Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 235 z 486
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 23:30   Citovat  

markos napsal:
Čočky nie sú kaput...čočky sa neopotrebovávajú. Paraboly ano...

OKI, to jsem celý Já no Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 23:44   Citovat  

inak písal som ti správu, ak tak daj vedieť. Docela je na to čakačka
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2016 , 10:34   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nabidne mi nekdo kde presne sehnat komplet poradnou repasni sadu na zadni brzdice ktera zarucene funguje prosim Bueee

je treba to udelat znovu a uz mam nervy naštvanej na CTR jsem takovy veci nemusel resit ,druhovyroba stoji vetsinou za dve veci a na original se uz bojim zeptat ...

Já to měnil před 14 dni, dával jsem Frenkit 238959 a pasoval přesně a chodí krásně volně, a doporučuju tam dát tu vazelínu co tam je přibalená Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.1.2016 , 19:46   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, já jsem řešil problém s ostřikovači. Mě totálně odešel motorek pumpy.
Tak jak to popisuješ mě již napadá jediná věc (když máš nové čerpadlo i trysky) a už to tu bylo řečeno, hadice. Patrně ji budeš mít někde prasklou, uvolněnou nebo ucpanou. Zkus je vyměnit a nebo jen tak ze srandy, zkus čerpadlo propojit kusem hadice s tryskou a vyzkoušet to....

Tak vyřešeno,zkoušel jsem kontrolovat hadičku a byla v jednom místě skřípnutá mezi takovou příčku a plastem pod oknem Jak kdyby i někdo navedl jinudy než má být. Protáhl jsem ji otvory v té příčce a pohoda. To mě vůbec nenapadlo že by s ní mohlo něco být OK kouř
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 13:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak vyřešeno,zkoušel jsem kontrolovat hadičku a byla v jednom místě skřípnutá mezi takovou příčku a plastem pod oknem Jak kdyby i někdo navedl jinudy než má být. Protáhl jsem ji otvory v té příčce a pohoda. To mě vůbec nenapadlo že by s ní mohlo něco být OK kouř

Mno, co na to říci... I takové věci se občas stávají, hlavně, že jsi problém vyřešil. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 14:05   Citovat  

mám hrozně hloupou otázku Úsměv mám u xenonů odpojené snímače xenonů (nefungují) a chci si seřídit manuálně světla.. když najedu 2m ke zdi, jak vysoko mi to má svítit?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 14:23   Citovat  

jakubM napsal:
mám hrozně hloupou otázku Úsměv mám u xenonů odpojené snímače xenonů (nefungují) a chci si seřídit manuálně světla.. když najedu 2m ke zdi, jak vysoko mi to má svítit?

Na 5 metrech by měla být hrana (horní hrana) světelného kužele o 6 cm níže vůči výšce světlometu, tzn.. ve vzdálenosti 10m to je 12cm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 14:29   Citovat  

jakubM napsal:

Prosím, choĎ stým do servisu, za 200 kč si to na regloskope nastavia správne. Je veľmi nebezpečné to nastabviť zle - horná okraja lomu svetlo/tieň (tzv. cut off) má najsilnejšiu intenzitu svetla a páliť to ľudom rovno do očí je docela nebezpečné...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 14:36   Citovat  

markos napsal:
Prosím, choĎ stým do servisu, za 200 kč si to na regloskope nastavia správne. Je veľmi nebezpečné to nastabviť zle - horná okraja lomu svetlo/tieň (tzv. cut off) má najsilnejšiu intenzitu svetla a páliť to ľudom rovno do očí je docela nebezpečné...

ok, poprosím je na STK OK
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 14:51  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 20:40   Citovat  

Btw kde se to steluje? At aspoň neco vidím, než pojedu na stk.. Sviti mi to jen 5m před auto
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 21:53   Citovat  

markos napsal:

Máš pravdu, tato možnost mě hned nenapadla.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 23:30   Citovat  

Myslím že týmto premňa repasom xenónových parabol odzvonilo Úsměv Zástavba bixenónu je možná i od zadnej strany (kadial sa vkladá žiarovka/výbojka), stačí iba redukčný rámček.

WP_20160118_007.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160118_007.jpg, 318.38 kB

WP_20160118_009.jpg

WP_20160118_009.jpg, 303.47 kB

Summary_MiniH1.jpg

Summary_MiniH1.jpg, 144.04 kB

IMG_2918.jpg

IMG_2918.jpg, 156.38 kB

DSCF3260.jpg

DSCF3260.jpg, 24.12 kB
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 7:44   Citovat  

markos napsal:
Myslím že týmto premňa repasom xenónových parabol odzvonilo Úsměv Zástavba bixenónu je možná i od zadnej strany (kadial sa vkladá žiarovka/výbojka), stačí iba redukčný rámček.

Krásná práce Úsměv hoď sem pak foto celého složeného světla. A to jsi měnil celý projektor a nebo ta přední část s čočkou zůstala původní? Zdá se že to tam fakt hezky sedí OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 18:16   Citovat  

Svetlá mám kompletne rozobrané, aby som presne vedel ako to tam pôjde. Potrebujem vyrobiť presnú masku z hlinikovej dosky.
Tá sa jednoducho namontuje do vnútra, následne sa osadí projektor H1 hotovo.

Mení sa celý projektor, nie len nejaká časť. Je to bixenón, a projektor je uplne iný.
Projektor je od výroby osadený čírou optikou - veľmi presné orezanie svetla, viĎ fotky.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 21:10   Citovat  

elektronika zůstane stejná? To máš teda ty bixenony z retrofitsource.com H1čky? sakra chlape děláš tak zajímavej projekt a málo fotek Velmi šťastný
Uděláš pak nějaký porovnání svítivosti těch bixenonů H1 a originálních xenonových světel? (nové výbojky,repasované paraboly) - aby to bylo srovnatelné.... je to dobrý
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 21:43   Citovat  

zdravím H+, prosím vás dával jsem si nabit baterii a jak jsem ji tam zpět dával, zkoušel jsem resetovat ECU, tak že jsem jezdil po měste do té doby než se motor zahřeje, cca 10 minut, samozřejmě radio, ventilátory atd. jsem měl vypnuté. A pak jsem zapomněl co dál... tak jsem to zdechl a chtěl znovu nastartovat, a zas to chytlo tak že motor točil okolo +/- 500ot/min, a asi po 10 sekundach se to roztočí na normálních +/- 900ot/min. Jak to mám prosím vás udělat? Nejhorší je, že mi přestal fungovat dálkový centrál Ble ani kufr nejde otevřít na dálku. Nikdy před tím, když jsem měl baterii vydělanou z auta se mi nestalo aby přestal fungovat dálkový centrál... Za každou radu budu rád DÍKY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 22:28  Naposledy upravil markos dne 19.1.2016 , 22:37, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Mourl napsal:
elektronika zůstane stejná? To máš teda ty bixenony z retrofitsource.com H1čky? sakra chlape děláš tak zajímavej projekt a málo fotek Velmi šťastný
Uděláš pak nějaký porovnání svítivosti těch bixenonů H1 a originálních xenonových světel? (nové výbojky,repasované paraboly) - aby to bylo srovnatelné.... je to dobrý

Projektory nie sú z theretrofitsource.com Úsměv Ale za kvalitu budem ručiť testami. VIem odkiaĺ nakupuje tudy odkaz a riešim s nimi dodáveteľskú kvalitu.

Určite porovnanie bude, daj mi trocha času, Continental mi šlape po krku s projektom XL3 Úsměv (viď príloha).

V skratke, ja nevpustím NIČ čo by nebolo hodné kvality,a výkonu. Trošku to trvá chápem, radšej však počkám aby ľudia boli spokojným, ako sklamať užívateľov. To je umňa najhorší trest.
Prosím chalanim ešte trocha strpenia,viem naťahujem to.

Sľubujem, hneď ako sa vrátim z Talianska, tak popracujem na tom,
p.S. elektronika nezostane pôvodná, je potrebné ju nahradiť. Testujem aftermarket dodávateľa, a tie merania luxmetrom sú práve na tej aftermarket elektronike.

img_2013_07_24_xl3_injektor_en-onlineData.jpg

img_2013_07_24_xl3_injektor_en-onlineData.jpg, 24.42 kB
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 22:36   Citovat  

Jasně chápu, "kolego" žádnej nulťák,nedej bože pole, jinak jste bez týmovek Velmi šťastný Dělám taky v Conti ale tady u nás Velmi šťastný my zase boucháme rádia a budíky....
No už se nemůžu dočkat Velmi šťastný sice jsem objednal paraboly ale lépe svítící bixenon by byl taky zajímavej.Když tak klidně založ téma je to dobrý tam pak můžeš všechno sypat....
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 23:50   Citovat  

Honďas14 napsal:
zdravím H+, prosím vás dával jsem si nabit baterii a jak jsem ji tam zpět dával, zkoušel jsem resetovat ECU, tak že jsem jezdil po měste do té doby než se motor zahřeje, cca 10 minut, samozřejmě radio, ventilátory atd. jsem měl vypnuté. A pak jsem zapomněl co dál... tak jsem to zdechl a chtěl znovu nastartovat, a zas to chytlo tak že motor točil okolo +/- 500ot/min, a asi po 10 sekundach se to roztočí na normálních +/- 900ot/min. Jak to mám prosím vás udělat? Nejhorší je, že mi přestal fungovat dálkový centrál Ble ani kufr nejde otevřít na dálku. Nikdy před tím, když jsem měl baterii vydělanou z auta se mi nestalo aby přestal fungovat dálkový centrál... Za každou radu budu rád DÍKY

Pro načtení volnoběžných otáček ,musí být vozidlo v klidu a vyplnuté všechny spotřebiče až do sepnutí několikrát ventilátoru.Několik stánek na z5 jsem sem dával postup.A baterie v klíči je na tom jak?když nejde DO
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 0:21   Citovat  

Cau chlapi, dal jsem par veci do bazaru tak kdyby nekdo neco potreboval dejte vedet, jedna se o řadičku z A8G, desticky ATE, a ofuky. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 7:55   Citovat  

Mourl napsal:
Jasně chápu, "kolego" žádnej nulťák,nedej bože pole, jinak jste bez týmovek Velmi šťastný Dělám taky v Conti ale tady u nás Velmi šťastný my zase boucháme rádia a budíky....
No už se nemůžu dočkat Velmi šťastný sice jsem objednal paraboly ale lépe svítící bixenon by byl taky zajímavej.Když tak klidně založ téma je to dobrý tam pak můžeš všechno sypat....

Kolego Velmi šťastný. Ja nerobím pre Conti, ale dodávame pre Conti do Talianska, to si ale necháme niekedy na osobný pokec na zraze Úsměv
Vynasnažím sa s týn poponáhlať, neboj nie si jediný kto by to chcel čím skorej.

Téma možno založím, už jedno mám tu tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 10:11   Citovat  

Taky se vám v tomhle počasí stává, že vám accord bíle hulí? Dnes ráno, po 15km jízdy jsem najížděl na dálnici, přidal plyn a za mnou kouřová clona.. poté už klidnější, ale také to za mnou dělalo viditelné obláčky.. Nepozoruji zvýšenou spotřebu oleje a ani voda nemizí.. to mi hlava nebere motor 2.4
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 10:19   Citovat  

To je tím mrazem...jako když se Ti kouří od pusy...mrznou vodní páry. Taky se podívej, jak dost autům z výfuku dojí voda-kondenzuje tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 10:39   Citovat  

Stepa napsal:
To je tím mrazem...jako když se Ti kouří od pusy...mrznou vodní páry. Taky se podívej, jak dost autům z výfuku dojí voda-kondenzuje tam.

jako to jsem si taky myslel, ale kouřová clona? Velmi šťastný to mi hlava nebere
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 10:51   Citovat  

jakubM napsal:
jako to jsem si taky myslel, ale kouřová clona? Velmi šťastný to mi hlava nebere

Bud rád, pokud je to bílá pára, tak ti pracuje dobře katalyzátor atd. A pokud máš třeba LPG, tak u toho to bývá dvojnásobné. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 11:11   Citovat  

reznicek9 napsal:
Bud rád, pokud je to bílá pára, tak ti pracuje dobře katalyzátor atd. A pokud máš třeba LPG, tak u toho to bývá dvojnásobné. Úsměv

mám LPG no Nápad je tu!
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 11:46   Citovat  

jakubM napsal:
mám LPG no Nápad je tu!

LPG mi v zimě kouřilo bíle z výfuku u obou aut Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 11:52   Citovat  

jakubM napsal:
mám LPG no Nápad je tu!

LPG kouří o to víc...podívej se co teď leze z komínů plynových kotlů v domech-bílá mlha Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 13:58   Citovat  

Stepa napsal:

Přesně tak.... OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina