Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 279 z 333
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2016 , 21:52   Citovat  

xan napsal:
zdravím sice jsem svého accordeona už prodal ale vlastní ho kamarad a začala mu prokluzovat spojka naštvanej
tak se ptam kde se dá sehnat nejlevnejší a zda se musí vyměnit všechno: lamela přítlačak i ložisko díky za odpověď kámoš nemá teď moc peněz tak bych mu s tím rád nějak pomohl to mi hlava nebere
motor 1.8 100kw
jinak puvodni auto Robbiho zakladatele tohoto tematu kouř

určitě vyměnit komplet: lamelu, přítlačák a ložisko
a zrovna spojka je věc, na který se nevyplácí šetřit
kámoš koupil levnou sra wc a po 300km jí děláme znovu to snad ne takže moc neušetřil pořádnej výtlem
ale já mu to říkal.....

PS: kolik má to acco nalítáno?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2016 , 22:23  Naposledy upravil Kendik dne 18.2.2016 , 22:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Kynio napsal:
Nejsem na popisování a porovnávání věcí zrovna talent. No zkusím pár dojmů sepsat.

Acco 6g mám hodně rád, proto si ho taky nechám a časem půjde bratrovi, takže zůstane v rodině. Vždy jsem říkal, že nemá moc cenu na 7g přecházet, že to nemůže být takový rozdíl. Pokud bych měl přejít, musí to být s motorem 2.4, v modré barvě. A to ještě budu váhat. Jenže sport kit to dorazil a už při prvním pohledu naživo bylo jasný, že je můj Úsměv)

První sednutí do auta... sedí se výš, volant má jinou polohu, nevím jestli je to lepší nebo horší, celkově to na člověka působí vše robusně, když se rozsvítí budíky, jen žasnu. První věc která mě hodně potěší, je plynový pedál, který je od země, čili je pohodlnější pro nohu. Opřít se o výsuvnou loketku se mi taky moc líbilo. Jen zvyk na ručku napravo od řadičky je už zažitý a trochu mi nesedí, že je teď blíž u nohy..

No po nastartování je ticho jak v hrobě, motor pěkně odhlučněný. Aerodynamicky hluk tady je taky, ale jiný, není tak otravný, jako u 6g (známý problém levého sloupku/zrcátka). Co se pneumatik týče nemůžu říct, protože nepatří mezi nejtišší a rozhodně budu na příští zimu měnit. Komfortně je 7g určitě o něco lepší, než 6g, nejdou tolik rázy do kabiny. Možná je to novýma tlumičema Keyaba, nevím Úsměv Navíc mám sport interér takže v sedačce jsem krásně zapasovaný a zatáčky se tak řežou samy.
To nejhlavnější je ale samozřejmě plynový pedál a jeho reakce při sešlápnutí k podlaze Úsměv)) Je to hukot. Tam kde 6g prostě nic nedělá a jen skáče a vibruje, 7g agresivně reaguje a krásně zrychluje. V pohodě se dá rozjíždět na 1500 ot. což u 6g je tak až 2500 ot. kde stejně ještě dlouho trvá, než se začne něco dít. 7g je v tomhle úplně jiné. Už od nejnižších otáček je cítit jak krásně táhne a reakce na plyn jsou dost velké v celém rozsahu. Tohle je obrovský skok kupředu, nemůžu se toho stále nabažit Úsměv) Je trochu cítit rozdíl se zapnutým protiskluzovým systémem a vypnutým, trochu snižuje výkon a sám se zapíná po každém startu. To ale nevadí, alespoň nehvízdám na každém semaforu Velmi šťastný

Moc jsem toho zatím nenajezdil, ale těším se na každé nasednutí do auta. Spotřebu vám tedy neprozradím, ale s 65l nádrží to po cestě z Ostravy do Brna moc nemizelo. Jediné co mě mrzí, že stále nemá palubní počítač, takže spotřeba se musí počítat klasickým způsobem.

Samozřejmě musím ještě pochválit xenony, se to hned jinak kouká na cestu Úsměv

dál mě zatím nic nenapadá, 3 dny jsem už nejel, čekal jsem na papíry z přepisu. Jezdil jsem v 6g a zítra sedám do 7g, budu zase jiném světě Úsměv))
Moc pekne napsane Úsměv Divim se, ze A7G nema palubni pocitac se spotrebou Tak to koukám! myslel jsem, ze ma.
To svezeni to musi byt parada Velmi šťastný Ten vykon je uplne jina sorta, nez u 2litru v 6G, ktery mi prijde liny. Na kolik Te tedy celkem vysel, pokud to neni tajne?Projizdim temer denne inzeraty na netu a tohohle krasavce jsem tam nevidel Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2016 , 22:25   Citovat  

xan napsal:
zdravím sice jsem svého accordeona už prodal ale vlastní ho kamarad a začala mu prokluzovat spojka naštvanej
tak se ptam kde se dá sehnat nejlevnejší a zda se musí vyměnit všechno: lamela přítlačak i ložisko díky za odpověď kámoš nemá teď moc peněz tak bych mu s tím rád nějak pomohl to mi hlava nebere
motor 1.8 100kw
jinak puvodni auto Robbiho zakladatele tohoto tematu kouř
Mrkni na cardo shopu, staci napsat do googlu cardo.Urcite vymenit komplet.
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2016 , 22:26   Citovat  

No 130 s kompletní servisní soupiskou. Vedená každá oprava včetně ceny opravy atd. Vše krásně evidované Úsměv
Mrkni se na sauto je tam a7g za 150k černý z Olomouce Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2016 , 22:50   Citovat  

Kynio napsal:
No 130 s kompletní servisní soupiskou. Vedená každá oprava včetně ceny opravy atd. Vše krásně evidované Úsměv
Mrkni se na sauto je tam a7g za 150k černý z Olomouce Úsměv
130 je super cena Úsměv Mrknu diky
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2016 , 23:13   Citovat  

Kendik napsal:
Moc pekne napsane Úsměv Divim se, ze A7G nema palubni pocitac se spotrebou Tak to koukám! myslel jsem, ze ma.
To svezeni to musi byt parada Velmi šťastný Ten vykon je uplne jina sorta, nez u 2litru v 6G, ktery mi prijde liny. Na kolik Te tedy celkem vysel, pokud to neni tajne?Projizdim temer denne inzeraty na netu a tohohle krasavce jsem tam nevidel Úsměv

Palubní počítač měl až poface Úsměv
   Návrat  
mikelline je teď offline  mikelline
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 7:28   Citovat  

tukkan napsal:
Par stran dozadu som toto riesil.
1. mas nove kotuce a od novoty hadzu - aku znacku si kupil ? - toto sa stalo mne s Brembom
2. zle ocisteny naboj/vylagrovane lozisko
3. visi ti brzda a zvlnila novy kotuc - tiez sa mi to stalo po cca 3000km nove Zimmermany
4. nieje to brzda ale vola v riadeni alebo hornych capoch

Díky za tipy.
Kotouče mám od Bosche.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 10:05   Citovat  

proboha, doufám že ne jejich kotouče na auta, ale že si tam raději koupil pilovej kotouč od Bosche....
Jdi si změřit hazivost, myslim že sis odpoveděl sám
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 10:56   Citovat  

Ahonda Přátelé Honda . Nebyl jsem tady notnou chvilku a tak zdravím nové majitele i to tvrdé jádro přátele . Dnes proběhla STK samozřejmě se stejným výsledkem jako předloni( akorát ty km naskakujou). Jestli mohu přidat svůj názor na brzdy, ano zkontrolovat házivost, jelikož těch aut vidím ročně tolik, myslím si a je to z osobní zkušenosti, nejhorší co znám jsou brzdy od bremba. Jinak je vše v normálu, záleží dost na péči. Nic nevydrží navěky. Co mě dost zklamalo na mém Accu je nefunkční centrální zamykání, odešel mi zámek u řidiče, jinak ostatní jdou a to jsem to nechal dělat u Honda. Jinak vše šlape jak má. Gratuji k A7G, těším se na další srovnání VTEC

WP_20160219_001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160219_001.jpg, 1.73 MB
   Návrat  
mikelline je teď offline  mikelline
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 11:10   Citovat  

Bubaak napsal:
proboha, doufám že ne jejich kotouče na auta, ale že si tam raději koupil pilovej kotouč od Bosche....
Jdi si změřit hazivost, myslim že sis odpoveděl sám

změřím a uvidím.
S jakýma kotoučema máš dobrou zkušenost?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 12:06   Citovat  

Accnu už nějakou dobu nemám, ale měl jsem na ní bremba co se taky zvlnili, parkrat jsem ji hodně probrzdil a pak se sedli a drželi... Ted mám na autě EBC a celkem i spokojenost
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:34   Citovat  

Jestli můžu k těm brzdám...
Myslím si, možná naivně, že si dnes nikdo nemůže dovolit prodávat kotouče, co byly na ho.no. Čest výjimkám...Úsměv
Jak už tu řekli mnozí, nelze jen vyměnit kotouče, v podstatě repase brzdičů je taky nezbytná. A minimálně kontrola zavěšení.
Když už tu zazněly značky kotoučů, kdysi jsem v Kelly pořídil kotouče Starline (ano, loterie, co vlastně v té krabici bylo za kotouče...Úsměv), k tomu destičky Ferordo ThermoQueit, a doteď naprosto bez problémů. Teď řeším zadek, a asi taky do té loterie se Starline půjdu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 21:54   Citovat  

kdyby každý při přehazování kol "zima/léto" shodil desky, očistil vše, namazal potřebná místa
nemusí řešit třepající volant apod. je to dobrý
a že je to u acca normální?
není!! u žádnýho auta to není normální, brzdy prostě musí fungovat Úsměv

pak už je to jen o nohách Hihi
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2016 , 22:40   Citovat  

RASTA napsal:
kdyby každý při přehazování kol "zima/léto" shodil desky, očistil vše, namazal potřebná místa
nemusí řešit třepající volant apod. je to dobrý
a že je to u acca normální?
není!! u žádnýho auta to není normální, brzdy prostě musí fungovat Úsměv

pak už je to jen o nohách Hihi

Asi tak. Ne, že by A6G bylo úplně dokonalé, ale snad jen praskající kliky (dveří...Úsměv) byla "sériová" závada.
Mimochodem, Honda doporučuje po přehození kotoučů minimálně kontrolu házivosti, když tak rovnou jejich stočení, samo že na autě.
   Návrat  
bzuk001 je teď offline  bzuk001
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 11:53   Citovat  

Nazdar, taky přidám svou zkušenost s brzdama. Koupil jsem do předu kotouče RH, po cca 6 měsících byly zvlněný tak, že se nedalo brzdit v dálniční rychlosti, nechal jsem je stočit. To vydrželo půl roku a znovu problém. Známý mechanik mi říkal, že se někdy stane, že na kotouče použijí nekvalitní materiál (jestli si to dobře pamatuju, má být ocel málo "uležená", no nevím). Každopádně už byly stočené, tak jsem musel koupit nové. Připlatil jsem si za Zimmermanny, desky byly jako nové, tak zůstaly. Kotouče jsem koupil v září 2015 a už je to zase zvlněný a háže to jak sv... Napadlo mě to zkusit reklamovat, doklad mám. Máte někdo zkušenost s reklamací kotoučů?
Jinak myslím, že problém mezi sedadlem a pedálem není, jezdím předvídavě a moc nebrzdím. Pak mě ještě napadlo, že by mohly být na vinně desky, ale co jsou zač nevím, musel bych je sundat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 13:57   Citovat  

záleží, jak se k tý reklamaci postaví prodejce, taková je zkušenost

jinak já mám brzdy dělaný v prosinci, př. Zimm.(nevrtaný) + ATE desky, zad. ATE komplet
brzdy dost používám, ale nepřehřívám a zatim nemám problém Úsměv
ten jsem měl po koupi..brzdy sjetý, zadní vázly a pravý předek se nevracel - dvěma slovy: špatná údržba
ovšem v dnešní době v kombinaci se sra wc vym materiálem je to k to snad ne
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2016 , 20:10   Citovat  

bzuk001 nevisia ti brzdy ?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 17:52   Citovat  

bzuk001 napsal:
Nazdar, taky přidám svou zkušenost s brzdama. Koupil jsem do předu kotouče RH, po cca 6 měsících byly zvlněný tak, že se nedalo brzdit v dálniční rychlosti, nechal jsem je stočit. To vydrželo půl roku a znovu problém. Známý mechanik mi říkal, že se někdy stane, že na kotouče použijí nekvalitní materiál (jestli si to dobře pamatuju, má být ocel málo "uležená", no nevím). Každopádně už byly stočené, tak jsem musel koupit nové. Připlatil jsem si za Zimmermanny, desky byly jako nové, tak zůstaly. Kotouče jsem koupil v září 2015 a už je to zase zvlněný a háže to jak sv... Napadlo mě to zkusit reklamovat, doklad mám. Máte někdo zkušenost s reklamací kotoučů?
Jinak myslím, že problém mezi sedadlem a pedálem není, jezdím předvídavě a moc nebrzdím. Pak mě ještě napadlo, že by mohly být na vinně desky, ale co jsou zač nevím, musel bych je sundat.

Já jsem kdysi tohle u A6G řešil taky a bylo mi řečeno, že se kotouče vždy musí hned po výměně stočit na autě, protože náboj už může mít po těch letech vůli a pak to bude házet. Druhá, dražší varianta, je vyměnit i náboje.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2016 , 17:10  Naposledy upravil Aqwertzz dne 23.2.2016 , 17:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kdyby měl někdo rozbitý futrálek na ovladači, tak tu mám navíc. Je komplet i s tlačítkama jak je na foto. Nebo tudy odkaz
Nevím ani na co jiného krom A6G by byl tak to píšu sem.

WP_20160223_004.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160223_004.jpg, 1.96 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2016 , 17:15   Citovat  

snad na vše kolem roku 2000, CRV, civic.... Něco nemělo kufr, ale to nevadi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 3:03   Citovat  

isulsten napsal:
Ahonda Přátelé Honda . Nebyl jsem tady notnou chvilku a tak zdravím nové majitele i to tvrdé jádro přátele . Dnes proběhla STK samozřejmě se stejným výsledkem jako předloni( akorát ty km naskakujou). Jestli mohu přidat svůj názor na brzdy, ano zkontrolovat házivost, jelikož těch aut vidím ročně tolik, myslím si a je to z osobní zkušenosti, nejhorší co znám jsou brzdy od bremba. Jinak je vše v normálu, záleží dost na péči. Nic nevydrží navěky. Co mě dost zklamalo na mém Accu je nefunkční centrální zamykání, odešel mi zámek u řidiče, jinak ostatní jdou a to jsem to nechal dělat u Honda. Jinak vše šlape jak má. Gratuji k A7G, těším se na další srovnání VTEC
Gratulace!Vzhledem ke stari vozu to neni vubec spatny vysledek je to dobrý VTEC A ty kilometry jsou porad moc pekne Úsměv
   Návrat  
richi23 je teď offline  richi23
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 8:02   Citovat  

Čau! Ptám se jen informativně. Zkušenost se spojkovou sadou od Valeo na F20B6 má někdo zkušenosti? Nebo raději LUK EXEDY NIPPARTS?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 8:09   Citovat  

Valeo, pak LUK, když to exedy bude original a né číňan, tak pak by se pralo možná s Valeem, ale jestli máš tu jistotu je na tobě... Nipparts, pokud to chceš prodat
   Návrat  
richi23 je teď offline  richi23
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 8:19   Citovat  

Bubak: no uvažuji o prodeji, ale nechci prodavat něco co nebude fungovat, chci to pred prodejem dat trochu do kupy aby to aspon jezdilo, spojku sem si odrovnal pri vyproštovani jinyho auta z přikopu. Takže ja se říká, dobrej skutek musí byt po zásluze potrestán. Všechno na po wc
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 11:33   Citovat  

Kynio napsal:
Nejsem na popisování a porovnávání věcí zrovna talent. No zkusím pár dojmů sepsat.

Acco 6g mám hodně rád, proto si ho taky nechám a časem půjde bratrovi, takže zůstane v rodině. Vždy jsem říkal, že nemá moc cenu na 7g přecházet, že to nemůže být takový rozdíl. Pokud bych měl přejít, musí to být s motorem 2.4, v modré barvě. A to ještě budu váhat. Jenže sport kit to dorazil a už při prvním pohledu naživo bylo jasný, že je můj Úsměv)

První sednutí do auta... sedí se výš, volant má jinou polohu, nevím jestli je to lepší nebo horší, celkově to na člověka působí vše robusně, když se rozsvítí budíky, jen žasnu. První věc která mě hodně potěší, je plynový pedál, který je od země, čili je pohodlnější pro nohu. Opřít se o výsuvnou loketku se mi taky moc líbilo. Jen zvyk na ručku napravo od řadičky je už zažitý a trochu mi nesedí, že je teď blíž u nohy..

No po nastartování je ticho jak v hrobě, motor pěkně odhlučněný. Aerodynamicky hluk tady je taky, ale jiný, není tak otravný, jako u 6g (známý problém levého sloupku/zrcátka). Co se pneumatik týče nemůžu říct, protože nepatří mezi nejtišší a rozhodně budu na příští zimu měnit. Komfortně je 7g určitě o něco lepší, než 6g, nejdou tolik rázy do kabiny. Možná je to novýma tlumičema Keyaba, nevím Úsměv Navíc mám sport interér takže v sedačce jsem krásně zapasovaný a zatáčky se tak řežou samy.
To nejhlavnější je ale samozřejmě plynový pedál a jeho reakce při sešlápnutí k podlaze Úsměv)) Je to hukot. Tam kde 6g prostě nic nedělá a jen skáče a vibruje, 7g agresivně reaguje a krásně zrychluje. V pohodě se dá rozjíždět na 1500 ot. což u 6g je tak až 2500 ot. kde stejně ještě dlouho trvá, než se začne něco dít. 7g je v tomhle úplně jiné. Už od nejnižších otáček je cítit jak krásně táhne a reakce na plyn jsou dost velké v celém rozsahu. Tohle je obrovský skok kupředu, nemůžu se toho stále nabažit Úsměv) Je trochu cítit rozdíl se zapnutým protiskluzovým systémem a vypnutým, trochu snižuje výkon a sám se zapíná po každém startu. To ale nevadí, alespoň nehvízdám na každém semaforu Velmi šťastný

Moc jsem toho zatím nenajezdil, ale těším se na každé nasednutí do auta. Spotřebu vám tedy neprozradím, ale s 65l nádrží to po cestě z Ostravy do Brna moc nemizelo. Jediné co mě mrzí, že stále nemá palubní počítač, takže spotřeba se musí počítat klasickým způsobem.

Samozřejmě musím ještě pochválit xenony, se to hned jinak kouká na cestu Úsměv

dál mě zatím nic nenapadá, 3 dny jsem už nejel, čekal jsem na papíry z přepisu. Jezdil jsem v 6g a zítra sedám do 7g, budu zase jiném světě Úsměv))

Víceméně máš pravdu.

Když jsem tehdy jednou sedl do A6G po víkendu s Octavii II, tak jsem si připadal, jako když sedneš do motokáry. Všechno menší, drobnější, posez podstatně nižší. Pocitově takovej drobeček Úsměv Ale jinak jsem to nevnímal. Pak jsem měl Audi A4 B6, což byl proti Accu takový menší tank. Dveře, které byly min. 2-3x těžší, dávaly tušit, že v případě nárazu na bok by něco měly zvládnout. I A7G proti tomu působí jako papírák, když s nima bouchneš. Jenže A4 byla jako nová o cca 20-30% dražší a vevnitř proti A7G i o dost menši a navíc těžší. V A6G jsem měl 2.0 108kw a v A4 3.0 V6 162 kW, tak jsem čekal, že to proti A6G poletí jako prase. A ono to zase o tolik lépe nejelo. Rozdíl byl hlavně v hmotnosti - 300kg ve prospěch A6G bylo prostě znát.

Pak jsem přešel na zmíněnou A7G 2.4 a můžu říct, že jede naprosto stejně, jako ten 3.0 V6 v Audi. Taky už je tourer o dost těžší, než A6G v sednau - váží jako ta audina. Ve výsledku s ním mám i stejnou spotřebu, +- 10l/100. Tehdy jsem s audinou jezdil hodně po Praze, studené starty a krátké trasy a spotřeba mi vycházela až do LPG přestavby na 11,5l. Ale byla to 4x4, s předokolkou by to bylo o litr méně - jako A7G.

Co se podvozku týče, tak A6G byla taková žehlička. Slušně vyvážená, s výborným a strmým řízením. Pamatuju, jak jsem po výměně stabíků vzal dálniční nájezd pod plynem ve 120 a ani se to nehlo. To bych si s Audi nedovolil (nedotáčivost)a se 7G to radši taky zatím zkoušet nebudu - nemám 100% podvozek Úsměv

Přesto, jak podvozek dokázal v A6G výborně pohlcovat nerovnosti, tak perfektně seděl. A7G už je znatelně tvrdší.

Co se odhlučnění týče, tak se oba Accordy na prémiovku bohužel nechytají. Je to o tom zpracování. V A4 jsem musel dveřma opravdu bouchnout, jinak se úplně nedovřely a musel jsem je zavírat znovu. Prostě to chtělo sílu. Hezký tlumený zvuk. Díky tomu bylo i ve vysokých rychlostech ticho. Už při chycení za kliku musel člověk pro otevření dveří použít víc síly. U obou Accordů je aerodnynamický hluk znatelně vyšší. Je to přesně o množství materiálu použitých na dveře --> méně materálu-nižší hmotnost-nižší cena. Proti tomu působí accordy zpracováním trochu papírově.

Faktem ale je, že A7G určitě proti 6G působí mohutněji a to je dobře. Stále se sedí nízko, ale asi už výš, než u 6G.

Spotřeby jsem celou dobu zaznamenával a v tomhle směru si 7G vede velmi dobře.

S 6G 2.0 jsem za 40.000 km jezdil za 9,82l - tudy odkaz
A4 B6 3.0 V6 - za 7500 km 11,5l, ale dost to zvedala ta Praha, kam už se 7G tak často nejezdím. A když ano, tak projedu plynule jižkou se zahřátým motorem po cestě po D5. Ne poskakování v ranní špičce se studeným V6 (běžná spotřeba za 8km cestu 15-17l - Strašnice-Holešovice přes Žižkov-18 semaforů, často všude červená) tudy odkaz
Po přestavbě na LPG 13,6ll, později už jsem to přestal evidovat, spotřeba byla stále stejná - tudy odkaz

A nakonec současná 7g 2,4 tourer - překvapivě jen 0,3l vyšší spotřeba, než sedan 2.0 v A6G. A to má 7g skoro o 300kg vyšší hmotnost. tudy odkaz OK Otázkou je, co by s průměrem udělala podobná trasa po Praze, když má 2.4 v TP u města uvedeno 13,5l. Audi tam měla 15.8l a fakt jsem za ně jezdil Úsměv

To sbírání od nižších otáček u A7G bude vyšším objemem 2.4.
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 10:57   Citovat  

zdravim po delší době.určitě to tu bylo několikrát ale nemate nekdo zkusenost s výměnou radia Bose? To me uz neslape jak ma tak bych rád zmenu.nebo kontakt na nekoho kdo by mi to provedk.diky za info.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 12:17   Citovat  

needs napsal:
zdravim po delší době.určitě to tu bylo několikrát ale nemate nekdo zkusenost s výměnou radia Bose? To me uz neslape jak ma tak bych rád zmenu.nebo kontakt na nekoho kdo by mi to provedk.diky za info.
Hoj staci napsat v hledani bose a najde Ti to potrebne odkazy s informacemi. Úsměv

EDIT.: napriklad zde
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 18:26   Citovat  

díky kendik

Ještě jedna věc,nevíte o někom kdo prodává díly na 6g.Potřebuji nějaké věci do interiéru apod.díky-
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 18:32   Citovat  

needs napsal:
díky kendik

Ještě jedna věc,nevíte o někom kdo prodává díly na 6g.Potřebuji nějaké věci do interiéru apod.díky-
Zkus treba MajorHonda
   Návrat  
JarekF20B6 je teď offline  JarekF20B6
PříspěvekZaslal: 4.3.2016 , 16:06   Citovat  

zdravím Vás všechny .
je docela možné ,že tady už tenhle problém řešen byl ,ale upřímně jsem ho nenašel,ikdyž je dost možné ,že jsem hledal špatně.
Chci se zeptat na problém ,který cca před dvěma týdny nastal u mého Accordu 2.0 vtec 108kw (6g) rv98.
Motor začal lehce poklepávat po zahřátí,za studena běžel tiše a normálně,ted po lehkém zahřátí padají otáčky na nulu a motor chcípá,klepání se ozývá hlavně při vyšších otáčkách nebo po nastartování zhruba kolem 2000/ot.
Výkon auta je cca od 3-4tis nulový , auto jakoby se dusilo a ve 4tis se zastaví o omezovač a dal už ho nepustí.
Po dnešním napíchnutí na diagnostiku jsem dostal další "dárek",,nešlo se totiž připojit ,takže jsem zjistil kulový.
Kontrolka motoru svítí.
Napadly mě přeskočené rozvody,akorát mi nejde do hlavy,že to pak normálně jde nastartovat a jet,nebo tedecéčko,vážně nevím ...

Děkuju moc za postřehy a rady , budu rád za jakoukoliv pomoc Úsměv

Pěkný den.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina