Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 17 z 23
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:14   Citovat  

bik3r napsal:
C4g ivt , univerzalni kat euro 2 za 800kc + novy obycejny vyfuk, Motor najeto 140tis( celkem slusny). Pri volnobehu : Co - 0,032 , HC -281 zvysene : CO - 0,018 HC - 28 Úsměv

schvalne ukaz mi nakej takovej ,mozna tam koupim jeden na accorda a budu se modlit aby nebyl udelanej ze starych KATu Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:16   Citovat  

jeste me zajima, u keterych aut se nemusi resp. nemeri HC, ale jen CO? Kdyz jsem byl ted na emisich tak ho zajimalo jen to CO, mam benzin euro 2
   Návrat  
bik3r je teď offline  bik3r
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:17   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
schvalne ukaz mi nakej takovej ,mozna tam koupim jeden na accorda a budu se modlit aby nebyl udelanej ze starych KATu Velmi šťastný

zde odkaz . Ale jako mas pravdu ze na kazdem aute asi budou jine hodnoty .....
   Návrat  
bik3r je teď offline  bik3r
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:18   Citovat  

FastCivic napsal:
jeste me zajima, u keterych aut se nemusi resp. nemeri HC, ale jen CO? Kdyz jsem byl ted na emisich tak ho zajimalo jen to CO, mam benzin euro 2

Protoze se k tomu HC ani nedostal pořádnej výtlem . ( VTEC )
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 20:39   Citovat  

FastCivic napsal:
dival jsem se na to a verim ze se emise tocily na tvem aute kdyz to byl jeste karburator. To by ty hodnoty odpovidaly. Ale jak uz to bylo prestavene na 4bod, tak tohle nejsou hodnoty tocene na aute, na to jsou az moc perfektni. Asi jsi u toho nebyl ze? Kdyz se to merilo

právě že jsem u toho byl jelikož to bylo u Vlka a emise se dělaly už po swapu na 4bod jenom už nevím co tam byl za výfuk (MOHR) ale pak na TK už sem "neprošel" aby to nebylo moc okaté tak sem tam pak jel ještě jednou ale už bez auta s dokladama Velmi šťastný
bohužel sem zatím nenašel hodnoty z loňska jak jsem byl s bílým
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:02   Citovat  

bik3r napsal:
zde odkaz . Ale jako mas pravdu ze na kazdem aute asi budou jine hodnoty .....

no pekny az nato ,ze tam je jen obrazek ,produkt ke objednani zadnnej ,asi jim dosli kvuli novym emisim pořádnej výtlem
a jinak myslis ,ze na STK takovejhle neorigo KAT projde pořádnej výtlem nevbo projde jen emisema pořádnej výtlem
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:04   Citovat  

Prelude napsal:
Bráno z druhého hlediska.
Když už nám házejí klacky pod nohy a nemůžem mít na autě žádné úpravy,proč se teda nedořešily zápisy takových úprav do TP?Kdo by to chtěl mít legálně tak by si to zapsal a stejně by za to i zaplatil tak jak tomu bylo doposud při podmáznutých stk.Byl by klid od silničních kontrol alias "bléblé to a hen to" a stíhat ty co nemají úpravy zapsané a nebo za nimi nejde vidět.Vymyslet jednu stranu mince to jde ale dořešit druhou to né.To by zase samozřejmě stálo daňové poplatníky peníze,že jo. Velmi šťastný

přesně!!!!!! vytiskněte to někdo a zarámujte, protože tenhleten kluk, tak ten má pravdu Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:05   Citovat  

Hondik napsal:
právě že jsem u toho byl jelikož to bylo u Vlka a emise se dělaly už po swapu na 4bod jenom už nevím co tam byl za výfuk (MOHR) ale pak na TK už sem "neprošel" aby to nebylo moc okaté tak sem tam pak jel ještě jednou ale už bez auta s dokladama Velmi šťastný
bohužel sem zatím nenašel hodnoty z loňska jak jsem byl s bílým

tak potom swaperi z karbce na 4bod jsou uplne v klidecku, budou mit lepsi emise nez maj predepsano
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:08   Citovat  

marek.82 napsal:
no treba takova dvojkova ochcavka, mas spatnou zhavicku = mas spatny readiness = mas smulu na emisich Velmi šťastný

Nevím co tady řešíš? Když odejde svíčka na benzínu tak projdeš na emisích ? To že současný systém měření zvýhodňuje stará auta, je naprosto jasné.
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:27   Citovat  

marek.82 napsal:
tak bude premyslet jestli koupit neco novejsiho ( bude platit prepis, pripadne ekologicky poplatek ) anebo si rovnou koupit nove auto, idealne levnou dacii Velmi šťastný s kterou pujde na ek+tk az po ctyrech letech

mam takovej dojem, ze nyni chodi na stk a emise i uplne nove auta (zrejme nasledek dieselgate)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:33   Citovat  

mame na dilne uz nekolik aut r.v. 2008+ co neprosli emisema šuk
i benziny i diesly, vesmes nefungujici katy, lambdy, dpfka, zhaveni
takze je uplne jedno jestli stare nebo nove
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:40   Citovat  

kidd.hombre napsal:
mam takovej dojem, ze nyni chodi na stk a emise i uplne nove auta (zrejme nasledek dieselgate)

Porad plati nove po 4 letech pak kazde 2
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 21:57   Citovat  

Mi jsme v práci řešily nissana patrola upraveného pro expedice co taky neprošel, auto se přihlásí na ukrajině a bude klid, tam nemají žádnou STK, žádnou kontrolu, a auto se tam po přihlášení nemusí vůbec ukázat Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2016 , 22:10   Citovat  

FastCivic napsal:
mame na dilne uz nekolik aut r.v. 2008+ co neprosli emisema šuk
i benziny i diesly, vesmes nefungujici katy, lambdy, dpfka, zhaveni
takze je uplne jedno jestli stare nebo nove

a vy chcete projit se 2001+ Velmi šťastný

jo na tu ukrajinu to neni spatnej napad ,nemas kontakt na toho chlapka Velmi šťastný Rumunsko je moc daleko HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 17:27   Citovat  

ono to asi nebude tak jednoduchý Velmi šťastný ještě se musí vyřešit jak je to se clem Úsměv navíc další výhodou je, že mu ani nechodí pokuty z radaru Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 22:18   Citovat  

Hlavne musi byt auto napsane na nekoho jineho. V zemich EU musi mit obcan daneho statu po urcite dobe (pocet mesicu se bude asi v jednotlivych zemich lisit, ale normalne po pul roce) svuj vuz registrovany v zemi sveho pobytu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 22:34   Citovat  

Bully napsal:
Hlavne musi byt auto napsane na nekoho jineho. V zemich EU musi mit obcan daneho statu po urcite dobe (pocet mesicu se bude asi v jednotlivych zemich lisit, ale normalne po pul roce) svuj vuz registrovany v zemi sveho pobytu.

Ukrajina je jeden cely uplatek ,tam je to jen otazka kolik ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 22:57   Citovat  

Právě kvuli těm úplatkům zrušily STK Velmi šťastný jinak auto se samozřejmě musí přihlásit na nějakého ukrajince Úsměv a pár jich známe Úsměv ale mám dojem že UA ještě není členem EU. kolega tu je už 15 let a stále má UA SPZ Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 23:22   Citovat  

Alias napsal:
Právě kvuli těm úplatkům zrušily STK Velmi šťastný jinak auto se samozřejmě musí přihlásit na nějakého ukrajince Úsměv a pár jich známe Úsměv ale mám dojem že UA ještě není členem EU. kolega tu je už 15 let a stále má UA SPZ Úsměv

to je tolik jsi na prislusnem urade "zaplatit" prechodni pobyt ,ja ho mam uz ve dvou statech Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2016 , 12:22   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to je tolik jsi na prislusnem urade "zaplatit" prechodni pobyt ,ja ho mam uz ve dvou statech Velmi šťastný

Instituce "prechodneho pobytu" je podle me davno zrusena. Kazdopadne pokud jsi nekde registrovany, mas tam adresu, mas pas/ostatni doklady dane zeme, pracujes tam, platis tam dane, pojisteni, socialni pojisteni, pobiras od statu ruzne prispevky = musis tam mit registrovane i svoje vozidlo. Ze to jde obcas jinak (dokud se to neprovali) je samozrejme jina vec. Podle stejneho principu jezdi spousta lidi i bez ridicskych prukazu, bez povinneho ruceni, bez STK apod. . To uz je na kazdem, na co ma zaludek.
   Návrat  
mr.lucas je teď offline  mr.lucas
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 2:09   Citovat  

Zdar chlopi, tak jsem teď v pátek konečně absolvoval STK po těch prvotních problémech, jak jsem psal na 10 stránce tohoto vlákna, byl jsem na stk v Ostravě - Hrabové u Makra naproti autosalonu Mazda/Hyundai na doporučení naší ostravské Hondy, byl jsem se tam zeptat kam jezdí oni, ať mi poradí, že jsem měl problémy, že se nepřipojí přes 3pin atd.a oni, že jezdí tam a žádné problémy zatím nezaznameli, a že kdyby bylo třeba tak mi půjčí redukci na OBD, že jim prý normálně funguje. STK proběhlo celkem hladce až jsem koukal, napřed emise, byli tam dva mladší týpci, nejdřív hledali zásuvku obd a já jim říkal, že obd to nemá tak jsem vytáhnul kontektor 3pin+2pin chvilku laborovali a měli připravený nějaký uni kabel s volnýma pinama tak to nějak napíchli a samozřejmě žádné chyby nenašli pak se jali měřit emise a taky noproblem. To zabralo asi 20 min. pak mi řekli ať si najedu na TK do levých dveří, čekal jsem asi 5 min než mě pustili dovnitř. Najel jsem na díru, byli tam dva technici, jeden dělal auta vepředu a druhý vzadu, souběžne v pravo tam byl sem mnou pán se starším Avensisem. Technik vlezl do kanálu klasická vizuelní kontrola se zahýbáním volatu, výtřasáky pak si najel na válce brzdy předek a pak zadek pak jsem chvili čekal, protože dodělávali auta co tam byly před námi. Až odjeli tak si mě přebral technik č.2 a chtěl jenom klasicky rozsvítit postupně všechna světla, najel si na poslední pozici a tam jsem se zdržel nejdéle, zvedl si kapotu, a kontroloval klasicky údaje s techničákem typ motoru, číslo kastle atd. Následně auto vyfotil 1x zepředu, 1x zezadu dále vyfotil stav tachometru, vinko za předním oknem a výrobní štítek na karoserii, nakonec si ještě zapnul světla a otestoval je přes regloskop jo a vyzkoušel jestli funguje sklápění toť vše. Na kola se ani nedival, asi bylo jasné, že to jsou origo 15 kola, ikdyž mají nižší rychlostní index. Co mě zarazilo, že nechtěl vidět povinnou výbavu nebo rezervu, kufr jsem měl sice otevřený a lékárnička byla vidět, ale i tak. No a pak jsem čekal než vypíše papíry, vylepí známku a vytiskne protokol. Jinak při vylepování si všiml, že mám natřenou značku, písmena a čísla nějak bledla a šla dolů barva tak jsem to vzal černým alkytonem a pohrál si s tenkým štětce tak se teď lesknou jak psí kulky, ale neměl námitek. Protokol tudíž bez jediné závady či výtky. Je sice pravda, že já na autě nemám žádné extra úpravy, ale například po repasi přední nápravy mám přední OEM stabilizátor v červené barvě + pu silenty, zadní stab. mám červený sportovní o větším průměru než OEM, pancéřové hadice brzd, osvětlení značky vlastní výroby s led páskama, které svítí fest víc než origo bludičky, volant CTR7G. Kdyby chtěli, tak by si myslím, něco našli, je to holt o lidech..... Úsměv
   Návrat  
CZento je teď offline  CZento
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 5:50   Citovat  

z jakym vozem si ho asolvoval taky tam jezdim
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 19:31   Citovat  

Tak jsem dnes byl na STK a krome foceni se NIC ale VUBEC NIC nezmenilo. Auto musí "vypadat" hezky na fotkách a vse zustalo při starem. A dle toho jak jsem to dnes videl prijedu na STK jinim seriovym autem ve stejne barve a vin si vyfoti venku na mem. Během pr mesicu se zase vse vrati do starych koleji
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 9:22   Citovat  

skritek napsal:
Tak jsem dnes byl na STK a krome foceni se NIC ale VUBEC NIC nezmenilo. Auto musí "vypadat" hezky na fotkách a vse zustalo při starem. A dle toho jak jsem to dnes videl prijedu na STK jinim seriovym autem ve stejne barve a vin si vyfoti venku na mem. Během pr mesicu se zase vse vrati do starych koleji

už, aby ty koleje byly zpět všude Je to tam. je to dobrý
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 12:01   Citovat  

Včera jsem absolvoval STK v Hlučíně s mým A7G i-ctdi. Hlavní obavy jsem měl z emisí, občas mi to celkem hodně zakouří, když na to fest šlápnu. Před tím, než jsem tam jel, tak jsem tomu naložil ať pročistím trubky. Byl jsem poprvé s naftou na emisích a když jsem šlapal na plyn už po páté, cítil jsem, jak se mi začíná klepat noha. Motor dostal celkem čočku, takhle jsem to v životě nevytáčel. Jinak limit na částice byl 0,72 a naměřili mi 0,68 a rozptyl 0,11. TK celkem v pohodě, akorát čep na předním horním ramenu vykazuje větší než provozní vůli, tak mám měsíc na výměnu Smutný Najeto 330tkm
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:21   Citovat  

Dnes jsem byl na stk v pohorelicich se poptat osobne s ee8 jak to udelame ,,,a bylo mi receno komplet vyfuk do serie. Sedacky volant zrcatka pokud na nich nenajdu E do serie a pujde to,,,bez napichnuti ridici jednotky hezky po staru Úsměv Ale jen do cervence Ble
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:43   Citovat  

KingsKiller napsal:
...bez napichnuti ridici jednotky hezky po staru Úsměv Ale jen do cervence Ble

Měl jsem za to,že napichují na počítač jen benziny od 2001,ty co mají OBD2? Od července jako budou napichovat všechny??
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:50   Citovat  

Kmóďa napsal:
Měl jsem za to,že napichují na počítač jen benziny od 2001,ty co mají OBD2? Od července jako budou napichovat všechny??

Ano,,, to snad ne obd1 ,,bude to chtit redukci a pujde to...
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 14:49   Citovat  

No pravda je taková, že to napichovat měli už dávno před tou letošní změnou, jenže protože to nebylo nijak online někam reportované, tak se to řešilo vystavením falešného protokolu diagnostiky. Takto to přechodně bude fungovat ještě do července, ale pak už musí protokol přikládat online a to už nepůjde tak snadno očůrat. Jinak každá emisní stanice musí mít povolení na každou značku vozů zvlášť a spolu s tím jsou tedy "zaškolení a vybavení" na to, jak mají u daného auta diagnostiku dělat. No a dokonce i existuje definice toho, u kterého auta se diagnostika dělat nemá - cca tehdy, "pokud výrobce vysloveně stanovil, že u daného modelu se dělat nemá" (Honda myslím stanovila, že se nemá dělat u modelů s vyblikáváním). U OBD2 už tato výjimka neplatí.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 15:21   Citovat  

KingsKiller napsal:
Ano,,, to snad ne obd1 ,,bude to chtit redukci a pujde to...

Možná jsem tě jen nepochopil ale neni EE v sérii OBD0? to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina