Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 224 z 486
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 18:17   Citovat  

rudy5 napsal:
Honda má airbagy co mozu sposobit vážně zranenia aj smrt ale niektori majitelia Hondy sa bavia nad emisiami VW Velmi šťastný

Myslím, že je docela rozdíl mezi řízeným podvodem a chybou, kterou se okamžitě po objevení snaží někdo napravit Úsměv Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 18:31   Citovat  

Střelec napsal:
Honda si se světlama nikdy moc nerozuměla. A5G svítil na prd (vyžrané paraboly), u té mojí 7g mám pro změnu prasklou čočku v pravém světlometu, takže mě čeká repas/výměna. Když prší, tak toho moc nevidím, leda s dálkovýma. Na co to přijde, tušíte? Má to vůbec smysl repasovat? Kolik stojí nové světlo?

Máš halogény alebo xenóny? Lebo ak máš xenóny, tak na vine nie Honda, ale údržba tvojich svetiel. Paraboly, ktoré sa montovali do HOndy sú veľmi vysoko oceňované, dobre sa "tuningujú", majú síce trošku problém s ohniskom ničmenej sú to kozmetické vady, a je možné ich odstrániť, ak vieš ako.

Ak máš halogény, tak moje paraboly po 168 000 km vyzerali tak ako v obrázku v prílohe. Repas ti to kompletne opraví, plus je treba vyčistiť čočku. Repas svetlometov parabol ta víde na cca 1000 Kč. Všetko je TU

Čočky sa djaú kúpiť TU , majú tam im celé xenónové projektory Stanley (to sú origo Honda, cena je však pomerne vysoká). HLavne keď FX-R ká kúpiš za tretinu a s tým si na ceste KRÁĽ a to doslova + je to bixenón, takže neni o čom. Jediný problém je montáž, je to však o šikovnosti...

Citácia z theretrofitsource na paraboly Stanley (OEM Honda): "Performance highlights: With their OEM clear lens and curved cutoff shield the TSX's offers a nicely defined cutoff, tons of rainbow color-flicker, and a respectably bright and wide beam pattern."

V prílohe je fotka cutoff po tuningu svetiel, je to troška už prehnané ničmenej to už je na každom z nás, čo sa mu páči Úsměv

A mám silno silný pocit že Honda projektory nepredáva, iba celé svetlomety za astronomickú sumu. TO ako keby človek išiel kúpiť nový motor lebo sa mu pokazila spojka...

obr5.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
obr5.jpg, 303.02 kB

acura_tsx_hid_projectors_6_1.jpg

acura_tsx_hid_projectors_6_1.jpg, 37.17 kB
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 18:39   Citovat  

rudy5 napsal:
Honda má airbagy co mozu sposobit vážně zranenia aj smrt ale niektori majitelia Hondy sa bavia nad emisiami VW Velmi šťastný

Nejde jen o Hondu,vím že šlo i o BMW,Toyotu.Mazdu,Nissan,koukal jsem že měla svolávačku i Audi a další. Takata určitě ale nedala vědomě do aut patrony airbagu,aby se mohli roztrhnout...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 20:39   Citovat  

markos napsal:
A vieš prečo by ti ich dokázal zohnať za rozumné peniaze? Lebo by ich objednal akože na civica Úsměv Už sa to tu omieľa dookelačka dokola, tak už to o chvíľu by mohlo byť brané ako spam.

Však už jsem to sem dával kdy Honda ulělala opravnou sadu která stojí mín než jen samotné svody na Civica 8G stojí podobně co jen svody na UFO ale zas obsahuje všchen spojovací materiál,těsnění atd.

piranha napsal:
Ahojte,

zadarilo sa mi ukrutit stifty a znicit matice pri vymene kolesa. chcem sa spytat ci to zvladnem vymenit doma sam a ci je na to neaky postup . Ci treba dat dole cely naboj alebo sa to da vybrat len po zhodeni strmena a kotuca? alebo to radsej zaviest do servisu? nechcel by som este aj lozisko znicit ak je to zlozitejsie.

P)
Pokud se jedná o štefty na zadní nápravě tak ty lze vyměnit snadno.Sundat brzdič ,kotouč vyrazit a nalisovat nové,ale o na přední nápravě musí náboj ven tím pádem se mění i ložisko Velmi šťastný
Kmóďa napsal:
Jako urvat pevnostní štefty a zničit matky, to už chce talent...

Možná by si se divil ale tohle je na denním pořádku,většinou v pneuservisu dotáhnout vzduchovou pistolí až moc nebo chytí matici přes závit,ale nejvíce případů je použitím špatných matic,kdy na neoriginál kola dají originál matice keré mají půlkulatou hlavu a kole kužel štefty se hned natáhnou a do budoucna když se to neřeší prasknou.

DOHCVTEC napsal:
az odejsou mne ,prasknu tam zarovky a hotovo kouř

Jako že tam dáš světla na žárovku, já mám nové světla a baví mě jezdit večer jak to luxusně svítí což z halogenama je nuda Velmi šťastný

rudy5 napsal:

Však se to netýká jen Hondy jsou tam i jiné japonské vozy i evropské, Takata dodává do většiny automobilek.

Střelec napsal:
http://www.autorevue.cz/podivejte-se-jak-velky-problem-jsou-vadne-airbagy-takata

Jenom mi není jasné, proč se měni jen spolujezdec a řidič ne? Cooo??? To je takata pytel jen u spolujezdce? Chápeš!

Nemění se pytel ale jen patrona ,jsou modely od hondy kde se mění zas jen řidičův a někde oba ale u A7G se to stahuje jen na spolujezdce.

MAREKB napsal:
Zdar pánové, tak dlouho jsem to odkladal, az se to stalo a umřel mi xenon. Nemam denni sviceni, tak je zbytecne tam cpat neco ultra super ale i tak se zeptam.. Co a kde koupit? Diky

Jak už psal MARKOS ještě prvně mrkni jestli neodešel startér,který většinou odejde zanedbanou výměnou xenonu,kdy se vypálí patice a nebo odejde v elktronice. Hlavně nedávat čínu výbojky,špatně svítí a udělají ještě více škody.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 21:31   Citovat  

ja mam xenony dodelany kouř a je jedno jak svitim, xenonama nebo zarovkama jestli jedu na audine nebo honde ,stejne vidim kulovy kdyz me oslepi kazda kraksna co ma zvednuty svetla na max ,na prazny okresky mam packu na dalkovy a vic neresim Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 21:39   Citovat  

Jazdím v CZ pomerne často, a tu je to ešte naozaj v pohode, skúste ísť na juh talianska a pochopíte čo je to nevidieť, každé druhé auto xenóny v parabolách, a to ešte aj D2S - kto vie čo je to D2S v parabole tak pochopí čo je to peklo...

Ak máš HID sadu v parabolách pre halogén (H1 kovú) tak...sa nečudujem že nič nevidíš, tam maximálne sa dá napchať nejaký čínsky pochybný šmejd a nie lepšia výbojka D2S Úsměv
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 21:47   Citovat  

Musel som podpichnúť Velmi šťastný každá automobilka má nejaké problémy každá.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 22:33   Citovat  

Markos:D2S je v a7g xenonech..Co je na ni?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 22:50   Citovat  

markos napsal:
Jazdím v CZ pomerne často, a tu je to ešte naozaj v pohode, skúste ísť na juh talianska a pochopíte čo je to nevidieť, každé druhé auto xenóny v parabolách, a to ešte aj D2S - kto vie čo je to D2S v parabole tak pochopí čo je to peklo...

Ak máš HID sadu v parabolách pre halogén (H1 kovú) tak...sa nečudujem že nič nevidíš, tam maximálne sa dá napchať nejaký čínsky pochybný šmejd a nie lepšia výbojka D2S Úsměv

od kdy ma A7G paraboly Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 23:01   Citovat  

Na nej nie je nič zlé Úsměv Len som myslel že keď niekto montuje HID prestavbovku do halogénových svetiel, tak pre parabolické svetlá treba použiť výbojky s clonítkom.

parabolicky_svetlomet_D2R.jpg

parabolicky_svetlomet_D2R.jpg, 47.84 kB

projektorovy_svetlomet_D2S.jpg

projektorovy_svetlomet_D2S.jpg, 48.42 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 23:04   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
od kdy ma A7G paraboly Velmi šťastný

Parabola je súčasťou projektoru, zadná reflexná strana Úsměv

Je len zvyčajne zaužívané, že parabolovými svetlami sa myslia bežné svetlá a projektorovými tie s čočkou. Mrk

Príloha. Takto do dopadne keď sa nevymení projektor za správny typ a dá sa tam iba H1 prestavbovka

11376581496_75278b05d1_b.jpg

11376581496_75278b05d1_b.jpg, 269.07 kB
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 10:20   Citovat  

Když už řešíte ta světla, tak já jsem taky dost nespokojen, jak svítí potkávací. Je to pěkná bludička! Koupím asi ty osram nightbreaker a uvidí se. Jen ta životnost je dost mizerná dle všeho... to mi hlava nebere
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 10:42   Citovat  

markos napsal:
Máš halogény alebo xenóny?
Ak máš halogény, tak moje paraboly po 168 000 km vyzerali tak ako v obrázku v prílohe. Repas ti to kompletne opraví, plus je treba vyčistiť čočku. Repas svetlometov parabol ta víde na cca 1000 Kč. Všetko je TU

Mám obyč halogeny. Mrknu na to.

Jumbo napsal:
Když už řešíte ta světla, tak já jsem taky dost nespokojen, jak svítí potkávací. Je to pěkná bludička! Koupím asi ty osram nightbreaker a uvidí se. Jen ta životnost je dost mizerná dle všeho... to mi hlava nebere

Dal jsem tam Osram Nightbreaker unlimited, jelikož s nimi mám výborné zkušenosti z předchozích aut. Na začátku mi to proti předepsané Philips Long life přišlo super, ale poslední dobou je to stejné, jako předtím. Buď jsem nima dopálil parabolu, nebo ta prasklá čočka dělá své a lepší už to nebude...
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 13:32   Citovat  

rudy5 napsal:

Jen tak pro zajímavost, airbagy Takata má i VW a je s Teslou jediná automobilka, která svolávačku zatím neprovedla (pokud vím, tak VW pořád zjišťuje, zda to svolat má či nemá, v nějakém Tiguanu už to v létě taky pěkně bouchlo). Jinak je rozdíl, když dodavatel dodá něco, co takto nekvalitní dodat neměl a když někdo cíleně podvádí. Což ale neznamená, že s emisemi nepodváděla Honda, dost dobře můžeme přijít na to, že v něčem podobném jede taky.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 11:46   Citovat  

No ono to tak celkom nie je chyba hondy ale dodavatela airbagov TAKATA. Patronu ti na pockanie vymenia, emisie ti na pockanie ponizia?

Ad: Svetla. Accord ma praveze jedny z kvalitnejsich xenonov, cato sa pouzivaju sucasti na retrofit u inych vozidiel.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 12:36   Citovat  

Jenom se tak zeptám..při kolika kilometrech jste sáhli na podvozek? Nemyslím snížení, ale výměna tyček,kloubů,silentů atd..mám 156tis..už bude čas? Ano, klepe to trochu..a vím, záleží, kde člověk jezdí..ale zajímá mě to tak v průměru plus mínus.. Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 12:40   Citovat  

Mino21 napsal:
Jen tak pro zajímavost, airbagy Takata má i VW a je s Teslou jediná automobilka, která svolávačku zatím neprovedla (pokud vím, tak VW pořád zjišťuje, zda to svolat má či nemá, v nějakém Tiguanu už to v létě taky pěkně bouchlo). Jinak je rozdíl, když dodavatel dodá něco, co takto nekvalitní dodat neměl a když někdo cíleně podvádí. Což ale neznamená, že s emisemi nepodváděla Honda, dost dobře můžeme přijít na to, že v něčem podobném jede taky.

Ono se u VW (ale i u jiných automobilek) na svolávačky moc nehraje - když problémové auto přijelo, tak se to prostě vyměnilo v rámci "výměny oleje"... Cool
   Návrat  
Rocky je teď offline  Rocky
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 17:06   Citovat  

Máte někdo řešené denní svícení pomocí tlumených dálkových světel? Případně, jakým bazmekem?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 17:26   Citovat  

Rocky napsal:
Máte někdo řešené denní svícení pomocí tlumených dálkových světel? Případně, jakým bazmekem?

např. cybertronic-labs.cz.
   Návrat  
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 22:49   Citovat  

Zdravím.Kde najdu čidlo venkovní teploty?Ukazuje mi to trochu víc než je ve skutečnosti.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 23:01   Citovat  

Nie je to náhodou - pozícia 3?

Mne sa odtrhol a hompálal sa tam, ktovie či ho nemáš opretý o chladič...
   Návrat  
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 23:06   Citovat  

markos napsal:
Nie je to náhodou - pozícia 3?

Mne sa odtrhol a hompálal sa tam, ktovie či ho nemáš opretý o chladič...

Děkuji,zítra na to kouknu.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 0:05   Citovat  

Rocky napsal:

tudy misterdotcom.de
Takhle to měl na svém, dnes už bývalém, Accordu tudy ACCI a já to mám na našem CR-V zrovna tak... (viz moje garáž)
Nicméně máme na to tady celý tudy článek a plodnou diskusi pod ním...
   Návrat  
Mystic je teď offline  Mystic
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 8:07   Citovat  

lukadu napsal:
Zdravím.Kde najdu čidlo venkovní teploty?Ukazuje mi to trochu víc než je ve skutečnosti.

Nevím kde přesně je možná je to,to co je venku před chladičem ale venkovní teplotu si můžeš zkalibrovat zatlacenim takové té tyčky co ti kouká z budíku kterou nulujes tachometr jde to myslím seřídit o +-3 stupně
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 8:23   Citovat  

Rocky napsal:

ja to měl. Stěvěl jsem si to sám, chvilku to fungovalo, pak se mi tam dostala voda a vyhodil jsem to. Jinak pokud to funguje, tak je to dobrá věc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 8:30   Citovat  

Chris už testuje plug and play model pre A7G, tak si počkajte a budete to mať s veľmi ľahkou inštaláciou Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 8:36   Citovat  

Squixx napsal:
Jenom se tak zeptám..při kolika kilometrech jste sáhli na podvozek? Nemyslím snížení, ale výměna tyček,kloubů,silentů atd..mám 156tis..už bude čas? Ano, klepe to trochu..a vím, záleží, kde člověk jezdí..ale zajímá mě to tak v průměru plus mínus.. Honda

Ve 155tis, když jsem to koupil, jsem dělal uložení a tyčky stabíků, ve 168tis jsem dělal podvozek - tlumiče, pružiny, uložení. Zlepšení je znát, ale nijak dramatické. Na začátku mi to po výměně přišlo dost tvrdé, ale teď si to nějak sedlo a je to podobné stavu před výměnou. Imho musí původní dát 200-250k+. Faktem je, že do těch 155 to jezdilo po Německu, ne po českým tankodromu. Co se naopak stále zhoršuje, je vůle v řízení, kterou způsobujou vytrhané silentbloky spodních ramen, na které se chystám v dohledné době. Máte někdo zkušenosti, jak se auto chovalo před jejich výměnou? Podílí se také nějak na tlumení nerovností? Včera jsem jel trochu rychlejc a mimo větší vůle od té doby se mi zdá, že to zase nějak víc přenáší rázy do řízení. Lepší už to asi nebude, dokud je neudělám. Jinak i novým podvozkem slyším při přejezdu nerovností klepání od kol. Uložení i stabíky nové. Dělají to ty silenty? Abych se pak nedočkal toho, že je udělám a zjistím, že jsou KO čepy řízení, nebo něco jiného... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 8:38   Citovat  

Včera v Honda Olomouc vyměněn airbag - doba výměny cca 30min..akorát na to, abych se stihnul zabouchnout za novýho CR-V Je to tam...jinak mě auto pochválili, že je v parádním stavu Úsměv..

Co se týká světel u Accordu - mám xenony - nic jsem zatím neměnil - malinko jsem to pozvedl a svítí to naprosto parádně, nemůžu si stěžovat! Svítí to mnohem víc, něž ostatní i novější auta.
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 10:38   Citovat  

Squixx napsal:

Ahoj. Jestli ti pomůže výpis mé servisní historie co se podvozku týká. Do 180t vím jenom to co je napsáno a nevím jestli tam není něco nezaznamenaného. Teď jsem při té opravě kloubů nechal zkontrolovat zbytek podvozku a ten je OK. Jsou tam drobné vůle, ale nic co by se muselo hned řešit.

10.10.2008 126 277 Výměna uložení P + Z stabilizátoru.
22.10.2011 157 261 Výměna uchycení P stabilizátoru.
13.05.2013 176 676 Výměna předního silentbloku LP a PP ramene.
18.10.2015 215 000 Výměna zadních tyček stabilizátoru
01.12.2015 216 530 Výměna předních vnitřních i vnějších kloubů.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 10:43   Citovat  

Stožnujem sa do bodky s tým prípadom čo "Střelec" Velmi šťastný , do tých 200k je dobré pomeniť tlmiče a i pružiny aj keď netečú , auto zostalo stabilnejšie, silenbloky sú zvyčajne okolo 150-200k už potrhané resp. majú povrchové praskliny, ale OEM Honda sú za rozumnú cenu, skor tá práca.

Střelec - Ak máš podozrenie na čapy, tak si ich kúp do zálohy a ked ti budú meniť silenbloky tak si dáš čapy skontrolovať a ak budú zlé, tak si to rovno daj vymeniť, od 555 sú za slušné ceny, OEM Honda stojí asi 2500 kč/ kus Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina