Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 237 z 486
Miketa je teď offline  Miketa
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 20:42   Citovat  

[quote="DOHCVTEC"]za 4000zl uz mas z polska celej motor 2x ... nezavidim tu situaci.. zlaty kacko..[/q

Na alegro jsem našel za 2000zl ale starší a nevim jestli bych tomu věřil aby nebyl třeba zadřeny nebo tak. No situace tak nebo tak to bude stat ranec poláci jsou schopní kouzel ale ne zadarmo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 21:01   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
za 4000zl uz mas z polska celej motor 2x ... nezavidim tu situaci.. zlaty kacko..

Nevím jestli K24 seženeš levněji , nemá tolik rizik jako nafta , ale nesmrtelný také není HaHaaa
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 21:14   Citovat  

Miketa napsal:
No to byla blbost. Myslel jsem píst s ventilem ale ted přesně nevím jestli spadnul nebo se urval. je to u poláků servis a experti přes diesly ale jen předběžně mi říkali že budou muset vyndat motor a sundat hlavu apod. a vše zkontrolovat jestli se nepotkal a chtěl jsem vědět u některých aut to prý není možné nevim .
Každej diesel se potká zde je hlava zarovnaná s písty takže na 99% potkané u benzínu je v hlavě spalovací komora takže je šance větší Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 21:19  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 21:29   Citovat  

hopit napsal:
Nevím jestli K24 seženeš levněji , nemá tolik rizik jako nafta , ale nesmrtelný také není HaHaaa

levneji ne ,ale za stejnou cenu se da sehnat ... netvrdim ,ze je nesmrtelnej ,ale ja osobne neznam spolehlivejsi motor od hondy jako je Kacko co potvrdi vice lidi a osobne nevim o zadnem co se potkal ve 220tkm kvuli roztrzenemu retezu a z kackem se vetsinou zachazi uplne jinak jako z naftou ..

vim ze mu to nepomuze ..ale o tehle benzinovych motorech vim svoje a nikdy bych nemenil ..

a taky se mi ta oprava zda moc levna ,hlavne proto ,ze temer vse je tam jen OEM a ikdyz by byla druhovaroba tak by mu kazdej stejne doporucoval OEM kdyz uz dela motor na novo .. ja bych to bud slepil a prodal nebo koupil novej motor a mas aspon klid na dlouhou dobu ..
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 22:40   Citovat  

[quote="markos"]Aral premium diesel Honda Mr. Green[/quote]
obavam se , ze davas zbytecne a zavadejici informace .
Ta pumpa je uz davno OMW ......
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 22:58   Citovat  

alvi napsal:
obavam se , ze davas zbytecne a zavadejici informace .
Ta pumpa je uz davno OMW ......

Nie nie nie Úsměv

ARAL-Tankstelle - Zittau Úsměv (20 min od Liberca Je to tam. )
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 22:59  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 23:29   Citovat  

[quote="markos"]Nie nie nie Úsměv

ARAL-Tankstelle - Zittau Úsměv (20 min od Liberca Je to tam. )[/quote]

opravdu mam pocit , ze veskere pumpy ARAL koupilo OMW ..............
Ale jestlize jsi tam jeste nedavno tankoval , omlouvam se Ti
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2016 , 23:35   Citovat  

to "markos" -

proc jsi , prosim Te , upravil svuj puvodni puvodni prispevek tykajici se udajne
pumpy Aral v Roznove p.Rad. ????

Vznika chaos v prispevcivch ..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 7:36   Citovat  

alvi napsal:
to "markos" -

proc jsi , prosim Te , upravil svuj puvodni puvodni prispevek tykajici se udajne

Alral v roznově? Čože? Chlape sorry ale to som nikdy nenapísal, baví sa o pumpe v Zittau (Žitava).
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 12:24   Citovat  

Zdravím mám neustaly problém s navi a hf ,prostě nereaguje na povely a nebo děla úplně neco jiného Smutný ,ale nejhorší je že 95 % dní v roce to nejde a někdy se chytne a šlape jako by nic.V Hondě v Ostravě to napíchli na klasickou diagnostiku a na nic nepřišli (protože samozdřejmě se zase chytla naštvanej )Díky za každou radu.
tudy odkaz
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 14:08   Citovat  

alvi napsal:
to "markos" -

Kdyby nějaký svůj příspěvek upravil, tak tam máš datum a čas upravení a počet upravení(jediný kdo může upravovat příspěvky bez tohoto "důkazu" jsou moderátoři)...u žádného jeho příspěvku nic takového není, takže chaos tady děláš Ty Mrk offtopic
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 19:50   Citovat  

Zdar.Tak po diagnostice ohledně rozsvícení oranžové kontrolky vyskočila chyba P0420, chyba se smazala a dnes po celkovém ujetí cca 200km od smazání se znovu rozsvítila. Teď bych rád slyšel názor, jestli to bude lambda nebo se mam připravovat na nejhorší a že to bude katík... vzhledem k tomu že na accu mam najeto 315tkm a auto moc netočím spíše jezdím v rozhraní 2000-3000 max 4000 otáček, chtěl bych znát váš názor.Předem dík za jakoukoliv odpověď Honda
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 21:25   Citovat  

ahoj lidi s manželkou sháníme a7g, padl nám do oka jeden co je na prodej tudy odkaz chci se zeptat s jakými náklady máma počítat když od majitel vím, že svítí kontrolka lambdy (prej to může být tim LPG), navigace nemůže načíst mapy z DVD a už se objevila koroze nad pravým kolem.

Zajímá mě na co si dát případně pozor a na kolik by to mohlo vyjít. Nebo i jakékoli jiné postřehy k tomuto vozu.

Jinak chci poděkovat DOHCVTEC za jeho rady je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 21:41   Citovat  

Job!k napsal:
ahoj lidi s manželkou sháníme a7g, padl nám do oka jeden co je na prodej tudy odkaz chci se zeptat s jakými náklady máma počítat když od majitel vím, že svítí kontrolka lambdy (prej to může být tim LPG), navigace nemůže načíst mapy z DVD a už se objevila koroze nad pravým kolem.

Zajímá mě na co si dát případně pozor a na kolik by to mohlo vyjít. Nebo i jakékoli jiné postřehy k tomuto vozu.

Navigaci bych vůbec neřešil , i kdyby fungovala je nepoužitelná. LPG opravdu může někdy vyhazovat různé chyby, v nejhorším případě koupíš jinou sondu .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 21:51   Citovat  

hopit napsal:
Navigaci bych vůbec neřešil , i kdyby fungovala je nepoužitelná. LPG opravdu může někdy vyhazovat různé chyby, v nejhorším případě koupíš jinou sondu .

Na kolik vyjde lambda? Je tam jen jedna?

Co ta rez? Jak jsou na tom vaše acca? Když už se ukáže na lemu zbytek na tom bude asi dost podobně?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 21:54   Citovat  

Job!k napsal:
Na kolik vyjde lambda? Je tam jen jedna?

Co ta rez? Jak jsou na tom vaše acca? Když už se ukáže na lemu zbytek na tom bude asi dost podobně?

Od 25.2.2011 (prodej VTi) rez neznám... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 22:00   Citovat  

Job!k napsal:

nemas ,zac ja byl zane pri koupy myho accordu taky rad a mel jsem sebou cloveka kterej vi kam se divat je to dobrý

ja pri koupy taky menil lambdy ,ale to nemusi by ten pripad ,jak uz jsem ti psal, vem to do servisu nebo nekoho sebou z diagnostikou jako ja a hnedka uvidis co vse se tam resilo a proc to sviti ,mne obcas taky sviti a mam dolazenej LPG a novy lambdy ,obcas mi blikne nebo sviti nakou dobu kdys se meni teplota nebo naka drobna zmena s kterou jsi RJ neumy poradit a pak zhasne ,je to bezna vec u LPG zastavby.. fotrovy na Pezotu 306 sviti skoro celej rok Velmi šťastný a auto slape jak hodinky Úsměv vetsinou jsou to chyby chude nebo bohate zmesi ..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 22:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
...mne obcas taky sviti a mam dolazenej LPG a novy lambdy ,obcas mi blikne nebo sviti nakou dobu kdys se meni teplota nebo naka drobna zmena s kterou jsi RJ neumy poradit a pak zhasne ,je to bezna vec u LPG zastavby...

Mám LPG v autě rok a půl,asi 25 tisíc km najeto a nevím co je svítící nebo blikající kontrolka...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 22:32   Citovat  

Kmóďa napsal:
Mám LPG v autě rok a půl,asi 25 tisíc km najeto a nevím co je svítící nebo blikající kontrolka...

tak nerikam ze je to pravidlo, zalezi jakej mas system a jak dobre je nastavenej, nemuze kazdej system reagovat stejne ,
pravda je ,ze az ted jsem si dal system poradne nastavit tak az po roce muzu rict ,ze uz mi neblikla ,to blikani si nevymyslim ,staci mrknou na tema o LPG Úsměv mel jsem treba peugeot V6 a tam to bylo stejny auto sice jezdilo ok ,ale svitilo to obcas ,a RJ hodnotila ..chuda smes ,bohata smes podle teploty a pod. ,stacilo pak par Ok startovani a zhaslo to ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 23:26   Citovat  

To tady nikomu nerezne accord? Tak to koukám! Nebo rezne všem a jen se vám o tom nechce psát? Velmi šťastný
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 23:33   Citovat  

Retaz sa ti nepretrhne tiez nie len tak. Je tu kopec K24 aj N22 co maju najazdene cez 300 aj 400k km na povodnej retazi bez problemov. Skor asi niekto daval nevhodny olej a pretahoval vymeny.... alebo nieco podobne...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 23:46   Citovat  

Job!k napsal:
To tady nikomu nerezne accord? Tak to koukám! Nebo rezne všem a jen se vám o tom nechce psát? Velmi šťastný

Já se normálně přiznám. Když jsem Accorda koupil,byli chycené zadní pravé dveře dole ve spoji jakoby zevnitř a zadní pravý lem. Odstraněno a už nevylezlo. Je to více jak rok...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 0:09   Citovat  

Chris napsal:
Retaz sa ti nepretrhne tiez nie len tak. Je tu kopec K24 aj N22 co maju najazdene cez 300 aj 400k km na povodnej retazi bez problemov. Skor asi niekto daval nevhodny olej a pretahoval vymeny.... alebo nieco podobne...

Bezdůvodně tam prodloužená záruka asi nebyla , ale souhlasím s tebou , že se to dá urychlit správnou péčí Úsměv
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 0:23   Citovat  

Ahoj,jak funguje VSA?Co znamená když svítí samotný vykřičník,a co když nesvítí a při přidání plynu či brzdění problikava,mám v tom už gulás HaHaaa a nevím kdy je zaplej,či vyplej.
Díky Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 0:45   Citovat  

edy napsal:
Ahoj,jak funguje VSA?Co znamená když svítí samotný vykřičník,a co když nesvítí a při přidání plynu či brzdění problikava,mám v tom už gulás HaHaaa a nevím kdy je zaplej,či vyplej.
Díky Úsměv

Když svítí samotný vykřičník,tak to znamená upozornění že je VSA vypnuté. Vypíná se tlačítkem vedle volantu. Po každém nastartování je VSA zapnuté a vykřičník nesvítí,i když si ho předtím měl vypnuté. Pokud nesvítí a při jízdě začne blikat,znamená že je aktivní,prostě zasahuje,třeba na sněhu při rozjezdu a tak...
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 5:45   Citovat  

Job!k napsal:

Ahoj,rezne...Na kapotě hned u masky mam celkem pěknou růžičku od kamínů co porušily lak tak tam je drobná rez a pak na střeše velikost pětikoruny,už to bylo při koupi a neřešil jsem to.Jinak musím zaklepat že nikde jinde nic....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 9:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já se normálně přiznám. Když jsem Accorda koupil,byli chycené zadní pravé dveře dole ve spoji jakoby zevnitř a zadní pravý lem. Odstraněno a už nevylezlo. Je to více jak rok...

Na kolik tě vyšlo se toho zbavit?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 10:29   Citovat  

Job!k napsal:
Na kolik tě vyšlo se toho zbavit?

Na to ti nedokážu odpovědět,některé věci jsem měl doma. Prostě jsem to obrousil dráťákem ve vrtačce co to šlo,natřel Rodexolem,stříknul základem,v tom spoji jsem udělal housenku karosářským tmelem jako to bylo originál na zbytku (dělal jsem asi 20cm jen) a zastříkal to barvou auta + bezbarvým lakem. To samé na lemu,jen bez housenky Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina