Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7g/8g ECU reflash + GRAF/VIDEO
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 15
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 18:41   Citovat  

Chalani, rad by som ozivil tuto temu. Trochu to tu "zapadlo prachom" myslim najma kvoli mne, lebo som nemal cas sa tomu venovat. Teraz som uz znovu plne vybaveny na flashovanie a pokusim sa to teda napravit.
Takze to v kratkosti este raz zhrniem:
- to co reflash samotny je, je uz v tejto teme napisane a je toho kopec napisane na nete, ako aj grafy aj videa
- mam k dispozicii testovaciu flashnutu ECU. Zdarma je mozne si ju vyskusat u mna
- na vsetky otazky rad odpoviem, kludne sa pytajte

Vcera sme flashovali dalsi Accord 7g. Dufam ze sem dostaneme nejaky feedback :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 22:55   Citovat  

Tech 22koni je predpokladam pri pouziti dalsich komponentu jak svody a vyfuk .. a ne na totalne seriovem aute ?

jinak cena refleshu zustava stejna jako byla v lete ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 18:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Tech 22koni je predpokladam pri pouziti dalsich komponentu jak svody a vyfuk .. a ne na totalne seriovem aute ?

jinak cena refleshu zustava stejna jako byla v lete ?

Jdeš do toho, jo? Úsměv

Já na to taky občas myslím a jakmile dám dohromady nejnutnější servis, tak do toho asi také půjdu. Chci vidět, jak to tahá pěkně od středu, ve 4000 ot. se v létě odstaví klima a nakonec se to roztočí do 8200 otáček svatoušek VTEC Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 19:48   Citovat  

Já v tom odkaze nikde nevidím reflash pro Accorda 7g s K24A3 to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 19:58   Citovat  

Střelec napsal:
Jdeš do toho, jo? Úsměv

Já na to taky občas myslím a jakmile dám dohromady nejnutnější servis, tak do toho asi také půjdu. Chci vidět, jak to tahá pěkně od středu, ve 4000 ot. se v létě odstaví klima a nakonec se to roztočí do 8200 otáček svatoušek VTEC Velmi šťastný

no ,dodelam nejnutnejsi ,sezenu CTR 8G kola a pneu a dam sito udelat pokud cena nesla nahoru Velmi šťastný
ikdyz mne ani nejde o ty kone a tem 22Ps jen upravou ecu zas tak moc neverim spis to bude jen posunuti vseho vejs nezli samotny narust ve stejnem spektru ,mne jde hlavne o lepsi reakci na plyn VTEC

to kmoda: tudy odkaz
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 20:41   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no ,dodelam nejnutnejsi ,sezenu CTR 8G kola a pneu a dam sito udelat pokud cena nesla nahoru Velmi šťastný
ikdyz mne ani nejde o ty kone a tem 22Ps jen upravou ecu zas tak moc neverim spis to bude jen posunuti vseho vejs nezli samotny narust ve stejnem spektru ,mne jde hlavne o lepsi reakci na plyn VTEC

to kmoda: tudy odkaz

Máte dalšího fandu na FB Úsměv

Vejš? Já měl za to, že to posune níž (mimo omezovač), takže VTEC spíná dřív, motor má více síly ve středu spektra, než jako teď až nahoře a není tím pádem ho třeba tolik točit ? Koukám ale na ty grafy a vrchol krouťáku se fakt posouvá nahoru. No chtěl bych to rozhodně projet Úsměv Se pak za tebou zastavím v Plzni a vokážeš mi to Úsměv

btw. proč má stock jen 183 a 187 koní? Neudává náhodou Honda spíše nižší papírové hodnoty, než je realita? Nebo to platí jen pro 2.2 diesel ? Případně už je to stářím motoru?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 20:45   Citovat  

DOHCVTEC: cena ostava rovnaka.
Na total serii tam navysenie je taktiez ale najma v strednom pasme otacok, ktore koniec koncov vyuzivas najviac. Samozrejme ak das sanie a vyfuk je to este cosi viac aj v max cislach.
Kmoďa: dakujem za upozornenie, link v prvom prispevku upraveny.

Chalani v pripade realneho zaujmu sa vieme dohodnut aj bez toho aby ste cestovali ku mne. Na zalohu viem poslat testovaciu jednotku na ktorej budete jazdit. Vy mi zatial poslete tu svoju na reflash. Ked vam pride reflashnuta naspta poslete mi spat testovaciu. Je to jednoduche, usetrite cestu a hlavne neostanete bez auta, mozete dalej jazdit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 21:13   Citovat  

Marek BB napsal:
DOHCVTEC: cena ostava rovnaka.
Na total serii tam navysenie je taktiez ale najma v strednom pasme otacok, ktore koniec koncov vyuzivas najviac. Samozrejme ak das sanie a vyfuk je to este cosi viac aj v max cislach.
Kmoďa: dakujem za upozornenie, link v prvom prispevku upraveny.

Chalani v pripade realneho zaujmu sa vieme dohodnut aj bez toho aby ste cestovali ku mne. Na zalohu viem poslat testovaciu jednotku na ktorej budete jazdit. Vy mi zatial poslete tu svoju na reflash. Ked vam pride reflashnuta naspta poslete mi spat testovaciu. Je to jednoduche, usetrite cestu a hlavne neostanete bez auta, mozete dalej jazdit.

Tomu rikam pristup je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 22:10   Citovat  

Tak jsem tu s referencemi Úsměv

Můžu potvrdit to, co už bylo o flashi x-krát napsáno...

Výrazné zlepšení odezvy na plyn, žádná nepřirozeně tupá reakce. Oproti sérii je při sešlápnutí pedálu okamžitě cítit, že motor dostává napít a jeho ochota nechat se točit a táhnout je daleko lineárnější se změnou polohy pedálu. Celé to působí přirozeněji.

Průběh výkonu/momentu je plynulý, bez toho hodně nepříjemného poklesu před sepnutím vtecu.

Celkově se s tím jezdí zase o kus příjemněji a člověk má pocit, že se tomu motoru skutečně "chce" OK

Absolutní čísla nárůstu výkonu/momentu nemůžu posoudit, alespoň trochu objektivní měření neproběhlo - není to pro mě to nejpodstatnější.

Nakonec jsem dal na Markovu radu a nechtěl ještě "ostřejší" algoritmus ovládání klapky, takhle to stačí (ale snesl bych víc Velmi šťastný )

Jinak omezovač série...

Zatím jsem najel jen cestu zpět cca 160km, včera a dnes pár km okolo komína a jsem spokojen (nepočítám rozsvícený check engine s nečitelnou chybou a nutností naučit ECU znova volnoběh/klidovou polohu klapky(?) - Marek mě kdyžtak opraví).

A jako třešnička bylo znovu naladění LPG modelu, kde je taky viditelný rozdíl oproti sérii.

Co víc napsat? Díky Markovi za skvěle odvedenou práci a bezvadnou domluvu kolem toho všeho přátele

Edit: jinak cestu k Markovi doporučuju, ten jejich kopec na obcí Harmanec je fakt dílo...akorát brzdy, gumy a peněženka vás moc nebudou mít rádi HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 22:52   Citovat  

dakujem pekne za feedback :)
Ano, v podstate si to spravne napisal. Znovu naucit volnobeh a bude to cajk :)
Som rad ze to tu bolo napisane uz aj od cloveka co si to konkretne dal spravit. Aby tu cela tema nebola len o tom ze kopirujem linky a feedback cedzich ludi :)
Btw. ten kopec sa vola Šturec.
S mojim ex-civcom aj S2K som tam co to pojazdil, je to stastie mat nieco taketo tak blizko :)
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 16:58   Citovat  

přátele
Marek BB napsal:
dakujem pekne za feedback Úsměv
Ano, v podstate si to spravne napisal. Znovu naucit volnobeh a bude to cajk Úsměv
Som rad ze to tu bolo napisane uz aj od cloveka co si to konkretne dal spravit. Aby tu cela tema nebola len o tom ze kopirujem linky a feedback cedzich ludi Úsměv
Btw. ten kopec sa vola Šturec.
S mojim ex-civcom aj S2K som tam co to pojazdil, je to stastie mat nieco taketo tak blizko Úsměv

Ahááá,
Šturec, to ste mali povedať ihneď pán velkomožný Velmi šťastný Tam sa chystám nabudúci rok cestou na Slovensko na východ na začiatku prázdnin až pojedeme s detmi a budem sa chciet niekde ubytovať. Takže Marek, teš sa Velmi šťastný Uvidíme, co urobí naša naladena HONDAta Velmi šťastný

To dopis: nooo, tak to je hodně moc pěkné, hodně mi to připomíná naladění u mne, je vidět, že to těm motorům "sluší" ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 18:35   Citovat  

M@ajk ak pojdes cez Sturec s detmi v aute neviem ci je to spravny cas na testovanie :D
Dufam teda ze sa ozves a konecne nam to stretko vyde :)
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 19:01   Citovat  

Marek BB napsal:
M@ajk ak pojdes cez Sturec s detmi v aute neviem ci je to spravny cas na testovanie Velmi šťastný
Dufam teda ze sa ozves a konecne nam to stretko vyde Úsměv

Hehe,
nooo, už som hovoril s Jarom a na jún už to plánujeme Velmi šťastný

Ale to už viac po SS, lebo FB mám zrušený, alebo TEL/SMS:

M.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 7:24   Citovat  

Zdravím Úsměv
jsem novopečeným majitelem A8G manuál .... mám zájem o reflash

jak se dozvím jestli ho neudělal předchozí majitel ? Auto je ze Švýcarska takže o něm nevím skoro nic
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 11:50   Citovat  

Ahoj. Mas správu.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 22:15   Citovat  

dnes Reflashnuty dalsi accord, dufam ze dostaneme coskoro feedback :)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 23:52  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 6.2.2016 , 21:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jasne ,ze ho dostanes Úsměv

Zacnu hlavne tim,ze se to vyplati ,neni to jen naky placebo efekt ,v lete az bude cas a moznost odbrzdeni tak to udelam popripade se dokoupy svody jeste pro lepsi flow .. Podotykam ,ze zatim je vse serie a jen KAT je vykuchanej ... zatim to odhaduji na cca 200ps dle linearnosti a rozdilu akceleraci oproti serii hlavne v rychlostech od 130-180km/h ale i tech nizsich ,hodne mi to pripomelo moji EP3 diky kousavosti na treti a ctvrtej rychlostni stupen ,v nizkych otackach to je zhruba stejny ikdyz diky lepsi reakci to nabira dojem narustu vykonu i od 1500ot/min co jse mi znovu potvrdilo i na druhy den kde nechavam otacky klidne padat o 500ot min nezli jsem zvyklej a motor to da ,kazdopadne reakce je spis jemne kousava nezli "okamzita" jako u CTR , nevytrese z vas kosti pri rozjizeni a popojizdeni ve meste jako jsem mel treba pri upravenych Beckovych motorech a je to porad jemny a linearni a pritom lepsi jako u serie .Narust kroutaku je znat hlavne pres 4000ot az do omezovace kterej zasahne ve 7600ot/min , narust je krasne linearni bez jakychkoliv poklesu a chvilemi mam pocit jako bych srvonaval klasickej vtec se i-vtecem , motor je proste zivejsi a zmizeli ty ruzny propasti ve kroutaku .. dneska jsem 2/3 cesty jel spusobem razeni ve 2500 ot a nechaval otacky padat klidne k 1800ot a motor mi naznacoval,ze bych se toho vubec nemel bat ...a 1/3 spusobem razeni ve 4500-6500ot .. nutilo me to trochu zmenit spusob razeni a nemel jsem vubec potrebu to tahat do vyssich otacek nebo dokonce po omezovac jako to bylo aspon u mne u serie kdyz jsem si to chtel poradne uzit a to diky narustu kroutaku a vykonu ve strednim pasmu otacek ,fakt me to nadchlo a presvedcilo ,ze ma symsl , jeste vice uvolnit flow motoru pro narocnejsi jizdy na suchu VTEC ...Zatim bych rekl ,ze na tohle rocni obdobi to bohate dostacuje a je si treba oproti serii trochu davat pozor na spicku kroutaku ,mistamy jsem mel pocit ,ze bych tolik nemel slapat na plyn hlavne pri predjizdeni ,ze bohate staci 50% , oproti seriovem stavu kde jsem tenhle pocit nemel ani pri noze na podlaze a vyplem protikluzu .. skoro jsme zapomel zminit na reakci a nepadani vykonu mezi a po prerazeni a dava to dojem lepsi spojky ,takze pocitam ,ze i samotna akcelerace bude vyrazne lepsi oproti serii ,bylo to jen par sto km zatim za horsiho pocasi ,za mne je tohle porad lepsi nezli vymyslet neco jineho a pritom se jedna je povoleni uzdy praveho potencialu motoru ,zadnej "tuning" kterej by nejak snizoval ,zivotnost motoru je to dobrý

Jinak Marek vstricnej a prijemnej clovek ,skoda ,ze nebylo vice casu na pokec ,urcite by bylo o cem Velmi šťastný
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 10:13   Citovat  

Takže když mám omezovač 7600ot (ano mám) tak už mám auto reflashnuté ? už jsem ho tak koupil..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 13:53   Citovat  

nemusi to znamenat ,ze mas reflash ,poptej se kluku na tematu "vse o acord 8G" kolik jim to toci na otackomeru ,videl jsem par videi a zdalo se mi ze A8G toci na budikach vice jako A7G aspon opticky ,na mem tech 7600ot vypada spis jako 7400-7500ot .. zalezi jakou tam mas odchylku .. skus to srovnat z videama na netu ..
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 14:07   Citovat  

by mě zajímalo, jak by na to reagoval můj motor s 260tis km najeto a ještě k tomu s LPG Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 15:33   Citovat  

jakubM napsal:
by mě zajímalo, jak by na to reagoval můj motor s 260tis km najeto a ještě k tomu s LPG Velmi šťastný

normalne ,nechapu proc by to nemel dat ,kdyz motor ve accord 8G stim jezdi uz v serii a ma stejnou garanci jako ten v A7G nebo CRV a nerekl bych ze ma lepsi pisty nebo neco jineho .. a co se tyce LPG tak plati to samy ,kdyz radne servisujes tomu motoru nema co byt, nebo si nekdo mysli ,ze motor v A8G nebo ve acure TSX nebo ve civic SI je predimenzovanej a vydrzi mene ...
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 21:37   Citovat  

jakubM napsal:

Můj motor s 220tkm (z toho 90tkm na LPG) reagoval celkem dobře HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 21:45   Citovat  

DOHCVTEC: dakujem za pozitivny feedback :) Tie zvody by tomu este pomohli veru ale uz aj na serii je to prijemna zmena.

Radek: editujem svoj prispevok nakolko som si precital odkial je tvoje auto par prispevkov vyssie. Na 99% ti mozem potvrdit ze auto flashnute nemas ;)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 18:31   Citovat  

pisalo mi viac ludi tak kto dalsi sa bude mat k cinu a bude dalsim spokojnym? :)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 19:42   Citovat  

Tento krasny Type S sa flashoval tento vikend :)

reflash dnes.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
reflash dnes.jpg, 27.98 kB
   Návrat  
Orbith-R je teď offline  Orbith-R
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 18:00   Citovat  

Tak po cca 400km s reflashom môžem povedať že som spokojný.Chválim hlavne zmenu plynového pedálu,auto je teraz živšie a motor zmenil svoj zvukový prejav,čo som som vôbec nečakal...Znie teraz ostrejšie.Iné písať nejdem lebo je tu toho popísane o tom celkom dosť.Ale kto o tom uvažuje nech neváha a kontaktuje Mareka.Je to ústretový človek a určite poradí keď bude treba Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 19:45   Citovat  

Dakujem za pozitivny feedback :)
Na reflashu su zatial len dobre odozvy a to ma tesi.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 21:38   Citovat  

Dnes ďalší type S, tentokrát facelift a automat. Naozaj zriedkavý kúsok v našich končinách.

DSC_0006.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0006.JPG, 2.65 MB
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 22:18   Citovat  

Veru veľmi vzácny
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 22:52   Citovat  

Před chvílí jsem se vrátil od Marka a musím se přidat k pozitivním ohlasům jak na Pana ladiče, tak přínos reflashe. Odezva na plyn, změna průběhu výkonu a zvuk - potvrzuju co píšou ostatní, výrazná změna k lepšímu. V mém případě bohužel charakter K24 otupuje automat, nicméně reflash pomohl a faktor zábavy se i s automatem, v režimu sekvenčního řazení, dostal na zajímavou úroveň Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7g/8g ECU reflash + GRAF/VIDEO
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina