Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Servisní akce
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 15:50   Citovat  

Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy by měla být další servisní akce v Hodna servisech....myslím, že při ní mají o 15 '% levnější náhradní díly atd. Honda Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 15:53  Naposledy upravil Miki Civic dne 5.1.2009 , 15:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

před Vánoci tuším skončila.. tak hned tak asi nebude.. zrovna dnes jsem dával Civica do Hondy a nejlepší pocit jsem z toho zrovna neměl Smutný jen malá perlička .. když vezu služebního Golfa, automaticky tě potom odvezou kam si řekneš, v Hondě se mě sice borec zeptal, jestli chci odvézt.. to jsem ale ještě netušil, že jako mým !? (samozřejmě jsem "odvoz" hned zrušil)Tak to koukám! ... tohle jim fakt na reputaci nepřidá, jako nějaké socky Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 15:54   Citovat  

Bývá tak březen/duben...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 15:59   Citovat  

Miki Civic napsal:
před Vánoci tuším skončila.. tak hned tak asi nebude.. zrovna dnes jsem dával Civica do Hondy a nejlepší pocit jsem z toho zrovna neměl Smutný jen malá perlička .. když vezu služebního Golfa, automaticky tě potom odvezou kam si řekneš, v Hondě se mě sice borec zeptal, jestli chci odvézt.. to jsem ale ještě netušil, že jako mým !? Tak to koukám! ... tohle jim fakt na reputaci nepřidá, jako nějaké socky Smutný

Mno ja tam byl dneska nahodičkou taky ale zapoměl jsem se zeptat....jinak před týdnem jsem si nechal montovat nové rádio a večer jsem zjistil, že mi nesvítí půl palubovky. Říkám si, po novém roce tam zajedu a oni mi to hned opraví. Mno opravili, ale řekli si o 400, což mě dosti překvapilo, když vezmu v potaz, že ty žárovečky praskly při té výměně toho autorádia. pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:02   Citovat  

Tajda napsal:
Mno ja tam byl dneska nahodičkou taky ale zapoměl jsem se zeptat....jinak před týdnem jsem si nechal montovat nové rádio a večer jsem zjistil, že mi nesvítí půl palubovky. Říkám si, po novém roce tam zajedu a oni mi to hned opraví. Mno opravili, ale řekli si o 400, což mě dosti překvapilo, když vezmu v potaz, že ty žárovečky praskly při té výměně toho autorádia. pořádnej výtlem

a tomu se směješ?
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:04   Citovat  

Miki Civic napsal:
a tomu se směješ?
Lepší jak brečet šuk Si měl být rád že Tě chtějí hodit tvým autem jako že je někdo kdo se nebojí do toho sednout pořádnej výtlem

Ps: jo a Miki, pořád ty letní drží lépe jak zimní i ted na sněhu? pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:05   Citovat  

Henges napsal:
Lepší jak brečet šuk Si měl být rád že Tě chtějí hodit tvým autem jako že je někdo kdo se nebojí do toho sednout pořádnej výtlem

Ps: jo a Miki, pořád ty letní drží lépe jak zimní i ted na sněhu? pořádnej výtlem

ne, ted už ne. blbče. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:06   Citovat  

Miki Civic napsal:
a tomu se směješ?

Mno ono mi nic moc jiného nezbývá. Auto mám chvíli a neorigo servis jsem si ještě bohužel nenašel. Brečel bych, kdyby to bylo něco, u čeho by si řekl třeba o 3 tis...ale aspoň jsem si udělal o nich obrázek. Až bude akce tak tam azjedu udělat rozvody atd. a adios amigo.
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:07   Citovat  

Tajda napsal:

bych jim nedal, vzdyt to muselo byt na reklamci ne? no co si neudelas sam to nemas... auta super, ale nekdy ten servis od nich stoji za kulove.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:10   Citovat  

Tajda napsal:
Mno ono mi nic moc jiného nezbývá. Auto mám chvíli a neorigo servis jsem si ještě bohužel nenašel. Brečel bych, kdyby to bylo něco, u čeho by si řekl třeba o 3 tis...ale aspoň jsem si udělal o nich obrázek. Až bude akce tak tam azjedu udělat rozvody atd. a adios amigo.

tak tak ... no aspoň tam určitě nemají společnou dílnu se servisem Renault jako tady co je hned vedle ... z jedněch dveří vyšel borec a říká "v chladiči toho Megana je díra jako .... " Tak to valím bulvy Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2009 , 16:12   Citovat  

Miki Civic napsal:
tak tak ... no aspoň tam určitě nemají společnou dílnu se servisem Renault jako tady co je hned vedle ... z jedněch dveří vyšel borec a říká "v chladiči toho Megana je díra jako .... " Tak to valím bulvy Mr. Green

pořádnej výtlem
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 19:58   Citovat  

Za humny je jarní servisní kampaň Lucy Lucy Lucy

Honda zve své zákazníky na jarní servisní kampaň

V období od 12.4. do 7.5.2010 bude probíhat ve všech autorizovaných servisech Honda jarní servisní kampaň. Zákazníci Honda budou mít možnost nechat si zkontrolovat vůz po zimě a připravit jej na letní sezónu za poplatek 99 Kč.

Technici Honda provedou kontrolu hladiny chladicí kapaliny, motorového oleje, brzdové kapaliny, zkontrolují těsnost palivového systému, zapalovacích svíček, stav řemene alternátoru, stav předních brzdových destiček a kotoučů a další. Kontrola se zaměří také na případný únik oleje z převodovky, kapaliny posilovače řízení, brzdové kapaliny nebo únik kapaliny z tlumičů.

Autorizované servisy budou v průběhu kampaně nabízet 15% slevu na všechny originální náhradní díly a 10% slevu na originální příslušenství.

Pro všechny zákazníky, kteří přijedou na jarní servisní kampaň, je připraven dárek od společnosti Shell.

Před letní sezonou mohou zákazníci Honda využít možnost zakoupit si asistenční službu Honda Assistance na 4 měsíce pouze za 99 Kč.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 20:02   Citovat  

paráda... tak to si určitě zajedu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Scrambled je teď offline  Scrambled
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 17:11   Citovat  

Tak dneska jsem využil jarní servisní kampaně a spokojenost!
Chtěl jsem vědět, jaká je kvalita týhle kampaně, tak jsem se vsoukal do garáže s technikem Úsměv. Vzali mi klíčky a pak mě chtěli udržet v nějakým restroomu ... to bylo nejdřív: "Pojďte si dát kafíčko", "Pojďte se posadit", ... Moje odpověď byla "Nene, děkuju, já počkám venku". A když šel technik pro auto, tak jsem mu do tý garáže skočil než stihnul zavřít Úsměv Nevím, jestli to bylo mojí přítomností, ale probíhalo to tak, že šli bod po bodu (jeden zapisoval, druhej kontroloval) a všechno řádně překontrolovali (až na stěrače, ostřikovače - to se jen zeptali; a neměřili tlak v pneu, což je detail). Navíc mi odmontovali nahnilej kryt na katalyzátor (takže už to při výjezdu z garáže neklepe Úsměv) a všimli si, že mám mastnou vanu od oleje, tak technik šáhnul na olejovej filtr a ten byl povolenej (jsou to dva týdny, co jsem byl na TK a tam to přešli). Zajímavostí pro mě bylo, že zjistili bod zamrznutí nemrznoucí směsi, kterou tam prý mám do -65`C. Z těch 20ti bodů mi napsali jenom poznámku k tý poteklý vaně a doporučili vyměnit zadní kotouče a destičky.
S tím světlem pod autem pochodil dost a pečlivě kontroloval každej kousíček... Celkově jsem s kvalitou kontroly spokojen a Accord car v HK můžu jen doporučit (pokud vlezete do garáže HaHaaa ).
Navíc jsem dostal jako dárek od Shellu dva litry letní směsi do ostřikovačů, což potěší Hihi
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2010 , 13:09   Citovat  

Honda

Servisni kampan_podzim_pozvanka_CZ.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Servisni kampan_podzim_pozvanka_CZ.jpg, 167.6 kB
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.10.2010 , 13:19   Citovat  

asi letos vyuziju Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 13:32  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 13:35   Citovat  

No prima - zápis do servisní historie bude... Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 13:51  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 13:57  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 16:03   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
přesně Je to tam. už jsem i objednaný OK akorát já to nechávám zapisovat od výměny patrony airbagu do dalších záznamů, neb mi klasické kolonky na servisy už nestačí a jsou plné Velmi šťastný

Mně stačí do elektronické... Servisku tam nevozím... Musím se domluvit s P@tkou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 16:20  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 18:14   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Když nad tím tak pouvažuji, tak jezdit do servisu a mít záznamy u nich je na nic, neb se to dá najít a nejdou pak pro bazaristy stočit KM Velmi šťastný Koukni teď na sauto.cz na A7G, r.v. 2006-2008, nafty a koukni na km u nich. Nevím, kupovat naftu a za 10 let najet tak málo km u většiny z nich Velmi šťastný

Taky to do bazaru nedám... Velmi šťastný Navíc už to mám neprodejný - je tam přes 160tis.km, to je v ČR limitní hranice... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Servisní akce
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina