Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 232 z 486
psycho.ta je teď offline  psycho.ta
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 11:27   Citovat  

čaf..mám dotaz
jak moc bude vadit když mám v TP psaná kola 17x7 ET 55 a mám v plánu tam dát 17x7,5 ET 40?
jde mi konkrétně o ET..kola budou tak o 15 mm vysunutá směrem ven
bude to nečemu vadit?
díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:02   Citovat  

psycho.ta napsal:
čaf..mám dotaz
jak moc bude vadit když mám v TP psaná kola 17x7 ET 55 a mám v plánu tam dát 17x7,5 ET 40?
bude to nečemu vadit?
díky

technicky ? nebude ,ET40 je jeste v mezich ovladatelnosti a vepredu jeste necumi pres batnik
,ja je mam taky na zimu i leto a spis je auto stabilnejsi .. nemas nahodou v TP sirku 7,5 ??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:06   Citovat  

nene v TP mam psané 17x7
ale tady na začátku diskuze o Acc 7G je psané, že relevantní jsou i 17x7,5 ET45
takže čučet to bude jen o 5 mm a tím jsme se řídila..jestli to nebude haprovat nějak na nápravu (tlumiče,..)
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:20   Citovat  

psycho.ta napsal:
čaf..mám dotaz
bude to nečemu vadit?
díky

Hele je to úplně v pohodě. Akorát bengům bude stačit pohled a pěkně tě zpraží a v případě nehody jde všechno včetně případných milionových škod na zdraví za tebou... Směle do toho! je to dobrý

Sežen si raději typový list k novým kolům (budou o 2000,- dražší), nech zapsat do TP a máš klid.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:29   Citovat  

Já mám taky v TP 7x17 ET 55, ale dopsané 7x17 ET 48...

Policajtům to možná vadit nebude, možná to nebude v případě nehody vadit ani likvidátorovi, ale proč riskovat... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:31   Citovat  

psycho.ta napsal:
nene v TP mam psané 17x7
ale tady na začátku diskuze o Acc 7G je psané, že relevantní jsou i 17x7,5 ET45
takže čučet to bude jen o 5 mm a tím jsme se řídila..jestli to nebude haprovat nějak na nápravu (tlumiče,..)

ano accord daval na edici sport myslim kola s ET45 ,ale tech sedum palcu se mi nezda jako origo rozmer ,to bys musela mit 215 pneu v TP taky ,ale mozna se pletu a treba u 2.0 jsou kola uzsi kdyz ma v origo 15" nebo to tam zapsal nekdo blbe ...
vim ze jsou 16" 6,5" a 205/55 a 17" by meli byt na accord 7G 7,5" a 225/45 pneu..ale mozna si to pletu se 8G to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:36   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ano accord daval na edici sport myslim kola s ET45 ,ale tech sedum palcu se mi nezda jako origo rozmer ,to bys musela mit 215 pneu v TP taky ,ale mozna se pletu a treba u 2.0 jsou kola uzsi kdyz ma v origo 15" nebo to tam zapsal nekdo blbe ...
vim ze jsou 16" 6,5" a 205/55 a 17" by meli byt na accord 7G 7,5" a 225/45 pneu..ale mozna si to pletu se 8G to mi hlava nebere

Ne sport, ale TypeS má jiné ET.

Já mám na Executivu z ČR 7x17 a 225/45 pneu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:37   Citovat  

Já mám v TP jako origo R15 x 6 (195/65) ET 55
a variabilní provedení :
R 16 x 6,5 (205/55) ET 55 (ty tam mám teď)
a
R 17 x 7 (225/45 ) ET 55
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:52   Citovat  

Hellborn napsal:

ja mam type s a mam v TP ET55 a i origo vyrocni 16 i ty origo 16" co jsem mel na zimu byly ET55 .

tak nevim jak to tedy je.. pac co vim tak na 7,5" patri 225/45 pneu a na 7" 205/45 jako to bylo u CTR ..

treba to mam ja blbe dopsany v TP jako alternativu .. idyz co ja vim tak nemec pred tim jezdil na 19" Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 12:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
...vim ze jsou 16" 6,5" a 205/55 a 17" by meli byt na accord 7G 7,5" a 225/45 pneu..ale mozna si to pletu se 8G to mi hlava nebere

To si pleteš,originál 17ky jsou 7x17 ET55, 225/45-17
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 13:28  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 14:38   Citovat  

Hellborn napsal:

Co vim, tak A7G ma vyrobcem predepsane ET vzdycky 55, bez rozdilu. Rozmery od 15" (2,0i a tusim jenom predface) do max. 17x7.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 14:47   Citovat  

Bully napsal:
Co vim, tak A7G ma vyrobcem predepsane ET vzdycky 55, bez rozdilu. Rozmery od 15" (2,0i a tusim jenom predface) do max. 17x7.

JakubM Že by neuměl přečíst číslíčka v TP? to mi hlava nebere A Kmóďa to věděl taky... Se stydím
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 14:52   Citovat  

Hellborn napsal:
JakubM Že by neuměl přečíst číslíčka v TP? to mi hlava nebere A Kmóďa to věděl taky... Se stydím

i to je možné cože cože ? mravenec
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 15:15   Citovat  

Já mám na Toureru už z Německa zapsaný v TP tyhle: 6,5x16 ET55; 7x17 ET55 a 8,5x18 ET40 svatoušek
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 16:00   Citovat  

Ahoj,nějaká rada ohledně neochotně se navíjejících předních pásů???Předem díky za ochotu odpovědět
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 17:17   Citovat  

řešil jste už někdo výměnu startéru na 2,4? Mám novou baterii, pro jistotu jsem ji nechal dobít a stejně nenastartuju, ani přes kabely, motor jen ztěžka otočí, zablikaj kontrolky a konec Smutný napadlo mě ještě ukostření motoru ale to je v pořádku Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 18:06   Citovat  

Hellborn napsal:

Do TP si muze kterykoli soucasny i predchozi majitel nechat dopsat cokoli. A mam dojem, ze to bylo prave s Jakubem, ze se resilo jine ET u OEM Honda kol- vysledek zbytecneho dohadovani byl ten, ze slo o kola urcena pro US trh, ne pro Evropu. Zamorskou nabidku nesleduji, tam urcite najdete spoustu dalsich odlisnosti.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 18:36   Citovat  

Alias napsal:
řešil jste už někdo výměnu startéru na 2,4? Mám novou baterii, pro jistotu jsem ji nechal dobít a stejně nenastartuju, ani přes kabely, motor jen ztěžka otočí, zablikaj kontrolky a konec Smutný napadlo mě ještě ukostření motoru ale to je v pořádku Úsměv

řešil,na Hondě tedy moc startery neodchází pokud ho člověk spíše neutaví
koukni na kostru popřípadě +kabel jestli je vše v pořádky,pak jedině část sání dolu a na stertér je hned přístup.Prvně bych se podíval co odešlo,případně zrepasoval,pokud bude rotor ko,tak cely startér výjde o nějakou tisícovku více než jen rotor
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 19:09   Citovat  

kabely jsou všechny OK , 12 voltů na přívodu je a oxidace na kontaktech žádná Úsměv jěště mě napadlo zkusit ukostřit motor na baterku přes startovací kabel Úsměv a je startér stejný pro manuál i automat? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 20:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja mam type s a mam v TP ET55 a i origo vyrocni 16 i ty origo 16" co jsem mel na zimu byly ET55 .

tak nevim jak to tedy je.. pac co vim tak na 7,5" patri 225/45 pneu a na 7" 205/45 jako to bylo u CTR ..

treba to mam ja blbe dopsany v TP jako alternativu .. idyz co ja vim tak nemec pred tim jezdil na 19" Velmi šťastný

u mě Type-S také ET 55, leda že by to třeba sedan měl jinak...

Tourer taky z německa: 16 X 6,5 ET 55 205/55 R16 91V a v alternativních 17 X 7 ET 55 225/45 R17 94W

18" nechám dopsat na jaře, už se těším. OK Přenos síly na silnici u 16" při zhoršeném povrchu je tragédie. Ble

owraka napsal:
Ahoj,nějaká rada ohledně neochotně se navíjejících předních pásů???Předem díky za ochotu odpovědět

u mě stejné, prý pomahá jejich umytí.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 21:56   Citovat  

Bully napsal:

15" kola měl vždy 2.0 Comfort a to i poFL (aspoň podle německého katalogu, který tu mám). U Executive se šlo o palec nahoru z 16" na 17". Jinak já mám u Sportu poFL jak 16", tak 17", vždy ET55.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 13:55   Citovat  

Alias napsal:
kabely jsou všechny OK , 12 voltů na přívodu je a oxidace na kontaktech žádná Úsměv jěště mě napadlo zkusit ukostřit motor na baterku přes startovací kabel Úsměv a je startér stejný pro manuál i automat? Úsměv

Nazdar, starter by měl být stejný pro obě verze. Demontuj jej a nech ho zrepasovat, jen mi nejde do hlavy, že by mohl jen tak odejít, aspoň zjistíš co na něm odešlo. Musel se při startování hodně přehřát (dlouhé startování) nebo nezajel palec a nahozený motor jej roztočil do demoličních otáček sopťa sopťa
Ještě mně tak napadá, že bys ho mohl vymontovat a zkusit sepnout pomocí kabelů přes baterku, ale u tohoto postupu si dej pozor, startér upevni do svěráku nebo zajisti tak, aby to po místnosti nezačel válet sudy, a pro zkoušku použij startovací kabely, šňůra z prodlužky by se mohla trochu odpařit Velmi šťastný
Při tomto testu zjistíš, jestli vyjíždí pastorek a rotor se točí. Pokud se pastorek ani nehne nebo bude ve vysunuté poloze, budeš vědět příčinu skonu startéru, viz předchozí diagnóza.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 17:49   Citovat  

On zlobí už tý doby co jsem auto koupil Velmi šťastný ale připisoval jsem to baterce, protože ta pod zátěžákem rychle ztrácela Úsměv startér točil jakoby ztěžka a pohasínaly kontrolky, před měsícem když byl ten první sníh, se ochladilo pod nulu a nenastartoval jsem, tak jsem hned koupil novou baterku a startér už točil líp ale pořád jakoby ztěžka a trvalo pár otáček než to chytlo, ale to je prý u K24 normální Úsměv teď to bylo měsíc dobrý a je tu zase zima a zase jsem nanestartoval, ale večer jsem to pro jistotu zkusil a najednou to zatočilo a hned chytlo přitom zima byla stejná jako ráno Úsměv o víkendu ho vyndám a odvezu k známímu co pro nás opravuje stertéry do bagrů a budozerů Úsměv jinak že by zůstal vyset pastorek, to bych neřekl, asi bych to slyšel, a dlouho nikdy nestartuju Úsměv jinak jsem snad řešil snad všechny nemoci co acco má Velmi šťastný 1. lambda, potily se světla, čidla nivelace xenonů, teď jsem měnil pístky v zadních třmenech, nejde mi podsvícení vrchniho displeje nad navi, nejde auto-dojezd skla řidiče, nejdou ostřiky xenonů což mi až tak nevadí Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 19:21   Citovat  

Od koupě Accorda řeším ostřikovače čelního skla. Vyměnil jsem trysky a nic,před týdnem jsem vyměnil motorek co sem někdo dal na něj odkaz že pasuje, jen je zrcadlově otočený konektor a zase nic. Prostě mi proud kapaliny dostříkne maximálně dolu asi 5cm od kraje na sklo a výš ne. Sklonem trysek to není, ta kapalina nemá žádný tlak,je to jak když pejsek č.... Nevíte čím jiným by to mohlo být? Já tam nic jiného nevidím. . .
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 19:48   Citovat  

Prívodné hadice si kontroloval?
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 19:51   Citovat  

Ahoj,naskytl se další problém s příchodem mrazů.V zadní části acca tourera za spolujezdcem se ozyvaji divné klepavé zvuky,přijde mi to jako klepání skla nebo tvrdých plastů...posadil jsem dozadu i přítelkyni v naději,že mi bude schopna říct odkud to přesně jde,ale znáte to,ženská...podotýkám že v kufr je prázdný,nikde není nic,co by mělo volný pohyb uvnitř jako koště,škrabka atd a ten zvuk je opravdu nepříjemný,obešel jsem celé auto se vším možným zahýbal at s hagusama,zadním víkem kufru,všemi dveřmi a prostě pořád nemohu přijít na to,co to dělá...ještě teď mě napadlo nějakým způsobem vypodložit zadní plato co je v kufru,ale to už je vážně jediný co mě napadá naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:19   Citovat  

Alias napsal:
On zlobí už tý doby co jsem auto koupil Velmi šťastný ale připisoval jsem to baterce, protože ta pod zátěžákem rychle ztrácela Úsměv startér točil jakoby ztěžka a pohasínaly kontrolky, před měsícem když byl ten první sníh, se ochladilo pod nulu a nenastartoval jsem, tak jsem hned koupil novou baterku a startér už točil líp ale pořád jakoby ztěžka a trvalo pár otáček než to chytlo, ale to je prý u K24 normální Úsměv teď to bylo měsíc dobrý a je tu zase zima a zase jsem nanestartoval, ale večer jsem to pro jistotu zkusil a najednou to zatočilo a hned chytlo přitom zima byla stejná jako ráno Úsměv o víkendu ho vyndám a odvezu k známímu co pro nás opravuje stertéry do bagrů a budozerů Úsměv jinak že by zůstal vyset pastorek, to bych neřekl, asi bych to slyšel, a dlouho nikdy nestartuju Úsměv jinak jsem snad řešil snad všechny nemoci co acco má Velmi šťastný 1. lambda, potily se světla, čidla nivelace xenonů, teď jsem měnil pístky v zadních třmenech, nejde mi podsvícení vrchniho displeje nad navi, nejde auto-dojezd skla řidiče, nejdou ostřiky xenonů což mi až tak nevadí Velmi šťastný

Tak to koukám! Tak to teda čumím, kolik závad jsi už řešil.
Když jsi nenapsal, jak se závada postupně vyvíjela, tak jsem z vody uvařil pár typů, o kterých jsem slyšel. Nyní po dávce informací si myslím, že ti na startéru odešly uhlíky a budeš mít načnutý komutátor rotoru...
Držím palce aby se ti už závady vyhýbaly je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:21   Citovat  

Kmóďa napsal:
Od koupě Accorda řeším ostřikovače čelního skla. Vyměnil jsem trysky a nic,před týdnem jsem vyměnil motorek co sem někdo dal na něj odkaz že pasuje, jen je zrcadlově otočený konektor a zase nic. Prostě mi proud kapaliny dostříkne maximálně dolu asi 5cm od kraje na sklo a výš ne. Sklonem trysek to není, ta kapalina nemá žádný tlak,je to jak když pejsek č.... Nevíte čím jiným by to mohlo být? Já tam nic jiného nevidím. . .

Mě to jde zase nad auto, musím stisknout jen krátce a opakovaně, jedině tak toho mám dost na skle a ne na střeše Velmi šťastný Zítra na to chci mrknout, snad bude stačit jen seřídit trysku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:32   Citovat  

owraka napsal:
Ahoj,naskytl se další problém s příchodem mrazů.V zadní části acca tourera za spolujezdcem se ozyvaji divné klepavé zvuky,přijde mi to jako klepání skla nebo tvrdých plastů...posadil jsem dozadu i přítelkyni v naději,že mi bude schopna říct odkud to přesně jde,ale znáte to,ženská...podotýkám že v kufr je prázdný,nikde není nic,co by mělo volný pohyb uvnitř jako koště,škrabka atd a ten zvuk je opravdu nepříjemný,obešel jsem celé auto se vším možným zahýbal at s hagusama,zadním víkem kufru,všemi dveřmi a prostě pořád nemohu přijít na to,co to dělá...ještě teď mě napadlo nějakým způsobem vypodložit zadní plato co je v kufru,ale to už je vážně jediný co mě napadá naštvanej

Nezkoušel jsi promazat těsnění dveří silikonovým olejem? Já na to s každým příchodem prvních mrazů zapomenu a pak se divím, jaké divné zvuky auto vydává.... Zmrzlá vlhkost mezi těsněním a dveřmi dělá pěkný kravál, jak se postupně odtrhává a opět přimrzává při vybracích.
Pokud je to vysloveně bouchání, tak se koukni jestli máš rezervní kolo přitažení k podlaze nebo hever jestli je rozepřený v držáku, případně, jestli tam nemáš na volno něco položeného, co by během jízdy mohlo cestovat. Já mám vše v kufru vypodloženo (hadrami na utření, rukavice atd.).
Pokud máš auto z druhé ruky, tak je možné, že se ve dveřích vrtal (třeba za účelem tuningu a montoval jiné repro) a zůstal tam po něm odpadený konektor (el. stahování, repro, zámek ....) ale pokud dveře fungují tak je to málo pravděpodobné... Kamarád (pozor, inženýr) si na felicii dodělával centrální zamykání, samozřejmě, jako strojař nepotřeboval radu a vystačil si se svým selským rozumem a titulem, časem se mě začal ptát, čím by mohlo být způsobeno, že mu postupně přestává fungovat odemykání jednotlivých dveří? Vše došlo tak daleko, že nešlo poznat, že by na autě někfdy nějaký centrál měl a otvíral to stejně jak škodu 120L, od řidiče postupně všechny dveře ke kterým se natáhnul.
Po rozebrání a diagnoze, že je osel, jsem mu přetahal kabely od zámků tak aby si je příště nevyrval z konektorů až bude stahovat okno Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina