Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 379, 380, 381 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 380 z 464
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 19:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Takovýhle nabídky ve mě probouzí myšlenky prodat Swifta.. Se stydím to mi hlava nebere

A ve mě prodat c7g Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 19:19   Citovat  

[quote="Střelec"] Prý se to děje když jsou horka, prostě to pracovalo za ty léta. Mrk[/quote]

u mne je to zcela hladke a to jsou pri navstevach Recka teploty prece jen trochu vyssi nez u nas v CR
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 20:18   Citovat  

YIvashko napsal:
Sesta fotku zespodu, jak rika kolega. V priloze fotka, kde jsem to misto oznacil cervenym

...hele presne tohle se mi objevilo na accu po vymene celniho skla...a bagl strelenej nebyl Úsměv...

AFY
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 20:23   Citovat  

Většinou se to děje když je horko a něco se tam položí nebo se někdo opře rukou (např při vyřezávání skla jak píše nade mnou) obtiskne se airbag a je to pak trochu znát, po vystřelení je to jiná paseka ...
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 20:33   Citovat  

jako pouheho uzivatele by mne tedy zajimalo , pri jake
montazni operaci se kdokoli musi opirat o toto misto .
A navic nejspise silou Kink-Konga ......
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 10:59   Citovat  

nevím kam jinam to dát....

našel jsem na Aukru díly na Hondy za slušný ceny.... kolikrát nemožný ceny

tudy odkaz
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 18:50   Citovat  

Je vůbec možný, že se v Německu prodávají předface A7G za takovýhle ceny? Tak to koukám!

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 19:26   Citovat  

Ty si vybral ty nejdražší co tam jsou Mr. Green S cenama to máš jak u nás, některý lidi maj scifi představy.
Když jsem před dvěma lety chtěl vzít jeden luxusní 2.4 u Fugela (měl najeto dost pod 100tis km), byl za necelejch 6000 a smrděl tam přes čtvrt roku. Nakonec ho vzal kolega a jeho stará z něj za rok udělala totálku Smutný Dodnes občas lituju, že jsem ho nevzal, tak pěknej kousek se často nevidí.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 20:18   Citovat  

Je to kvalitní auto s minimem much... Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 20:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Je to kvalitní auto s minimem much... Úsměv

tak to proste je at rika kdo co chce ,myho vymenim snad uz jen za nakou V8 ..
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 21:08   Citovat  

Cody napsal:
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Honda-CRX-1.6i-16-EE8/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:11000%3B%3B,frn:01-1985,frx:12-1993,ful:petrol,ger:manual_gear,pwn:110/pg:vipcar/217930643.html

že by excocksovo ? to se u nového majitele moc dlouho neohřála..... to mi hlava nebere

Cocks má v plánu crx koupit z5 Mrk
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 16:34   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak to proste je at rika kdo co chce ,myho vymenim snad uz jen za nakou V8 ..

ja se z a6g ani na dalsi generaci nedostal a rovnou presel na V6 a V8 Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 18:02   Citovat  

David.306 napsal:
ja se z a6g ani na dalsi generaci nedostal a rovnou presel na V6 a V8 Velmi šťastný

tak ja mnel V6 jen jsem se lekl ,ze vnem zahucim tak jsem zvolil starou dobrou R4 ,provoznimy naklady myslim nema konkurenci ,ale jednou se ktomu vratim az doslouzi 7G ,protoze nic jineho pak uz ani nebude pro cloveka co nemusi turba jen V6 nebo V8
nedavno jsem koukal po tomhle tudy odkaz
nebo neco rajcovnejsiho Velmi šťastný tudy odkaz
nebo neco japonskeho Úsměv tudy odkaz

nebo jen neco spolehlivejsiho Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 14:52   Citovat  

Skvělý výběr OK ale najdi si este druhu robotů Velmi šťastný
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 17:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak ja mnel V6 jen jsem se lekl ,ze vnem zahucim tak jsem zvolil starou dobrou R4 ,provoznimy naklady myslim nema konkurenci ,ale jednou se ktomu vratim az doslouzi 7G ,protoze nic jineho pak uz ani nebude pro cloveka co nemusi turba jen V6 nebo V8
nedavno jsem koukal po tomhle tudy odkaz
nebo neco rajcovnejsiho Velmi šťastný tudy odkaz
nebo neco japonskeho Úsměv tudy odkaz

nebo jen neco spolehlivejsiho Velmi šťastný tudy odkaz

nevim ceho ses lekl,ale ja mam legenda ka7 a lexuse ls400 a nezda se mi,ze bych nejak hucel Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 0:11   Citovat  

David.306 napsal:
nevim ceho ses lekl,ale ja mam legenda ka7 a lexuse ls400 a nezda se mi,ze bych nejak hucel Úsměv

ja mel ,ale pezota V6 a tam je jeden problem s tesnenim hlavy a nechtelo se mi donej investovat pac nebylo na dlouho kupovane .. ,jinak jsem mel v planu koupit TLko ,ale tehdy zadny nebylo ani v polsku ,tak jsem sel do A7G ..

rudy :jo, ja zapomel ,ze jen ty mas tady penize HaHaaa
   Návrat  
Willy Fog je teď offline  Willy Fog
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 19:52  Naposledy upravil Willy Fog dne 22.11.2015 , 20:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj,mám KA8 pro zábavu a AG7 na denní dojíždění a není to nic,co by se finančně nedalo utáhnout.Acco v pohodě,Lego je mi líto huntovat denním popojížděním,takže víkendovka...O to víc se těším.Myslím,že myšlenka dvou aut není až tak marná.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 19:58   Citovat  

Willy Fog napsal:
Ahoj,mám KA8 pro zábavu a AC7 na denní dojíždění a není to nic,co by se finančně nedalo utáhnout.Acco v pohodě,Lego je mi líto huntovat denním popojížděním,takže víkendovka...O to víc se těším.Myslím,že myšlenka dvou aut není až tak marná.

Já už zjistil, že dvě jsou málo... Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 20:11   Citovat  

To mi povídej,taky bych ještě nějakou mohl,jenom se to doma blbě vysvětluje... Bueee
   Návrat  
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 20:22   Citovat  

Zna někdo?dyztak sz. tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 21:10   Citovat  

Willy Fog napsal:
Ahoj,mám KA8 pro zábavu a AG7 na denní dojíždění a není to nic,co by se finančně nedalo utáhnout.Acco v pohodě,Lego je mi líto huntovat denním popojížděním,takže víkendovka...O to víc se těším.Myslím,že myšlenka dvou aut není až tak marná.

to je to ,ze dneska ma malokdo cas se poradne svezt o vikendech zkousel jsem to taky,ale pak clovek zjisti ,ze auto vice stoji pod plachtou a cas leti ,ted spis preferuji vse v jednom a A7GS je peknej sleeper Velmi šťastný a tak jsi mohu uzivat auto pokazdy kdyz usednu za volant je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.11.2015 , 21:29   Citovat  

Chápu,ale když je mi smutno,vyberu si na cestu do práce auto víkendové a rázem je ten "den za soustruhem" trochu někde jinde...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 12:28   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja mel ,ale pezota V6 a tam je jeden problem s tesnenim hlavy a nechtelo se mi donej investovat pac nebylo na dlouho kupovane .. ,jinak jsem mel v planu koupit TLko ,ale tehdy zadny nebylo ani v polsku ,tak jsem sel do A7G ..

rudy :jo, ja zapomel ,ze jen ty mas tady penize HaHaaa

Myslel som to tak aby si sa pozrel např. Kolko stojia diely běžně věci např. Na to Volvo v8 ako tazko je ich zohnat a ta cena běžně brzdové kotouče su drahé na jaguár tiez servis diagnostika ked sa cosi poserie tak som to myslel auto si kupi hoci kto to není problem.není to len o benzine co tankujes.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 12:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vse v jednom a A7GS je peknej sleeper Velmi šťastný

pokud vim, tak vyznam slova sleeper u autaru znamena, ze to nevypada a jedeto. U A7g to je naopak. A do me pri pondelku Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 13:20   Citovat  

rudy5 napsal:
Myslel som to tak aby si sa pozrel např. Kolko stojia diely běžně věci např. Na to Volvo v8 ako tazko je ich zohnat a ta cena běžně brzdové kotouče su drahé na jaguár tiez servis diagnostika ked sa cosi poserie tak som to myslel auto si kupi hoci kto to není problem.není to len o benzine co tankujes.

opravdu ..dik ,zes nam to rekl jinak by jsme byli straceni HaHaaa

vis nemam strach z provoznich nakladu to je snad samozrejmost u aut tyhle tridy, zato ,ale dostanes zas ospovidajici kvalitu a spolehlivost ,problem je u motoru ktery jsou nachylny na nemoci ,co tyhle motory nemaj takovej problem a udelaj pul mega bez nejmensich problemu a investic krome rozvodu a naplni ...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 17:12   Citovat  

kandik napsal:
pokud vim, tak vyznam slova sleeper u autaru znamena, ze to nevypada a jedeto. U A7g to je naopak. A do me pri pondelku Úsměv

To by mě zajímalo, z čeho usuzuješ, že A7g pojede a přitom tomu tak není. Ten Accord na to ani nevypadá, natož aby jel. Je to normální líná jebka, na konkurenci nemá ani nahodou...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 17:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
opravdu ..dik ,zes nam to rekl jinak by jsme byli straceni HaHaaa

vis nemam strach z provoznich nakladu to je snad samozrejmost u aut tyhle tridy, zato ,ale dostanes zas ospovidajici kvalitu a spolehlivost ,problem je u motoru ktery jsou nachylny na nemoci ,co tyhle motory nemaj takovej problem a udelaj pul mega bez nejmensich problemu a investic krome rozvodu a naplni ...

Trošku si má rozosmial Velmi šťastný kolko poznas tychto aut a co maju pol mega ? Myslím že ani jedno dokonca ziadny predajca dielov na to nedrží ani jednu suciastku na sklade a skoro vsetko třeba kupovat v autorizovanom servise a za možno komplet výměnu brzd si kupis taku hondu ako mas teraz len tolko , napr. servisna hodina na jaguár je okolo 55eur na hodinu kolko poznas ludi v Cz co dokážu kvalitně servírovat tuto značku?teraz k spotřebě 15l das LPG ked budu problémy s motorom co s tým? Vymenis dvě sondy a si svorc. To není ako starý 20rocny jeep grand cheeroke 4.0 benzín .možno si zase pomyslis že mudrujem a písem blbosti ale je to tak .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 18:51   Citovat  

Kmóďa napsal:
To by mě zajímalo, z čeho usuzuješ, že A7g pojede a přitom tomu tak není. Ten Accord na to ani nevypadá, natož aby jel. Je to normální líná jebka, na konkurenci nemá ani nahodou...

tak "sleeper" je synonymem auta ktere jezdi lip nezli by se zdalo a oproti tomu co jezdi u nas po silnicich tak jezdi accord slusne a nejen drzi krok ,na klikatych silnicich z mym podvozkem se drzim mnohem silnejsich aut nez by jsi nekdo myslel,ale mozna jen neumis vyuzit potencial motoru nebo jezdit na hrane ,nebo jsi zvyklej na 160a vice PS na tunu to uz nevim ,nebo myslis tim je to jede to ,ze jsi dalsi co mu chyby kopance do zad ,mozna u vas jezdi kazdej druhej v evu, meganRS nebo leon cupra, ja se udrzim bez problemu za klasickym vti ,CTR nebo silnejsi naftou a to mne staci aby me to auto bavilo ... myslim ,ze i na dnesny pomery je 190koni v kombiku slusna porce proto rikam sleeper a psal jsem to hlavne k porovnani KA8 wiliho s prakticky stejnym vykonem je pro mne sleeper kdyz to neni coupe nebo hothatch ,pro nekoho sleeper musi byt auto co ma 300ps na tunu ..

to rudy: neplacas nesmysli aspon ne o vsem ,bud pises co mi vsichni vime dobre a taky v necem moc prehanis ,jakoby existovaly jen autorizovany servisy a ano znam lidi co servisujou a umi servisovat takove motory a o tech dilech to nemyslis vazne ,ze nejsou na skladech a ze jinde je neszenes nez autorizaku ,tak to jsi rozesmal ty mne Velmi šťastný .. a mluvis o tech dilech jakoby se menily tak casto jako na naky skodovce.. samozrejme ,ze ceny jsou vyssi ,ale taky treba vedet kde objednavat OEM dily.. a ne jen bezet k autorizaku kde te jen osklbaj ..
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 21:27   Citovat  

DOHCVTEC: uz nevim - byls to ty kdo prohlasil tu argumentacni perlu, ze pres 140koni na tunu muze potrebovat jen debil?
Accord 7g je nadherny, nadstandartne spolehlivy a podvozkove skvely auto, bezpochyby. A kdyby se delal turbobenzin, nebo V6 bylo by jeste daleko lepsi. Taky bezpochyby. Ohanet se hlaskama typu " ty co neumej radit" nebo "ty co potrebujou ten kopanec do zad" - to patri jaksi k folkloru na zdejsim foru a me to popravde neda proti tomu obcas nezatrolit, sorry Úsměv. Stejne jako klasickej uhybnej manevr pro pripad, ze by nekdo zacal tahat cisla - " na klikatych silnicich drzi krok blabla". No a kdyz jsem zacal s tema cislama, tak budiz:
Accord ma byt udajne normalni "cestovni, trochu sportovni" auto. Tak si dejme priklad - cesta po D1 tempo 130kmh az 160kmh, nejvyssi kvalt ( prece setrime) a soupere z vlastni staje, vysmivany ctdi:
130kmh
Accord ctdi cca 115hp
Accord 2.4 cca 85hp
160kmh
Accord ctdi cca 130hp
Accord 2.4 cca 115hp

takze zadnej mytickej "chacha kopanec" " chacha kroutak". Fakta. A jedinym smerodatnym faktem je vykon, resp. jeho prubeh - kroutici moment je jen jeho ( a otacek) linearni funkci( matematici me kdyztak opravte), a prevodovka ho z podstaty jejiho nazvu prevadi na asfalt. 2.4kou po ceste z prahy do brna, timhle tempem budes a) furt radit, coz te na 200kmh ceste bude urcite hodne bavit b) ctdi ti ujede.
A to vubec nemluvim o spotrebe ( kde u dyzlu bude nizsi vyrazne a u V6 by byla pravdepodobne stejna). Samozrejme, analogicky plati pro jiny " cestovni" jizdni stavy. Misto dieselu se da dosadit jakejkoliv pohon s dostatecne nemdlým spodkem, klidne V6 ( za tu bych ja byl asi dneska nejradsi.) Proste JE pravda, ze Accord 2.4, v porovnani s tim co na silnici potkava, s tim jak vypada, je v primce pomalej. Argumentovat tim, ze " v primce je preci nepodstatny" lze mozna u ITR, CTR a aut, ktery byly vymysleny primarne na tu "okreskovou zabavu" ( pro me v prekladu "dost nebezpecny blbnuti se spocenou zadeli") ale ne u elegantniho prej cestovniho auta.

A to ze Accord 2.4 je v primce pomalej, me stve, frustruje a prudi. Je to totiz z modernich hond jedina kterou bych dokazal mit leta - ale je proste pomala. Dyzl jsem mel, jak znamo, a vzhledem k najezdu kterej absolovuju a jinym duvodum ( otravny v zacpach napr.) uz ne. A souvisi to s frustraci celkovou z toho, jak Honda " ten slavnej vyrobce motoru" zaspala dobu a jeli ty svy " bajny tocivy atmosfery" ( K24 toci "magickych" 7100rpm) az se zjistilo, ze na moderni velky tezky auta nejsou vubec pripraveny. Dneska maj TurboVtec - uz mame suskandu ze vtec je tam k nicemu a nechali si motor zkonstruovat jinde, a par ( zrejme dobrejch) dyzlu. Nic cim by byli na spici, jako kdysi s vtecem. A mohlo by to byt cokoliv, co by pohanelo jejich auta na urovni doby - at uz by to bylo turbo, nebo kvalitni hybrid, nebo elektro, nebo vysokokomprese ( Mazda) nebo vodik - nevim, cokoliv ale NECO. A jasne, uz tusim argument " tak co tady trolis na Honda Foru, kdyz nechces/neumis jezdit tocivou atmosferou? to je proste Honda!!".
Prdy. Aby vubec vznikly pecky typu ITR, S2000 a spol. musely se prodat miliony Accordu a Civicu, zejmena v americe, s "normalnima motorama". A Honda taky bejvaly nejen motory, ale i designove jednoduchy placaty kastle nadhlerny zvenku i zevnitr, skvely podvozky atd.

Achjo, potrebuju pifko
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 21:36   Citovat  

kandik napsal:
DOHCVTEC: uz nevim - byls to ty kdo prohlasil tu argumentacni perlu, ze pres 140koni na tunu muze potrebovat jen debil?
Accord 7g je nadherny, nadstandartne spolehlivy a podvozkove skvely auto, bezpochyby. A kdyby se delal turbobenzin, nebo V6 bylo by jeste daleko lepsi. Taky bezpochyby. Ohanet se hlaskama typu " ty co neumej radit" nebo "ty co potrebujou ten kopanec do zad" - to patri jaksi k folkloru na zdejsim foru a me to popravde neda proti tomu obcas nezatrolit, sorry Úsměv. Stejne jako klasickej uhybnej manevr pro pripad, ze by nekdo zacal tahat cisla - " na klikatych silnicich drzi krok blabla". No a kdyz jsem zacal s tema cislama, tak budiz:
Accord ma byt udajne normalni "cestovni, trochu sportovni" auto. Tak si dejme priklad - cesta po D1 tempo 130kmh az 160kmh, nejvyssi kvalt ( prece setrime) a soupere z vlastni staje, vysmivany ctdi:
130kmh
Accord ctdi cca 115hp
Accord 2.4 cca 85hp
160kmh
Accord ctdi cca 130hp
Accord 2.4 cca 115hp

takze zadnej mytickej "chacha kopanec" " chacha kroutak". Fakta. A jedinym smerodatnym faktem je vykon, resp. jeho prubeh - kroutici moment je jen jeho ( a otacek) linearni funkci( matematici me kdyztak opravte), a prevodovka ho z podstaty jejiho nazvu prevadi na asfalt. 2.4kou po ceste z prahy do brna, timhle tempem budes a) furt radit, coz te na 200kmh ceste bude urcite hodne bavit b) ctdi ti ujede.
A to vubec nemluvim o spotrebe ( kde u dyzlu bude nizsi vyrazne a u V6 by byla pravdepodobne stejna). Samozrejme, analogicky plati pro jiny " cestovni" jizdni stavy. Misto dieselu se da dosadit jakejkoliv pohon s dostatecne nemdlým spodkem, klidne V6 ( za tu bych ja byl asi dneska nejradsi.) Proste JE pravda, ze Accord 2.4, v porovnani s tim co na silnici potkava, s tim jak vypada, je v primce pomalej. Argumentovat tim, ze " v primce je preci nepodstatny" lze mozna u ITR, CTR a aut, ktery byly vymysleny primarne na tu "okreskovou zabavu" ( pro me v prekladu "dost nebezpecny blbnuti se spocenou zadeli") ale ne u elegantniho prej cestovniho auta.

A to ze Accord 2.4 je v primce pomalej, me stve, frustruje a prudi. Je to totiz z modernich hond jedina kterou bych dokazal mit leta - ale je proste pomala. Dyzl jsem mel, jak znamo, a vzhledem k najezdu kterej absolovuju a jinym duvodum ( otravny v zacpach napr.) uz ne. A souvisi to s frustraci celkovou z toho, jak Honda " ten slavnej vyrobce motoru" zaspala dobu a jeli ty svy " bajny tocivy atmosfery" ( K24 toci "magickych" 7100rpm) az se zjistilo, ze na moderni velky tezky auta nejsou vubec pripraveny. Dneska maj TurboVtec - uz mame suskandu ze vtec je tam k nicemu a nechali si motor zkonstruovat jinde, a par ( zrejme dobrejch) dyzlu. Nic cim by byli na spici, jako kdysi s vtecem. A mohlo by to byt cokoliv, co by pohanelo jejich auta na urovni doby - at uz by to bylo turbo, nebo kvalitni hybrid, nebo elektro, nebo vysokokomprese ( Mazda) nebo vodik - nevim, cokoliv ale NECO. A jasne, uz tusim argument " tak co tady trolis na Honda Foru, kdyz nechces/neumis jezdit tocivou atmosferou? to je proste Honda!!".
Prdy. Aby vubec vznikly pecky typu ITR, S2000 a spol. musely se prodat miliony Accordu a Civicu, zejmena v americe, s "normalnima motorama". A Honda taky bejvaly nejen motory, ale i designove jednoduchy placaty kastle nadhlerny zvenku i zevnitr, skvely podvozky atd.

Achjo, potrebuju pifko

myšlenka pěkná, jen přijde, že jsi trošku opomněl zpřevodování, které je velmi podstatné .... výkon na motoru není shodný s výkonem na kolech - což tu tvou analýzku dělá ještě trošku složitější.
Přecejenom je ten diesel s větším momentem zabitej převodovkou:-) ještě o kousek víc, než ten benzín...

každopádně s Tebou souhlasim, Accord 2,4 by byl super, kdyby ten 2,4 motor za něco stál...

EDIT: vidim že trollíš DOHCVTEC(a), takže jako bych nic neřekl ... pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 379, 380, 381 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina