Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 60 z 92
majggi je teď offline  majggi
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.7.2015 , 16:59   Citovat  

mart-in tazko povedat.Ide o to jak sa o auto majitel staral. auto s 240tis.km moze byt v lepsom stave jak auto s nemsim najazdom. Ked nie je servisna knizka bude dobre nech sa nanho pozrie niekto kto autam rozumie je to dobrý
Manual CIVIC stiahni si tu 01,02,03,04 CZ kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mart-in je teď offline  mart-in
PříspěvekZaslal: 23.7.2015 , 18:33   Citovat  

majggi: dík za manuál, přesně to jsem potřeboval teď už jen to auto Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Colcino je teď offline  Colcino
PříspěvekZaslal: 25.8.2015 , 13:14   Citovat  

Zdravím. Nevíte zda jde někde sehnat tenhle ovladač? tudy odkaz je to ten ifrančervený. Fungoval čím dál méně, občas zamkl občas ne, tak jsem vyčistil tlačítka, vyměnil baterky a ovladač nereaguje. Ani ta ledka červená nebo zeleá se nerozsvítí. Objevil sem studeňák na té ledce, propájel sem to ale pořád nic. Jde koupit nějaká náhrada? Nejlépe vystřelovák třeba jak se to dá předělat u koncernových aut VW. Všiml jsem si že stejné ovladače měl i Rover. Díky za radu Mrk
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 21:28   Citovat  

Válí se mi doma pravý přední blatník- ( ťuklý) a origo. tlumiče ( jeté) na 1.5, kdyby to někdo chtěl ozvěte se Mrk
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2015 , 18:58   Citovat  

Colcino napsal:
Zdravím. Nevíte zda jde někde sehnat tenhle ovladač? tudy odkaz je to ten ifrančervený. Fungoval čím dál méně, občas zamkl občas ne, tak jsem vyčistil tlačítka, vyměnil baterky a ovladač nereaguje. Ani ta ledka červená nebo zeleá se nerozsvítí. Objevil sem studeňák na té ledce, propájel sem to ale pořád nic. Jde koupit nějaká náhrada? Nejlépe vystřelovák třeba jak se to dá předělat u koncernových aut VW. Všiml jsem si že stejné ovladače měl i Rover. Díky za radu Mrk

IR ovladac by se dal zreplikovat, dokud jeste chodi, ale uz dva klubaci z okoli to nakonec vzdali a maji to nahrazene jinym radiovym centralem pripojenym misto puvodni jednotky, protoze nelze naucit novy ovladac. Neni slozitej zasah pro cloveka co vi co dela, jen se napojis na puvodni kabelaz IR jednotky ve stredovem panelu za popelnikem (jo musi to vsechno ven pri operaci)...
   Návrat  
Milan M. CIVIC je teď offline  Milan M. CIVIC
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 12:34   Citovat  

Nazdar,

snad mi pomozete. Zhanam rozperu prednu hornu na Hondu Civic MA8 D14A2. Vedeli by ste mi poradit kde ju zohnam na SK/CZ ?

Diky
   Návrat  
MatusHonda je teď offline  MatusHonda
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 19:14   Citovat  

Zdravím páni,

Potrebujem vymeniť vonkajší manžetu na homokineťáku a neviem nikde zistiť aké treba priemery na manžetu. Prebádal som fora aj internetové obchody kde ponúkajú na moj model auta (Civic 1998, 1,5 16V, 84KW, anglán) manžetu s rozdielnými priemermi (od 19 po 23-90,5) sopťa sopťa . Poloos na aute ma priemer 25 mm. Priemer manžety na klbe nemam jak zmerat bez rozobrania. A tomu sa chcem vyhnút kedže jezdím na aute denne. Chcem už mat manžetu nachystanú na výmenu.
Robil už niekto podobné a pamatá si akú kupoval manžetu s priemermi?

Díkes
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 20:06   Citovat  

ad rozpera: originalni je chycena za stefty na domcich tlumoci, ty tam ale u non-Vti kastli nejsou pripravene, takze je pak otazka, jestli skoro neni lepsi koupit nejakou "aftermarket". Jinak origo rozpery vozi za rozumny peniz z DE Rom.

ad manzeta: u Eenglanu je to loterie nikdo ti nerekne co ti tam zrovna dali za poloosy, sam jsem se uz spalil, mam na po-face poloosu s poctem zubu co ma mit pred-face, ale na tom homokynetaku se da prumer zmerit i s manzetou, staci sundat kolo a napasovat ostrou hranu posuvky na konci manzety az na kloub. Nemuzu slibyt ze nebudes muset poloosu povolit z tehlice a trosku si ji povystrcit co dovoli vnitrni kloub, ale lepsi nez dratem do oka.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 8:12   Citovat  

DrSlimm napsal:
ad manzeta: u Eenglanu je to loterie nikdo ti nerekne co ti tam zrovna dali za poloosy, sam jsem se uz spalil, mam na po-face poloosu s poctem zubu co ma mit pred-face, ale na tom homokynetaku se da prumer zmerit i s manzetou, staci sundat kolo a napasovat ostrou hranu posuvky na konci manzety az na kloub. Nemuzu slibyt ze nebudes muset poloosu povolit z tehlice a trosku si ji povystrcit co dovoli vnitrni kloub, ale lepsi nez dratem do oka.

Velmi šťastný
tak dík,
tak asi predsa to odstavim na par dni a rozeberem to cele a zistim co tam treba. A ked uz to tak bude tak si zrovna vymenim aj brzdove disky a platne. Ta manzeta je uz popraskana a vyteka z toho vazelina tak bude lepsi to cele rozebrat a skontrolovat a popripade kupit aj homokinetak.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 20:32   Citovat  

Jak často vyměňujete čelní sklo ? Zase mi to róchlo, už po druhé :/ v servisu říkali, že se snad kroutí karoserie.
   Návrat  
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 21:19   Citovat  

Phoxinus napsal:
Jak často vyměňujete čelní sklo ? Zase mi to róchlo, už po druhé :/ v servisu říkali, že se snad kroutí karoserie.

Na mý první C6G anglánovi z 96 roku se stalo taky asi 2x a bylo mi to taky řečeno, že se kroutí
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 21:28   Citovat  

Jarki napsal:
Na mý první C6G anglánovi z 96 roku se stalo taky asi 2x a bylo mi to taky řečeno, že se kroutí

Během tří let 3x výměna Velmi šťastný to je trochu moc. Co by to omezilo, snad nějaký tmel nebo rozpěra na předek, fakt nevím.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 22:11   Citovat  

Tak prece ti nereknou, ze ti hnije zacatek A sloupku a oni ti kaslou na to to nejak resit, kdyz to mas shnily.

Ted vazne, sundej plast kolem steracu a predni blatniky a podivej se na zacatek A slopku. Vicemene kazdemu se tam casem udela bahynko pri stekani vseho z celniho skla a pak to tam vesele vykvete.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 10:13  Naposledy upravil crxmann dne 27.10.2015 , 11:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mně léta nic a ted 14dní zpátky mi čelní okno ruplo na dvou místech v jeden den. Smutný
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 10:39   Citovat  

resil sem to same, u spolujezdce ve spodnim rohu to bylo snihle tak ze sem musel vyndavat palubku abych to byl vubec schopen vyvarit, u ridice to bylo jeste v celkem unosnem stavu, takze z operace ktera trva normalne pul dne se stala asi dvoudenni

opravdu tohle byl velkej omyl hondy Bueee
   Návrat  
zemanejack je teď offline  zemanejack
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 17:58   Citovat  

Mohl by jste mi někdo poslat prosím fotku zapojení štekru ke spínači výstražných světel z civica anglán.A potřeboval bych foto zapojeni štekru k palivovému čerpadlu.Jde mi o barvy kabelu zapojuji kabeláž z anglána b18c4 do ej 9 dík moc Cooo??? Nápad je tu!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:46   Citovat  

to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 22:31   Citovat  

Stahni si celej servisni manual. Treba tady:

tudy odkaz
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 7:42   Citovat  

MatusHonda napsal:
Zdravím páni,

Potrebujem vymeniť vonkajší manžetu na homokineťáku a neviem nikde zistiť aké treba priemery na manžetu. Prebádal som fora aj internetové obchody kde ponúkajú na moj model auta (Civic 1998, 1,5 16V, 84KW, anglán) manžetu s rozdielnými priemermi (od 19 po 23-90,5) sopťa sopťa . Poloos na aute ma priemer 25 mm. Priemer manžety na klbe nemam jak zmerat bez rozobrania. A tomu sa chcem vyhnút kedže jezdím na aute denne. Chcem už mat manžetu nachystanú na výmenu.
Robil už niekto podobné a pamatá si akú kupoval manžetu s priemermi?

Díkes

Aktuálně řeším stejný problém na stejném autě se stejným motorem a stejnýma poloosama =D ...byla mi doporučena firma SPIDAN a podle katalogu by se mělo jednat o manžety s katalog.č. 21530 viz. tudy odkaz Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 0:36   Citovat  

Mohl by jste mi někdo poslat prosím fotku zapojení štekru ke spínači výstražných světel z civica anglán.A potřeboval bych foto zapojeni štekru k palivovému čerpadlu.Jde mi o barvy kabelu.díky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 12:10   Citovat  

Strober napsal:
Aktuálně řeším stejný problém na stejném autě se stejným motorem a stejnýma poloosama =D ...byla mi doporučena firma SPIDAN a podle katalogu by se mělo jednat o manžety s katalog.č. 21530 viz. tudy odkaz Honda

ja sem kupoval tento a sedi:
odkaz

Teraz ríšim zadnú nápravu, Vsetko som pomenil akurat prava zadna ne a ne odmontovat srub co drzi spodne rameno. Past vedle pasti. Hlava strhnuta tak sem to chcel odmontovat cele ale ani ten srub co drzi spodne rameno s karoseriou ne a ne povolit. Ani uderovy kluc nepomohel. Posledna vec ktory som chcel spravit a toto sa prihodi. Uz malo auto na krajickua aby dostal kladivem po okne. Zostava len odvrtat. jedinou π-covinku a celu napravu rozdelat
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 7:30   Citovat  

Zdravím,

mám taký problémek ze zadníma silentblokama. Chcel som menit tie velké silenbloky v pozdĺžnom ramene a aby som ho dal dole je treba odmontovat spodné rameno od toho pozdĺžneho.
Tu mi nastal problém so šrúbom ktorý sa zakúsol do silentbloka. pre info(šrúb už odvrtaný z druhej strany, ale nie a nie sa pohnút von ani vyrazit nejde. Tak ak chcem vymenit tento silentblock musím odmonotovat to spodné rameno. Ale aj tam sa zakúsel šrúb to silentbloka. Tak po marných pokusoch všeho možného kde aj automechanik krútil hlavou padlo rozhodnutie odrezat silentbloky.(odvrtat šrub je dost náročne ked tam nie je plac).
A teraz kúpit nove ale nemožem nikde nájsť v e-shopoch, ktoré to presne sú. Nechcem objednať nejaké ktoré tam nebudú pasovat. Ani katalógové číslo neviem dohladat, iba od strongflexu (červené umelé, ale tie tam nechcem).
Môže mi s tým niekto pomocť?
Pre istotu obrázok o ktoré silentbloky ide. A taktiež potrebujem nové šrúby na to, ale to si myslím že postačia hocijake iné.

Bez názvu.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.png, 47.15 kB
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 8:15   Citovat  

MatusHonda napsal:
Zdravím,

mám taký problémek ze zadníma silentblokama.
A taktiež potrebujem nové šrúby na to, ale to si myslím že postačia hocijake iné.

Z vlastní zkušenosti bych doporučil ty silenty vzít origo Honda , druhovýroba vydrží velké wc naštvanej Nebo alternativně PU třeba od Silponix tady na fóru.

Ty šrouby jsou pevnostní, takže buď origo (zas tolik nestojí) nebo sehnat starší v dobrém stavu. Druhovýrobu jsem neviděl.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 11:03   Citovat  

Dopis napsal:
Z vlastní zkušenosti bych doporučil ty silenty vzít origo Honda , druhovýroba vydrží velké wc naštvanej Nebo alternativně PU třeba od Silponix tady na fóru.

Ty šrouby jsou pevnostní, takže buď origo (zas tolik nestojí) nebo sehnat starší v dobrém stavu. Druhovýrobu jsem neviděl.

A možeš poslat link kde by som si zohnal tie original silenty?

Zdar, tak sem tie silenty nasel, je to cislo 52365-ST3-E01, a má rozmery 10x35x50, priemer vnutorny je 10, vonkajsi je 35 a dlžka 50.
Snad to nekomu pomoze
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 21:46   Citovat  

Přemýšlím, že bych na kufr hodil křídlo, čímž bych dosáhl lepších průletů v zatáčkách HaHaaa
Na netu jsem našel jen z C5g cupé, to nevím jak by vypadalo.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 22:35   Citovat  

MatusHonda napsal:
A možeš poslat link kde by som si zohnal tie original silenty?

Zdar, tak sem tie silenty nasel, je to cislo 52365-ST3-E01, a má rozmery 10x35x50, priemer vnutorny je 10, vonkajsi je 35 a dlžka 50.
Snad to nekomu pomoze

objednal sem tyhle, mam je tam od jara, cca 10tis km a zatim vypadaji OK

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 23:46   Citovat  

Febestum bych se vyhnul. U nás na ně moc referencí není, ale na ruskejch forech je toho plno a každej srovně nadává, že je to nejhorší co můžeš koupit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 18:00   Citovat  

Řešil někdo opravu vychozeného táhla řazení ? Sice jsem si na to zvyknul, ale "blembající" šajtra není nic hezkého Velmi šťastný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 18:19   Citovat  

Phoxinus napsal:
Řešil někdo opravu vychozeného táhla řazení ? Sice jsem si na to zvyknul, ale "blembající" šajtra není nic hezkého Velmi šťastný

Vyměnit silenbloky obou tyčí řazení (celkem 3ks) za PU od Silponixe a hned je to jiná káva OK Já měnil navíc i ten vnitřní plastový věneček co je v něm uložený fofr klacek.

Edit, pokud by byl vychozený ten kloubový spoj, tak se to dá taky rozebrat a udělat nové silonové vložky/kroužky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 18:24   Citovat  

Dopis napsal:
Vyměnit silenbloky obou tyčí řazení(celkem 3ks) za PU od Silponixe a hned je to jiná káva OK Já měnil navíc i ten vnitřní plastový věneček co je v něm uložený fofr klacek.

Jak moc je složitá výměna ? Když jsem se na to díval, tak je to spojené nýtama.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina