Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 233 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 20:32  Naposledy upravil Střelec dne 6.1.2016 , 20:44, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

von-pivoj napsal:
Tak to koukám! Tak to teda čumím, kolik závad jsi už řešil.
Když jsi nenapsal, jak se závada postupně vyvíjela, tak jsem z vody uvařil pár typů, o kterých jsem slyšel. Nyní po dávce informací si myslím, že ti na startéru odešly uhlíky a budeš mít načnutý komutátor rotoru...
Držím palce aby se ti už závady vyhýbaly je to dobrý

Nic neobvylkého.

Acco mám půl roku, světla se taky potí, jsou slabé, navíc je prasklá jedna čočka, takže už mám na cestě repasovaná. Neochotu startovat jsem řešil hned na začátku. U mě to vyřešila nová baterie a teď i v mrazech super.

Zadní brzdiče také po repasu, ale stejně je něco špatně. Jak teď byl sníh, tak jsem 3x vzal za ručku a od té doby slyším při pomalé jízdě, jakoby přibrždoval zadek. Opět. Destičky už jsou díky tomu nejspíš KO, slyším při dobržďování kov na kov. Zase to bude chtít promazat Tak to valím bulvy desky koupím nové.

Kvůi utržené tyčce stabíku mě vyhodili z STK hned po dovozu Velmi šťastný Opraveno.

Co se displeje týče, tak mě zase nefunguje regulace podsvícení u budíků. Jede to buď slabě, nebo na plné koule - což je lepší, ale zase jsem si pří pohledu do středového vnitřního zrcátka všimnul, že mi v noci svítí červené celej xicht. Z venku to musí vypadat zajímavě Velmi šťastný

Dojezd okna řidiče taky zlobil, ale nakonec přestal po resetu ECU. Od té doby když vyjmečně nefunguje (1x za 2 měsíce), tak stačí dle rady zde nemačkat ovládač stahování až do konce,ale jen trochu ho zmáčknout cca do půlky, je tam ještě jedna poloha. Pak bez problémů.

Jak se odchladilo, tak slyším řemen od alternátoru, takže na něj se taky chystám.

Společně se 6 silentblokama spodních ramen. Nový podvozek KYB jsem kupoval možná trochu unáhleně. Čekal jsem, že ta zhoršená odezva na pokyny volantu je způsobená podvozkem, ale je to vůle v přední nápravě. Je to o něco lepší, ale bez těch silentů to nebude nikdy ono.

Beru to pozitivně. Většina jsou drobnosti a zbytek zase dlouho vydrží VTEC Honda OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 20:40   Citovat  

Kmóďa napsal:
Od koupě Accorda řeším ostřikovače čelního skla. Vyměnil jsem trysky a nic,před týdnem jsem vyměnil motorek co sem někdo dal na něj odkaz že pasuje, jen je zrcadlově otočený konektor a zase nic. Prostě mi proud kapaliny dostříkne maximálně dolu asi 5cm od kraje na sklo a výš ne. Sklonem trysek to není, ta kapalina nemá žádný tlak,je to jak když pejsek č.... Nevíte čím jiným by to mohlo být? Já tam nic jiného nevidím. . .

Nazdar, já jsem řešil problém s ostřikovači. Mě totálně odešel motorek pumpy.
Tak jak to popisuješ mě již napadá jediná věc (když máš nové čerpadlo i trysky) a už to tu bylo řečeno, hadice. Patrně ji budeš mít někde prasklou, uvolněnou nebo ucpanou. Zkus je vyměnit a nebo jen tak ze srandy, zkus čerpadlo propojit kusem hadice s tryskou a vyzkoušet to....
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:13   Citovat  

Střelec napsal:
Nic neobvylkého.

Acco mám půl roku, světla se taky potí, jsou slabé, navíc je prasklá jedna čočka, takže už mám na cestě repasovaná. Neochotu startovat jsem řešil hned na začátku. U mě to vyřešila nová baterie a teď i v mrazech super.

Zadní brzdiče také po repasu, ale stejně je něco špatně. Jak teď byl sníh, tak jsem 3x vzal za ručku a od té doby slyším při pomalé jízdě, jakoby přibrždoval zadek. Opět. Destičky už jsou díky tomu nejspíš KO, slyším při dobržďování kov na kov. Zase to bude chtít promazat Tak to valím bulvy desky koupím nové.

Kvůi utržené tyčce stabíku mě vyhodili z STK hned po dovozu Velmi šťastný Opraveno.

Co se displeje týče, tak mě zase nefunguje regulace podsvícení u budíků. Jede to buď slabě, nebo na plné koule - což je lepší, ale zase jsem si pří pohledu do středového vnitřního zrcátka všimnul, že mi v noci svítí červené celej xicht. Z venku to musí vypadat zajímavě Velmi šťastný

Dojezd okna řidiče taky zlobil, ale nakonec přestal po resetu ECU. Od té doby když vyjmečně nefunguje (1x za 2 měsíce), tak stačí dle rady zde nemačkat ovládač stahování až do konce,ale jen trochu ho zmáčknout cca do půlky, je tam ještě jedna poloha. Pak bez problémů.

Jak se odchladilo, tak slyším řemen od alternátoru, takže na něj se taky chystám.

Společně se 6 silentblokama spodních ramen. Nový podvozek KYB jsem kupoval možná trochu unáhleně. Čekal jsem, že ta zhoršená odezva na pokyny volantu je způsobená podvozkem, ale je to vůle v přední nápravě. Je to o něco lepší, ale bez těch silentů to nebude nikdy ono.

Beru to pozitivně. Většina jsou drobnosti a zbytek zase dlouho vydrží VTEC Honda OK

to jese nic neni kdyz to srovnam ,cim jsi prosel svara s jeho bezproblemovou 530D Velmi šťastný tohle jsou brnkacky ..napr
komplet predni naprava po repasi a po zasednuti za volant po mem accordu jsem myslel ,ze se tam neco utrhlo jak to mlati pořádnej výtlem ,porad jsi rikam ,pokud neresim motor tak je to sranda a ten je u k24 prakticky neprustrelnej oproti konkurenci Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:29   Citovat  

Střelec: ručka a zadní provozní brzda jsou každý zvlášť, jestli ti něco drhne vzadu po odbrždění ručky, tak můžou být poškozený lanovody, nebo spíš, jestli to dlouho nikdo nečistil, tak tam bude brzdovej prach a nechodí dobře pakny Úsměv a jestli se ti pálí desky, tak nemusí chodit třmen na čepech Úsměv

Kmóďa: mě se na dodávce dostal kal do hadic a taky to ztratilo tlak, stačilo vytáhnout hadici u motorku a ostřikovačů, profouknout foukačkou z kompresoru a všechno vylítlo ven, a pro jistotu i ostřikovače ale zvenku dovnitř Úsměv

Von-Pivoj: naštěstí to nejsou žádný horentní sumy za díly a vše si dělám sám Úsměv a ještě jsem zapoměl na poloosy Velmi šťastný ale ty musí počkat na léto Úsměv
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 21:34   Citovat  

Alias napsal:
ale to je prý u K24 normální :)jinak jsem snad řešil snad všechny nemoci co acco má Velmi šťastný 1. lambda, potily se světla, čidla nivelace xenonů, teď jsem měnil pístky v zadních třmenech, nejde mi podsvícení vrchniho displeje nad navi, nejde auto-dojezd skla řidiče, nejdou ostřiky xenonů což mi až tak nevadí Velmi šťastný

Normální to tedy neni pokud je vše ok.Demontovat z vozu a rozebrat at víš co je špatné,uhlíky se dají koupit nové,pokud budou ubroušení díky vyhřátému komutátoru na rotoru je lepší koupit nový nebo jiný.Starter by měl být stejný, ale může být rozdíl v počtu zubů na pastorku na manual a automat. převodovku.
Ostřík xenonů může být bud odpojen nebo vyndana pojista jelikož zbytečně plítvá vodou z ostřikovačů a ještě to zaprasí cele auto.
Okna stačí resetovat a znuvu naučit dojezd okna.
Horni displej jedině přeletovat vadné žárovičky v osvětlení.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 22:35   Citovat  

Někde se to tu pár stran zpátky řešilo, že K24 dýl točí při startu Úsměv proto jsem psal že je to normální. nicméně v sobotu ho na dílně vyndám a nechám zkontrolovat a opravit Úsměv Ostřik světel nejde, protože tam neni jedna tryska u světla, nejspíš pozústatek z nějaký kolize, a aby to nebylo poznat při prodeji, tak tam nebyla pojistka. Okno nedojíždí, protože je vadná jednotka na stahování oken - kontrola v Honda - Liberec, a displej jde za 14 dní na přepájení všech kontaktů, protože občas problikne když projedu dírou, takže asi nějaký studeňák Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 13:27   Citovat  

Alias napsal:
Někde se to tu pár stran zpátky řešilo, že K24 dýl točí při startu Úsměv proto jsem psal že je to normální. nicméně v sobotu ho na dílně vyndám a nechám zkontrolovat a opravit Úsměv Ostřik světel nejde, protože tam neni jedna tryska u světla, nejspíš pozústatek z nějaký kolize, a aby to nebylo poznat při prodeji, tak tam nebyla pojistka. Okno nedojíždí, protože je vadná jednotka na stahování oken - kontrola v Honda - Liberec, a displej jde za 14 dní na přepájení všech kontaktů, protože občas problikne když projedu dírou, takže asi nějaký studeňák Úsměv

Mě to občas tak dýl točí v rozsahu 3-5s, ale doposud jsem nepřišel na to, čím to může být. Nicméně, když je motor zahřátý, tak chytne na brnk.
Dej pak vědět, co bylo tomu startéru. Technické závady, příčiny a možná řešení si pamatuji, horší je to se zapamotováním, co děcka můžou na snídani/oběd, která ma jaké boty atd...
Velmi poučné jsou doprovodné fotografie kouř
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 7.1.2016 , 16:24   Citovat  

Alias napsal:
... a displej jde za 14 dní na přepájení všech kontaktů, protože občas problikne když projedu dírou, takže asi nějaký studeňák Úsměv

mam ten samej problem, tady to sikovni chlapci odhalili tudy odkaz - melo by opravdu stacit propajet tam nejake kontakty
   Návrat  
Petrzeli je teď offline  Petrzeli
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 15:17   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, já jsem řešil problém s ostřikovači. Mě totálně odešel motorek pumpy.
Tak jak to popisuješ mě již napadá jediná věc (když máš nové čerpadlo i trysky) a už to tu bylo řečeno, hadice. Patrně ji budeš mít někde prasklou, uvolněnou nebo ucpanou. Zkus je vyměnit a nebo jen tak ze srandy, zkus čerpadlo propojit kusem hadice s tryskou a vyzkoušet to....

Ahoj, taky mi to stříká jen takhle málo a na zadní okno to nestříká vůbec, navíc mám pocit, že tu kapalinu někdo žere, mizí strašně rychle...
máte někdo tušení kudy vedou ty hadičky a jestli by je mohl vyměnit i amatér ?? Se stydím A7G 2005 turier
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 15:30   Citovat  

von-pivoj napsal:
Mě to občas tak dýl točí v rozsahu 3-5s, ale doposud jsem nepřišel na to, čím to může být. Nicméně, když je motor zahřátý, tak chytne na brnk.
Dej pak vědět, co bylo tomu startéru. Technické závady, příčiny a možná řešení si pamatuji, horší je to se zapamotováním, co děcka můžou na snídani/oběd, která ma jaké boty atd...
Velmi poučné jsou doprovodné fotografie kouř

No, mně to točí takhle dlouho i s novým startérem, takže bych to startéru za vinu nedával....
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 15:56   Citovat  

čaute honďáci..měl bych dotaz..ještě jsem se na to nedíval, ale už mě to začíná štvát, asi to bude nějaká blbost, ale třeba to už někdo řešil a ví, jak mi uspořit trochu času. Zasekává se mi zadní sedák, když chci u tourera sklopit sedačky. Všechno se sklápí, akorát sedák je furt zaseklý..promazat? Nebo se tam něco odporoučelo? Párkrát jsem s tím pořádně zahýbal a pak se to uvolnilo, ale teď je to zase seklé..takže tam je něco špatně..

Řešil to někdy někdo? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 17:17   Citovat  

Squixx napsal:
čaute honďáci..měl bych dotaz..ještě jsem se na to nedíval, ale už mě to začíná štvát, asi to bude nějaká blbost, ale třeba to už někdo řešil a ví, jak mi uspořit trochu času. Zasekává se mi zadní sedák, když chci u tourera sklopit sedačky. Všechno se sklápí, akorát sedák je furt zaseklý..promazat? Nebo se tam něco odporoučelo? Párkrát jsem s tím pořádně zahýbal a pak se to uvolnilo, ale teď je to zase seklé..takže tam je něco špatně..

Řešil to někdy někdo? to mi hlava nebere

mam to same ,ale pomaham si rukou takze to neresim ..
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 20:29   Citovat  

na toureru sa da vyklopit sedak ci ako ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 20:47   Citovat  

Chris napsal:
na toureru sa da vyklopit sedak ci ako ?

Jo, zvedne se společně s opěradlem jednou rukou a vyklopí za přední sedadlo, takže je to sklopené skoro do roviny...

Pokud to nejde,tak tipuju špatný ty pístky nebo co to je...
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 21:21   Citovat  

No ono to spise vypada na to, ze je zasekly ten zamek, co drzi sedak..protoze jsem to musel silou vycuknout, aby se to hnulo..kdyby to byly vzpery, tak by to slo lehce..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 21:43   Citovat  

Squixx napsal:
No ono to spise vypada na to, ze je zasekly ten zamek, co drzi sedak..protoze jsem to musel silou vycuknout, aby se to hnulo..kdyby to byly vzpery, tak by to slo lehce..

Až se Ti to stane příště,tak zkus dát opěradlo zpět a znovu skolopit, jestli se to chytne..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 22:38  Naposledy upravil markos dne 11.1.2016 , 22:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Accord dostane nové oči Úsměv ...a tiež xenónové nové hmlovky, ktoré mu chudáčikovi chýbajú Honda

Skrytý: 

FX-R.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
FX-R.jpg, 207.41 kB

H1-3000K.jpg

H1-3000K.jpg, 277.89 kB
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2016 , 22:42   Citovat  

Nemá náhodou někdo poměřený vlnovec na 2,4ce (vnitřní průměr + délka)? Za pár dní přijde nový výfuk, tak bych zrovna nechal navařit nový...a pod auto se teď nedostanu nesouhlas
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 6:46   Citovat  

jaký přední kotouče a destičky na tourera?
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 8:03   Citovat  

Petura napsal:
jaký přední kotouče a destičky na tourera?

rozměr máš buď 280mm nebo 300mm. Já mám na tourerovi brembo a desky trw. S trw mám dobré zkušenosti i s kotouči. Záleží kolik chceš investovat. Určitě se vyplatí pořídit kotouč s dobrou povrchovou úpravou ..celkem to drží a koutoč není hned po týdnu rezavý jak liška.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 8:42   Citovat  

Dopis napsal:
Nemá náhodou někdo poměřený vlnovec na 2,4ce (vnitřní průměr + délka)? Za pár dní přijde nový výfuk, tak bych zrovna nechal navařit nový...a pod auto se teď nedostanu nesouhlas

Aky novy vyfuk tam davas?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 9:00   Citovat  

scream napsal:

tudy odkaz Ble
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 9:48   Citovat  

benza napsal:
rozměr máš buď 280mm nebo 300mm. Já mám na tourerovi brembo a desky trw. S trw mám dobré zkušenosti i s kotouči. Záleží kolik chceš investovat. Určitě se vyplatí pořídit kotouč s dobrou povrchovou úpravou ..celkem to drží a koutoč není hned po týdnu rezavý jak liška.

tak mě to je jedno co to bude stát, nechci žádnou levnou jebku, ale zase nemusím přeplácet, když někdo jiný umí stejnou kvalitu za méně, proto se ptám Úsměv jinak asi půjdu cestou originálního dílu, přeci jen to auto mám rád, rád se svezu i když je to "slabý" dvoulitr, tak uhánět umí a brzdy jsou potřeba
do TRW určitě nepůjdu, díky velmi špatné zkušenosti se špiněním, přehříváním a následným nebržděním na Civicu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 13:01   Citovat  

Knedlik napsal:
No, mně to točí takhle dlouho i s novým startérem, takže bych to startéru za vinu nedával....

Pes bude schován někde jinde, ale nepátrám po tom, pokud bych měl problémy se starty, už bych to řešil. Příští rok, budu dávat nové svíčky, tak uvidím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 13:15   Citovat  

Petrzeli napsal:
Ahoj, taky mi to stříká jen takhle málo a na zadní okno to nestříká vůbec, navíc mám pocit, že tu kapalinu někdo žere, mizí strašně rychle...
máte někdo tušení kudy vedou ty hadičky a jestli by je mohl vyměnit i amatér ?? Se stydím A7G 2005 turier

Vím jen, kudy vedou hadičky na předku. Od pumpy (čerpadla) pod pravým předním blatníkem vede hadice mezi podběhem pravého kola a blatníkem směrem k prostoru spolujezdce. Poblíž zavěšení pak prostupuje hadička skrz karoserii do motorového prostoru a pak je vedena pod krytem stěračů až k jednotlivým tryskám. Zadní ostřikovač má svoji pumpu (čerpadlo), které se skrze brýlovou sponu uchyceno spolu s čerpadlem předních ostřikovačů k nádržce s kapalinou. Hadička je vedena společně s hadičkou předních trysek v podběhu. Kudy ale vede dál nevím, ale typnul bych si, že je to pravým předním sloupkem u spolujezdce a pak pod tapecírem až k zadním dveřím. Je vedena na pravé straně viz foto. Pokud ti kolísá tlak tak bych to viděl jako v mém případě na závadu samotného čerpadla (měl jsem vypálené kontakty a utrženo jedno vinutí). Někde tu najdeš můj příspěvek o tom, jak jsem to opravoval. Pokud máš xenonové výbojky tak je vyšší spotřeba kapaliny normální. Při každém ostřiku to totiž umyje přední světlomety a zamezí to tak špinavé optice, která by se neúměrně přehřívala a pak by se ti vypaloval plast. Vysokotlaké čerpadlo pro přední světlomety je umístěno v přední části vozu na nádobě s kapalinou. Ostřik předních světel není aktivní, pokud v době ostřiku čelního skla nemáš zapnutá světla.

110720151660.jpg

110720151660.jpg, 714.7 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 17:01   Citovat  

takze novinky Velmi šťastný mam zasekly brzdy ,sice mi vymenily pistky,ale brzdy jsou zasekly a auto brzdi porad ikdyz se to prej ovzdusnilo ,padla takova vec ,ze je to treba napichnou a ovzdusnit pres RJ pres nadobku ... to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
pak zamceny zadni vrata ktery se ani nehnou od jednoho veceru kdy mrzlo,mozna poistka nebo naky zablokovani motorku to mi hlava nebere
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 17:38   Citovat  

scream napsal:

Po zvážení všech pro a proti jsem vzal OEM Honda z Lingshondaparts, vlastní doprava. Plus ještě nějaké drobnosti na VTi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 20:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze novinky Velmi šťastný mam zasekly brzdy ,sice mi vymenily pistky,ale brzdy jsou zasekly a auto brzdi porad ikdyz se to prej ovzdusnilo ,padla takova vec ,ze je to treba napichnou a ovzdusnit pres RJ pres nadobku ... to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
pak zamceny zadni vrata ktery se ani nehnou od jednoho veceru kdy mrzlo,mozna poistka nebo naky zablokovani motorku to mi hlava nebere

cože cože ? a to odvzdušňování přes ŘJ se dělá jak Cooo??? Nějak mě to nejde do hlavy to mi hlava nebere Co je to za servis? Co se týče vrat, tak jsem o nich napsal tady na fóru (a určitě nejsem jediný) docela obsáhlý článek.
Pak mě ještě napadá, že tady zkoušíš bystrost členů H+ Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 21:07   Citovat  

von-pivoj napsal:
cože cože ? a to odvzdušňování přes ŘJ se dělá jak Cooo??? Nějak mě to nejde do hlavy to mi hlava nebere Co je to za servis? Co se týče vrat, tak jsem o nich napsal tady na fóru (a určitě nejsem jediný) docela obsáhlý článek.
Pak mě ještě napadá, že tady zkoušíš bystrost členů H+ Mr. Green

taky jsem to slysel prvne tak se ptam Velmi šťastný pac kluk co mi to delal prej ovzdusnil vsechny brzdy ale ta jedna pordd brzdi a to pistek jezdi krasne a je novej tak nevim ,nejsem doma tak zatim jen sonduju WTF Velmi šťastný

ty dvere si neco vybavuji a skusim pohledat jestlito vtomhle smetisti jde Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 21:24   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky jsem to slysel prvne tak se ptam Velmi šťastný pac kluk co mi to delal prej ovzdusnil vsechny brzdy ale ta jedna pordd brzdi a to pistek jezdi krasne a je novej tak nevim ,nejsem doma tak zatim jen sonduju WTF Velmi šťastný

ty dvere si neco vybavuji a skusim pohledat jestlito vtomhle smetisti jde Velmi šťastný

Prvně zkontroluj, jestli se ti dveře odemknou. Často se stává, že odejde vlivem oxidace a vlhkosti malý servomotorek na zámku dveří, někdo tu o tom psal a dával odkaz na náhradní díl. Pokud ti bude vyblikávat chyba "Tail GATE" tak budeš muset vyresetovat ŘJ ovládání 5-tých dveří (ta monitoruje dojezd dveří,momentové přetížení a časový dojezd od posledního otevření a zavření). Pokud je toto OK, pak je to klasika a tou jsou unavené vzpěry, tady pomůže jen výměna za nové. Ale to s těma brzdama mě totálně odrovnalo, to se dá už považovat za kameňák Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina