Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 277 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 10:58   Citovat  

bzuk001 napsal:
Do roku 2000 měl Accord blikací kody, tak abys to nehledal zbytečně.

To jsi tomu dal, teď aby hledal konektory dva...Úsměv Naštěstí jsou oba u sebe, zespoda palubky u spolujezdce.
Po zkratování dvoupinového konektoru a zapnutí zapalování světýlko na palubce vybliká případnou chybu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Pedro Gonzales je teď offline  Pedro Gonzales
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 11:04   Citovat  

ahoj, ty dva konektory pod palubkou jsem našel, bohužel OBD2 zásuvku stále ne, začínám mít pocit že tam prostě nebude a budu se muset smířit s vyblikáváním, škoda chtěl jsem rozjet program na androidu kvůli sledování aktuální spotřeby
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 11:50   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
ahoj, ty dva konektory pod palubkou jsem našel, bohužel OBD2 zásuvku stále ne, začínám mít pocit že tam prostě nebude a budu se muset smířit s vyblikáváním, škoda chtěl jsem rozjet program na androidu kvůli sledování aktuální spotřeby

Nechci malovat čerta na zeď, ale A6G minimálně předfacelift OBD2 zásuvku nemá. Ale určo se dá k ECU připojit, jen asi budeš muset změnit konektor, aby jsi se napojil do toho pětipinového... Že to jde, viz. o "pár" předchozích příspěvků dříve...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 13:08   Citovat  

no co jsem projížděl anglické fóra tak i když použiju např redukci z 5pin na OBD2 tak to stejně nepůjde spojit s BT adaptérem kvůli jiným protokolům které normální elm327 nepodporuje, tak nevím.
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 14:05   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
no co jsem projížděl anglické fóra tak i když použiju např redukci z 5pin na OBD2 tak to stejně nepůjde spojit s BT adaptérem kvůli jiným protokolům které normální elm327 nepodporuje, tak nevím.

No a abych ti úplně zkazil radost, aktuální spotřebu přes ELM327 se mi nikdy nepodařilo přesně odečítat. ELM je prostě jak tu někdo výše napsal, od Horsta Fuchse. I když s androidem a nějakým šikovným prográmkem nevíám. Spíš si ale myslím že přes ELM se k těmto datům nedostaneš.
Ten 2 pinový konektor je zavěšen přímo nad nohami spolujezdce. Ideální je sundat si plastový kdycí panel, Konektor má modrou barvu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 14:18   Citovat  

no podle videí na Yt si tam mohli nastavit i obnovovací frekvenci a celkem to šlapalo, pokud se nemýlím tak ty sis namontoval ten univerzální palubní počítač, ne? přemýšlel sem nad tím (to jsem ještě nevěděl že nemám OBD2) ale vypláznout za to 3500,- se mi nechtělo, a právě ta varianta s BT modulem a androidí aplikací by vyšla bratru 150,- to za zkoušku stojí,
bohužel ale asi budu mít kus plastový krabičky k ničemu.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 14:23   Citovat  

wassil napsal:
Tak konkrétně na horních silentblocích by se silentblok točit neměl. Montáž ramena by se měla dělat s horním ramenem postaveným v rovnoběžné poloze, proto jsou v podběhu 2 6 mm díry na prostrčení kulatinky která drží rameno ve správné poloze. Pokud by se šroub dotáhl a rameno nebylo ve správné poloze hrozí rozškubání silentbloku během krátké chvíle tak jako se to stalo i mně. Yamato mi vydrželo kvůli špatné montáži cca 15 tis. km. Holt chybami se člověk učí.
Takže pokud se silentblok protáčí je zralý na výměnu.

a nebo bývá ze strany ryska, která má směřovat ve stejném úhlu jako šroub uložení
já každopádně dotahuji při zatížení na zemi (snížený podvozek)
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 16:05   Citovat  

wassil napsal:
Tak konkrétně na horních silentblocích by se silentblok točit neměl. Montáž ramena by se měla dělat s horním ramenem postaveným v rovnoběžné poloze, proto jsou v podběhu 2 6 mm díry na prostrčení kulatinky která drží rameno ve správné poloze. Pokud by se šroub dotáhl a rameno nebylo ve správné poloze hrozí rozškubání silentbloku během krátké chvíle tak jako se to stalo i mně. Yamato mi vydrželo kvůli špatné montáži cca 15 tis. km. Holt chybami se člověk učí.
Takže pokud se silentblok protáčí je zralý na výměnu.

Já jsem nejdřív nevěděl, jak je dotáhnout, bál jsem se, že když je utáhnu moc, tak se právě utrhnou na nějaký díře. Po tom kraválu co to ale dělalo jsem si zjistil, že fakt nejlepší dotáhnout na zemi Velmi šťastný
U Civica se nám to mám pocit povolilo snad samo po těch letech. Už nevím, auto nemám a je to dlouho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2016 , 21:53   Citovat  

Pedro Gonzales napsal:
no podle videí na Yt si tam mohli nastavit i obnovovací frekvenci a celkem to šlapalo, pokud se nemýlím tak ty sis namontoval ten univerzální palubní počítač, ne? přemýšlel sem nad tím (to jsem ještě nevěděl že nemám OBD2) ale vypláznout za to 3500,- se mi nechtělo, a právě ta varianta s BT modulem a androidí aplikací by vyšla bratru 150,- to za zkoušku stojí,
bohužel ale asi budu mít kus plastový krabičky k ničemu.

Ne. Normálně jsem si připojil ELM 327 přes usb kabel do NTB a v programu sledoval funkce které to umí zobrazit.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 8:26   Citovat  

Já teda nevim jakej pak horst fuks. Co já se dočetl jak čip elm327 je dosti šikovná náhrada diagnostiky jen nesplnuje třeba tak rychlé obnovovací frejvence jako klasická diagnostika. ja v accu používám elma uz 3 roky s apkou torque a naprostá spokojenost napíchl sem s tím uz toyoty peugeoty skodovky i nejakou tu ameriku. A spotrebu tam sleduji jak průmernou tak okamžitou sice to samozrejme neni přesný ale kdyz si to pomeřís tak zjistís o kolik to nesedí a mužes s tím normal počítat.
   Návrat  
DavCZa je teď offline  DavCZa
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 8:32   Citovat  

Zdarec.

Včera jsem píchl a zjistil jsem, že mi nejde odšroubovat rezerva Ble Ten šroub mi tam nejspíš zarezl. Uvolňovač šroubů nepomohl a ani hrubá síla.

Měl někdo stejný nebo podobný problém?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 8:48  Naposledy upravil wassil dne 3.2.2016 , 9:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DavCZa napsal:
Zdarec.

Včera jsem píchl a zjistil jsem, že mi nejde odšroubovat rezerva Ble Ten šroub mi tam nejspíš zarezl. Uvolňovač šroubů nepomohl a ani hrubá síla.

Stejný či podobný problém jsem řešil na švagrově Xsaře- Jenže tam ten šroub byl M12 a né takže po menším domlouvání WD, kladivem a plamenem nakonec povolil.
Zkus pořádně nastříkat WD nechat působit, pár ran kladivem, zkusit mrazící sprej nebo naopak plamen, teplota dělá divy, pokud nepůjde tak normálně uřezat, na zbytek co zůstal v dně kufru navařit matici a pak povolit, určitě půjde. nezapomeň očistit i spodní část šroubu co je pod závitem na dně.

Ale nejjednodušší je každý rok preventivně MAZAT
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 18:52   Citovat  

DavCZa napsal:
Zdarec.

mě naštěstí celý ten držák urezl Úsměv
   Návrat  
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 20:34   Citovat  

Zdravim,muzu se zeptat jsou ve vcech Accordech 6g podsvicene tlačítka na otevirani oken? Dekuji
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2016 , 21:48  Naposledy upravil tukkan dne 3.2.2016 , 17:17, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

9turion napsal:
Zdravim,muzu se zeptat jsou ve vcech Accordech 6g podsvicene tlačítka na otevirani oken? Dekuji

ja mam podsvietene, Accord 6G 2001 facelift

Chalani, cital som o oprave tesnenia dveri, vyssie je odkaz na CRV, kde pouzili 11mm priemer hadicky. Myslite, ze by pasovala rovnaka do tesnenia na accorde ? Tiez mi lave predne dvere svistia pri jazde.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 12:53   Citovat  

no ja mam taky podsvicene jsou tam ledky takze by to melo vydrzet i kdyz me teda ty 3 spolujezdcovic zasli jsou v serii takze jedna umrela a nesvítí nic nez ridic.

Jestli to jde tou hadickou jdu do toho taky svistí me to u řidiče už 5 let Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:13   Citovat  

9turion napsal:

Hoj, nejspis ano kdyz sviti i me v modelu z roku 1999
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 17:11   Citovat  

čaute, měl jsem teď auto v servisu na seřízení ventilů, a když už tam bylo tak jsem chtěl vyměnit olej (motorový) s filtrem jelikož momentálně na to nemám prostory. Vše proběhlo v pořádku ale když jsem koukl na rysku oleje, zjistil jsem, že je asi cca 1cm nad horní ryskou. Vadí to? Můžu s tím beze strachu jezdit a nebo trošku upustit? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 17:25   Citovat  

forever222 napsal:
čaute, měl jsem teď auto v servisu na seřízení ventilů, a když už tam bylo tak jsem chtěl vyměnit olej (motorový) s filtrem jelikož momentálně na to nemám prostory. Vše proběhlo v pořádku ale když jsem koukl na rysku oleje, zjistil jsem, že je asi cca 1cm nad horní ryskou. Vadí to? Můžu s tím beze strachu jezdit a nebo trošku upustit? Úsměv

Myslim, ze to vadi, ale nejsem znalec Úsměv 1cm mi prijde dost.Pry to vadi zhruba stejne, jako kdyby jsi tam mel oleje malo.Radeji bych odsal hadickou (jednodussi zpusob), nebo upustil. OK

Zkopiroval jsem Ti z jineho fora:Prvnim je, ze staly kontakt klikoveho hridele s olejem zpusobi jeho "zpeneni" v klikove skrini, tim pochopitelne i ztratu tlaku, mazaci schopnosti a poskozeni klicovych casti motoru.
Druhym problemem je samotne zvysene mazani klikoveho hridele, ojnic atd. Motor je pomerne krehka soustava, ve ktere vseho moc i malo skodi a s olejem to neni jinak. Prebytecne mazani zpusobuje zvysene namahani dotcenych casti, i v tomto smeru je "kontakt s necekanym olejem" problem. Rika se, ze jiz jen samotny zvyseny ostrik klikoveho hridele muze byt pozorovatelny na snizenem vykonu motoru.
Treti veci je vznik prilis vysokeho tlaku v klikove skrini. To opet zpusobuje zvysene namahani soucasti motoru a drive nebo pozdeji vede k poskozeni tesnosti cele soustavy a unikum oleje - tesneni, gufera atd. nejsou s to dlouhodobe vyssimu tlaku odolavat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 17:52   Citovat  

sunnx napsal:

Jestli to jde tou hadickou jdu do toho taky svistí me to u řidiče už 5 let Velmi šťastný

Ved to, ze me tiez a na A6G sluzobnom tiez.
Ked sa pocasie zlepsi idem to skusit. Len musim najst nejake dobre miesto na pokusny rez a vsunutie hadicky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 18:51   Citovat  

Kendik napsal:
Myslim, ze to vadi, ale nejsem znalec Úsměv 1cm mi prijde dost.Pry to vadi zhruba stejne, jako kdyby jsi tam mel oleje malo.Radeji bych odsal hadickou (jednodussi zpusob), nebo upustil. OK

Zkopiroval jsem Ti z jineho fora:Prvnim je, ze staly kontakt klikoveho hridele s olejem zpusobi jeho "zpeneni" v klikove skrini, tim pochopitelne i ztratu tlaku, mazaci schopnosti a poskozeni klicovych casti motoru.
Druhym problemem je samotne zvysene mazani klikoveho hridele, ojnic atd. Motor je pomerne krehka soustava, ve ktere vseho moc i malo skodi a s olejem to neni jinak. Prebytecne mazani zpusobuje zvysene namahani dotcenych casti, i v tomto smeru je "kontakt s necekanym olejem" problem. Rika se, ze jiz jen samotny zvyseny ostrik klikoveho hridele muze byt pozorovatelny na snizenem vykonu motoru.
Treti veci je vznik prilis vysokeho tlaku v klikove skrini. To opet zpusobuje zvysene namahani soucasti motoru a drive nebo pozdeji vede k poskozeni tesnosti cele soustavy a unikum oleje - tesneni, gufera atd. nejsou s to dlouhodobe vyssimu tlaku odolavat.

Achjo to jsou blbci, bych nečekal, že v servisu neumí pořádně vyměnit olej Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 19:02   Citovat  

Pretoze v servisoch su majstri sveta. Bohuzial naštvanej miesto odbornosti a ustretovosti sa stretavame s aroganciou a prazdnymi recami len aby ta odbili a ty sa vratil s inou poruchou, ktoru vlastne sposobili oni.
1 cm nad rysku moze by 2-3 deci. Tiez som raz prelial a radsej som to vytiahol hadickou (rovnaku asi vyuzijem na opravu tesnenia dveri Velmi šťastný ) cez tu trubku kde sa vsuva mierka na kontrolu oleja, bolo to narocne, cca 2deci som vytahoval asi 20min Tak to valím bulvy ale podarilo sa.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 19:22   Citovat  

tukkan napsal:
Pretoze v servisoch su majstri sveta. Bohuzial naštvanej miesto odbornosti a ustretovosti sa stretavame s aroganciou a prazdnymi recami len aby ta odbili a ty sa vratil s inou poruchou, ktoru vlastne sposobili oni.
1 cm nad rysku moze by 2-3 deci. Tiez som raz prelial a radsej som to vytiahol hadickou (rovnaku asi vyuzijem na opravu tesnenia dveri Velmi šťastný ) cez tu trubku kde sa vsuva mierka na kontrolu oleja, bolo to narocne, cca 2deci som vytahoval asi 20min Tak to valím bulvy ale podarilo sa.

Radši to taky vytahnu snad to pujde dobře Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 20:23   Citovat  

forever222 napsal:
Achjo to jsou blbci, bych nečekal, že v servisu neumí pořádně vyměnit olej Smutný
Jim je to totiz uplne jedno a hlavne necekaji, ze by nekdo kontroloval merku.Obycejni lide, kteri maji auto na presun z A do B a nechavaji si menit olej v servisu to moc nedelaji. Velmi šťastný Asi mysleli, ze jsi jeden z nich.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 20:24   Citovat  

forever222 napsal:
Radši to taky vytahnu snad to pujde dobře Velmi šťastný
Jde to krasne.Staci slabounka hadicka pokud tam nemas piliny Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 21:30   Citovat  

Poprvé jsem si ten olej na accordovi neměnil sám a naposledy ! Velmi šťastný Přitom jsem byl vždy spokojen v tomto servisu a vždy mi vyšli vstříc a všechno. Znám se s majitelem a volal jsem mu a on říkal, že taky neuhlídá všechno ať se stavím, že to samozřejmě dá do pořádku Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 22:17   Citovat  

forever222 napsal:
Poprvé jsem si ten olej na accordovi neměnil sám a naposledy ! Velmi šťastný Přitom jsem byl vždy spokojen v tomto servisu a vždy mi vyšli vstříc a všechno. Znám se s majitelem a volal jsem mu a on říkal, že taky neuhlídá všechno ať se stavím, že to samozřejmě dá do pořádku Úsměv
Presne tak.Clovek se muze spolehnout opravdu jen na sebe.I kdyz jak kdo Velmi šťastný
Olej se da vymenit temer vsude a je to chvilka nebyt te zimy.Ja mel menit olej v listopadu.Uz mel za sebou rok, potrebne najete kilometry pro vymenu jeste ne.Stejne nejezdim, baterka vyndana a dobita, takze kdyz najedu par km az pojedu olej nekam vymenit az bude na to cas a tepleji, myslim ze se nic nestane.Snad me za takovy prohresek neukamenujete Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 22:40   Citovat  

Moj kamos jazdi v mojom starom C6G, predal som mu ho v r.2011 a v r.2014 sa ma pytal na olej a filter aky tam ide. Priznal, ze od kupy nemenil olej, lebo neurobil este 10000km Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 22:56   Citovat  

tukkan napsal:
Moj kamos jazdi v mojom starom C6G, predal som mu ho v r.2011 a v r.2014 sa ma pytal na olej a filter aky tam ide. Priznal, ze od kupy nemenil olej, lebo neurobil este 10000km Velmi šťastný
Taky dobry.Tri roky to uz je ale asi trosku moc Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 23:03   Citovat  

Tak aj sa mi slza objavila v oku, ale civic jazdi..
Ja som zas opacny extrem co sa mnozstva oleja tyka. Accord zacal zrat olej, pisal som to par stran dozadu. Nevsimol som si to, a miesto nad rysku, som mal oleja pod rysku, ze bola sucha a musel som doliat 7deci. pifko
Skoro som chytil mrtvicu. Bueee
Jedina utecha bola, ze snad ak by prestal mazat, rozsvieti sa kontrolka.
Odvtedy mam v mobile pripomienku kazdy mesiac kontolovat olej.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina