co predjizdi jakoby byly na silnici samy nebo nemaj vubec nato vykon aby predjely bezpecne .. nevlastnim hondy proto abych to tocil jen do 3000ot ,ale jak rikas na cestovni rychlost vic nez 3500ot nepotrebujes ani do kopce ani s plnym autem ..

jinak stou klimou muzu do servisu ale neprijde mi zeby nefungovala nebo tak , neni to nahodou jen ppface ze vypina klimu na plnej plyn ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 21:13   Citovat  

Ono tú klímu (2.2 cdti) som trošku cítil, hlavne pri 4 ludoch a plnom kufri ešte citilnejšie. V tomto obsadení však jazdím defenzívne, takže nejak tie kilowatty neriešim. Škoda že Accord nemá klímu s dynamickou zmenou výkonu, pretože to by vec riešilo elegantne.
   Návrat  
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 9:44   Citovat  

Caute, riesil tu niekto zvody na ictdi? Ake dosledky mozu mat prasknute a pod.? Úsměv pripadne ako ste riesili vymenu? Vdaka
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 11:50   Citovat  

spoon napsal:
To si pamatuju z 66kW oktavky,ty klima brala pulku koni Velmi šťastný
Pred treti pojedu kolem tvoji garaze,tak koukej lestit,kdyz je pocasi,jinak ti strhnu body Úsměv

On žije... Ble Ble Ble Ble Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 12:09   Citovat  

markos napsal:
Ono tú klímu (2.2 cdti) som trošku cítil, hlavne pri 4 ludoch a plnom kufri ešte citilnejšie. V tomto obsadení však jazdím defenzívne, takže nejak tie kilowatty neriešim. Škoda že Accord nemá klímu s dynamickou zmenou výkonu, pretože to by vec riešilo elegantne.

Ono ked je vonku 35 a viac vnutri si nastavis 22-24 tak to dostává zabrat k tomu plně naložené auto .
   Návrat  
luikas je teď offline  luikas
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 14:16   Citovat  

Tak jsem prehazoval kola a pri te prilezitosti jsem se kouknul i na to rachtani dveri. V nejakem jinem vlakne se tu nekdo delil o zkusenost, ze toto muze byt zpusobeno vymackanym tesnenim. Koupil jsem tedy 8 mm silikonovou hadici a v hornim rohu dveri jsem tesneni zpevnil cca 30 cm kouskem teto hadice a zda se, ze to vyrazne pomohlo (hadici jsem vsunul dovnitr originalniho profiulu tesneni). Vecer me ceka delsi cesta, tak vyzkousim, jestli se vymenou kol za vyvazena vyresilo to klepani pri 110 km/h a dam vedet, jestli to vyztuzeni tesneni opravdu pomohlo Mrk

DOHCVTEC napsal:
1 souhlasim stou vymenou oleje za origo a kdyz nepomuze tak projit spojku.

2 rachtani plastu a tak je u 7G spis normalni jev aspon u mych 7G,mne se obcas objevy pazvuk ze dveri ridice a vim ,ze stim moc neudelam pac kdybych je zacal rozebirat tak to bude nejspis horsi,preci origo slozeni je origo a ve dverich toho moc na dotazeni neni .. hold to neni legend.

4 co se tyce klimy a volnobehu mne to dela taky jemne a to mam najeto 120tkm , ale mozna to je v urcite mezi normalni ,klima sama o sobe ubira docela slusne vykon v horku na plnej plyn je to citelne znat ..
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 17:48   Citovat  

stalo se někdy někomu? zřejmě táhlo ovládání pro VSA na levé zadní straně, jedná se o tourera v naftě

TÁHLO.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
TÁHLO.jpg, 57.79 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 17:54   Citovat  

Ja som nahodil zimné a klepanie volantu...tramtaráám je znova tu...a to ten pako v pneuservise sa tam rozčuloval kto mi to predýtm vyvažoval. Takže môžem ísť to urobiť znova...mám pocit že dobrú mašinu na vyvažovanie mám snád 1 z 10tich.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 17:56   Citovat  

Ahojte, zasielam fotku príznaku vypálenia paraboly. Na ľavom svetle je "poškodená" parabola, s neznámym počtom kilometrov, vpravo je repasovaná. Je možno krásne vidieť ten tmavý flak, spôsobený "očernením" odrazivej plochy. Jedná sa o xenónové svetlá.

WP_20151101_004.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20151101_004.jpg, 420.18 kB
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 18:25   Citovat  

Hellborn napsal:
On žije... Ble Ble Ble Ble Velmi šťastný

Zase ozil,ahoj Úsměv
Dalsi generace mu vlila novou krev do zil Velmi šťastný