Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 221 z 486
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 18:17   Citovat  

fredy8 napsal:
Tak nám začalo mrznout a hned z kraje jsem musel startovat přes kabely. Baterie nejspíš odchází do věčných lovišť papa , protože je to cca měsíc co jsem ji do plna nabíjel. Můj dotaz teda je:

Jakou baterii doporučujete koupit do 2.2iCTDi (2004)?

Pokud bych musel měnit, šel bych do této: EXIDE PREMIUM EA 770 77Ah
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 19:26   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Pokud bych musel měnit, šel bych do této: EXIDE PREMIUM EA 770 77Ah

Já přemýšlím nad Varta Blue Dynamic 12V 74Ah 680A, 574 012 068 nebo Exide Excell 12V 74Ah 680A, EB740 ... asi spíš Vartu že?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 19:51   Citovat  

fredy8 napsal:
Já přemýšlím nad Varta Blue Dynamic 12V 74Ah 680A, 574 012 068 nebo Exide Excell 12V 74Ah 680A, EB740 ... asi spíš Vartu že?

Cenově rozdíl 100,- Kč, ale Exide je prostě lepší, má ji např. mawerick, poptej se jeho Mrk
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 20:17   Citovat  

Jednoznačně Exide Premium. Varta je crap a brát nižší řadu Exide Excell nemá cenu, rozdíl proti premium je pár stovek. Baterku nekupuješ každej rok. Nemusí se vyplatit šetřit. Příp. orig. stojí 2500Kč.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 22:08   Citovat  

varuj napsal:
Tlacitka ma podsvietene az poface verzia (mam taky na predaj Mrk ) a vystrazak opravis vymenou malinkej ziarovecky. Dostanes sa k nej tak, ze cely ten stredovy kryt vrchnej casti palubky das dolu. Musis ho podobrat zo zadu od okna a postupne lahkym pacenim a tahom ho das dolu. Pri vymene ziarovecky nezabudni dat naspat tu plastovu "sprcku" , inak to v noci velmi oslnuje... Úsměv

Ale nemá má to i poslední předface model,nebo ty co mají bílé podsvícené budíky a né červené.
Na vyndání toho vrchníhu dílu z výdechy je přímo u výdechů udělan výřez kde zahákneš šroubovák a cele to vycvakneš ale lze to udělat i od zadu od okna.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 22:09   Citovat  

Chris napsal:
Helo,

nema niekto skusenost so zapinanim ventilatora chladica hned po otoceni klucika ?

Máš puštěnou klimatizaci stačí jí vypnout Velmi šťastný
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 23:13   Citovat  

Alias napsal:
mě to dělalo taky Úsměv dělalo to kvůli malému množství chladiva v klimě Úsměv doplnily chladivo a je klid Úsměv

Ja som len zostresoval, lb som prerabal audio ,teda vytvaral modul pre ovladanie z volantu na Alpine radio.
Ale ak mas klimu on, tak pri otoceni klucika automaticky zapina ventilatory na vsetkych. je to dobrý
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 23:19   Citovat  

Dnes som bol na vymenu pyropatrony airbagu spolujazdca. Honda robi zvolavacku na nase Accordy, ako mi bolo povedane, nerobi to naraz, ale nejako postupne podla VIN cisel... to mi hlava nebere
Kazdopadne sa vsetci majitelia A7G (udajne aj A8G) skuste spytat vo svojich zastupeniach Hondy na tuto zvolavacku...

DSC_5470.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_5470.JPG, 3.08 MB

DSC_5469.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_5469.JPG, 2.88 MB
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2015 , 23:33   Citovat  

varuj napsal:
Dnes som bol na vymenu pyropatrony airbagu spolujazdca. Honda robi zvolavacku na nase Accordy, ako mi bolo povedane, nerobi to naraz, ale nejako postupne podla VIN cisel... to mi hlava nebere
Kazdopadne sa vsetci majitelia A7G (udajne aj A8G) skuste spytat vo svojich zastupeniach Hondy na tuto zvolavacku...

To už frčí pěkně dlouho. Ptát se asi netřeba,oni si majitele najdou a přijde domů dopis,že se máš dostavit do servisu...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 0:23   Citovat  

Kmóďa napsal:
To už frčí pěkně dlouho. Ptát se asi netřeba,oni si majitele najdou a přijde domů dopis,že se máš dostavit do servisu...

myslim ,ze pokud mas auto devezeny tak spis se jit zeptat Úsměv ja jeste nebyl ..
   Návrat  
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 7:23   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Cenově rozdíl 100,- Kč, ale Exide je prostě lepší, má ji např. mawerick, poptej se jeho Mrk

OK ještě o tom popřemýšlím a vemu asi tu EXIDE Premium 77Ah, 12V, EA770 .. díky je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 7:27   Citovat  

varuj napsal:

Někdy na jaře tu byl i odkaz, kam se dal VIN a dozvěděl ses, jestli se to Tvého auta týká...
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 7:42   Citovat  

Squixx napsal:
Vstřiky? Vždyť to má najeto 160tis..to už je čas na výměnu vstřiků? Pomůže nějaký proplach nebo tak? Má na to vliv, že to auto cca 3/4 stálo v garáži?

"Příčinou může být opotřebované palivové čerpadlo, vstřikovací trysky, regulace turba, ale také nějaký snímač, který určuje bohatost směsi, množství vstřikované dávky paliva a nebo možství protékajícího vzduchu (váha vzduchu)."
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:00   Citovat  

Kmóďa napsal:

Je pravda, že je to dlho čo sa o tom vie, ale napr. na moje VIN číslo nebola žiadna zvolávačka a dnes ráno som si kontroval VIN a už mi to vyhodilo, že musím ísť do servisu Smutný

inak tu je stránka je SK Hondu, podobné to bude aj na CZ stránke tudy odkaz
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
myslim ,ze pokud mas auto devezeny tak spis se jit zeptat Úsměv ja jeste nebyl ..

Napsal si to blbě, ne dovezené, ale přihlášené v jiném státě. Databázi si stahujou z registru vozidel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:20   Citovat  

DworiBak napsal:
Ale nemá má to i poslední předface model,nebo ty co mají bílé podsvícené budíky a né červené.
Na vyndání toho vrchníhu dílu z výdechy je přímo u výdechů udělan výřez kde zahákneš šroubovák a cele to vycvakneš ale lze to udělat i od zadu od okna.

Oprava osvětlení ma i predface kde jsou červené podsvícení budíky na 2.2i-CTDi většinou 05 model
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:28   Citovat  

lullul napsal:
Je pravda, že je to dlho čo sa o tom vie, ale napr. na moje VIN číslo nebola žiadna zvolávačka a dnes ráno som si kontroval VIN a už mi to vyhodilo, že musím ísť do servisu Smutný

inak tu je stránka je SK Hondu, podobné to bude aj na CZ stránke tudy odkaz

Při dovozu jsme to ještě s Allicantem kontrolovali a žádnou svolávačku to nehlásilo a teď to zadávám do:

tudy odkaz

a vyhodilo mi to, že se mě to týká také. Cooo???

Safety recall: front pass airbag over pressurised
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:49   Citovat  

problikává symbol baterky...
auto startuje, svítí, troubí, prostě všechno v pohodě, ale tu a tam za jízdy problikne baterka, je to opravdu mžik... co by to mohlo být?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:53   Citovat  

Petura napsal:
problikává symbol baterky...
auto startuje, svítí, troubí, prostě všechno v pohodě, ale tu a tam za jízdy problikne baterka, je to opravdu mžik... co by to mohlo být?

že by altík? Stávalo se mi občas u jiného auta a bylo to prokluzujícím řemenem.
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 8:57   Citovat  

Tehdá jsem měl u A6G coupe stejný/podobný problém. Postupem času svítilo dobíjení častěji a častěji, až to svítilo prakticky trvale. Dal jsem auto známému elektrikáři, který diagnostikoval problém v alternátoru (už si přesně nevzpomenu na konkrétní závadu). Od té doby vše v cajku.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 9:02   Citovat  

Střelec napsal:
Při dovozu jsme to ještě s Allicantem kontrolovali a žádnou svolávačku to nehlásilo a teď to zadávám do:

tudy odkaz

Díky za odkaz, teď jsem zjistil, že se mě to také týká..tak se teším na výměnu Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 9:24   Citovat  

Squixx napsal:
Díky za odkaz, teď jsem zjistil, že se mě to také týká..tak se teším na výměnu Úsměv

Už jsem napsal Šmuclerovi do Plzně, tak uvidíme. By mě zajímalo, co by se stalo v případě nehody? Pytel vystřeli a díky přetlaku praskne? Nebo bude tak tvrdej, že o něj spolujezdec rozbije? Ble Lepší ani nemyslet.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 9:33   Citovat  

Ještě horší...o pytel nejde, ale ta nafukovací patrona může při aktivaci potenciálně křápnout a střepiny zabít pasažéra. Celkem dost lidí bylo díky tomu prokazatelně zabito a stovky zraněných. Údajně problém jenom v zemích s vyšší vzdušnou vlhkostí...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 9:42   Citovat  

Stepa napsal:
Ještě horší...o pytel nejde, ale ta nafukovací patrona může při aktivaci potenciálně křápnout a střepiny zabít pasažéra. Celkem dost lidí bylo díky tomu prokazatelně zabito a stovky zraněných. Údajně problém jenom v zemích s vyšší vzdušnou vlhkostí...

No to je pěkný. Říkal jsem to přítelkyni a už se mnou prý nikam nejede Velmi šťastný Jdu se objednat do hondy.

U nás a v Německu, odkud jsem to dovezl, je ale vzdušnost OK ne? Nejsme u moře Úsměv
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 9:54   Citovat  

Střelec napsal:

tudy odkaz

Ten odkaz by chtělo umístit někam do FAQ. Díky tomu jsem zjistil, že mám svolávačku na oba airbagy a přepínač světel.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 10:44   Citovat  

ninja napsal:
Ten odkaz by chtělo umístit někam do FAQ. Díky tomu jsem zjistil, že mám svolávačku na oba airbagy a přepínač světel.

To mi povídej,před půl rokem jsem psal do Honda s VINkem, jestli teda mám přijet,prej ne.Dneska jsem to tam naklikal znovu a najednou svolávačka na airbag.Pravděpodobně to tam přidávají nějak postupně :/

Jinak mám problém :-/ cca 7tis. KM po výměně spojky mi začal zlobit pedál spojky,občas se jakoby propadne a spojka zabírá úplně v jiném místě.Předpokládám, že by to mohli být hydraulické válečky? je lepší vyměnit pro jistotu oba? nebo je nějaký spolehlivý test? (dělá mi to fakt jenom někdy) to mi hlava nebere
Kontroloval jsem případný únik kapaliny ale nic. Všimnul jsem si jenom že hadice co spojuje pevné vedení je překroucená jak prasečí ocásek. Došlo k tomu určitě při výměně spojky v Honda mohlo by to mít souvislost?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 11:00   Citovat  

Mourl napsal:
To mi povídej,před půl rokem jsem psal do Honda s VINkem, jestli teda mám přijet,prej ne.Dneska jsem to tam naklikal znovu a najednou svolávačka na airbag.Pravděpodobně to tam přidávají nějak postupně :/

Jinak mám problém :-/ cca 7tis. KM po výměně spojky mi začal zlobit pedál spojky,občas se jakoby propadne a spojka zabírá úplně v jiném místě.Předpokládám, že by to mohli být hydraulické válečky? je lepší vyměnit pro jistotu oba? nebo je nějaký spolehlivý test? (dělá mi to fakt jenom někdy) to mi hlava nebere
Kontroloval jsem případný únik kapaliny ale nic. Všimnul jsem si jenom že hadice co spojuje pevné vedení je překroucená jak prasečí ocásek. Došlo k tomu určitě při výměně spojky v Honda mohlo by to mít souvislost?

Tak jsem objednaný na 8.12., dříve nemají čas.

Ten propadávající se pedál jsem řešil u A5G. V servisu stále něco měnili (jednou pomocný válec, pak hlavní, pak snad nějaké hadičky...) a bylo to pořád stejné, vždy to chvili vydrželo a pak zase problém. Nakonec to ve výsledku vyšlo na to samé, jako nová spojka Smutný
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 11:21   Citovat  

ninja napsal:

To určitě OK
To se pak zjistí, co nám všem měli vyměnit a není to Mrk Jinak už jsem taky objednaný Úsměv Honda
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 12:33   Citovat  

Hellborn napsal:
Někdy na jaře tu byl i odkaz, kam se dal VIN a dozvěděl ses, jestli se to Tvého auta týká...

Na jar som bol v Honde, ked mi povedali ze o nicom nevedia a nic takeho sa nekona. Az teraz to postupne menia...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 18:17   Citovat  

Squixx napsal:

Bude to nová akce, cca 4 měsíce jsem posílal VIN na kontrolu do Hondy a bylo to vše OK, nyní už jako u tebe:

Takže to vyběhlo nově, holt se zjistila nějaká nová chyba a tak rozšířili okruh, kterých vozidel se to týká...

Zavoláno, poslán VIN, ověří to, objedná airbag a ozve se mi s termínem výměny.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina