Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 23
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:38   Citovat  

mates napsal:
Tak to je zléé... Smutný
Jo a mi ten technik ještě říkal že emise se budou v květnu měnit... Este k horšímu

od 1.7. to bude online
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:53   Citovat  

jeste jedna vec, co jsem za vas taky vyzkousel. Mam upraveny motor tak jako vetsina lidi tady, mam i kat a emise stejne uplne k kiss me wc
Takze jsem mixnul do nadrze ethanol. Zadna zmena. Mixovani nema vliv. Jedine cisty ecko, to budu zkouset ted. Musim prehodit zase vetsi vstriky a zas prepajet konektory, protoze kdybych si jen narychlo vyrobil redukce, technik by se urcite pídil, proc je to prekablovane, a ze to tak nema byt a zase bych mu utiral kiss me
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:53   Citovat  

FastCivic napsal:
Sooouu

a kde jsi byl na rondlu? u Vlka?

to abych už teď kupoval oem díly Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 20:55   Citovat  

hondik: u skopka v šenove
u rondlu totiz vyhazuje na sportovni filtry (uz dlouhe roky) a ted vyhodil i jednoho pezota od nas co mel na aute 205/55/16 a v technicaku 215/55/16, tak proto jsem k vlkovi nejel
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 21:24  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 21:28   Citovat  

9turion napsal:
To si clovek ani nemůže nakomaxitovat pruziny na modro,aniz by si hned někdo myslel ze to jsou sportovni? Velmi šťastný Pokud nemam kola zarazene do poloviny blatniku....to si myslim,ze resit nebudou...Co ted budes dela?

Jiná než černá barva pružin v technikovi vzbudí podezření.
A pokud se bude chtít ubezpečit, že jeho podezření je správné, tak se mrkne do techničáku, jakou má mít auto výšku, oběhne ho s metrem a jsi v pr.. kiss me

I já mám na autě sportovní červené pružiny a letos mě čeká technická.
Tak jsem zvědavej jak dopadnu Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:39   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
tak pružiny, pokud bude viditelně niží auto, je problém změřit světlou výšku a porovnat s databází, kolik má být dle výrobce? A můžeš mít černý nebo rezavý pružiny, ale myslím si, když to technik bude řešit, tak to vyřeší raz dva...

A dělat na STK kdokoli, tak si to asi taky nelajze pouštět, přijít o práci, platit pokuty a nedej bože, když se s tím pak někdo vyseká krátce po STK, to odnést za puštění... Jako svářeč by sis taky nedovolil o šuk sváry...

ale to se tak prehani ,dit nejde o rezavou kastli nebo vymlety tlumice nebo deravej vyfuk ,jde kolik krat o kvalitnejsi dil nezli je OEM a treba o tuhost a vysku a z toho se dela veda az do kiss me kdo mu dokaze ze jsem sito po STK nedal spatky na auto proste podelany strachy a jen proto pac nevi jak to osmejdit zatim ,jinak by si zadal na ruku priplatek jako vsude a vzdy... je to system jako kazdej jinej a te se da vzdy a vsude obejit ..snad to chce jen cas.. a kdyz ne tak jsi to prihlasim klidne i v Rumunsku abych tyhle nesmysli pro zbohatnuti jiz bohatych na nas ucet uz nemusel resit...
   Návrat  
Vorel je teď offline  Vorel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:43   Citovat  

je možné zajet na stk nechat udělat kontrolní měření emisí aniž by mi sebrali platnou technickou?
   Návrat  
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:46   Citovat  

Kdyz zaplatis,tak urcite....
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:47   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jiná než černá barva pružin v technikovi vzbudí podezření.
A pokud se bude chtít ubezpečit, že jeho podezření je správné, tak se mrkne do techničáku, jakou má mít auto výšku, oběhne ho s metrem a jsi v pr.. kiss me

I já mám na autě sportovní červené pružiny a letos mě čeká technická.
Tak jsem zvědavej jak dopadnu Velmi šťastný

Já oranžové Autostyle už snad před dvěma lety šplíchnul na černo, a hle, bude se to hodit Velmi šťastný

Spíš jsem zvědav, jak se popasujou s červenýma PUR silentama kolem dokola Tak to valím bulvy A to jsem původně před rokem chtěl po Odosovi černé zmatenej

A jako třešnička na dortu bude JRSC VTEC , to už borec asi padne úplně...a já poletím naštvanej

Útěcha je, že auto už je 5 let rozebrané a zprovoznění v nedohlednu Bueee
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:50   Citovat  

jooojoooo ještě silentbloky, to auto mužu jít spálit Tak to valím bulvy
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:51   Citovat  

FastCivic napsal:
Napichl emise, start , tocil to az k nebesum v domneni ze kat ohreje a emise padnou, ale asi po deseti minutach to vzdal se slovy "to je uplne mrtve".

WTF, tak co za kat tam koupit, aby to bylo OK? OEM je za raketu to snad ne
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 22:51   Citovat  

jak to tady tak čtu, tak se mi začíná svírat (samosvírat, takovy malý LSD) áršločěk
mě to čeká za dva měsíce pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 23:00   Citovat  

Dopis napsal:
WTF, tak co za kat tam koupit, aby to bylo OK? OEM je za raketu to snad ne

tak borec rikal ze mi tam jde moc vzduchu a ze kat uz to pak nezachrani Úsměv
A nevysvetsis ze moc vzduchu, mór paur pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 23:12   Citovat  

Jak rozdílné budou emise v porovnání orig. 1.3 karburtátor po předělání na 4bod. vstřik. Je nějaká šance že projdu emisemi, podotýkám. sání orig. výfuk komplet originál katalyzátor orig. a nová lambda sonda Denso podle mě by vstřikování mělo mít nižší emise i když je použita jednota pro vyšší obsah. Neporovnával někdo velikost emisí na 1.5 např d15b7 vstřikování vs 1.3 D13B2 karburátor? Co bude mít nižší emise?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2016 , 23:24  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 0:04   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
1. příplatek = úplatek, to je trestné když už (když se uplácí ve velkém a ve vyšších kruzích, jak to všichni hezky odsuzují, že?)
2. silácké kecy, každý svou práci protě neo šuk

prosim te ,nato se dneska skoro nikdo nehraje a kdyz si muze prilepsit tak to udela,temer na kazde stanici se to delalo od nepameti , kde to zijes ,tam se nadava kde se berou miliony ,nakych 20e nikoho ne šuk ..co vse je trestny a taky nato kadis Velmi šťastný nemluvime preci o vrazde .. jednou se to bude dat obejit to je tutovka ,otazka je kdy..
   Návrat  
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 0:39   Citovat  

FastCivic napsal:
jo kdyz sem mel vmaxx tak poznal sport. pruziny ze jsou cervene, ted mam APsport a poznal je proto ze jsou modre pořádnej výtlem normalne asshole Tak to valím bulvy
asi je fuknu sprejem cernym to snad ne

A kde si byl na Stk to se nedaji meřit emise jinde než na stk? to jako ze seriovym vyfukem neprojdu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 1:05   Citovat  

CZento napsal:
A kde si byl na Stk to se nedaji meřit emise jinde než na stk? to jako ze seriovym vyfukem neprojdu?

však je to napsáno že byl v Šenově Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 1:25  Naposledy upravil Hondik dne 29.1.2016 , 14:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vorel napsal:
Jak rozdílné budou emise v porovnání orig. 1.3 karburtátor po předělání na 4bod. vstřik. Je nějaká šance že projdu emisemi, podotýkám. sání orig. výfuk komplet originál katalyzátor orig. a nová lambda sonda Denso podle mě by vstřikování mělo mít nižší emise i když je použita jednota pro vyšší obsah. Neporovnával někdo velikost emisí na 1.5 např d15b7 vstřikování vs 1.3 D13B2 karburátor? Co bude mít nižší emise?

zkusim pohledat papír od měření emisí ještě před swapem a můžem porovnat hodnoty možná nám to něco řekne

edit: nevím jestli to nějak pomůže ale našel jsem hodnoty na mojí D13B2 a poté se swapem

D13B2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
D13B2.JPG, 2.34 MB

D13B2 Vtec.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
D13B2 Vtec.JPG, 1.79 MB
   Návrat  
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 1:37   Citovat  

Emise se nedaji zmerit jinde jak kdysi a potom dojed na stk?
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 2:41   Citovat  

a jak je to s prepisem z jineho auta z EU? Slysel sem totiz, ze jakmile je neco schvalene v eu, tak by se to melo dat prepsat do TP.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 6:54  Naposledy upravil marek.82 dne 29.1.2016 , 7:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CZento napsal:
Emise se nedaji zmerit jinde jak kdysi a potom dojed na stk?

zatim to vypada ze meri vsude jinak protoze nejspis nikdo nevi jak to ma vlastne presne byt

podle prispevku nekde delaji diagnostiku i na tom co zadnou zasuvku nema, co ja byl se vsema autam letos na emisich tak to stejne , diagnostika u benzinu od 2001 , u dieslu od 2004 jinak se merilo po staru, takze je fuk na cem to zmeris
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 7:00   Citovat  

jo jo za vsechno muzou technici, oni si ty zakony urcite vymysleli a jsou dokonce tak zli ze si nechteji rict o uplatek aby nekomu udelali radost

a pokud uz auto nepusti tak si ho aspon vyfoti aby si mohli dat fotku doma v loznici na stenu

mozna by chtelo u nekterych uprav na aute premyslet hlavou a ne kiss me
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 8:42   Citovat  

kidd.hombre napsal:
a jak je to s prepisem z jineho auta z EU? Slysel sem totiz, ze jakmile je neco schvalene v eu, tak by se to melo dat prepsat do TP.

Pokud budeš mít v cizím techničáku na C5g zapsané 17´´, tak by je měli napsat i do českého,ale ne každý to dělá. Chce úředníka hlídat.
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 9:21  Naposledy upravil Prelude dne 29.1.2016 , 10:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Včera večer mi Biker říkal o Fástově story s stk.Něco o tom vím a jelikož jsem se nechtěl vytočit tak jsem si říkal,že to ani radši číst nebudu.Stejně jsem si to přečet.Blbec.Zase jsem vytočený do ruda.
To co vymysleli je blbost politika úředníka od stolu (asi přestanu používat klasické slovo renolt a začnu říkat "ťokovina").Mám kamaráda na stk a podle toho co jsme se bavili je to dokonalý průšvih.Spousta zákazníku (a to je začátek roku)po příjezdu zjistila, že jejich doteď funkční a bezproblémové auto je vlastně emisní vrak.Vyhazujou se lidi i za nefunkční žhavení u nafty a které určitě ovlivňuje emise. HaHaaa A to bych mohl vesele dál pokračovat.
Kdo věděl o tom,že se mají dít změny tak si udělal stk ještě před koncem roku a má prozatím klid.To co vymýšlejí už hraničí s buzerací a šikanou.Vypadá to jako lobby velkých automobilek pro větší tržby z nových aut.Něco podobného jsme už zažili s ekodaní ale tam to jakš takš chápu......Jdu makat ať příjdu na jiné myšlenky.
Jo a má být hůř.Údajně od poloviny roku budou emisní data při měření on-line s pražskými ouřady pro kontrolu.Asi si už nemají nad čím leštit ebonitové tyče pokud to bude audio-video. HaHaaa

Jo a k pružinám.Když mi budou na mé deilyně tvrdit,že tam mám sportovní pružiny tak mu vmetu,že to jsou originály z fabriky a mají právo na to být unavené po těch létech provozu.Pokud jsou dotace na nové tak ať mi řekne kde a já si je vyřídím. pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 9:46   Citovat  

kdyz me stat prispeje 90% ceny na novy auto,tak si ho klidne koupim a tk bude bez problemu Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 10:51   Citovat  

Dnes navštíveno měření emisí v Chrudimi. Pán oznámil že kontrolní měření udělá cena 380,- koukl na moje auto a řekl u vás chyby načítat nebudeme vy to máte starý Velmi šťastný , podle jeho slov se emisní limity nezměnily resp. nezpřísnily. Takže mám v plánu do měsíce se tam stavit a zjistit zdali esmise udělám.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 11:07   Citovat  

Vorel napsal:
Dnes navštíveno měření emisí v Chrudimi. Pán oznámil že kontrolní měření udělá cena 380,- koukl na moje auto a řekl u vás chyby načítat nebudeme vy to máte starý Velmi šťastný , podle jeho slov se emisní limity nezměnily resp. nezpřísnily. Takže mám v plánu do měsíce se tam stavit a zjistit zdali esmise udělám.

Je vidět, že tam vědí alespoň něco, co jsem slyšel zvěsti z Ústí, tak tam taky vědí co se má a co nemá napichovat, holt je to STK od STK a technik od technika Velmi šťastný Uvidíme řekl slepý hluchýmu Velmi šťastný v únoru to v tom Ústí jedu vyzkoušet, tak jsem zvědavý jak to dopadne Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 13:16  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina