Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 238 z 486
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 11:37   Citovat  

Kmóďa napsal:
Na to ti nedokážu odpovědět,některé věci jsem měl doma. Prostě jsem to obrousil dráťákem ve vrtačce co to šlo,natřel Rodexolem,stříknul základem,v tom spoji jsem udělal housenku karosářským tmelem jako to bylo originál na zbytku (dělal jsem asi 20cm jen) a zastříkal to barvou auta + bezbarvým lakem. To samé na lemu,jen bez housenky Úsměv

Tak to jo myslel jsem, že došlo na radikálnější zásah Velmi šťastný
Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 11:51   Citovat  

Job!k napsal:
To tady nikomu nerezne accord? Tak to koukám! Nebo rezne všem a jen se vám o tom nechce psát? Velmi šťastný

ja musim rict ,ze zvenci zatim nic strasnyho , zadni lemy jsou jen povvrchove trosku na hrane plechu ,co jsem mel dolu narazniky tak zadek je peknej ,vyztuha chytla nic strasnyho predek jen decentni rez ,v lete to mam v planu vymitit Velmi šťastný

IMG_0225.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0225.JPG, 1.64 MB

IMG_0226.JPG

IMG_0226.JPG, 1.49 MB

IMG_0237.JPG

IMG_0237.JPG, 2.16 MB

IMG_50962135590547.jpeg

IMG_50962135590547.jpeg, 63.97 kB

IMG_51001892426485.jpeg

IMG_51001892426485.jpeg, 70.83 kB

IMG_51043436066622.jpeg

IMG_51043436066622.jpeg, 62.85 kB

IMG_51068623475068.jpeg

IMG_51068623475068.jpeg, 61.03 kB

received_878040218882495.jpeg

received_878040218882495.jpeg, 29.32 kB

received_878040275549156.jpeg

received_878040275549156.jpeg, 18.73 kB

received_878040278882489.jpeg

received_878040278882489.jpeg, 35.33 kB

received_878040282215822.jpeg

received_878040282215822.jpeg, 26.02 kB

received_878040292215821.jpeg

received_878040292215821.jpeg, 29.47 kB

received_878041055549078.jpeg

received_878041055549078.jpeg, 32.73 kB

received_878041068882410.jpeg

received_878041068882410.jpeg, 60.17 kB

received_878041502215700.jpeg

received_878041502215700.jpeg, 24.43 kB

received_878041512215699.jpeg

received_878041512215699.jpeg, 23.84 kB
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2016 , 12:51   Citovat  

Job!k napsal:
To tady nikomu nerezne accord? Tak to koukám! Nebo rezne všem a jen se vám o tom nechce psát? Velmi šťastný

Ale rezne, řešení bylo razantní HaHaaa

image.jpeg

image.jpeg, 340.21 kB

image.jpeg

image.jpeg, 297.92 kB

image.jpeg

image.jpeg, 157.07 kB
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2016 , 7:50   Citovat  

No mě teda nikde..sice na spodku něco málo je - jakože podvozek, ale to nějak nehrotím..rád bych šel na nástřik teďka v létě
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2016 , 13:41   Citovat  

Spacir napsal:
Ale rezne, řešení bylo razantní HaHaaa

Mě to kvete u hrdla nádrže, musím s tím už něco dělat, dokud to není rolzlezlé do okolí karoserie.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2016 , 15:29   Citovat  

Job!k napsal:

Ahoj. Mě moje 2003 v kombíku rezne klasicky na spodku zadních dveří, pak je chycený zadní pravý podběh a podvozek je rezavý jak liška. A to nechci vědět co se skrývá pod folii na střeše. Ale překvapilo mě, že když jsem sundal prahy, tak tam nic. Velmi šťastný Teď přemýšlím jestli to nějak řešit nebo to nechat být.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 26.1.2016 , 16:06   Citovat  

Job!k napsal:

rezne: vsechny dvere - lem od spodu az nahoru, nekde min, nekde vic; trochu strecha kolem sibru a predniho skla; kapota - lem kolem dokola; levy i pravy zadni lem; spodek je kupodivu v poradku

na vsechno placam silne ekologickou surikovou zakladovku
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2016 , 16:25   Citovat  

ty kraso ,to fakt Tak to koukám! no ja jsem rad je tohle mimo mne aspon zatim ,moc nejezdim a garaz je vetrana a jsem rad ,ze tuhle zimu jsem jeste nejel po solene silnici a snad ani nepojedu.. Bueee bohuzel reznou vsechny auta bez rozdilu od roku vyroby..
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2016 , 21:44   Citovat  

Rezne, rezne... hrdza sa vyskytuje na kazdom diely okrem plastovych naraznikov. U niekoho viac, u niekoho menej. Ak auto 13 rokov behalo po cesku alebo slovensku tak sa najskor nieco na aute najde Úsměv
   Návrat  
psycho.ta je teď offline  psycho.ta
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 9:32   Citovat  

Čest. Mám dotaz, na který jsem se už ptala před nějakou dobou, ale nedostalo se mi jaksi sourodé odpovědi. Tak zaprvé by mě zajímalo, jestli má Acc 7G r.v. 2004 někde schovanou druhou zásuvku zapalovače? Někdo mi odpovídal, že prý jí má v kaslíku pod loketní opěrkou, což já tedy určitě ne. Či popřípadě typ kam a jak zapojit defaultně autokameru. Nejlépe samozřejmě někde v místě spolujezdce. Nechci ale dávat do zapalovače dvojzásuvku. A druhý dotaz..nevíte zdali má Acc 2.0 a Acc 2.4. stejný průměr výfuku?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 13:50   Citovat  

Ja by som volil takéto čisté riešenie - zapojíš to do niektorej z voľnej vhodnej pozície poistkovej skrine (vľavo pod volantom), je ich tam požehnane... a potom už len natiahneš káblik k spolujazdcovi. A máš to aj s poistkou, tak keby dačo, máš hneď jasnú pozíciu problému Úsměv

Zoženieš to napr. tu resp sú aj lacnejšie niekde ale nechce sa mi to hladať

tudy odkaz

Free-Shipping-1PCS-LOTLossless-conversion-circuit-modification-sent-cable-cars-take-electrical-font-b-fuse-b.jpg

Free-Shipping-1PCS-LOTLossless-conversion-circuit-modification-sent-cable-cars-take-electrical-font-b-fuse-b.jpg, 65.52 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 14:10   Citovat  

markos napsal:
Ja by som volil takéto čisté riešenie - zapojíš to do niektorej z voľnej vhodnej pozície poistkovej skrine (vľavo pod volantom), je ich tam požehnane... a potom už len natiahneš káblik k spolujazdcovi. A máš to aj s poistkou, tak keby dačo, máš hneď jasnú pozíciu problému Úsměv

Zoženieš to napr. tu resp sú aj lacnejšie niekde ale nechce sa mi to hladať

tudy odkaz

To je dobré, to se mi docela líbí. Až budu něco kutit tak to použiju.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 14:18  Naposledy upravil psycho.ta dne 27.1.2016 , 14:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

a v češtině se tomuto říká jak? nebo pod čím to mám hledat
a na druhém konci to má jaký vývod? abych nabyla autokameru tak tam potřebuju mini USB že jo

jo ty myslíš napojit to na nabíječku přímo že
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 14:18   Citovat  

psycho.ta napsal:
Čest. Mám dotaz, na který jsem se už ptala před nějakou dobou, ale nedostalo se mi jaksi sourodé odpovědi. Tak zaprvé by mě zajímalo, jestli má Acc 7G r.v. 2004 někde schovanou druhou zásuvku zapalovače? Někdo mi odpovídal, že prý jí má v kaslíku pod loketní opěrkou, což já tedy určitě ne. Či popřípadě typ kam a jak zapojit defaultně autokameru. Nejlépe samozřejmě někde v místě spolujezdce. Nechci ale dávat do zapalovače dvojzásuvku. A druhý dotaz..nevíte zdali má Acc 2.0 a Acc 2.4. stejný průměr výfuku?

V tomto panuje docela velký rozkol mezi uživateli a doposud na to není 100% odpověď, bych řekl.
Z toho, co jsem doteď četl se má věc asi takto:
Verze sedan má jeden zapalovač pod rádiem u popelníku a druhá je umístněn v loketní opěrce u řidiče...
Verze kombi (tourer) má zásuvku pod rádiem a druhou zásuvku v kufru na pravé straně (hned u osvětlení kufru).
Ale je dost možné že je to ovlivněno i typem výbavy.
Co se týče dodatečného doplnění nějakého napájení, bude nejvhodnější postupovat dle rady Markose. Je to nejlepší řešení. Natáhnout jeden drát někam do kufru přes tapecír střechy není zas až tak velký problém, soudím tak podle toho, že na svém Acco jsem již 4-5krát měl sundaný stropní tapecír a v létě se na to chystám znovu. Navíc tak budeš mět sólo obvod a v případě závady si neodpálíš jiný okruh.
Bastlit to k něčemu jinému není dobrá volba.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 14:23   Citovat  

mám 2.0 r.v. 2004 výbava základní a v loketní opěrce (na pravé straně) žádný vývod na druhý zapalovač nemám. Když sem rozebírala tapecí levých předních dveří u řidiče tak mohu na 100 % říci že ani na této straně v loketní opěrce nic takového není Úsměv

NICMÉNĚ Úsměv hledala jsem TAKŽE :
toto :
tudy odkaz

-napojím do pojistkové skříňky místo původního zapalovače, umístím pojistku puvodního zapalovače plus druhou na další CL zásuvku a PAK Velmi šťastný

toto :
tudy odkaz

- s tím že jeden drátek konec napojím na tu pojistkovou "rozdvojku" a druhý na kostru auta?
řikám to snad správně a chápu Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 15:10  Naposledy upravil Stepa dne 27.1.2016 , 15:12, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Do ničeho se nepouštěj, protože nenajdeš ani loketní opěrku Mrk. Ta je jendom jedna a je MEZI sedadly. Zásuvku tam má jenom diesel, co tady kluci řešili pár týdnů zpět. Děj to někomu udělat a vyrobí Ti i přechodku z napájení na mini/mikro USB.

Ano, to by se dalo a schovej to někam, kde to nebude vidět Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 15:10  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:42, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 15:29   Citovat  

Ty kráááso..tam je dneska nádherně!! kouř
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 17:04   Citovat  

Zdravím pánové, už se to tu řešilo ale téma je tak obsáhlé ,že nemám sílu to hledat. Mám na 2.4 nejspíše obe polosy v čudu. Jsou slyšet při přejezdu nerovností a mají vůle. Někde jsem tady onehdy četl ,že se snad objednávají z USA na Acuru, protože u nás je to celkem palba. Díky za pomoc, Hondě zdar, VW smrt H+ Honda
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 17:20   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdravím pánové, už se to tu řešilo ale téma je tak obsáhlé ,že nemám sílu to hledat. Mám na 2.4 nejspíše obe polosy v čudu. Jsou slyšet při přejezdu nerovností a mají vůle. Někde jsem tady onehdy četl ,že se snad objednávají z USA na Acuru, protože u nás je to celkem palba. Díky za pomoc, Hondě zdar, VW smrt H+ Honda

Máš problém jinde než v poloosách .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 17:27   Citovat  

hopit napsal:
Máš problém jinde než v poloosách .

No to bych byl rád ale přijel jsem zrovna od mechanika a na vlastní oči jsem to viděl. Pokud mě nechce natáhnout. Podvozek jinak pevný, vše měněno co mělo vůle, nicméně jsem otevřen radám.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 17:35   Citovat  

MAREKB napsal:
No to bych byl rád ale přijel jsem zrovna od mechanika a na vlastní oči jsem to viděl. Pokud mě nechce natáhnout. Podvozek jinak pevný, vše měněno co mělo vůle, nicméně jsem otevřen radám.

Polosa nemá nic společného s klepáním na nerovnostech , může vibrovat s autem při akceleraci , nebo cvakat vnější kloub v rejdu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 17:39   Citovat  

hopit napsal:
Polosa nemá nic společného s klepáním na nerovnostech , může vibrovat s autem při akceleraci , nebo cvakat vnější kloub v rejdu.

Dobře dejme tomu. Je teda normální, že mají vůle? Nebudu to muset řešit stejne? Fakt jsem z toho klepaní na nervy, kosti měněné, spodní čep taky, jinak se zdá všechno cajk.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 18:40   Citovat  

MAREKB napsal:
Dobře dejme tomu. Je teda normální, že mají vůle? Nebudu to muset řešit stejne? Fakt jsem z toho klepaní na nervy, kosti měněné, spodní čep taky, jinak se zdá všechno cajk.

polosi jsou fakt jen vybrace jako kdyz mas spatne vyvazeny kola nenech se oskubat ,skoukni tlumice ,pruziny a ulozeni ,mne to klepalo a nakonec jsem zjistil,ze se ulomila miska na tlumici je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 19:05   Citovat  

MAREKB napsal:

A co tycky stabilizatoru?Pri prejezdu nerovnosti to vzdycky tuklo,na hladkem koberci jsem nepozoroval nic.Oprava asi za litr a je ticho..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 19:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
polosi jsou fakt jen vybrace jako kdyz mas spatne vyvazeny kola nenech se oskubat ,skoukni tlumice ,pruziny a ulozeni ,mne to klepalo a nakonec jsem zjistil,ze se ulomila miska na tlumici je to dobrý

díky za radu tohle je zajímavé. zaměřím se na to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 19:20   Citovat  

spoon napsal:
A co tycky stabilizatoru?Pri prejezdu nerovnosti to vzdycky tuklo,na hladkem koberci jsem nepozoroval nic.Oprava asi za litr a je ticho..

ty jsem měnil jako první Úsměv ale díky
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 20:40   Citovat  

MAREKB napsal:

Aspon ostatni muzou postupovat vylucujici metodou Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 21:14   Citovat  

MAREKB napsal:

Mě to na nerovnostech klepe od kol taky. Vyměnil jsem podvozek, tzn. tlumiče, pružiny a uložení, dělal jsem i tyčky stabíků a jejich uložení. Poloosy budou OK, při plným rejdu a otáčení na místě nikde nic neskřípe, nevrže. Při akceleraci nic nevibruje. Vím 100%, že mám KO silentbloky ve spodních ramenou, tak snad to je tím a nebudu po jejich výměně řešit ještě něco jiného.

btw. kolik jste kdo dával za jejich výměnu? Jsou tam 3 na každé straně. Možná bude nějaký zdravý, ale preventivně chci udělat všechny. Honda v Plzni chce 3000,- za všechny silenty, 1400,- za spojovací materiál a 3900,- za práci, jejíž součástí už je i geometrie. Sakum prásk 8300,- Kč. Můj mechanik by to zvládnul jistě levněji, ale vůbec se mu do toho nechce Ble

Dokud to nevyměním, tak nebudu mít z jízdy radost. Musím volantem točit jako kormidlem - o dost víc, aby to vůbec zatočilo, je tam vůle. Na projíždění utáhlých zatáček pod plynem můžu zapomenout. Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2016 , 21:45   Citovat  

Střelec napsal:
Mě to na nerovnostech klepe od kol taky. Vyměnil jsem podvozek, tzn. tlumiče, pružiny a uložení, dělal jsem i tyčky stabíků a jejich uložení. Poloosy budou OK, při plným rejdu a otáčení na místě nikde nic neskřípe, nevrže. Při akceleraci nic nevibruje. Vím 100%, že mám KO silentbloky ve spodních ramenou, tak snad to je tím a nebudu po jejich výměně řešit ještě něco jiného.

btw. kolik jste kdo dával za jejich výměnu? Jsou tam 3 na každé straně. Možná bude nějaký zdravý, ale preventivně chci udělat všechny. Honda v Plzni chce 3000,- za všechny silenty, 1400,- za spojovací materiál a 3900,- za práci, jejíž součástí už je i geometrie. Sakum prásk 8300,- Kč. Můj mechanik by to zvládnul jistě levněji, ale vůbec se mu do toho nechce Ble

Dokud to nevyměním, tak nebudu mít z jízdy radost. Musím volantem točit jako kormidlem - o dost víc, aby to vůbec zatočilo, je tam vůle. Na projíždění utáhlých zatáček pod plynem můžu zapomenout. Smutný

nebud blazen takovy prachy ,jsem sito vymenil doma sam ikdyz byla moznost celych ramen coz nestalo ani to co pises ,takjsem je jen vymenil pac jeden byl jeste uplne v pohode Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina