Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak vyjednat slevu na Civic 9G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
chrobok je teď offline  chrobok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 10:38   Citovat  

Nazdar
Už delší dobu zvažuju nákup nového povozu. Srdíčko mě táhne k novému Civic 9G Sport 1.8 sporty blue Úsměv ... Nicméně ta cenovka je celkem vysoko. 460tisíc je docela řacha (i když na leasing).

Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s vyjednáváním slevy u dealerů? Ta cena 460tisíc to je už po slevě asi 80tisíc, ale to je taková ta jejich standardní sleva co teď dává každej dealer. Přeci jen je 9G už za zenitem a čeká se, že za rok přijde 10G pro evropu. Tak si říkám jestli je tam ještě prostor na dodatečnou slevu ...

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
tardi je teď offline  tardi
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 11:23   Citovat  

Zkus to jako já: vyhlédni si skladovku a začni smlouvat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 12:49   Citovat  

A podařilo se ti něco usmlouvat? Úsměv Pochlub se
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:05   Citovat  

Dostal stromeček s Honda zadara... HaHaaa
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:15   Citovat  

Asi nejnižší dnešní oficiální nabídku skladovek najdeš na Auto Jarov, nižší oficiální cenu asi nedostaneš: 439t resp. 449t bez využití protiúčtu. Nebo o 10t míň za Milano Red.
tudy odkaz
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 14:08  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 19:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
tardi je teď offline  tardi
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 14:44   Citovat  

chrobok napsal:
A podařilo se ti něco usmlouvat? Úsměv Pochlub se

něco jo, na zimáky to stačilo Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 15:05   Citovat  

Já si představuju že by bylo príma dostat za 450 auto včetně navigace, zimaku a metalizy Úsměv Uvidíme co uhraju...
Mimochodem, nevíte jestli se dá k civicu pořídit dojezdové kolo? V cenníku je o tom zmínka, ale není tam cena.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 16:57   Citovat  

Vzhledem k tomu, jak tragické navigace v autech vídám (co dávají aktuálně do Hondy ale nevím, píšu obecně), myslím aktuálnost a aktualizace, dopravní info, radary, nehody, policie, ceny benzínu atd atd, tak jediné co by mě při koupi nového auta zajímalo, jestli to umí zrcadlit obrazovku mobilu a pustím si tam Waze Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 11:51   Citovat  

Tak jsem se byl dneska projet. Pučili mi Elegance šedou s tím Reda paketem ale bez zadního spoileru ... Nevypadalo to nejhůř, koukal jsem i na Turera a myslím, že tak velký kufr je asi k ničemu. krátká verze vypadá dostatečně velká (kočárek plus tašky atd ... ).

Jízdně to bylo přesně co jsem čekal. Táhne to hezky od spoda, žádný super trhač asfaltu, ale naprosto dostačující bych řekl.

Už jsem docela nalomený, i tu cenu kolem 450 bych zkousnul, ale za to bych si rád objednal auto podle svých představ a nevýbíral dle dostupných skladovek. Chtěl jsem to koupit u místního dealera pač je tady i osobně znám, nicméně dostupnost té modré verze sport je až někdy v červnu!! a to s tím, že bych to měl objednat do týdne, pač se to zadává přímo do výroby. Docela mě to otrávilo. Asi si budu muset zajet někde po republice vyzvednout svou skladovku v barvě a výbavě jakou chci...
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 13:19   Citovat  

A co Edice X? Je to vlastně Elegance s jiným exterierem tudy odkaz a za stejnou cenu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 13:22   Citovat  

Abych pravdu řekl, tak se mi ta edice X nelíbí Úsměv ta faceliftovaná maska s tou černou maskou je hezká, lakovaná už není tak výrazná a je to takové divné. A lakované lemy mi přijde že opticky zmenšují kola ... ale to je můj subjektivní názor.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 13:26   Citovat  

tudy odkaz ...
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 14:32   Citovat  

chrobok napsal:
Tak jsem se byl dneska projet. Pučili mi Elegance šedou s tím Reda paketem ale bez zadního spoileru ... Nevypadalo to nejhůř, koukal jsem i na Turera a myslím, že tak velký kufr je asi k ničemu. krátká verze vypadá dostatečně velká (kočárek plus tašky atd ... ).

Jízdně to bylo přesně co jsem čekal. Táhne to hezky od spoda, žádný super trhač asfaltu, ale naprosto dostačující bych řekl.

Už jsem docela nalomený, i tu cenu kolem 450 bych zkousnul, ale za to bych si rád objednal auto podle svých představ a nevýbíral dle dostupných skladovek. Chtěl jsem to koupit u místního dealera pač je tady i osobně znám, nicméně dostupnost té modré verze sport je až někdy v červnu!! a to s tím, že bych to měl objednat do týdne, pač se to zadává přímo do výroby. Docela mě to otrávilo. Asi si budu muset zajet někde po republice vyzvednout svou skladovku v barvě a výbavě jakou chci...

Jukni po nabídce salonu v DE, obcas je tam i nižší cena, hlavne vetší výber skladovek a lépe se jedná o ceně..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 14:34   Citovat  

Idaho napsal:
Jukni po nabídce salonu v DE, obcas je tam i nižší cena, hlavne vetší výber skladovek a lépe se jedná o ceně..

Já budu asi omezený na české salóny pač chci financování od Honda Finance - Správná volba ... Keš bych tolik peněz nikdy nedal Úsměv
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 16:37   Citovat  

No ... pokud chces kratkou verzi a ve sleve, tak doporucuji pockat do pristiho roku.

A kdyz uz teda ted a kratkou verzi, velmi doporucuji vyzkouset si prave cestovani s kocarkem s kratkou verzi. Ja mam Tourera a nez mi prisel, tak jsem mel asi tyden a pul kratkou verzi a ten rozdil v komfortu v nakladani kocarku apod. byl neskutecny. U kratke verze je kufr objemny, ale neni moc dlouhy. Nepresvedcuji, ale doporucuji vyzkouset. Ten kufr mi behem tech par dni uz dvakrat nestacil.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 13:48   Citovat  

chrobok napsal:
Já budu asi omezený na české salóny pač chci financování od Honda Finance - Správná volba ... Keš bych tolik peněz nikdy nedal Úsměv

Co tohle...?http://honda.smucler.cz/skladove-vozy/honda-civic-1-8-sohc-i-vtec-16v-elegance-ctg5-i1334/
tudy odkaz
A když tu cport nadhodil Tourera, tak tudy odkaz
Nám ještě sundali 5 %, asi proto, že to auto stálo venku...Úsměv
Co se týče kufru, opět, jak píše cport, Tourer s možností manipulace se zavazadly jednoznačně vyhrává, třeba i tím, že nemá schod. Kočárek se sice do hatchbacku vleze, ale je to vopruz...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 14:41   Citovat  

Díky za tip. Ten Šmucler vypadá že má slušně velkou skladovou zásobu ...

Jinak dneska jsem se byl projet i se Škodovkou abych měl srovnání s koncernem ... No a musím říct, že Honda je prostě Honda! Do toho Civicu jsem sednul, rozjel se a od první chvíle jsem se v tom autě cítil dobře, řízení mě bavilo, motor žádný trhač, ale táhne hned a nemám ten pocit jako ve škodovce že mi to každou chvíli musí chcípnout když při rozjezdu nepřidám plyn (jel jsem s 1.2TSI a 1.4TSI) ... Takže jsem už na 100% přesvědčený že půjdu do Civica ... ale mám pořád dilema ohledně toho jestli Turer nebo Krátkou ... Má Turer 2015 stejné řízení a tak? U krátké verze přišel s faceliftem i ten systém co el. nahrazuje samosvor aby to lépe točilo atd, má to nový Turer už taky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2016 , 21:06   Citovat  

chrobok napsal:
Díky za tip. Ten Šmucler vypadá že má slušně velkou skladovou zásobu ...

Jinak dneska jsem se byl projet i se Škodovkou abych měl srovnání s koncernem ... No a musím říct, že Honda je prostě Honda! Do toho Civicu jsem sednul, rozjel se a od první chvíle jsem se v tom autě cítil dobře, řízení mě bavilo, motor žádný trhač, ale táhne hned a nemám ten pocit jako ve škodovce že mi to každou chvíli musí chcípnout když při rozjezdu nepřidám plyn (jel jsem s 1.2TSI a 1.4TSI) ... Takže jsem už na 100% přesvědčený že půjdu do Civica ... ale mám pořád dilema ohledně toho jestli Turer nebo Krátkou ... Má Turer 2015 stejné řízení a tak? U krátké verze přišel s faceliftem i ten systém co el. nahrazuje samosvor aby to lépe točilo atd, má to nový Turer už taky?

AHA, jak se to jmenuje, Tourer nemá. Ve srovnání je Tourer vyváženější, než hatchback, proto to nejspíš nepotřebuje. Prostě z osobní zkušenosti se s Tourerem jezdí líp. Už si nepamatuju jak u hatchbacku, Tourer má 2,5 otáčky volantu od kraje ke kraji. A taková "drobnost", výhled vzad je u Tourera přímo královský, to dělené okno u hatchbacku je na pytel...
Jo, i CTR jsou ti u Šmuclerů schopný sehnat...Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 8:45   Citovat  

Tak se asi budu muset zajet s tim Turerem projet. Lokalni dealer ho je schopny sehnat do konce brezna coz je ideal. Jsem na to hodne zvedavej jestli poznam rozdil.
Jak se vubec technicky zmenil Turer po faceliftu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 10:41   Citovat  

chrobok napsal:
Tak se asi budu muset zajet s tim Turerem projet. Lokalni dealer ho je schopny sehnat do konce brezna coz je ideal. Jsem na to hodne zvedavej jestli poznam rozdil.
Jak se vubec technicky zmenil Turer po faceliftu?

Technicky nejspíš nijak, resp. jako normální uživatel jsem nic fakticky nepoznal. Akorát tak dojmy... Zapracovali ale na designu, jak vevnitř, tak venku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 10:47   Citovat  

piskot napsal:
Technicky nejspíš nijak, resp. jako normální uživatel jsem nic fakticky nepoznal. Akorát tak dojmy... Zapracovali ale na designu, jak vevnitř, tak venku.

Četl jsem u nějaké dlouhodobé recenze předfaceliftového Turera, že ty tlumiče zadní mají problém trochu s chladnějším počasím. Prej to trvá i pár km než se rozhýbou. Než se tak stane tak se prej ozývají různé pazvuky od podvozku. Co je na tom pravdy?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 11:14   Citovat  

chrobok napsal:
Četl jsem u nějaké dlouhodobé recenze předfaceliftového Turera, že ty tlumiče zadní mají problém trochu s chladnějším počasím. Prej to trvá i pár km než se rozhýbou. Než se tak stane tak se prej ozývají různé pazvuky od podvozku. Co je na tom pravdy?

Jo? Fakt? Jak se mohou od tak jednoduchého podvozku ozývat různé pazvuky? Jak předchozí Tourer, tak i současný, prošly zimním obdobím, a nic. Jedině co jsem zaznamenal, když byly mrazy, tak dost nahlas drhly kotouče/destičky (kupodivu bez známky sníženého brzdného účinku), než se brzděním zahřály. Ale to je bych řekl vlastnost všech zmrzlých kovů...Úsměv Holt u Hondy na šířce koutouče nešetří...Úsměv
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 14:00   Citovat  

To se zadnimi tlumici jsem cetl jen u jedne slovenske recenze a tykalo se to jen adaptivnich tlumicu. Nekdo jiny s adaptivnimi tlumici se musi vyjadrit, jestli to s tim bouchanim v zime je pravda a nebo ne Mrk

Jinac treba pomuze i tudy odkaz ... par zkusenosti s Tourery.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 22:45   Citovat  

Ty recenze jsou supr Úsměv Hlavně se teda shodneme na tom, že pocit z řízení u Civica je úplně jinde než u koncernu a jiných Úsměv ... takže jsem už rozhodnutý že do toho jdu a jdu do Turera ... No a teď samozřejmě ještě váhám nad barvou Velmi šťastný Byl jsem přesvědčený o té modré sporty blue ... Nicméně žena mě nalomila s tím, že ta červená je taky dobrá. Navíc pro červenou hovoří i úspora 12 000,- (za což bych si pořídil druhou sadu alu kol)... Bude to ještě těžké Úsměv Uvidíme co termín dodání...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2016 , 23:26   Citovat  

Červená měla tendence růžovět... Se stydím
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2016 , 11:33   Citovat  

chrobok napsal:
Byl jsem přesvědčený o té modré sporty blue ... Nicméně žena mě nalomila s tím, že ta červená je taky dobrá.

žena má vždycky pravdu, takže na modrou koukej zapomenout Velmi šťastný

červenou jsem měl 7let na novym autě a bez problémů (8g civica, který by šel do růžova jsem zatím neviděl), předtím na starším 5g civicu (kupován už jako 11tiletý) a tam růžověla
asi záleží, jestli auto stojí celý den na sluníčku nebo je v garáži a jak se člověk o ten lak stará... u novýho auta bych v tom žádnou tragedii nehledal Mrk

jinak k tlumičům - jezdím na comfort, v mrazech nic nemlátí/netluče/nepazvukuje, jen je znát, že je to trošku tužší
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2016 , 12:02   Citovat  

chrobok napsal:
Ty recenze jsou supr Úsměv Hlavně se teda shodneme na tom, že pocit z řízení u Civica je úplně jinde než u koncernu a jiných Úsměv ... takže jsem už rozhodnutý že do toho jdu a jdu do Turera ... No a teď samozřejmě ještě váhám nad barvou Velmi šťastný Byl jsem přesvědčený o té modré sporty blue ... Nicméně žena mě nalomila s tím, že ta červená je taky dobrá. Navíc pro červenou hovoří i úspora 12 000,- (za což bych si pořídil druhou sadu alu kol)... Bude to ještě těžké Úsměv Uvidíme co termín dodání...

pocit z řízení u Civica je úplně jinde než u koncernu a jiných Na Hondu platí "Kdo jednou zkusil, nechce jinak..."Úsměv
Termín dodání je podle toho, zda auto budou teprve vyrábět, či je kdesi v Belgii na skladu, a nebo jsou schopný si ho dealeři mezi sebou vyhandlovat. Nevím, od kama jsi, u Šmuclerů v Plzni dovedou leccos...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2016 , 19:08   Citovat  

Jsem z Třince. Lokální dealer je maličký nemá moc velký sklad. Ale nahrazuje to rodinnou atmosférou a přístupem. Třeba na testovací jízdu mě pustili samotného Úsměv Najezdil jsem si asi 20km a vpohodě. Chci to koupit u nich.
Tak dodání červené je až koncem dubna, museli by to zadat do výroby ... Modrá bude 22.3. Úsměv)) je už na skladu asi někde v evropě.
I kupce na starého Civica už mám, ten si přijede týden předtím. Vypadá to že je to zařízený Úsměv už jen zaplatit zálohu.
Jinak co říkáte na ty kola co dávají k tomu elegance a výš, se mi to nelíbí chtěl bych to nějak vyhandlovat, v hondě mi říkali že ty kola ze Sport verze stojí 30 000,- Smutný pochybuju že mi je někdo vymění Úsměv))
   Návrat  
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2016 , 21:47   Citovat  

chrobok napsal:
Jsem z Třince. Lokální dealer je maličký nemá moc velký sklad. Ale nahrazuje to rodinnou atmosférou a přístupem. Třeba na testovací jízdu mě pustili samotného Úsměv Najezdil jsem si asi 20km a vpohodě. Chci to koupit u nich.
Tak dodání červené je až koncem dubna, museli by to zadat do výroby ... Modrá bude 22.3. Úsměv)) je už na skladu asi někde v evropě.
I kupce na starého Civica už mám, ten si přijede týden předtím. Vypadá to že je to zařízený Úsměv už jen zaplatit zálohu.
Jinak co říkáte na ty kola co dávají k tomu elegance a výš, se mi to nelíbí chtěl bych to nějak vyhandlovat, v hondě mi říkali že ty kola ze Sport verze stojí 30 000,- Smutný pochybuju že mi je někdo vymění Úsměv))

S Honda FOMI mám dobré zkušenosti, akorát z jejich druhé pobočky ve F-M. Kupoval jsem u nich už druhé 9g a vždy spokojenost.

Jinak co se týče disků, tak jsem pár týdnů zpět někde viděl nabídku na výměnu disků ze sporta právě za disky z elegance. Myslím si, že to bylo na 8g foru, ale jistý si nejsem.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak vyjednat slevu na Civic 9G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina