Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 385 z 464
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 23:40   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
peknej je ,ale to A8G fakt potrebuje minimalne 18-19" kola, je to takova krabice oproti stihlemu A7G ,
ale ty kola bych chtel se mi moc libi nevi nekd kde je sehnat Úsměv

jsou k tomu 18" BBS kouř

zrovna to řeším možná bude domaaaaaa Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 4:10   Citovat  

Kola dokažou vylepšit i poměrně hnusný auto, si pak řeknete "jo to docela de" O užitný hodnotě se rozhodně nepřu, už od pohledu je jasný, že to co se vleze do Tourera, se jinam prostě nedá, taky proto vypadá jak vypadá. Sto lidí sto názorů, ale můj názor je takovej, že prostě japonský kombiky nejsou hezký. Třeba Avensis kombík se taky zrovna nepovedl, ale jak říkáš je to věc názoru, možná bych řekl vkusu. Mě se prostě líbí sedany, ale nic mě netlačí, takže sundám přední kolo bicyklu, sklopim sedadla v c5g coupé a vyrazím klidně 500 km na dovolenou. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 7:57   Citovat  

Marián napsal:
Kola dokažou vylepšit i poměrně hnusný auto, si pak řeknete "jo to docela de" O užitný hodnotě se rozhodně nepřu, už od pohledu je jasný, že to co se vleze do Tourera, se jinam prostě nedá, taky proto vypadá jak vypadá. Sto lidí sto názorů, ale můj názor je takovej, že prostě japonský kombiky nejsou hezký. Třeba Avensis kombík se taky zrovna nepovedl, ale jak říkáš je to věc názoru, možná bych řekl vkusu. Mě se prostě líbí sedany, ale nic mě netlačí, takže sundám přední kolo bicyklu, sklopim sedadla v c5g coupé a vyrazím klidně 500 km na dovolenou. Úsměv

Když jsou japonské kombíky praktický,jsou pro lidi hnusný,třeba Accord 7g,když japonci udělají hezčí design,je pro lidi nepraktický,třeba Accord 8g pořádnej výtlem škoda že se nedostalo na evropský Accord 9g,třeba by to vše skloubili,ale to by do něj museli taky dát TDI pořádnej výtlem
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 8:08   Citovat  

Kmóďa napsal:
Když jsou japonské kombíky praktický,jsou pro lidi hnusný,třeba Accord 7g,když japonci udělají hezčí design,je pro lidi nepraktický,třeba Accord 8g pořádnej výtlem škoda že se nedostalo na evropský Accord 9g,třeba by to vše skloubili,ale to by do něj museli taky dát TDI pořádnej výtlem
je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 10:41   Citovat  

Marián napsal:
Spojka zabírala uplně dole, muselo se poctivě vymačkávat, jinak škrtali zuby. Nevim jestli to jde seštelovat.

U té spojky seřídíš vůli na pedálu a bude zabírat výš, bez škrtání. Vyzkoušeno i u mne. Řešili jsme to ve vlákně o A7G.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 11:12   Citovat  

Jojo, sváta pravda. Já nevím, jak Ti češi myslí, to je samá Oktáfka nebo Pašík, maj na to 60 tisíc, ale za to si koupí jenom problém. Ale už se dá sehnat opravdu pěkná Honda, ale vysvětlit jim to nejde Úsměv Nebo pokud už maj na nový auto, tak si koupí Fóbii, nebo Rapida, případně nakopnutý H-čko a jiné. Ale třeba takový Lancer stojí ty samé prachy a výbava se nedá srovnat Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 11:14   Citovat  

Jinak díky za ten typ se spojkou, už jsem se dostal i do toho vlákna, tak jsem viděl i to foto pedálu Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 11:36   Citovat  

Marián napsal:
Jojo, sváta pravda. Já nevím, jak Ti češi myslí, to je samá Oktáfka nebo Pašík, maj na to 60 tisíc, ale za to si koupí jenom problém. Ale už se dá sehnat opravdu pěkná Honda, ale vysvětlit jim to nejde Úsměv Nebo pokud už maj na nový auto, tak si koupí Fóbii, nebo Rapida, případně nakopnutý H-čko a jiné. Ale třeba takový Lancer stojí ty samé prachy a výbava se nedá srovnat Úsměv

co vim tak mitsubishi ani nema konkurenta na accorda ,ale z vybavama to je des bes to je fakt ,kamos koupil ve 2009 lancera v plny palbe se vsim co slo koupit v nafte i cipem ,dal zato skoro mega a nejde to srovnat stim co bys mel zaty prachy v accordu.. To uz jsi polepsis kdyz koupis Hyundaj v plny palbe a po 5 letech prodas a koupis jinej Velmi šťastný
   Návrat  
tommmmm je teď offline  tommmmm
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 23:48   Citovat  

tudy odkaz |as
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2015 , 13:05   Citovat  

tudy odkaz
WTF to mi hlava nebere To dvoudílný víko je nějaká amerika či co?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2015 , 13:26   Citovat  

Jarek napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/55616148/Honda-Civic-5g.php

ale krasavec , kdyby byla amerika ma aspon klimu nebo ne to mi hlava nebere
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2015 , 13:39   Citovat  

Jarek napsal:

to je uplně normální ty Ameriko.. pořádnej výtlem
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2015 , 16:49   Citovat  

martas napsal:
to je uplně normální ty Ameriko.. pořádnej výtlem

Fakt? Já 5G hatch nikdy neměl, přislo mi to dost exotika Mr. Green Holt málokdo to fotí s otevřenejma vratama.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2015 , 17:47   Citovat  

Jarek napsal:

Tak to si děláš legraci,že po 6ti letech na Honda Clubu si objevil,že C5g hatch má dvoudílné kufrové dveře Tak to koukám! pořádnej výtlem
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2015 , 13:10   Citovat  

...kdyby nekdo chtel civic 7g 2.0 Úsměv...

7g civic 2.0 97t km

AFY
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2015 , 19:14   Citovat  

tudy odkaz

Accord 4G
18K najeto Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 18:02  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 19:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 18:33  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 4.1.2016 , 18:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Legend s LPG Karlovy Vary - odkaz

byl se už tam někdo někdy podívat? Prodává to už nějak od března, teď šel dolů o 30.000,- Kč, co s tím autem je, že je zatím stále neprodejné? Nemít to 140 km, tak bych se jel podívat...

Volal jsem na ten inzerát předtím a jen po telefonu jsem dokázal hnout cenou!. Pán mi řekl, ze tam nefunguje občas centrál a natáčení světel do zatáčky(údajně se pouze sem tam rozsvítí kontrolka). Asi tam bude nějaká bota, ale je to divný, protože po telefonu se Pán jevil jako v pohodě. Výpis servisu je v tématu identifikace vozidla - vin (najdi si můj poslední příspěvek). Údajně prodává, protože má auta jiný a tohle mu stojí venku.

Už jsem měl tendenci ho pro zajímavost vzít za ty peníze, ale tohle už smrdí. Ikdyz kdyby řekl co tomu je, tak bych možná přemýšlel nad opravou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 18:40  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 19:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 18:41   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
VINko jsem viděl, nějakou dobu to do servisu nejezdilo, je tam velká mezera v KM

Jo, taky jsem mu v prosinci psal, odpověď vesměs, aby auto nestálo na mrazu, v den inzerátu mi odepsal, že druhý den zlevní o 10, a do konce týden o dalších 10 Velmi šťastný No, nevím, nevím, taky mi to právě nesedí, před měsícem 159.000,- Kč chtěl a že hnedka zlevní... Za 80 bych asi i vzal, zas tak velké opravy by tam snad nebyly Velmi šťastný

Takhle mi to řekl taky úplně přesně Úsměv každopádně za 80 bych to asi ani neprojizdel a vzal ho hned pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 18:46  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 19:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 18:51   Citovat  

Tjn, 3.7 by byla ideál, ten motor je úplně o ničem jiném a hlavně z hlediska designu je lepší, ale sehnat ho no Úsměv jinak já budu mít na prodej výhledově 3.5 KA9 pofacelift z 1999 roku Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 22:09   Citovat  

podozrivá nízka cena veru bude v tom asi nejaký háčik bud v lízingovke alebo čosi také
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 22:38   Citovat  

A to měl prodejce před pár měsíci na prodej 2 kusy Legenda...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 23:11   Citovat  

inak moc dobré recenzie ta honda nemá a spokojnosť ludí ako píšu dosť stráca na cene asi je fakt nemôže predať
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 23:50  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 4.1.2016 , 23:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rudy5 napsal:
podozrivá nízka cena veru bude v tom asi nejaký háčik bud v lízingovke alebo čosi také

OK Tjn taky mě to napadlo, kdyby to byla mechanická závada, tak to by problem nebyl, třeba KO převodovka či něco podobného tak to se opraví, ale nějaký administrativní či finanční problém by mohl být problém pořádnej výtlem Velmi šťastný

Hellborn napsal:
A to měl prodejce před pár měsíci na prodej 2 kusy Legenda...

Ten druhý byl trochu dražší a prodal se hodně rychle.

rudy5 napsal:
inak moc dobré recenzie ta honda nemá a spokojnosť ludí ako píšu dosť stráca na cene asi je fakt nemôže predať

To mi je uplně jedno, všechny Hondy dle Evropských měřítek jsou špatné, ale mě ty auta baví OK a nějaký kecy jiných lidí mě nezajímají, žádná Honda mě ještě nezklamala, kromě nového CRV Velmi šťastný Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 23:55   Citovat  

tudy odkaz

Tenhle je tu na prodej taky dlouho, akorát přibývají km a lehce klesá cena Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 0:00  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 5.1.2016 , 0:28, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

rudy5 napsal:

pořádnej výtlem ..jo ,jo ,je to auto na houby ,mely by se prodavat na dily nebo ..daruji za odvoz pořádnej výtlem

jako kdyby se 3,5.. 4,0.. 4,4 u jinych znacek prodavali lip a za vic Velmi šťastný
pisou tam akorat kraviny krome par faktu ktery jsou vseobecne znamy a logicky ,hlinkova kapota tu jsem mel i na 607 a co..
a co by delal kdyby naboural nebo mel zivit A8 nebo BMW7 .. kde jsou ceny ojetin jeste nizsi.... argumenty z kiss me jednorozce.. vubec nic tomu nemusi byt Tak to valím bulvy proste ma dost nalitano co neni na 3,5 takovej problem ,ale je spatna doba na prodej a vysoka kubatura pro lidi co kupujou auto za 150000kc a boji se servisu a radsi sahnou po necim novejsim s vylitanou nizkoobjemovou naftou a zbytek lidi jen spekuluje proc je tak levny a nejdou se ani mrknout..nemusim snad pripominat,ze takhle jsem koupil svyho accorda kterej byl podezrele levnej ,ze tam nikdo nebyl se juknout a diky tomu jsem koupil auto za temer polovicni cenu ..
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 0:12   Citovat  

reznicek9 napsal:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/legend/16400550?goFrom=list
Tenhle je tu na prodej taky dlouho, akorát přibývají km a lehce klesá cena Velmi šťastný

Melo by jit o druheho Legenda majitele Brnenskeho AM Servisu. Pry chce tento prodat a nechat si druhy s mensim najezdem.
Auto se melo na jare primotat do nejake strkanice na D1. Vysledkem mel byt poskozeny cumak, vse melo byt v AM Servisu opraveno, ale nepodarilo se mi ziskat fotky poskozeneho vozidla...
Ale jinak je L4G poface s 3,7 moc prijemnej kocar Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 11:35   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Legend s LPG Karlovy Vary - odkaz

byl se už tam někdo někdy podívat? Prodává to už nějak od března, teď šel dolů o 30.000,- Kč, co s tím autem je, že je zatím stále neprodejné? Nemít to 140 km, tak bych se jel podívat...

300.000 km bude první problém, to se v Česku na tachu moc nenosí Úsměv Co mě zaráží je ten provoz na dálnicích pouze na LPG. Proč by někdo dělal, pokud je LPG plně funkční? Spíše mu to ve vyšších rychlostech nestíhalo a padalo to do benzínu - nutnost investice.

A kdo ví, co na tom bude ještě, na co se přijde při prohlídce.

/edit/ tak ty dálnice na benzín asi vyřešil, když dole píše nové vstřiky Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina