Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HELP: Oprava blatníku po nehodě
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2016 , 19:11   Citovat  

Smutný Dneska mi nějaký .......... naboural u rodič auto a samozřejmě hrdinsky odjel. Zničil poklici[neva], odřel a trochu sešoupnul dolů přední nárazník, odřel a promáčkl přední část u levého předního světla. Auto nemám na havarijko pojištěné a tak hledám nejefektivnější způsob samoopravy. Jemnější škrábance jsem jak na nárazníku tak i na blatníku zaleštil tempem tak, že jdou vidět až když člověk prostě kouká kde jsou škrábance, takže to by snad i šlo, ale hrana toho blatníku [cca 2cm od okraje] a ten samý výstupek i na blatníku je prostě škráblej ,,durch''. Vzhledem k tomu, že takových ....... se najde milion a auto je na daily provoz s docela krutým ročním nájezdem - usoudil jsem, že v případě super opravy se při mém štěstí objeví někdo další.

Takže otázka zní... nevíte kolik tak může stát narovnání od klempíře? Trochu si říkám, že do toho bouchnu z druhý strany sám a ono to vyskočí, ale v případě že by to nestálo moc, tak bych zkusil štěstí u odborníka. Troufli by jste si na to sami? Nechci to pokřivit tak, že už to nikdo nenarovná.

Po narovnání bych to chtěl trochu barevně vylepšit, ale na rozstřik se mi moc jít nechce z důvodu ceny[cca 1500 za díl, ne? takže 3000...] a stejně mi to někdo oťuká... oktávkou nebo jiným super autem u obchodu.

Mám zkušenost se sprejem který jsem si nechal namixovat podle kodu barvy a pak jelikož se jedná o metalízu jsem to i přestřík bezbarvým lakem a docela to i vypadalo obstojně, ale tady bych raději volil barvičku a štětečkem bych nanesl barvu jen na místa kde je to prostě potřeba. Dělá nějaká firma metalízu jako barvu v plechovce nebo tak něco? Slyšel jsem něco o namíchání barvy v hondě na zatírání takových ťukanců... kolik to koštuje?

Co by jste volili vy? Já se chtěl v první chvíli zastřelit Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný pak jsem chtěl první zastřelit toho kdo to udělal Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Snad dostane rakovinu nebo smyk pod tatru plnou písku... naštvanej

Fotografie-0057.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie-0057.jpg, 1.27 MB

Fotografie-0059.jpg

Fotografie-0059.jpg, 1.22 MB

Fotografie-0061.jpg

Fotografie-0061.jpg, 1.26 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2016 , 15:37   Citovat  

Takovoudle prkotinu jsem na Accu vymáčkl rukou Úsměv neboj se toho, udělej si tam místo a pořádně zaber..teda..zatlač..zevnitř pifko Zbytek pak můžeš vzít ručně leštěnkou a hadrem.Zbavíš se minimálně třetiny toho, co je vidět..nevypadá to hluboký. Držim palec je to dobrý

Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2016 , 15:57   Citovat  

jop tohle nevypada moc vazne.. az to vymacknes tak to vem clayem a strojne rozlesti fast cut pastou.. na zaver zavoskuj a bude to dobry OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2016 , 17:32   Citovat  

Spravit to pujde, ale určitě ne jen vymáčknutím, nevím jestli kolegové někdy zkoušely mačkáním vytvarovat průběhovou linku lemu, bude se tomu muset pomoc klempířským náčiním, při kterém se poškodí lak, ale i tak myslím že v tom ostrém lomu na vnější hraně lemu už bude lak prasknut. Nevím jak chceš aby to potom vypadalo, samozřejmě že to vymáčkout nějak pujde, ale ta pěkná linka lemu ta prostě nebude Úsměv

Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2016 , 20:46   Citovat  

chci jen aby to uplně nebilo do očí... zítra nebo pozítří to zkusím vyloupnout. barva není ani popraskaná, alespon se tak jeví. S linkou jsem se rozloučil ale taková promáčklina tam být nesmí. Ještě nafotím přední nárazník.. je tak o 1cm dole. Snad to půjde dát zpátky. to mi hlava nebere opravdu bych... ublížil... kdybych věděl kdo to provedl.

opravu budu fotit a pak to tu napíšu jak to šlo.. třeba se to někomu bude hodit.

Obsah fóra Honda-club.cz   
HELP: Oprava blatníku po nehodě
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina