Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 222 z 486
haceink je teď offline  haceink
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 20:42   Citovat  

zdravim mma problem pri otevreni dveri u ridice u accord 7g 2006 2.4 se mi nerozvisti ani svetlo ve dverich ani na strope chova s eto jako by to bylo zavrene ani kdyz necham klic v zapalovani tak to nehodi hlasku nevim si rady ostatni dvere sviti jak maji
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 22:22   Citovat  

DworiBak napsal:
Oprava osvětlení ma i predface kde jsou červené podsvícení budíky na 2.2i-CTDi většinou 05 model

jj, je to tak, já mám benzín 2.0, těsně před FL a mám bíle podsvícené budíky a tlačítka svítí Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 23:32   Citovat  

vysvetli mi prosim nekdo proc predni naraznik na facelift stoji jednou tolik nez na cokoliv jineho ,treba CTR 8G nebo accord 8G ??? acura tsx to samy naštvanej to mi hlava nebere
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 1:42   Citovat  

To nevysvetli nikto...je to to samé, ako napríklad zvody. Rovnaký motor v A7G, aj v C8G, avšak na Acco stoja snáď dvojnásobok... naštvanej
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 8:54   Citovat  

Klucííí..to je daň za tu nádheru, co máte čest řídit. H+ Mr. Green ...tak si to užívejte a nedržkujte Je to tam. ...ten samej příklad je třeba u Renaultu Laguna - všechno na ni je x-krát dražší, protože je to vrcholový model..
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 11:31   Citovat  

Přesně tak, nemá cenu to řešit, prostě to tak je...
Chtěl jsem si dokoupit mlhovky a to je randál (krytky, mlhovky, kabeláž, páčka) jako za celej nárazník.
Je to extrém, ale je spoustu věcí který jsou levný než na jiný auta.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 20:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vysvetli mi prosim nekdo proc predni naraznik na facelift stoji jednou tolik nez na cokoliv jineho ,treba CTR 8G nebo accord 8G ??? acura tsx to samy naštvanej to mi hlava nebere

Hold japonec a né Anglán a trošku vyšší třída.Zas máš ale nárazník v laku ušetříš cca4tis za lak Velmi šťastný Velmi šťastný

haceink napsal:
zdravim mma problem pri otevreni dveri u ridice u accord 7g 2006 2.4 se mi nerozvisti ani svetlo ve dverich ani na strope chova s eto jako by to bylo zavrene ani kdyz necham klic v zapalovani tak to nehodi hlasku nevim si rady ostatni dvere sviti jak maji

Spínač co je umístěn na sloupku si zkoušel jestli je ukostřen.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 20:48   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Bude to nová akce, cca 4 měsíce jsem posílal VIN na kontrolu do Hondy a bylo to vše OK, nyní už jako u tebe:

Safety recall: front pass airbag over pressurised

Takže to vyběhlo nově, holt se zjistila nějaká nová chyba a tak rozšířili okruh, kterých vozidel se to týká...

Zavoláno, poslán VIN, ověří to, objedná airbag a ozve se mi s termínem výměny.

Ano, dělají to postupně. Ptal jsem se na to nějaký ten měsíc zpátky a v Hondě mi řekli, že zatím řeší svolávačky na A7G 2003 a 2004. A že se to posléze bude dále rozšiřovat na novější a novější roky podle toho, kde všude jsou také problémy. Do vyhledávače jsem si to zadal a na rok 2006 už tam mám svolávačku také. Takže uvidíme, co mi řeknou teď.
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 21:52   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Bude to nová akce, cca 4 měsíce jsem posílal VIN na kontrolu do Hondy a bylo to vše OK, nyní už jako u tebe:

Takže to vyběhlo nově, holt se zjistila nějaká nová chyba a tak rozšířili okruh, kterých vozidel se to týká...

Zavoláno, poslán VIN, ověří to, objedná airbag a ozve se mi s termínem výměny.

Právě jsem to prověřil také a Acc půjde na výměnu airbagů. Na jak dlouho to v servisu bude?

Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 22:34   Citovat  

tak jsem si teda nakonec taky nechal ověřit VINko a hlásí mi to:
Pud - breather pipe disconnected accord 2003ym - což je podle překladače odpojené odvzdušňovací potrubí
Recall - trunk harness damage - to vypadá na něco s kufrem ale ten je uplně v klidu
Recall: front passenger airbag over pressurised - a ten airbag
A co teď? nejblíže to mám k dealerovi do Zlína. Vy jste k dealerom volali nebo se nějak domloouvali mejlem? Aj bych tam zajel osobně jen toho času neni nějak moc Smutný
Omlouvám se za stupidní dotazy, snažím se accorda mít v co nejlepším stavu a jelikož je to má prvni a ne poslední Honda tak bych rád věděl jak to chodí u Hondy atd. Díky Vám mockrát Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 22:34   Citovat  

Jumbo napsal:
Právě jsem to prověřil také a Acc půjde na výměnu airbagů. Na jak dlouho to v servisu bude?

Tak hoďku...
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 22:37   Citovat  

Jumbo napsal:

Mě řekli na cca 2 hodiny. Včera airbag objednali, dnes už ho mají, ale jdu až 5., do té doby nestíhám...
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 22:40   Citovat  

Honďas14 napsal:
tak jsem si teda nakonec taky nechal ověřit VINko a hlásí mi to:
Pud - breather pipe disconnected accord 2003ym - což je podle překladače odpojené odvzdušňovací potrubí
Recall - trunk harness damage - to vypadá na něco s kufrem ale ten je uplně v klidu
Recall: front passenger airbag over pressurised - a ten airbag
A co teď? nejblíže to mám k dealerovi do Zlína. Vy jste k dealerom volali nebo se nějak domloouvali mejlem? Aj bych tam zajel osobně jen toho času neni nějak moc Smutný
Omlouvám se za stupidní dotazy, snažím se accorda mít v co nejlepším stavu a jelikož je to má prvni a ne poslední Honda tak bych rád věděl jak to chodí u Hondy atd. Díky Vám mockrát Honda

Napiš mail s VIN tomu svému nejbližšímu dealerovi, ať ho ověří a ozvou se ti s dalším postupem. Já tam tedy napřed volal, ale stejně to pak šlo VIN mailem, potvrzení mailem, že se mě to týká, až bude díl, že se ozvou telefonicky, což bylo dnes a dohodl jsem si termín a hotovo.

Rozhodně tam nejezdi rovnou s tím, ať to udělají. Nemusí mít díly a pak ani čas, dohodni se předem Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 23:07  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 26.11.2015 , 23:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DworiBak napsal:
Spínač co je umístěn na sloupku si zkoušel jestli je ukostřen.

bohuzel jsem nemluvil o novem naraznku ale pouzitem ,vetsinou v jine barve nez potrebuji ...novej bude jina raketa kdyz pouzitej koplet vyjde i na 12000kc ...
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 23:07   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Napiš mail s VIN tomu svému nejbližšímu dealerovi, ať ho ověří a ozvou se ti s dalším postupem. Já tam tedy napřed volal, ale stejně to pak šlo VIN mailem, potvrzení mailem, že se mě to týká, až bude díl, že se ozvou telefonicky, což bylo dnes a dohodl jsem si termín a hotovo.

Rozhodně tam nejezdi rovnou s tím, ať to udělají. Nemusí mít díly a pak ani čas, dohodni se předem Mrk

Výborně to jsem chtěl slyšet OK díky mockrát zítra se jim přes e-mail ozvu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 23:34   Citovat  

Mám zase takovej problémek. Žena byla s přáteli v létě na dovolené s naším tourerem. Bohužel jim tam praskla žárovka, tak se jí jali vyměnit. Až teď po těch děštích a sněhu jsem si všiml, že mám v levém světlometu vodu!!! Samozřejmě, bohužel neutáhli krytku s těsněním a voda se tam dostala. O víkendu jsem zkoušel pomocí fénu a zapnutých světel tu vlhkost dostat pryč, což se pohledově povedlo, zdálo se sucho. Pak žena jela do práce. Ráno přijela a ve světlometu zase vlhko. Tedy - budu muset demontovat a vysušit po rozebrání nebo se to někomu povedlo na autě? Úsměv A jak případně?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 1:19   Citovat  

Copy z prvej strany:

Mlžení světel :
- Snad uzitecna informace: Vsem, kterym se mlzi predni svetlomety, maji narok, v ramci svolavaci akce, na nahradu techto svetlometu! Svolavaci akce je uplatnitelna do 6 let od roku vyroby! (by Armik)
- Na horní spoj světla se sklem se ale dodatečně montují speciální klipy které zamezí průniku vlhkosti.Stačí pak na dobu nezbytně nutnou demontovat těsnění kolem žárovky v dálkové parabole aby světlo větralo a je po problému. (by doktorhonda)
- Svolávačka kvůli mlžení je prý platná pro vin CL9.... a omezená třemi roky nebo 150tkm,auto projde nějakým testem a dle toho se lapmy buď opraví nebo vymění (by Spoon)

Ak ti tam natiekla voda, tak počítaj že sáčok s tým sajrajtom pre nasávanie vlhkosti je zničený. Odporúčam demontovať svetlomet a dať si doporiadku čo najskôr, lebo keď sa ti ten sáčook roztrhne ako mne (prepálil sa od paraboly), celý svetlomet sa z vnútra za**** , nehovoriac že sa ti to môže dostať (ako mne) aj za predné sklo a to potom sa dá akurátak celý svetlomet vyplachovať s vodou. Lenže ten prášok sa s vodou rozriedy a robí taký fajnový nános, a sklo sa moc umyť nedá, pretože tam nie je prísutp (z vnútra). Skromná rada: Porieš si to čo najskorej, lebo ti to prerastie cez hlavu ako mne Velmi šťastný

Ak máš garáž, odporúčam svetlo celé vymontovať, je to vcelku v pohode práca. Návod TU
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 11:08   Citovat  

uz sem tu taky psal a jen potvrdim:
- vymenili mi v Honde svetla i kdyz to bylo po zaruce tzn cca po 7 letech tusim, jen chteli servisku a foto zamlzenych svetel nebo to videt
- nepomohlo to na 100% tak se dali shora ty klipy
- i tak trosicku obcas zamlzilo, tak sem sundal gumky od zarovek hlavnich a nazdar - byl klid Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 11:09   Citovat  

Doktor - a tie sáčky proti vlhkosti tam po výmene boli?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 11:45   Citovat  

markos napsal:
Doktor - a tie sáčky proti vlhkosti tam po výmene boli?

nepametam Smutný myslim ze sem nikde nic nevidel
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 18:33   Citovat  

Jumbo napsal:

Dle Hondy Šmucler cca 45 minut.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 18:56   Citovat  

Brat mal A7G T. a tie sáčky tam nemal. Osobne si myslím že bez sáčkov sa tam logicky nejaká vlhkosť zrážať môže.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 23:59   Citovat  

Doktor napsal:
uz sem tu taky psal a jen potvrdim:
- vymenili mi v Honde svetla i kdyz to bylo po zaruce tzn cca po 7 letech tusim, jen chteli servisku a foto zamlzenych svetel nebo to videt
- nepomohlo to na 100% tak se dali shora ty klipy
- i tak trosicku obcas zamlzilo, tak sem sundal gumky od zarovek hlavnich a nazdar - byl klid Úsměv

Ve čtvrtek jedu do ČB na výměnu bagu. Mám jim tedy ještě napsat, že se mi mlží světla? Je nějaká reálná šance, že by mi je ještě garančně vyměnili?

Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2015 , 21:18   Citovat  

tak naraznik konecne nalezen vyjde na 500e v origo laku ,dokonce se mi povedlo najit zadni kridlo na poface tourera taky v laku cena cca 250e ..

chtelo by se hnout stim prodejem type s paketu ,to ho najednou nikdo nechce Velmi šťastný ?

za deset dni bude pripraven k prodeji ,pak ho vemu na castecnou vymenu do polska Úsměv

IMG_1151.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_1151.JPG, 1.37 MB
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2015 , 23:21   Citovat  

Squixx napsal:
Borci že se ještě vracím k těm stěračům..včera jsem jel kolem autokelly a nedalo mi to, tak jsem tam zajel a koupil ty obyčejné Valeo ramínkové stěrače (650+450mm - bez spoileru) - obyčejný, myslím řada basic, cena za oboje 300kč a sedí a stírají naprosto perfektně..zrovna dneska pršelo, mrholilo a stěrače ani jedno zaváhání! Tak jsem bezramínkový sbalil do sklepa a mám už konečně pokoj a vidím!
Takže komu to taky dělalo stopy, tak vyhoďte bezramínkový a nandejte zpátky ramínkové stěrače a je to!

Čaues H+

Budem tiež dávať nové stierače, takže táto info mi prišla dobre vhod OK Díky.
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 29.11.2015 , 15:04   Citovat  

omluva jestli to tu někde je,ale od 6 od rána jsem to tu nenašel...jelikož u sebe nemam velký techničák,mohl by mi prosim někdo říct jaký je index nosnosti na pneu pro acco tourera 2.0? jestli 91 nebo 94?? díky moc
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2015 , 16:50   Citovat  

owraka napsal:
omluva jestli to tu někde je,ale od 6 od rána jsem to tu nenašel...jelikož u sebe nemam velký techničák,mohl by mi prosim někdo říct jaký je index nosnosti na pneu pro acco tourera 2.0? jestli 91 nebo 94?? díky moc

opisuju z velkyho TP:
15x6J ET 55 195/65 R15 91V
alternativni: 16" taky 91V / 17" 94W
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 29.11.2015 , 17:31   Citovat  

Doktor napsal:
opisuju z velkyho TP:
15x6J ET 55 195/65 R15 91V
alternativni: 16" taky 91V / 17" 94W

mockrát díky OK
   Návrat  
mawerick je teď offline  mawerick
PříspěvekZaslal: 29.11.2015 , 18:52   Citovat  

Střelec napsal:
Dle Hondy Šmucler cca 45 minut.

Právě jsem to prověřil také a Acc půjde na výměnu airbagů.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2015 , 17:27   Citovat  

Jumbo napsal:
Ve čtvrtek jedu do ČB na výměnu bagu. Mám jim tedy ještě napsat, že se mi mlží světla? Je nějaká reálná šance, že by mi je ještě garančně vyměnili?

Velmi šťastný

Tak jsem sám zvědavý. Dnes jsem volal do Hondy, jestli je reálná šance vyměnit světlomety a prasklé svody, jelikož se na oboje vztahovala garanční výměna, i když ta už je dávno fuč. Bylo mi řečeno, že uvidíme, až s autem přijedu. Hmmm, třeba nějaká možnost ještě existuje Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina