Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 217 z 486
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 12:50   Citovat  

markos napsal:
Hightower pozor, v tom linku sú zlé čísla, už som to riešil s Chrisom, zadné náprava má tyčky stabíka otočené o 45 stupnov a tieto sú o 90 stupnov, je to na iné auto. Na origo stránke v tom majú bordel... Treba objednať pre K24 myslím, tie sú otočené o 45 stupnov.

To je hloupost,nikde na Accordu není tyčka stabilizátoru otočená o 45°,pokud tedy myslíš čepy na té tyčce vůči sobě...
Píšu o CL9,nevím jestli to u dieslu je jinak,ale proč by to tak bylo....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 12:54   Citovat  

Mám sedana (viz garáž) r.v. 2006 facelift, 2.2 i-ctdi.
Jaké tyčky mi teda doporučíte na zadní nápravu?
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 13:22   Citovat  

markos napsal:
Hightower pozor, v tom linku sú zlé čísla, už som to riešil s Chrisom, zadné náprava má tyčky stabíka otočené o 45 stupnov a tieto sú o 90 stupnov, je to na iné auto. Na origo stránke v tom majú bordel... Treba objednať pre K24 myslím, tie sú otočené o 45 stupnov.

Přední - přední
Zadní - zadní

Tyto jsem kupoval já, v té době snad Meyle HD neměli. Mrkni na fotky, je vidět, že je o 90°
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 13:29   Citovat  

Sorry chalani...90 stupnov...moč čumím dneska do FMEA, už mi z toho hrabe...máte pravdu...jv mojom prvom príspevku malo byť 180 stupnov a nie 90 stupnov

Lebo na stránke meyleHD uvádvajú tyčku stabíka pre 2.2 ictdi túto:

Skrytý: 

A má ta byť táto:

Skrytý: 
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 13:52   Citovat  

Prostě přední jsou o 180° (ve skutečnosti když na to koukám, spíš nějakých 170°) a zadni o 90°, ani přední ani zadní nejsou levý a pravý stejný,vždy jsou zrcadlově, každá tyčka je jiná, má jiné číslo. Na hondacc v tom linku, jak je tabulka s objednacími kódy, je číslo u zadních špatně, nejsou stejné, musí tam být dvě čísla,pro zadní by měli být 31-16 060 0015/HD a 31-16 060 0017/HD ale to chce ještě ověřit...
Na dieselu je to asi jinak, tam si zjistěte origo kódy...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 14:24   Citovat  

Takže objednám levou zadní tudy odkaz a pravou zadní tudy odkaz ???

Zrovna koukám, že ta pravá je nedostupná Smutný
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 14:39   Citovat  

Ano Markos mal pravdu, cisla opravene konecne.

tudy odkaz

Predne su otocene mozno o 160 stupno a medzi stranami co viem neni su zamenitelne a zadne su otocene o 90 stupnov a meyleHD ich uvadza spravne jedine pre CL7.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 15:29   Citovat  

Tak článok je uvernejený, postupne dokončím: Honda

OBJEDNAVACIE ČÍSLA A DOPORUČENE ZNAČKY PRE PODVOZOK A7G
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 17:41   Citovat  

V tomto článku tudy odkaz jsou špatně kódy pro zadní nápravu, a i v tom odkaze výše je chyba v jednom objednacím čísle...
Jinak už jste někdo zkoumal, jestli ty tyčky jsou pro všechny motorizace stejné?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 17:52   Citovat  

Tak napíš čo je zle, nech to opravím Úsměv
Díky za kritiku
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 20:45   Citovat  

Tak mi na 2.4 odešel původní chladič vody a zkušenost, kterou jsem si prošel s aftermarketem mi nedá to sem nesepsat jako odstrašující příklad pro ostatní.
Když jsem hledal náhradu, tak jsem narazil akorát na levnější Hellu, která neměla potřebný počet úchytů na ventilátory a pak Nissens, který beru jako kvalitku v aftermarketu.. objednal jsem přes dodavatele podle VIN, ale to co mi dorazilo byl absolutní aušus, jediné co pasovalo byl akorát tak hrubý rozměr a průměry na hadice.. takže co nepasovalo:

- víčko chladiče (nešlo vůbec dootočit do koncové polohy, tím pádem netěsnilo, nakonec se musely přiohnout nožičky, aby to normálně těsnilo

- úchyty pro ventilátory (sice byly 4, ale pokud jsem usadil spodek do otvorů, tak horní úchyty vycházeli tak 2 cm mimo, pokud jsem uchytil hořejšek, pak byl spodek mimo.. nakonec usazeno na spodní úchyty a nahoře staženo zdrhovačkama)

- díky ustřeleným horním úchytům na ventilátory pak nevycházel poklop přes sání + horní úchyty chladiče - nevycházeli na šrouby a tak se packy museli ohnout na plocho.. poklop s pravým úchytem by měl být chycený pohromadě, takto to nelze spojit

- asi největší perla - plastová přechodka na spodní hadici - vybrání na novém chladiči zdánlivě OK.. nasazeno a perko zacvaklo - pocitově v pořádku.. pak ale 150 km od baráku když se motor vytočil do toček přechodka vyleťela a voda vytekla.. stálo to dva odtahy, protože mechoš, který to dělal místo mě to jen nastrčil a po dvou týdnech stejný problém.. problém byl v tenké drážce pro zacvaknutí pera - nebylo docvaklé zcela do dorazu, po projetí odlamovacím nožem to je ok

chladič měl navíc dva vývody na chlazení oleje (zřejmě chladič pasuje na víc modelů)

po tomto apeluju na každého - kdo bere aftermarket dávejte si velký pozor a vše pěčlivě překontrolujte a to i zdánlivé detaily.. pokud bych už ten chladič neměl v autě, tak bych ho dodavateli hodil na hlavu a šel objednat do Hondy OEM H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 21:33   Citovat  

Kmóďa napsal:
V tomto článku tudy odkaz jsou špatně kódy pro zadní nápravu, a i v tom odkaze výše je chyba v jednom objednacím čísle...
Jinak už jste někdo zkoumal, jestli ty tyčky jsou pro všechny motorizace stejné?

kde je chyba ? ved su opravene.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 22:48   Citovat  

Chris napsal:

Katalogy to mají různě značené, ale dle webu přímo Meyle je zadní jen 1 výrobek, který se montuje na levou i pravou stranu viz. odkaz a nebo přímo tu všechny 3 tyčky. Pouze přední jsou rozdílné. No a různé katalogy na webu to mají i zadní dělené na pravou a nebo levou stranu a r.zné čísla, např.

Levá / Pravá

Nejlepší je prostě hledat na webu přímo výrobce
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 22:54   Citovat  

Chris napsal:

V tomhle odkaze je chyba v čísle,je to asi překlep,místo 15 má být taky 31 tudy odkaz

Výstřižek.PNG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Výstřižek.PNG, 11.85 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 22:58   Citovat  

Já už dnes objednal:
30645 01 LEMFÖRDER Tyc/vzpera, stabilisator, zadní náprava (30645 01) 1 357,7 CZK 357,7 CZK
30646 01 LEMFÖRDER Tyc/vzpera, stabilisator, zadní náprava (30646 01) 1 377,75 CZK 377,75 CZK

ze stránek "prodejdílů.cz"

Doufám, že to je správně ???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 23:00   Citovat  

Petr_cze napsal:
Já už dnes objednal:
30645 01 LEMFÖRDER Tyc/vzpera, stabilisator, zadní náprava (30645 01) 1 357,7 CZK 357,7 CZK
30646 01 LEMFÖRDER Tyc/vzpera, stabilisator, zadní náprava (30646 01) 1 377,75 CZK 377,75 CZK

ze stránek "prodejdílů.cz"

Doufám, že to je správně ???

Jo, dobře, mám to taky od nich, stejné objednací čísla. Takže to je v pořádku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 23:01   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Katalogy to mají různě značené, ale dle webu přímo Meyle je zadní jen 1 výrobek, který se montuje na levou i pravou stranu viz. odkaz a nebo přímo tu všechny 3 tyčky. Pouze přední jsou rozdílné. No a různé katalogy na webu to mají i zadní dělené na pravou a nebo levou stranu a r.zné čísla, např.

Levá / Pravá

To nemůžou myslet vážně,koukni do online katalogu,každá tyčka má své číslo. Když se podíváš na auto,jeden čep na tyčce směřuje do středu auta a druhý dopředu.Když ten samý dám na druhou stranu,aby jeden směřoval zas do středu auta,druhý bude směřovat dozadu a ne dopředu. Nevím jestli mě chápeš jak to myslím,lehni si pod auto a uvidíš. Ty tyčky jsou prostě zrcadlově otočené...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 23:09   Citovat  

V tomhle odkaze tudy odkaz se mi nezdají OEM kódy pro přední tyčky stabilizátoru,já mám jiné...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 23:09   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Jo, dobře, mám to taky od nich, stejné objednací čísla. Takže to je v pořádku.

Ještě mi trochu zaráží, že ta pravá tyčka je o 20 Kč dražší Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 23:33   Citovat  

Kmóďa napsal:
V tomhle odkaze je chyba v čísle,je to asi překlep,místo 15 má být taky 31 tudy odkaz
\

opravene, diky je to dobrý přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 10:22   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
....

Lenže samo meyle v tom má bordel! Písal som im priamo na oficiálny mail a nič mi na to neodpísali, prečo majú chybné výrobky pre Accorda.

Čo sa týka tých OEM kódov, tak som už z toho magor. Ten OEM kód som našiel na tej stránke odkiaľ som objednával tyčky stabíka. Teraz som to čekoval čo sa týka OEM kódu na hondapartsnow a tam to zas vyhovuje len pre Accord LX z roku 2003, pre ostatné nie. Na lingshondaparts sú kódy zostavy pre preface, poface, K24 N22 presne rovnaké tyčky stabíka...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 11:07   Citovat  

Tyčky předního stabilizátoru OEM kódy 51320-SEA-E01 a 51321-SEA-E01
Silentbloky spodního ramena OEM kody 51391-SEA-004, 51393-SEA-004 a 51810-SDA-A01
Spodní čepy,nevím kde vzít OEM kód,v katalogu vidím jen celou těhlici,každopádně tam máš v každé tabulce jiné číslo,jestli dobře vidím tudy odkaz
Jinak koukám sem tudy odkaz podle mého VIN na Accord 2003 s K24
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 11:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tyčky předního stabilizátoru OEM kódy 51320-SEA-E01 a 51321-SEA-E01
Silentbloky spodního ramena OEM kody 51391-SEA-004, 51393-SEA-004 a 51810-SDA-A01
Spodní čepy,nevím kde vzít OEM kód,v katalogu vidím jen celou těhlici,každopádně tam máš v každé tabulce jiné číslo,jestli dobře vidím tudy odkaz
Jinak koukám sem tudy odkaz podle mého VIN na Accord 2003 s K24

To som práve v tom článku napísal, že to nepredávajú všade samostatne. Kúpiť sa to dá napr. [url=http://www.hondapartsnow.com/oem-honda-ball-joint.html?Make=Honda&Model=Accord&Year=2004&Submodel=&Filter=(bt=4%2c5;et=2%2c7)]odkaz[/url]

Sorry, ale ten link musím dať takto, lebo mi to rozďeluje stránka...tak to skopíruj Úsměv

EDIT: mám podozrenie že 2003ka ročník má tieto veci pod inými číslami a teda že by boli iné? fakt neviem chlape. Je možné že sa rozbiehala produkcia a menili sa čísla dielov kvoli nejakým úpravám, netuším. Bude dobré to zistiť, aby som to napísal do návodu a nepomýlil ľudí čo majú ročník 2003
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 17:00   Citovat  

markos napsal:
To som práve v tom článku napísal, že to nepredávajú všade samostatne. Kúpiť sa to dá napr. [url=http://www.hondapartsnow.com/oem-honda-ball-joint.html?Make=Honda&Model=Accord&Year=2004&Submodel=&Filter=(bt=4%2c5;et=2%2c7)]odkaz[/url]

US accord je úplně jiný auto než evropská verze. Americkým ekvivalentem EU Accorda je Acura TSX.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 17:09   Citovat  

Toto som obdržal od nipponcars.sk : " 51220-SDA-A02 OEM Honda - 83e - 3 pracovne dni"
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 20:53  Naposledy upravil DworiBak dne 12.11.2015 , 21:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ještě by to chtělo doplnit zadní kosti a uložení stabilizátoru na tourera.Jiná zadní náprava mnohem širší stabik atd. Nebo aspon napsat že se jedná jen o sedana aby pak lidi to nebrali že to pasuje i na tourera.
Pokud někdo bude kupovat OEM Honda kosti nezapomeňtě objednat i matičky nejsou součástí jako u druhovýroby Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 20:59   Citovat  

markos napsal:

Sorry, ale ten link musím dať takto, lebo mi to rozďeluje stránka...tak to skopíruj Úsměv

EDIT: mám podozrenie že 2003ka ročník má tieto veci pod inými číslami a teda že by boli iné? fakt neviem chlape. Je možné že sa rozbiehala produkcia a menili sa čísla dielov kvoli nejakým úpravám, netuším. Bude dobré to zistiť, aby som to napísal do návodu a nepomýlil ľudí čo majú ročník 2003

Já zkoušel včera i 2004 ročník a ukazovalo mi to stejné kódy jak na můj VIN. Chtělo by to zkontrolovat přímo podle VIN lidma kteří mají rocniky 2004,2005, atd.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 21:33   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já zkoušel včera i 2004 ročník a ukazovalo mi to stejné kódy jak na můj VIN. Chtělo by to zkontrolovat přímo podle VIN lidma kteří mají rocniky 2004,2005, atd.

2005 též mám 51320-SEA-E01 a SEA v OEM kodu je ve většině dílu pro A7G
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2015 , 22:47   Citovat  

Skúsil som na lingshondaparts hodiť tyčky stabíka predné + zadné:
Accord 2.2 diesel 2004,2007, 2.4i 2004,2007 - všetko sedan a čísla boli pre všetky rovnaké. Takže usudzujem že to proste majú rovnaké. Ono, jedná sa o pomerne jednoduchý konštrukčný prvok a nemyslím si že by malo zmysel vyrábať ho iný...hlavne keď sú to váhovo podobné autá. Pre K20ku to overím neskor.

Jo díky inak za tip, doplním že je to pre sedan. BUdem inak rád ak by sa do toho budú zapájať ľudia a prípadne návrhy na zmeny,, doplnenia mi zašlú, i keĎ nerátam že ich bude veľa. Ja som s tým začla pre to, lebo som začal hladať dolné čapy a tyčky stabíka a dopracovať sa hlavne k dobrej značke za dobrú cenu je problém, ludia písali kde kadečo...hlavne dolné čapy boli problém, pretože meniť celú tehlicu za 300 euro kvolu jednému čapu...no díky Velmi šťastný
   Návrat  
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 0:05   Citovat  

markos napsal:
Skúsil som na lingshondaparts hodiť tyčky stabíka predné + zadné:
Accord 2.2 diesel 2004,2007, 2.4i 2004,2007 - všetko sedan a čísla boli pre všetky rovnaké. Takže usudzujem že to proste majú rovnaké. Ono, jedná sa o pomerne jednoduchý konštrukčný prvok a nemyslím si že by malo zmysel vyrábať ho iný...hlavne keď sú to váhovo podobné autá. Pre K20ku to overím neskor.

Jo díky inak za tip, doplním že je to pre sedan. BUdem inak rád ak by sa do toho budú zapájať ľudia a prípadne návrhy na zmeny,, doplnenia mi zašlú, i keĎ nerátam že ich bude veľa. Ja som s tým začla pre to, lebo som začal hladať dolné čapy a tyčky stabíka a dopracovať sa hlavne k dobrej značke za dobrú cenu je problém, ludia písali kde kadečo...hlavne dolné čapy boli problém, pretože meniť celú tehlicu za 300 euro kvolu jednému čapu...no díky Velmi šťastný

Mna tiez v blizkej buducnosti caka podvozok. A asi to necham spravit komplet nech mam na nejaku dobu pokoj Velmi šťastný . Takze kazda informacia ohladom dielov je pre mna velmi cenna.
Co mi mechanik spominal tie spodne capy 555 Sankei ( markos mas tam chybu... Seiko je tusim vyrobca hodiniek HaHaaa ) su podla jeho skusenosti dokonca kvalitnejsie ako original. Su ovela robustnejsie.
Inac neviete niekto kde by sa dali tie spodne capy zohnat za dobru cenu? Pretoze som ich nasiel iba na motointegrator shope za 34 € a tam maju hrozne predrazene diely.

Tlmice a pruziny pojdu Kayaba. Horne ramena Lemförder. Tycky stabilizatora Lemförder alebo MeyleHD.

Hlavna otazka je ohladom silentblokov spodneho ramena. V navode na vymenu tyciek stabilizatora je napisane "Všekty silentbloky ramien som vymenil za MeyleHD" ( autor navodu je tusim Chris) .
Snazil som sa najst tie silenty po roznych shopoch, ale marne. Nasiel som iba obycajnu verziu Meyle a na ich vyrobky som vseobecne necital moc chvaly... Kde sa da teda zohnat ta HD verzia?
Okrem Meyle som nasiel dalsich vyrobcov... napr. Ashika, Herth+Buss jakoparts, Yamato atd. Ako su na tom s kvalitou?
Najradsej by som tam dal originaly, ale cca. 130 € + postovne niekde z britanie sa mi davat nechce.
Pokial bude ale v tomto pripade ta druhovyroba spatna tak mi samozrejme nic ine neostava.

Zabudol som este na nieco ? Vzadu je to ako? Co "gumove" tam treba menit? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina