Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diaľkové ovládanie kufra pre Del Sol e-top
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
amwas je teď offline  amwas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 9:02   Citovat  

Ahoj. Chcel by som otvárať a zatvárať kufor bez toho, aby som musel vypnúť motor a vytiahnuť kľúč zo zapaľovania. Fajn by bolo mať aj možnosť otvoriť si kufor na parkovisku hypermarketu s plnými rukami nákupu. Má to už niekto takto v základe, alebo si to dorábal? Čo treba kúpiť a kam to pripojiť? Predpokladám že niekde k tlačidlu nad budíkmi asi nie, keďže to ovláda tuším iba kompletný cyklus otvorenia/zatvorenia kufra aj s odobratím/založením strechy. Bola by to super vychytávka, koncernoví majitelia s ich o 20 rokov novšími vozmi by asi čumeli.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 10:30   Citovat  

Ahoj,
překládám teď německou bibli pro elektrické střechy. Tohle by tam mělo být taky. Bude to přeložené po Vánocích a najdeš to pak na tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 11:44  Naposledy upravil amwas dne 10.2.2016 , 7:57, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

SpaceMan napsal:
Ahoj,
překládám teď německou bibli pro elektrické střechy. Tohle by tam mělo být taky. Bude to přeložené po Vánocích a najdeš to pak na tudy odkaz

To je od teba super počin. Keby ten almanach bol v angličtine, nop. Takto budem musieť počkať. V kufri sa mi po predchádzajúcom majiteľovi povaľujú aj nejaké dve krabičky z ktorých trčí zväzok káblov a nejakých koncoviek. Vraj DO centrál a imobilizér, ten by som tiež rád zapojil, musím však ešte zohnať jeden motorček do šoférových dverí. Tak či tak, predpokladám že do toho kufra budem potrebovať nejaký modul + ovládače (kľúčenky).

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 15:28   Citovat  

Mi to taky lezlo krkem a tak to mám udělané jako otvíraní a zavírání při klíčku ve spínačce.Kufr jde otvírat i zavírat jakmile je v první poloze klíč.Vypínač mám použitý z opla co je na okna a sedne místo záslepky mezi sedačkami.Taky mi to totiž lezlo krkem.

Jinak s tou dálkou to bude asi trochu horší.Na otevření potřebuješ kapu delší signál pro otevření.Při zavření stále musíš držet klíč a navíc jsou tam kontrolní polohy. Smutný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 17:28  Naposledy upravil amwas dne 10.2.2016 , 7:54, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Prelude napsal:
Mi to taky lezlo krkem...

A fakt, to mi nenapadlo, máš pravdu. Pre zdvihnutie alebo zasunutie kufra treba po celý čas držať kľúčik v krajnej polohe. Čo včul? to mi hlava nebere
ps. kam si napojil drôty z toho vypínača a kade si ich ťahal?

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 20:29   Citovat  

nebo můžeš použít univerzální centrál s dálkou, kde je i funkce otvírání kufru, koupit elektromagnet na odskok, nebo použít nějaký silnější motorek na centrál a přidělat to na kufr...

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 20:43   Citovat  

Jonaasek - promiň ale to co popisuješ se týká targy s manuální střechou.U el. střechy je ti tohle na nic.

anwas - na zvednutí nemusíš držet celou dobu.Tam stačí cca 3 vteřiny (jen po dobu než se otevře zamykání kufru).Mám to napojené: + je z drátu od zapalovače kde je napětí po otočení klíče do první polohy.Ze zadního spínače z kufru(ten co je z venku ovládaný klíčem) stáhnuté dva dráty co jdou do jednotky.Jeden je na otvírání a druhy na zavírání.Jde to lehce proměřit.V podstatě otvírání nebo zavírání řídí plus.Doufám,že to je aspoň srozumitelně napsané. Velmi šťastný

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 23:26   Citovat  

ajoooo, vlastně to mi nedošlo....tak nic Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2015 , 7:24  Naposledy upravil amwas dne 22.12.2015 , 7:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Prelude... Dúfaš správne Úsměv S tým kľúčom som si nebol istý, túto targu v elektrike mám necelý mesiac. Vďaka, budem to montovať ako si napísal. Myšlienky otvárať kufor diaľkovo sa však nevzdávam. Počkám si na SpaceManov vyčerpávajúci manuál. Prípadne že by mal niekto funkčný nápad pre DO? Nápad je tu!

jonaasek... V poho, snaha sa cení

Edit:
Vyriešené. Návod tudy tudy odkaz
Prelude přátele OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diaľkové ovládanie kufra pre Del Sol e-top
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích: