Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 23
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 0:12   Citovat  

Kmóďa napsal:
Pěkně ses rozepsal,pěkný článek a vůbec ti to neberu. Jen nevím proč mě cituješ. Já reagoval jen na Hellborna,který napsal,že hlučnost toho výfuku je jen o 11dB vyšší,což není poznat. Zatímco odborníci uvádí,že tahle hodnota znamená 10x vyšší hlučnost Velmi šťastný

A 10x nic je pořád nic... Hihi Hihi Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 4:54   Citovat  

Hellborn napsal:
A 10x nic je pořád nic... Hihi Hihi Hihi Velmi šťastný

Matematika je matematika,jsem zvědav až tvoji sousedi zvýší desetkrát hlučnost,jestli se budeš pořád bavit pořádnej výtlem
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 5:34   Citovat  

kandik napsal:
bude to dobre, az tim postihnou realne to, co skodi, a tuningarum daji sanci upravy legalizovat. Protoze s aktualnima predpisama je to druhe nemozne, tak to dobre neni ani omylem....

EDIT: a aby bylo jasno - legalizace uprav v jakymkoliv komplexnejsim rozsahu neni v tuto chvili ani zdlouhava, ani znacne draha - je proste legislativne nemozna. Zjistoval jsem to cca pred rokem

je to dobre v tom ze uz se nebude delat STK pres PPL
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 10:47   Citovat  

k TUV jak psal Bully, to tak opravdu funguje, mam auto z dovozu a v technicaku mam zapsany docela dobry seznam (narazniky, kridlo, vyfuk, sport. pruziny, 17" kola)
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 12:24   Citovat  

kidd.hombre napsal:
k TUV jak psal Bully, to tak opravdu funguje, mam auto z dovozu a v technicaku mam zapsany docela dobry seznam (narazniky, kridlo, vyfuk, sport. pruziny, 17" kola)

no tak to mas celkem stesti - co jsem zjistoval tak prave neni vubec pravidlem, ze co je v nemeckym technicaku se automaticky prepisuje pri dovozu do ceskyho. Pri zjistovani ohledne jednoho svyho nejmenovanyho tjůning stroje jsem se dostal az do faze, kdy bych byl schopen auto kompletne zpapirovat legalne v SRN. Ovsem narazil jsem pri zpetnym dovozu do CR, kde jsem byl prave upozornen, ze neni vubec jisty, ze mi auto v cechach prihlasej.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 14:46   Citovat  

kandik napsal:
no tak to mas celkem stesti - co jsem zjistoval tak prave neni vubec pravidlem, ze co je v nemeckym technicaku se automaticky prepisuje pri dovozu do ceskyho. Pri zjistovani ohledne jednoho svyho nejmenovanyho tjůning stroje jsem se dostal az do faze, kdy bych byl schopen auto kompletne zpapirovat legalne v SRN. Ovsem narazil jsem pri zpetnym dovozu do CR, kde jsem byl prave upozornen, ze neni vubec jisty, ze mi auto v cechach prihlasej.

Tak už možná chápu proč když v něm.TP byly zapsaný sportovní pružiny tak po přihlášení jsem v tom českym nenašel ani zmínku.......a to nemluvim už o tom že na registru vozidel v Říčanech u Prahy nejsou ani schopný opsat údaj 5.5 x 14 a vyfrknou tam 6.5 x 14 šuk vim tohle asi nikdo řešit nebude ale kdyby se výhledově našel nějakej hnědák co se bude snažit zalíbit šéfovi a vrtal se v tom tak je to jen opruz díky někoho lajdáckosti
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 15:29   Citovat  

PeteZ napsal:
Tak už možná chápu proč když v něm.TP byly zapsaný sportovní pružiny tak po přihlášení jsem v tom českym nenašel ani zmínku.......a to nemluvim už o tom že na registru vozidel v Říčanech u Prahy nejsou ani schopný opsat údaj 5.5 x 14 a vyfrknou tam 6.5 x 14 šuk vim tohle asi nikdo řešit nebude ale kdyby se výhledově našel nějakej hnědák co se bude snažit zalíbit šéfovi a vrtal se v tom tak je to jen opruz díky někoho lajdáckosti

pořádnej výtlem a ted si tipni, kde jsem se ja vyptaval( ne jenom, ale hlavne).....
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 15:32   Citovat  

to PeteZ: to sis ale měl ohlídat Ty...po mě to chtěli zkontrolovat, jestli to je OK, když mi dávali český TP (myslím ty kola). Chyba se stane Úsměv
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 15:35   Citovat  

Co reknou na stk kdyz nebudu mit zadni sedacky? budou to resit?
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 15:38   Citovat  

Na Streamu musím mít i třetí řadu sedadel , jinak bych neprošel , takže asi jo.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 15:53   Citovat  

Corgan napsal:
Co reknou na stk kdyz nebudu mit zadni sedacky? budou to resit?

Ano budou...nesouhlasí počet míst k sezení v TP. Musel bys to nechat přepsat na 2-místné Úsměv

Otázka, jestli si toho všimne, že tam chybí. Co jezdím na STK, tak tam mají 3 techniky a jenom ten jeden zkouší i to, jestli se zasekávají pásy, když s nimi škubne(a zkouší všechny). Záleží na technikovi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 15:59   Citovat  

Stepa napsal:
to PeteZ: to sis ale měl ohlídat Ty...po mě to chtěli zkontrolovat, jestli to je OK, když mi dávali český TP (myslím ty kola). Chyba se stane Úsměv

A co myslíš? Byl jsem u toho předávání? Úsměv
Aneb to je tak když ti někdo něco slíbí že bude do tejdne do dvou ze známosti a nakonec to bylo víc jak 5 tejdnů a ještě se slintama co vše pro danou věc udělal a to nemluvim o tom co za komedii byla dovozová TK se stejnym člověkem wc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 16:01   Citovat  

kandik napsal:
pořádnej výtlem a ted si tipni, kde jsem se ja vyptaval( ne jenom, ale hlavne).....

Já ti nevim........ pořádnej výtlem
Joo holt legendární úřad Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 16:23   Citovat  

Trošku off topic, ale ne moc, když jste u těch uřadů Mr. Green
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 21:08   Citovat  

Bubaak napsal:
Trošku off topic, ale ne moc, když jste u těch uřadů Mr. Green
tudy odkaz

pořádnej výtlem ale vidět tohle po návštěvě mnou jmenovaného úřadu tak se nesměju
několik aut jsem tam přihlašoval/odhlašoval a bylo to pomalu na to vzít si dovolenou Ble
ale có v dohledný době tam doufám nebudu muset respektive neplánuju to Je to tam.
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 21:39   Citovat  

tak sprav aspon ty brzdy ... a nech to protahnout .. fin . situace je problem u vetsiny lidi dneska ale i kdyby mi to svitilo na pul zerdi tak radsi budu viden nez abych videl ale hlavne at to brzdi tak jak ma .....v kat, klakson atd .. no cert to vem
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 13:23   Citovat  

dnes jsem na STK pokecal a jako se trochu zbláznili ti nahoře no. Emise - tam se bude porovnávat všechno na ŘJ - VIN, závady, úpravy, pokud nebude souhlasit s vydaným seznamem, co ano a co ne, tak neprojde. Navíc se budou dělat teď tedy měření NOx, byly tam přímo ze Škodovky s rok starou Octavií, najeto 5.000 km, zjistit, jak to právě co naměří - neprošli, hodilo to chybu DPF, odjeli, dali tam nový, projeli diagnostikou, a zase neprošli Velmi šťastný

V Německu prý obdobný zákon, vyhlášku, odložili o další 4 roky. Tak to jsem zvědav, jak to bude...

VINko si systém načítá sám z fotky ze štítku auta nějak online...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 14:17   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
dnes jsem na STK pokecal a jako se trochu zbláznili ti nahoře no. Emise - tam se bude porovnávat všechno na ŘJ - VIN, závady, úpravy, pokud nebude souhlasit s vydaným seznamem, co ano a co ne, tak neprojde. Navíc se budou dělat teď tedy měření NOx, byly tam přímo ze Škodovky s rok starou Octavií, najeto 5.000 km, zjistit, jak to právě co naměří - neprošli, hodilo to chybu DPF, odjeli, dali tam nový, projeli diagnostikou, a zase neprošli Velmi šťastný

V Německu prý obdobný zákon, vyhlášku, odložili o další 4 roky. Tak to jsem zvědav, jak to bude...

VINko si systém načítá sám z fotky ze štítku auta nějak online...

Prostě ovčane, nemysli si, že nebudeš leasovat nový auta a budeš kupovat ojetiny. naštvanej to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 14:21   Citovat  

Hellborn napsal:
Prostě ovčane, nemysli si, že nebudeš leasovat nový auta a budeš kupovat ojetiny.

No, nový, když rok staré neprojde, 2 roky staré neprojde Velmi šťastný Ale jo, nové auto, 4 roky klid, pak neprodejné, koupíš nové, a pořád do kolečka...

STK na to vydělají, když jim tam lidi budou jezdit znovu a znovu a znovu a budou pořád končit na Emisích Velmi šťastný Kola ekonomiky se točit musí...
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:37  Naposledy upravil skritek dne 19.12.2015 , 18:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kandik napsal:

EDIT: a aby bylo jasno - legalizace uprav v jakymkoliv komplexnejsim rozsahu neni v tuto chvili ani zdlouhava, ani znacne draha - je proste legislativne nemozna. Zjistoval jsem to cca pred rokem

Dovolim si nesouhlasit. Ja mam zcela legalne změnu typu obsahu vykonu motoru, změna z MT na AT, zapsany jony rozmer kol, změna tazneho zarizeni z 2,4t na 3,5t a spoustu dalších věci. Problém je ze toto povoleni ti musí vydat výrobce auta a bohužel honda ti ho NIKDY NEVYDA ale u konkurence mají lidctejsi pristup a vse me stalo kolem 6tisic kc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 17:29   Citovat  

ne že bych měl nějak na honem problém s STK tu mám od letošního září(po komedii napodruhé)ale zajímalo by mě jak je to s koncovym dílem výfuku?někde jsem narazil(myslim fejsbůk Úsměv )na názor že když není k dispozici náhradní díl tak je jedno co tam mám.zajímalo by mě jestli to není ve stylu jedna paní povídala.......nechci z toho dělat jako že mám deprese z toho co policajti protože ty mě poslední dobou staví u nás pořád a já už na ně i mávám když je potkám(jak na starý kámoše pořádnej výtlem )a pokaždý jen dejchnu a občas pokecám protože jim asi stačí že z auta neleze dvacetiletej týpek Úsměv ale prostě z principu nemínim veškerou svou energii vynakládat na to někomu něco vysvětlovat
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 18:46   Citovat  

Resite ptakoviny ,bude to jako vzdycky kouř

lidi by je sezraly zaziva kdyby kazdy druhy auto neproslo Velmi šťastný

delaj bu bu bu a pak stejne polevi a za 20e do kapsy projdu i s trabantem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 18:59   Citovat  

PeteZ napsal:
ne že bych měl nějak na honem problém s STK tu mám od letošního září(po komedii napodruhé)ale zajímalo by mě jak je to s koncovym dílem výfuku?někde jsem narazil(myslim fejsbůk Úsměv )na názor že když není k dispozici náhradní díl tak je jedno co tam mám.zajímalo by mě jestli to není ve stylu jedna paní povídala.......nechci z toho dělat jako že mám deprese z toho co policajti protože ty mě poslední dobou staví u nás pořád a já už na ně i mávám když je potkám(jak na starý kámoše pořádnej výtlem )a pokaždý jen dejchnu a občas pokecám protože jim asi stačí že z auta neleze dvacetiletej týpek Úsměv ale prostě z principu nemínim veškerou svou energii vynakládat na to někomu něco vysvětlovat

Koncový díl výfuku - od výrobce, patřící na to auto, s homologací? Ne? Smůla Velmi šťastný - není k dispozici náhradní díl? To znamená co? Nevyrábí se a už není k sehnání? To bych chtěl vidět to auto, které na tom tak je... A kdo ví jestli je to pravda, když fejsbůůůk Velmi šťastný

Prý jsou zakázaný např. i u terénních aut sání vzduchu na střechu, zvednutí podvozku atd. Samo, pokud to není zapsané v TP, schváleno výrobcem... To samé bude třeba takový ty rámy dopředu a dozadu, nášlapy atd., prostě vše, co tam nedal výrobce...

No STK mám a uvidíme, co bude, co se bude dít, jaká bude praxe, ale od ledna bych nechtěl jít na STK ani náhodou Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 19:05   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Koncový díl výfuku - od výrobce, patřící na to auto, s homologací? Ne? Smůla Velmi šťastný - není k dispozici náhradní díl? To znamená co? Nevyrábí se a už není k sehnání? To bych chtěl vidět to auto, které na tom tak je... A kdo ví jestli je to pravda, když fejsbůůůk Velmi šťastný

Prý jsou zakázaný např. i u terénních aut sání vzduchu na střechu, zvednutí podvozku atd. Samo, pokud to není zapsané v TP, schváleno výrobcem... To samé bude třeba takový ty rámy dopředu a dozadu, nášlapy atd., prostě vše, co tam nedal výrobce...

No STK mám a uvidíme, co bude, co se bude dít, jaká bude praxe, ale od ledna bych nechtěl jít na STK ani náhodou Velmi šťastný

no třeba konkrétně Honda Civic 4g EE9 z roku 1990.na nevtec není problém ale tohle je trochu složitější a na rovinu řikám že z Číny(nebo čínu z USA) fakt objednávat nechci......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 19:08   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

delaj bu bu bu a pak stejne polevi a za 20e do kapsy projdu i s trabantem pořádnej výtlem

tak tohle je podle mě skoro jistý jakože ráno vyjde slunce Velmi šťastný
já to nějak neřešim nějak bylo nějak bude spíš mě zajímalo jestli o tom někdo slyšel
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 19:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Ti politici např., to jsou k...., že berou úplatky, co? Velmi šťastný to mi hlava nebere
   Návrat  
drahoskrivinka je teď offline  drahoskrivinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 20:16   Citovat  

Je to tak bude vopruz,aji kamoš co dělá na emisích si ještě letos dělal STK , ikdyž měl ještě čas Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 8:32   Citovat  

skritek napsal:
Dovolim si nesouhlasit. Ja mam zcela legalne změnu typu obsahu vykonu motoru, změna z MT na AT, zapsany jony rozmer kol, změna tazneho zarizeni z 2,4t na 3,5t a spoustu dalších věci. Problém je ze toto povoleni ti musí vydat výrobce auta a bohužel honda ti ho NIKDY NEVYDA ale u konkurence mají lidctejsi pristup a vse me stalo kolem 6tisic kc

stastny to clovek, mel jsem na mysli samozrejme situaci u Hondy. Hlavne me dostalo, ze podle nejaky aktualni vyhlasky muzes zmenit jen " jednu podstatnou konstrukcni cast" vozidla - jinymi slovy - K20 swap do ITR - prosim, ale uz nesmis sahnout na brzdy- pakarna nejvetsi.
Kazdopadne v Nemecku by nebyl problem - B18 turbo + kola + vyfuk + brzdy + podvozek+ JDM cumak s RHD svetly ( upozornuju ze NIC z toho nema TUV) je legalizovatelne za 2400euro. Coz mi neprijde nijak zvlast premrstena cena....

pokud mimochodem mate nekdo jiny, aktualnejsi , realny zkusenosti - sem s nima...
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 9:23   Citovat  

Dělal jsem oficiální přestavbu, swap na silnější motor dle originální modelové konfigurace. Dostal jsem svolení k přestavbě od zastoupení značky a ve svolení bylo stanoveno jako podmínka k přestavbě i změna převodovky za příslušný typ a příslušné změny podvozkové skupiny, pod čímž se skrývala změna z bubnových brzd na kotoučové.
To jsem spáchal, úředník si ještě vynutil kontrolu u autorizovaného servisu (což chtít nemusel, ale byl připos... z toho, že jsem tuhle akci dělal jako fyzická osoba) a pak kontrolu přestavby na STK. Papírově mě to vyšlo asi na 10 tis.
Takže legislativně u nás přestavba není nereálná a je to jen o přístupnosti těch, kdo ji musí schválit. Já mám štěstí na velice vstřícné zastoupení, ale měl jsem smůlu na úředníka, který mi to dost zkomplikoval. Na druhou stranu je pravda, že přestavba dle originálu je pro schválení brnkačka, protože tam není technicky co řešit. Něco jiného je to, když si někdo vymyslí, že dá do auta motor, který se tam v originálu nedával a pak zastoupení, případně homologační autorita musí definovat co s tou změnou musí zároveň být změněno, třeba jako silnější brzdy, podvozek, výztuhy atd. To už není legrace a tohle už si jen tak někdo na triko nevezme a nebo si za to nechá příslušně zaplatit. A ať je to Honda nebo cokoli, je to prostě jak homologace nového auta pro provoz na pozemních komunikacích.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 12:06   Citovat  

myslíte že bude na STK hodně vadit, když mám odpojené snímače výšky vozidla (na xenony)? mám je vyndané, visí tam jen konektory...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina