Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Silentbloky, kvalita - cena - vase zkusennosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 17:37   Citovat  

Zdravim panove, tohle vlakno zakladam, protoze pomalu premyslim nad nakupem silenbloku na s13ku.
A zjistil jsem ze je mnoho vyrobcu, mnoho cenovych kategorii a tak by me zajimalo, jake mate zkusennosti vy.
Moje auto bude vikendovka, mozna casem vikendova okruhovka, takze klidne uvitam tvrdsi setup.
Co jsem nasel:
Energy: vsichni je doporucuji, ale tak nejak porovani nikdo nedava - cena 7100kc tvrdost?
tudy odkaz

Alegro: o tomhle jsem moc vic v cestine ani v anglictine nenasel, nicmene cena 750zl (aktualne +- 5000kc) mi prijde zajimava za tvrdost 75sha
tudy odkaz

Strongflex - RED: Zkusennosti uzivaltelu celkem dobre, pouzitelne na normalni jezdeni co jsem prolezl nejaka ceska fora.1351zl(aktualne +- 8700kc) tvrdost 80sha
tudy odkaz

Strongflex - Yellow: Pry hodne tvrde, na daily car nic moc 1481zl(aktualne +- 9700kc) tvrdost 90sha
tudy odkaz

Diky moc za rady, tipy a komentare
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 18:15   Citovat  

mě 90sha (Strongflex) nepříjde nic brutálního, ale možná to bude tim že nejsem zhejčkanej z pohodlnějších aut a jezdim jen v 5g civics

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 18:29   Citovat  

94EJ★1 napsal:
mě 90sha (Strongflex) nepříjde nic brutálního, ale možná to bude tim že nejsem zhejčkanej z pohodlnějších aut a jezdim jen v 5g civics

aha, a mas je na obou napravach na vsech spojich? Ja mam prave strach aby se mi pak z auta nezacali utrhavat svary Velmi šťastný az projedu dirou

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 19:04   Citovat  

gotchi mel zlute silenty a rikal ze blbost na normalni jezdeni
Ja mam na par mistech cervene energy (napr na tlumich nahore i dole) Tvrdost v pohode, na perovani bych rekl ze se to ani neprojevilo a co se zivotnosti tyce, nepozoruju zadne opotrebeni. Mazu je jak si vspomenu, pri montazi jsem je vsak mazal peclive a mam je tam asi necele tri roky. Jezdim i v zime

94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 19:14   Citovat  

mooonwalker napsal:
aha, a mas je na obou napravach na vsech spojich? Ja mam prave strach aby se mi pak z auta nezacali utrhavat svary Velmi šťastný az projedu dirou

zatim komplet ve spodnich ramenech, jen v raminkach zadniho odklonu a sbihavosti ještě nejsou, předni horni ramena jsou hardrace.. jezdim teda vyšší profily pneu, teď tam je r14 60 a až se podvozek dodělá nasadim r15 55

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 19:30   Citovat  

vyzkoušel jsem celé auto od Energy suspension a pak jsem si koupil do zadních ramen od Odos-e (silponix honda team) a kvalita od Odose jde poznat na první pohled. Lépe pasují a zatím neztrvdnuli jako ES.

Btw pokud můžu doporučit kup si rovnou stavitelná ramena

Doporučuji si připlatit OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 19:37   Citovat  

zkusim Odosovi napsat, jestli by bylo mozne udelat i na me auto, kolik by to pripadne stalo.(z linku je vam asi jasne ze to nechci na hondu, tak nevim jestli vyvoj na RS13 nebude slozitejsi)
Jinak teda ztim vidim, ze vetsinou kupujete overene znacky, na toho polaka co to prodava na Alegro mi nikdo nic nenapsal. Je mozne aby to bylo nejak nekvalitni, popripade jak? Co tu ctu tak bby mohli nejak ztvrdnout a jestli to chapu dobre tak popraskat?

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 20:00   Citovat  

jeste jeden z nejinteligentnejsich lidi na hondaclubu (LJay turbo CRX) si kupoval strongflex a kvalitu si pochvaloval

bik3r je teď offline  bik3r
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 20:43   Citovat  

Ja mam skoro kompletni podvozek energy(krome zadnich raminek) . Montaz uplne bez problemu v garazi , Mam najeto sice jen cca 3tis, ale i pri snizeni 35/35 je tuhost myslim si idelani(pro me) ani tvrde ani mekke,jizda je pohodlna i po nasich uzasnych cestach.

Gotchi je teď offline  Gotchi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 20:51   Citovat  

Jop..... měl jsem EG6-tku osazenou komplet žlutýma strongflexama ( v zadních, vlečných ramenech byl červený )a na normal ježdění katastrofa.A to jsem lítal na balónech 195/55/15.Životnost nebude nijak závratná, počítal bych s tím, že se relativně "brzy" vymačkají.
Na "víkendovku" nebo okruh to bude gut.
Červené jsou zřejmě kompromis.

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2015 , 21:22   Citovat  

ja proste uz jen odos/silponix, dneska jsem to byl poradne proletet a uplne balada

shaka je teď offline  shaka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2016 , 12:57   Citovat  

Ja mam taktiez na oboch napravách žlte od strongfle. Auto mam na bezne jazdenie a da sa nato zvyknut akurat kde niesu to v podelnych ramenach. Keby ale idem do toho znovu tak asi dam uz červene. zimu jazdim na 185/55 a leto 195/50 a je to kurna rozdiel ked prezujem letne. Podvozok mam seriový a postačuje mi to na občasne šalenie

Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2016 , 23:57   Citovat  

Já můžu doporučit taky odose... na C6G jsem od něj měl komplet siláče na obou nápravách a to bylo nebe a dudy oproti normal gumě... auto sedělo jak přibitý - opravdu velký skok. Ačkoliv to zase bylo tvrdší no, ale i na daily naprosto bez problémů-a to najezdím tak 30Kkm za rok. sopťa sopťa

9turion je teď offline  9turion
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 5:09   Citovat  

TRUcKER napsal:
ja proste uz jen odos/silponix, dneska jsem to byl poradne proletet a uplne balada
Ahoj jake barvy(tvrdost)mas? Kolik cca vyjde cely podvozek? Vymenu sis delal sam? Klidne SZ. Dekuji

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 6:37   Citovat  

9turion napsal:
Ahoj jake barvy(tvrdost)mas? Kolik cca vyjde cely podvozek? Vymenu sis delal sam? Klidne SZ. Dekuji
barva co vim, tak neni podle tvrdosti... Ále je mozne ze se pletu. Jedny mam na ceru uz nekolik let a ted jsem daval nejake i na eh9, cenu Ti nepovim, to bych mohl zjistit od kamose ,, Cori,, mu jsme davali komplet vsechny na eh9 a jo vse sami, je to lego je to dobrý

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 10:16   Citovat  

mooonwalker napsal:
Zdravim panove, tohle vlakno zakladam, protoze pomalu premyslim nad nakupem silenbloku na s13ku.
A zjistil jsem ze je mnoho vyrobcu, mnoho cenovych kategorii a tak by me zajimalo, jake mate zkusennosti vy.
Moje auto bude vikendovka, mozna casem vikendova okruhovka, takze klidne uvitam tvrdsi setup.
Co jsem nasel:
Energy: vsichni je doporucuji, ale tak nejak porovani nikdo nedava - cena 7100kc tvrdost?
tudy odkaz

Alegro: o tomhle jsem moc vic v cestine ani v anglictine nenasel, nicmene cena 750zl (aktualne +- 5000kc) mi prijde zajimava za tvrdost 75sha
tudy odkaz

Strongflex - RED: Zkusennosti uzivaltelu celkem dobre, pouzitelne na normalni jezdeni co jsem prolezl nejaka ceska fora.1351zl(aktualne +- 8700kc) tvrdost 80sha
tudy odkaz

Strongflex - Yellow: Pry hodne tvrde, na daily car nic moc 1481zl(aktualne +- 9700kc) tvrdost 90sha
tudy odkaz

Diky moc za rady, tipy a komentare

Ahoooj,
Ty ještě ziješ? To je "let", co jsem Tě na foru neviděl.,
je to dobrý přátele

Jak píše Trucker, barva nezáleží na tuhosti, ale co si objednáš, u odose myslím. Ale většinou to jde od červených, přes, žluté a modré náhoru.

Osobní zkušenost mám jen s PowerFlesy v předních ramanech na uložení do nápravnice a pro tlumič a po tak 3-4letech (cca 22-25.000km ročně) celoročního ježdění (bežné ježdění, kopce, Alpy, Tatry, párkrát okruh v Mostě a Vysokém Mýtě,ztvrdly a oproti tomu základní červené PU přední jsem decentně lepší série.
přátele přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
Silentbloky, kvalita - cena - vase zkusennosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina