Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nová Honda Civic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 13:59   Citovat  

Zdravím, nedávno jsem tady na foru četl, že se někdo dokázal dostat s novým Civicem 1.8 ve výbavě sport Hluboko pod 400 000 Kč, bohužel už to nemůžu nikde najít a proto se ptám takto.

Kamarád má v plánu koupit v únoru 2016 nové auto a já ho lámu na Civica v téhle výbavě a ceně což by bral. Když jsme oslovili asi 4 dealerství, ani náhodou jsme se k ní nepřiblížili. Je tedy možný, že uživatel lhal,nebo děláme něco špatně a prostě potřeba tam přijít a říct že bysme chtěli to a to a do 400 000? Velmi šťastný Nemám v tomto moc zkušeností, tak jestli je někdo kdo dokáže poradit kde jak a co, budeme rádi. Rozšířil by tak naše řady, to za to stojí Úsměv

Moc děkuji všem, PS nebudu raději říkat, že druhej jeho favorit je Golf Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 14:57   Citovat  

Aktuální ceníkovka Sporta je 527.900,- + 12.900,- za metlu (do konce března jede akční sleva -80.000,-). Nejlevnější nabídku co jsem našel má Pražský Jarov, je 429.000,- resp. 439.000,- s metlou a to jen s využitím protiúčtu, jinak je dalších +10.000,-
Pak je to samozřejmě o individuálních obchodních dovednostech.

Otázkou je, z jaké původní ceny a kdy bylo to "nedávno", kdy někdo kupovat pod 400.000,- a jestli se třeba nezapomněl zmínit, že to bylo bez DPH.
S faceliftem 2015 přišla i změna chápání výbavy Sport, už nejde jen o další stupeň výbavy obyč 5D, ale designově ji přiblížili k TypeR a vytrhli z klasické výbavové řady.
Před 2015 to šlo: Comfort -> Sport -> Lifestyle -> Executive
Od 2015 to šlo: Comfort -> Elegance -> Lifestyle -> Executive a vedle toho Sport -> TypeR
Něco na způsob TypeS u 8.generace.
A jak zbývá u Hondy zvykem, podražila Úsměv Konkrétně Sportu chybí některé výbavové prvky současné Elegance, ale je o 63.000,- dražší a to se vyplatí sopťa sopťa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:08   Citovat  

Srovnal jsi to hezky, ale jednu výhradu bych měl. 63 tisíc? Opravdu? Leda, že tedy srovnáváš nejen odlišné výbavy, ale i motorizace HaHaaa Když srovnáš zmiňovanou motorizaci, tak vidím rozdíl 20 tisíc.

Jinak pokud se tedy někdo dostane s cenou hluboko pod 400, tak dejte vědět kde, hodilo by se druhé do rodiny. Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:17   Citovat  

to Aviaczek: Díky za opravu, zapomněl jsem na tuto fičuru na hondím webu... Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:43   Citovat  

2bep napsal:
Aktuální ceníkovka Sporta je 527.900,- + 12.900,- za metlu (do konce března jede akční sleva -80.000,-). Nejlevnější nabídku co jsem našel má Pražský Jarov, je 429.000,- resp. 439.000,- s metlou a to jen s využitím protiúčtu, jinak je dalších +10.000,-
Pak je to samozřejmě o individuálních obchodních dovednostech.

Otázkou je, z jaké původní ceny a kdy bylo to "nedávno", kdy někdo kupovat pod 400.000,- a jestli se třeba nezapomněl zmínit, že to bylo bez DPH.
S faceliftem 2015 přišla i změna chápání výbavy Sport, už nejde jen o další stupeň výbavy obyč 5D, ale designově ji přiblížili k TypeR a vytrhli z klasické výbavové řady.
Před 2015 to šlo: Comfort -> Sport -> Lifestyle -> Executive
Od 2015 to šlo: Comfort -> Elegance -> Lifestyle -> Executive a vedle toho Sport -> TypeR
Něco na způsob TypeS u 8.generace.
A jak zbývá u Hondy zvykem, podražila Úsměv Konkrétně Sportu chybí některé výbavové prvky současné Elegance, ale je o 63.000,- dražší a to se vyplatí sopťa sopťa

jj, takové cifry nám plzs mínus chodily Úsměv Je to bohužel o 40 000 víc, než jsem mu sliboval. Četl jsem to někde na foru o civic tourer, nebo tak něco kolem prosince 2015. Nějak rozepsaný to neměl, jen si pamatuji že to byle něco ve stylu: Ono oficiální Hondí ceníky jsou přeci jen takový marketing, stačí dojít za dealerem a cena je úplně jiná, například já se z verzí 1.8 sport dostal hluboko pod 400 000 Kč.

Bohužel to nemůžu nikde najít abych se dotyčného pozeptal :/ doufám, že si to přečte a odpoví, je vidět že by bylo více zájemců Úsměv)
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 22:32   Citovat  

Např. : tudy odkaz
Hluboko pod 400 tis. Kč jsou 1.4, asi to je ten problém. Záměna motorizací.
Co se týče výbav, nynější Elegance je +/- dřívější Sport, má oproti němu navíc ostřikovače světel a vyhřívané sedačky např.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 9:06   Citovat  

Ony se drive doprodavaly modely po faceliftu, takze tam se dalo dostat treba o 50 tisic niz. Nebo neslo o tu varku, ktera byla ponicena kroupami a po oprave se prodavaly se slevou?

Moje zkusenost je ta, ze u Hondy se toho moc usmlouvat neda ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 10:56   Citovat  

tudy odkaz

tak záhada kde jsem to četl je vyřešena Úsměv Momentálně se na podobnou cenovku nejde dostat ani náhodou, nejvýhodnější co jsem našel byla 1.8 sport, bílá za 415 000 :/

Díky všem za snahu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 11:22   Citovat  

Jenže v odkazu je uveden 1,8 Sport rok 2013. Tehdy byla ceníkovka 491.900,- včetně laku
Dnes má Sport ceníkovku s lakem 540.800,-.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 23:08   Citovat  

Vsak taky to auto s FL pekne vizualne omladlo ...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 23:41   Citovat  

cport napsal:
Vsak taky to auto s FL pekne vizualne omladlo ...

Plastika za 50tis... Velmi šťastný
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 10:28   Citovat  

edici X dělají ve třech barvách, že bych zkusil ze srandy, co chtěj za ty lemy Lucy obzvlášť když od 1.2 bude kampaň tj. -15%

btw. edice X stojí 427 900,-
tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 10:49   Citovat  

xenon04 napsal:
edici X dělají ve třech barvách, že bych zkusil ze srandy, co chtěj za ty lemy Lucy obzvlášť když od 1.2 bude kampaň tj. -15%

No ten modrý vypadá pěkně... Akorát mi chybí nějaké finance.... Smutný Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 11:53   Citovat  

to xenon04: Jen ta cena je po 80.000,- slevě a bez laku.
Takže to vychází:
1,8 Elegance = 427.900,-
1,8 Edice X = 427.900,-
1,8 Sport = 447.900,-
No rozhodně to vypadá zajímavě Úsměv
Lemy OK
Předná nárazník v laku OK
Ten zadek bych musel vidět live Úsměv
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 13:19   Citovat  

chce se to podivat i po skladovkach, treba Kolín teď nabízí

Civic 5D 1,8 Elegance + navigace MT - SLEVA 108.800,-Kč, cena po slevě 439.000,-Kč, barva:Crystal black pearl (černá perleť)

Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 0:05   Citovat  

cport napsal:
Ony se drive doprodavaly modely po faceliftu, takze tam se dalo dostat treba o 50 tisic niz. Nebo neslo o tu varku, ktera byla ponicena kroupami a po oprave se prodavaly se slevou?

Moje zkusenost je ta, ze u Hondy se toho moc usmlouvat neda ...

A také to podle toho vypadá Ble

Na rostoucím trhu se loni dařilo prakticky všem značkám, pokles vykázaly jen značky, které buď z trhu odchází, nebo nejsou objemově významné: Chevrolet, Alfa Romeo, DS a Honda. Právě posledně jmenovaná značka je přitom výjimkou z jiného trendu: velkého růstu japonských značek.

Zdroj: tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 8:47   Citovat  

hopit napsal:
A také to podle toho vypadá Ble

Na rostoucím trhu se loni dařilo prakticky všem značkám, pokles vykázaly jen značky, které buď z trhu odchází, nebo nejsou objemově významné: Chevrolet, Alfa Romeo, DS a Honda. Právě posledně jmenovaná značka je přitom výjimkou z jiného trendu: velkého růstu japonských značek.

Zdroj: tudy odkaz

Protože Ti omezení zákazníci nepochopili, že Honda dělá to,co mají kupovat a kupují to,co chtějí oni... HaHaaa
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 14:33   Citovat  

Nevim jak je to u Hondy, ale kamarad, co kupuje jednou za cas nove auto (Evropske automobilky), tak rikal, ze za cenikovou cenu auto nikdy nekupoval. Evropsky znacky maji spoustu autosalonu a jestli prijde zakaznik, ktery vi co chce a aktivne si o tu slevu rekne, tak mu to vetsinou prodaji se slevou (na ukor nizsi marze), nez aby se sel ptat o salon vedle. Hlavne oni musi citit, ze na to nespechas a ze jsi schopny si to vykomunikovat i jinde. Pak uz je to jak s tim prislovim s vrabcem a holubem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 10:03   Citovat  

Ahoj, mám dotaz ohledně koupě nového Civica. Nepamatujete si, jestli při příchodu nové generace nějak snížili ceny té staré? Ideálně posledně 8g a 9g. Má přijít na pozdzim nová generace a já tak nějak spekuluji, že by ta současná mohla klesnout, otázkou je o kolik? V Pardubické Hondě tedka prodavají červenou 1.8 Elegance za 399 000 Kč, což mě přijde slušný,až na tu barvu :/ jde mě o to, jestli myslíte že má cenu počkat na levnější cenu,nebo myslíte, či víte, že je to zbytečný? Děkuji za odpovědi na možná hloupou otázku Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nová Honda Civic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina