Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 275 z 333
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2016 , 20:53   Citovat  

No kedze km je tam tak este asi + 100tisic tak papala uz hodne. Mozno aj cez liter na tisic km. Pred rokom som s kamaratom vymenil kruzky. Od vtedy prvych 10000 bez dolievania druhych 12000 asi litrik ale to boli tazke kilometre a teraz zatial 3000 sa drzi na hornej ryske. Tak dufam ze jejaspon chvilu takto vydrzi Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2016 , 10:54   Citovat  

wassil napsal:
Ahoj všem

Po 15 ti letech bezproblémového provozu Úsměv i na mne došlo. Udám pouze nutné info motor F20B6. Začala mi svítit MIL tak jsem auto napíchl na mou úžasnou diagnostiku ELM327 + Scanmaster který vyčetl chybu P117F (Regulátor tlaku paliva mimo mezní hodnoty). První co mne napadlo bylo vyměnit palivový filtr protože ten tam byl ještě originál (najeto 216 tkm). Zkontroloval jsem taky hadici podtlaku která vede k regulátoru tlaku paliva. Po výměně pal filtru a vymazání chyby jsem nastartoval, motor jel pár minut v normálním režimu ale pak se chyba opět objevila. Motor neskáče do nouzového režimu jen jsem si všiml že na volnoběh pokud je zahřátý na provozní teplotu kolísají otáčky a někdy padají až na 500 ot/min. Jinak výkon motoru je normální, spotřeba taky. Má někdo zkušenosti s touhle chybou ?

Hm, no, jak to říct...Úsměv Scanmaster...? To je jak název od Fuchse...
Každopadně bych nezávisle si nechal kód chyby vyblikat na palubce. Popisované symptomy ukazují i na vadnou lambdu. Při takovém nájezdu má nárok... Diagnostika funkce lambdy je další krok (po kontrole tlaku paliva) podle Honda ESM.

GG.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
GG.jpg, 43.83 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 18:47   Citovat  

...tak kluci babo rad! sehnal jsem revizni sadu na hreben rizeni a ono z 4 gufer sedi 1 a to je tam dvakrat Velmi šťastný...

...hele nevite nekdo o spravnych rozmerech na gufera a jine blbustky (napr. ten bili stiraci krouzek pred guferem) co jsou v rizeni? Úsměv...

AFY

DSCF6474.JPG

DSCF6474.JPG, 132.14 kB

DSCF6483.JPG

DSCF6483.JPG, 242.76 kB

DSCF6492.JPG

DSCF6492.JPG, 232.25 kB
   Návrat  
Pedro Gonzales je teď offline  Pedro Gonzales
PříspěvekZaslal: 8.1.2016 , 14:06   Citovat  

zdravím, rád bych se zapojil do klubu vlastníků accordu, auto se mi velice líbí a už jsem dokonce našel jednoho majitele co by prodal kus ve slušném stavu, ale ouha, mám příliš málo místa na nohy, když jsem poprvé usedl a zavřel dveře, přivřel sem si koleno mezi dveře a volant Úsměv sedačka uplně vzadu dole, volant uplně nahoře, jinak mi auto sedělo,

otázka jestli se dá volant nahradit menším z jiného modelu, nikde jsem nenašel jaký má accord průměr a blbec sem si to při zkušební jízdě nezměřil.
Nešel by vyměnit např z civicu? předpokládám že by mohl mít menší průměr.
díky za jakékoliv info

Pedro
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2016 , 14:21   Citovat  

Jde tam dat volnat z Pprelude 5G... Ten je mensi nez originalni kormidlo. Mel jsem ho tam, ale o kolik je mensi presne nevim!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.1.2016 , 14:25   Citovat  

dík za info, chtělo by to minimálně o 5cm menší, jinak to nemá moc smysl
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.1.2016 , 14:32   Citovat  

Pak jedině místo Accorda Autobus pořádnej výtlem sry za OT
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 10:39   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
zdravím, rád bych se zapojil do klubu vlastníků accordu, auto se mi velice líbí a už jsem dokonce našel jednoho majitele co by prodal kus ve slušném stavu, ale ouha, mám příliš málo místa na nohy, když jsem poprvé usedl a zavřel dveře, přivřel sem si koleno mezi dveře a volant Úsměv sedačka uplně vzadu dole, volant uplně nahoře, jinak mi auto sedělo,

otázka jestli se dá volant nahradit menším z jiného modelu, nikde jsem nenašel jaký má accord průměr a blbec sem si to při zkušební jízdě nezměřil.
Nešel by vyměnit např z civicu? předpokládám že by mohl mít menší průměr.
díky za jakékoliv info

Pedro

Kolik měříš? Od oka to nevím, ale schválně půjdu do auta změřit, jak daleko je k pedálům opěradlo sedačky v nejzadnější poloze od nich. Že je volant větší je fajn, odpovídá to tužšímu naladěni posilovače řízení. I když je fakt, že na dnešní poměry vypadá jako kormidelní kolo...Úsměv

Edit : Od brzdového pedálu k přední hraně sedáku je 60 cm, k opěradlu je "ohnutých" 104 cm. Honí hrana sedáku je cca. 28 cm.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 0:35   Citovat  

měřím k 190, i když bych nemusel mít sedadlo uplně vzadu, nemám místo mezi volantem a dvěřma, proto sem řešil menší volant, nevíš jaký je průměr ? zapoměl jsem si to změřit.
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 8:50   Citovat  

Volant má průměr 38cm
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 16:48   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
měřím k 190, i když bych nemusel mít sedadlo uplně vzadu, nemám místo mezi volantem a dvěřma, proto sem řešil menší volant, nevíš jaký je průměr ? zapoměl jsem si to změřit.
Mam 185cm, nemam ani sedadlo uplne vzadu a nemam problem s mistem.Kolik vazis jestli se mohu zeptat?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 16:50   Citovat  

Já měřim 188cm střední postavy a taky nemám problém s místem ikdyž mám sedačku úplně vzadu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 17:02   Citovat  

mikos napsal:
Já měřim 188cm střední postavy a taky nemám problém s místem ikdyž mám sedačku úplně vzadu.
Kamarad meri 188 a vazi 123kg (je trosku mohutnejsi Velmi šťastný ) a nestezoval si na misto.Nejdriv se bal, ze se nevejde.
Vcera se svezl, dal si sedacku uplne dozadu a nakonec si liboval jake je to prijemne svezeni. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 18:46   Citovat  

no myslím že sem ještě krapet "mohutnější" než kamarád Úsměv , každopádně tomu asi dám šanci, zítra jdu zkouknout ještě jedno auto (nissan primera) a když nebude větší tak beru hondu,
jedna malá otázka, je nějaká závada co by se dala poznat po zvuku? myslím nějakou kritickou co na mě vyleze měsíc po koupi.
Auto mělo normální projev, po týdenním stání (auto bylo vymrzlé a na výfuku rampouch) chytlo na první otočení.
má najeto něco přes třista a žere podle majitele asi 2l oleje na 10 000

Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 23:35   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
no myslím že sem ještě krapet "mohutnější" než kamarád Úsměv , každopádně tomu asi dám šanci, zítra jdu zkouknout ještě jedno auto (nissan primera) a když nebude větší tak beru hondu,
jedna malá otázka, je nějaká závada co by se dala poznat po zvuku? myslím nějakou kritickou co na mě vyleze měsíc po koupi.
Auto mělo normální projev, po týdenním stání (auto bylo vymrzlé a na výfuku rampouch) chytlo na první otočení.
má najeto něco přes třista a žere podle majitele asi 2l oleje na 10 000

Díky

Sákryš, mě tu stojí Acco před barákem, nevyužitý, se 178 tis. km, a nemůžu ho udat. A Acco s nájezdem přes třista nejspíš změní majitele... Smutný
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 8:11   Citovat  

Piskot, to je vždycky tak Velmi šťastný. Jak to člověk chce poslat dál nejde to a když jsi spokojenej, tak by to najednou chtělo lidí Velmi šťastný . Je pravda že Accouš moc místa nemá(já osobně jsem menšího vzrůstu) ale kolegové měli s místem problém Ble
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 13:17   Citovat  

Tak já teda nevím, ale mám 190 cm a hubenej moc nejsem a místa mám kolem sebe dost a sedačku úplně vzadu rozhodně nemám.....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 13:55   Citovat  

Nejspíš je to o preferencích posezu každého z nás. Někdo řídí na dlouhé či krátké ruce, někdo rád cítí, že tu spojku fakt sešlápl až na "zem", někdo sedí jak svíčka, někdo zase málem leží...Úsměv
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 8:59   Citovat  

Ahoj, kdo jste měnili spojku, jakou značku jste kupovali? Našel jsem na netu tuhle: odkaz nebo tuhle: odkaz

Ale ta cena se mi zdá nějaká podezřelá. V Auto Kelly mají spojkové sady od 7mi do 14ti tisíc. Tyhle jsou za 2500. Ale říkám si Japanparts by nemusela být tak špatná?

A ještě druhá otázka, jaký by měl být průměr spojky? Našel jsem 230mm ale i 225mm nebo dokonce 228mm.

Díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 9:14   Citovat  

elpin napsal:
Ahoj, kdo jste měnili spojku, jakou značku jste kupovali? Našel jsem na netu tuhle: odkaz nebo tuhle: odkaz

Ale ta cena se mi zdá nějaká podezřelá. V Auto Kelly mají spojkové sady od 7mi do 14ti tisíc. Tyhle jsou za 2500. Ale říkám si Japanparts by nemusela být tak špatná?

A ještě druhá otázka, jaký by měl být průměr spojky? Našel jsem 230mm ale i 225mm nebo dokonce 228mm.

Díky

Po zkušenostech se spojkou bych byl opatrný a volil bych opravdu kvalitní. Kdysi jsem koupil Nipparts a spojka se po nějakých 20ti tis. odporoučela. Začala při záběru vibrovat, tak jsem radši koupil sice použitou, ale originální a ověřenou od známého z vrakoviště.
   Návrat  
Rimmsi je teď offline  Rimmsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 10:06   Citovat  

Stejne zkusenost spojku sem dal celou sadu za 2302 kč bylo to nipparts japanparts atd... a po roce zacla vybrovat pri zahrati na rozjezdech .... Vzal bych Valeo nebo Luk mozna by stacila jen kvalitni lamela + levnejsi pritlacak , ale to uz je takovy setreni penez na nespravnem miste....
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 10:55   Citovat  

Díky za rady. I když je teda Valeo 2x tak dražší, vezmu ji.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 9:32   Citovat  

Tak byla vadná lambda sonda, vyblikal jsem si chybový kod na palubovce (chyba ve vyhřívání Lambda sensoru takže žádný problém s tlakem paliva dle scanmasteru od Horsta Fuchse) vytáhl jsem starou (šla ven kupodivu lehce) proměřil odpor na vyhřívání lambdy a závada byla potvrzena. Dnes mi přišla nová Lambda tak šla na auto a huráá, zase VTEC .

Nevím proč jsem více věřil čínskému kabelu a né Japonské elektronice která se sama diagnostikuje Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 10:19   Citovat  

wassil napsal:
Tak byla vadná lambda sonda, vyblikal jsem si chybový kod na palubovce (chyba ve vyhřívání Lambda sensoru takže žádný problém s tlakem paliva dle scanmasteru od Horsta Fuchse) vytáhl jsem starou (šla ven kupodivu lehce) proměřil odpor na vyhřívání lambdy a závada byla potvrzena. Dnes mi přišla nová Lambda tak šla na auto a huráá, zase VTEC .

Nevím proč jsem více věřil čínskému kabelu a né Japonské elektronice která se sama diagnostikuje Velmi šťastný

je to dobrý Pekne.Kolik jsi dal za lambdu a jakou jsi poridil?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 10:45   Citovat  

Kendik napsal:
je to dobrý Pekne.Kolik jsi dal za lambdu a jakou jsi poridil?

tudy odkaz
Nedoporucuju kupovat Bosch protože údajeně moc dobře nespolupracují s ECU
a stala me 2317 Kč i s dovozem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 10:56   Citovat  

wassil napsal:
http://mlparts.cz/front.tec-doc.product/585802
Nedoporucuju kupovat Bosch protože údajeně moc dobře nespolupracují s ECU
a stala me 2317 Kč i s dovozem
No co vsude ctu, tak nic nez original nefunguje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 11:16   Citovat  

Ale Denso je originál který se tam montoval v prvovýrobě. Pokud půjdeš do Hondy vyplázneš za ni 7 tisíc ale dostaneš přesně to samé akorát se 300 % příplatkem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 11:32   Citovat  

wassil napsal:
Ale Denso je originál který se tam montoval v prvovýrobě. Pokud půjdeš do Hondy vyplázneš za ni 7 tisíc ale dostaneš přesně to samé akorát se 300 % příplatkem pořádnej výtlem
Presne tohle jsem si myslel, jen jsem cekal az to napises Ty, abych si byl jisty. Diky Úsměv je to dobrý
   Návrat  
janosik je teď offline  janosik
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 19:13   Citovat  

Mužete mi někdo poradit?vcera jsem menil na accordovi 6g 2.3vtec cele servo řizeni,bo mimnulejsi zacalo vrzat,ale mam problem,ktery jsem mel i před tim,servo funguje,ale nevraci se mi volant,servo řizeni je zanovni a už jsem i koupil další servo čerpadlo a nic,fakt už nevim,řizeni jde oproti accordu 2.2 aerodeck o dost težsi,mate někdo radu,nebo nekoho,kdo tomu rozumi?jsem z novojicinska,dekuji moc zoufaly Hondar:((když
žtak piste plesa třeba do zprav,dikes
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 20:17   Citovat  

wassil napsal:

Si přihřeju polívčičku... Jsem to přeci říkal...Úsměv

Osobně jsem v podstatě nepřemýšlel, a nechal kdysi vyměnit lambdu v autorizovaným servisu. Než laborovat s nějkou z vrakáče, či Bosch, atp. Jo, taky u ní odešlo vyhřívání.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina