Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovoz auta z D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 21:02   Citovat  

Chci se zeptat, je nějaké omezení ve stáří vozidla při dovozu? A co všechno je po dovozu nutné udělat pro přihlášení?? Předem díky za odpovědi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 21:06   Citovat  

Myslim ze uz tady nikdo nema silu to znova psat..existuje stranka tudy odkaz a verim ze to tam najdes.. odpovim ti jen castecne..limit na stari NENI OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 21:23   Citovat  

Díky moc, já jsem to právě nemohl nikde na fóru najít. Asi sem málo koukal. Mám tak trochu zálusk na targu.
OT: A jinak ty černý kola jsou fajnovýÚsměv sice tam museli přijít podložky páč to drhlo o brzdič ale už to funguje.
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 22:22   Citovat  

myslím že by se ti mohlo hodit tohle:

dovoz auta z DE
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 7:35   Citovat  

Matyn napsal:
Díky moc, já jsem to právě nemohl nikde na fóru najít. Asi sem málo koukal. Mám tak trochu zálusk na targu.
OT: A jinak ty černý kola jsou fajnovýÚsměv sice tam museli přijít podložky páč to drhlo o brzdič ale už to funguje.

TAK LASKAVE PRISTE VICE KOUKEJ PREDTIM NEZ SI ZALOZIS THREAD!!!! zadej si v "hledat" slova "dovoz auta" a koukej, kolik diskuzi Ti nebehne!!!!! mi nabehlo 5 bez teto Tve!!!!! 5 sekund prace. mel bys to drive nez to tu zakladat.

.... vice takovych a muzeme forum smazat a udelat znovu. protoze se tu nikdo nevyzna!!!

fuuuuck. jsem se zase natocil meetallll
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 9:55   Citovat  

offtopic Kurňa tak od čeho je forum, když se nikdo nesmí zeptat na cokoli o čem se tu už někdy mluvilo? Cooo???. Novej přispěvatel a hned ho takhle sepereš, co si asi tak o nás pomyslí... jasněže mohl nejdřív hledat, ale tak zeptal se, tak když mu nechci poradit, protože si tu všechno může najít, tak mu aspoň nenadávám ne? Je snad někde v pravidlech vyložený zákaz zakládání témat, která se tu už probírala?
Proč by se nemohly opakovat diskuze na podobná témata? Co když chcou lidi co se minulých diskuzí neúčastnili, znova o dané rpoblematice diskutovat? Co když se najde někdo kdo má věcné připomínky, které v původních diskuzích nezazněly?
Pokud se tazatel ptá rozumně a já k tomu něco vím a bez hledání nebo přemýšlení mu můžu odpovědět, rád mu odpovím - třeba mu ušetřím zdlouhavé pročítání starých témat, když chce třeba vědět jenom pár základních věcí. Pokud k tomu nic nevím nebo nechci odpovědět, tak mu raději vynadám za to že se zeptal?
Pak se můžeme divit že se tady probírají témata typu "kdo si dneska zapíchal, kdo letos masturbuje, kdo je homo nebo bi" a podobný kraviny. Protože všechno ostatní rozumný a věcný už se jednou probíralo... tak to za chvíli můžeme zabalit, protože už bude všechno probraný a bude vlastně stačit pročíst si archiv příspěvků.
Teď sem se trochu vytočil prozměnu já offtopic
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 10:42   Citovat  

..limit pro dovoz aut z Evropské unie stanoven v tuto dobu není, ještě vím, že pro dovoz ze Spojených států je limit 8 let od první registrace..

..potřebuješ samozřejmě platné doklady od vozu a protokol o vyřazení či něco takového, na základě těchto lejster ti to přihlásí u nás, režijní náklady jsou - technická kontrola a myslím i emise (kolem 850 korun), sjednání povinného ručení (individuálně), čistopis a přihlášení (2800 korun ve správních poplatcích)..

..nechť někdo zkušenější doplní..
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 12:31   Citovat  

Ivoss napsal:
offtopic Kurňa tak od čeho je forum, když se nikdo nesmí zeptat na cokoli o čem se tu už někdy mluvilo? Cooo???. Novej přispěvatel a hned ho takhle sepereš, co si asi tak o nás pomyslí... jasněže mohl nejdřív hledat, ale tak zeptal se, tak když mu nechci poradit, protože si tu všechno může najít, tak mu aspoň nenadávám ne? Je snad někde v pravidlech vyložený zákaz zakládání témat, která se tu už probírala?
Proč by se nemohly opakovat diskuze na podobná témata? Co když chcou lidi co se minulých diskuzí neúčastnili, znova o dané rpoblematice diskutovat? Co když se najde někdo kdo má věcné připomínky, které v původních diskuzích nezazněly?
Pokud se tazatel ptá rozumně a já k tomu něco vím a bez hledání nebo přemýšlení mu můžu odpovědět, rád mu odpovím - třeba mu ušetřím zdlouhavé pročítání starých témat, když chce třeba vědět jenom pár základních věcí. Pokud k tomu nic nevím nebo nechci odpovědět, tak mu raději vynadám za to že se zeptal?
Pak se můžeme divit že se tady probírají témata typu "kdo si dneska zapíchal, kdo letos masturbuje, kdo je homo nebo bi" a podobný kraviny. Protože všechno ostatní rozumný a věcný už se jednou probíralo... tak to za chvíli můžeme zabalit, protože už bude všechno probraný a bude vlastně stačit pročíst si archiv příspěvků.
Teď sem se trochu vytočil prozměnu já offtopic

pokud nejses lama tak:
1. si vyhledas diskuzi ktera o tom pojednavala,
2. prectes si ji,
3. v pripade ze Ti neni neco jasne nebo si to chces overit, tak se optas ... dotaz napises do one (stare) diskuze.

.... tak tomu rozumim ja, pokud mas nazor ze bordel a chaos je lepsi, tak ses holt jinej. KO
:(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 15:59   Citovat  

happy napsal:
TAK LASKAVE PRISTE VICE KOUKEJ PREDTIM NEZ SI ZALOZIS THREAD!!!! zadej si v "hledat" slova "dovoz auta" a koukej, kolik diskuzi Ti nebehne!!!!! mi nabehlo 5 bez teto Tve!!!!! 5 sekund prace. mel bys to drive nez to tu zakladat.

.... vice takovych a muzeme forum smazat a udelat znovu. protoze se tu nikdo nevyzna!!!

fuuuuck. jsem se zase natocil meetallll

offtopic Tak promiň, že jsem se zeptal. Holt každej to fórum nezná tak dobře. A každej není vševědoucí jako ty.
A v případě, že se ti to nelíbí tak to nech smazat. S tvojí ochotou si radši zajdu jinam pro radu.offtopic
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 16:32   Citovat  

happy napsal:
pokud nejses lama tak:
1. si vyhledas diskuzi ktera o tom pojednavala,
2. prectes si ji,
3. v pripade ze Ti neni neco jasne nebo si to chces overit, tak se optas ... dotaz napises do one (stare) diskuze.

.... tak tomu rozumim ja, pokud mas nazor ze bordel a chaos je lepsi, tak ses holt jinej. KO
:(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

S tím se dá souhlasit. Ale baví tě to každýmu vysvětlovat že to tak má dělat? To je jako bys nutil stromy aby rostly rovně. Kolikrát ty témata jsou na několik stránek, plný OT, tak proč nezaložit téma nové. Když je správně nadepsán předmět tématu, nevidím důvod proč by měl vznikat bordel a chaos. A doufám že je snad normální že každej sme jinej, stejní nejsou ani pionýři v Číně ikdyž tak vypadají. offtopic
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovoz auta z D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina