Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
x tlumice vs origo pruziny?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 17:38   Citovat  

Zdravim,
Zajimaly by mne nazory, hlavne od nekoho kdo uz to ma odzkouseny, na pouziti aftermarketovych tlumicu ( bilstein ) s origo pruzinami? Hodlam to snizit minimalne... -10/-20...ale spise tech 10
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 18:18   Citovat  

S origo pružinama to nesnížíš ani o milimetr.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 18:35   Citovat  

Petr 78 napsal:
S origo pružinama to nesnížíš ani o milimetr.

Fakt? Nekde jsem cetl, ze se to da pouzit s origo pruzinami, tak se ptam...v podvozku se moc nevyznam, resp. vubec Úsměv

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 10:09   Citovat  

no pouzit s origo pruzinama se to da, ale nevim ze by ty tlumice nejak sami o sobe upravovali vysku. Mozna jo, nevim, ale vetsina to nedela, vim snad jen o koni jednech, co sem jen slysel. Abys snizil auto, musis dat kratsi pruziny nebo nejlip celej set kratsich pruzin s tlumicema, to je nej reseni. Jinak to ze ty tlumice sou delany na origo pruziny znamena ze jsou na nich ladeny, zkuseny apod. takze je to pomerne idealni reseni mit origo pruziny na tech tlumicich.

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 10:16   Citovat  

infinity napsal:
Fakt? Nekde jsem cetl, ze se to da pouzit s origo pruzinami, tak se ptam...v podvozku se moc nevyznam, resp. vubec Úsměv

jojo, fakt to nejde. Jedině pár vyjímek jak píše Bitkar, ale i tak bych pochyboval, že něco seženeš.

Máš v :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): origo tlumiče?

sice offtopic ale i tak, ty silentbloky stály opravdu 3000,-. Co jsem u Idaha koukal, tak je tam měl kolem 5000,- tušim?

jsou na komplet podvozek?

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 11:30   Citovat  

Bitkar napsal:
no pouzit s origo pruzinama se to da, ale nevim ze by ty tlumice nejak sami o sobe upravovali vysku. Mozna jo, nevim, ale vetsina to nedela, vim snad jen o koni jednech, co sem jen slysel. Abys snizil auto, musis dat kratsi pruziny nebo nejlip celej set kratsich pruzin s tlumicema, to je nej reseni. Jinak to ze ty tlumice sou delany na origo pruziny znamena ze jsou na nich ladeny, zkuseny apod. takze je to pomerne idealni reseni mit origo pruziny na tech tlumicich.

zluty koni co sme montovali meli stavitelnou spodni misku do tri poloh... takze treba to mysleli stejne, ze ta spodni miska bude mit vic moznosti nastaveni

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 11:56   Citovat  

je to mozny, ja ale slysel jeste o nejakych koni, co snad byly sroubovaci nahoru a dolu, ze si nemusel vymontovavat, maximalne zvednout auto si musel, ale nevim jestli i to... ale ty bilsteiny nevim jeslti to maj, co jsem hledal tak to budou obyc sport tlumice, snad nemaj stavitelny nic, ale moc se v tech produktech neorientuju.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 15:28   Citovat  

Dejf napsal:
jojo, fakt to nejde. Jedině pár vyjímek jak píše Bitkar, ale i tak bych pochyboval, že něco seženeš.

Máš v :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): origo tlumiče?

sice offtopic ale i tak, ty silentbloky stály opravdu 3000,-. Co jsem u Idaha koukal, tak je tam měl kolem 5000,- tušim?

jsou na komplet podvozek?

Nene tlumice jsou ok, jen jsem narazil na jednu dobrou nabidku, tak jsem se chtel informovat. Casem bych chtel nejaky stavitelny podvozek (tuhost, vyska) s tim, ze bych mohl treba vysku zachovat na denni jezdeni a nekdy ji soupnout dolu. Zatim se mi libi TEIN super street. Ale prozatim, nejspise dlouhodobe, to zustane pouze u toho "libi"...

co se tyce offtopic (silentbloku) tak je mel ve sleve, borec mu dal zalohu a pak zmizel/nechtel. Dlouho to nemohl prodat, tak jsem to nakonec vzal Úsměv Jeste je mam v krabici, montovat je budu nekdy na podzim, kdy hodlam zaroven i nastrikat podvozek. Prece jenom auto ma 10 let. Obsah kitu (puvodne na GSR) je vypsan, cely podvozek tam rozhodne neni, bohuzel Hihi

Bitkar,Mattik: Diky, zkusim se zeptat vyrobce.

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2008 , 4:02   Citovat  

infinity napsal:
Nene tlumice jsou ok, jen jsem narazil na jednu dobrou nabidku, tak jsem se chtel informovat. Casem bych chtel nejaky stavitelny podvozek (tuhost, vyska) s tim, ze bych mohl treba vysku zachovat na denni jezdeni a nekdy ji soupnout dolu. Zatim se mi libi TEIN super street. Ale prozatim, nejspise dlouhodobe, to zustane pouze u toho "libi"...

co se tyce offtopic (silentbloku) tak je mel ve sleve, borec mu dal zalohu a pak zmizel/nechtel. Dlouho to nemohl prodat, tak jsem to nakonec vzal Úsměv Jeste je mam v krabici, montovat je budu nekdy na podzim, kdy hodlam zaroven i nastrikat podvozek. Prece jenom auto ma 10 let. Obsah kitu (puvodne na GSR) je vypsan, cely podvozek tam rozhodne neni, bohuzel Hihi

tak to jo, přišlo mi to nějaký divoký Velmi šťastný

co se týče podvozku, tak to chápu a mám v plánu to samý, ale letos už to nezvládnu, tak snad příští rok. Mám štěstí, že moje ITR byla v zimě nejetá ( dle všeho ) ale jak řikáš, přeci jen 10let a 135 000 je znát

Obsah fóra Honda-club.cz   
x tlumice vs origo pruziny?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina