Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 401, 402, 403 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 402 z 464
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 12:49  Naposledy upravil Kapky dne 23.3.2016 , 14:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Neshání někdo pěknou ITR s nízkým nájezdem? sopťa sopťa
1999 DC2 Honda Integra Type R | Black | 77 500 km | 19 900 EUR ||| víc foto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 12:58   Citovat  

Kapky napsal:
Neshání někdo pěknou ITR s nízkým nájezdem? sopťa sopťa
1999 DC2 Honda Integra Type R | Black | 77 500 km | 19 900 EUR

co tak si udelat trojici Velmi šťastný bilou ,cernou a cervenou Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 14:21   Citovat  

pekny kola ,myslim ze je ma ve 18" Bully ,fakt jsem vahal jestli je sem dat a nevzit si je Velmi šťastný ,ale kaslu na to pac jsem uz objednal novy gumy Úsměv tudy odkaz

Legend ,jak psi kulky Velmi šťastný tudy odkaz

a jeden mene hezci ale levnejsi legend tudy odkaz

jinak ty CTR jsou pomalu dolu z cenou ,cekam az se jim budou kupit na skladech bude zase sleva 100tis Velmi šťastný tudy odkaz

CR-Z za dve kilka tudy odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 16:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
pekny kola ,myslim ze je ma ve 18" Bully ,fakt jsem vahal jestli je sem dat a nevzit si je Velmi šťastný ,ale kaslu na to pac jsem uz objednal novy gumy Úsměv tudy odkaz

Až na ty obutý Pilot Premacy dobrý OK Guma dobrá tak do bariery na okruhu sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 17:00   Citovat  

2bep napsal:
Až na ty obutý Pilot Premacy dobrý OK Guma dobrá tak do bariery na okruhu sopťa sopťa

tak nevim , si je lidi chvaly ,ale micheliny jsem nikdy nemel Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 18:40   Citovat  

Jako nájezd maj v pohodě... Určitě nebude problém najít dnes C8G s těmahle gumama z roku 2007-9 a namotáno klidně 100tkm a s dobrým vzorkem. Ale čím jsou starší, tím hůř drží a hučí.
Osobně jsem je posílal do světa hned druhou sezónu po koupi auta, kdy se během zimy neskutečně zkazily (skladovány v tmavém, suchém sklepě).
Ale to jsme offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 11:41   Citovat  

pekny IS250 tudy odkaz
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 13:49   Citovat  

Lexus je pekné avtíčko.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 14:00   Citovat  

nějaké CTR co jsem ještě neobjevil? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 14:57   Citovat  

Newer napsal:
nějaké CTR co jsem ještě neobjevil? Velmi šťastný

a co tohle tudy odkaz
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:03   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a co tohle tudy odkaz

na cervene nemam, 317 tisíc cca..

a to bile za 270 nic moc, pise ze je spatna lambda, a ze nemá zadnou servisni historii, ze si to servisoval sam - vinko od nej mam... ale z fotek to vypada dost tragicky a jet na vylet na slovensko se mi dvakrát nechce Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:31   Citovat  

Newer napsal:
na cervene nemam, 317 tisíc cca..

a to bile za 270 nic moc, pise ze je spatna lambda, a ze nemá zadnou servisni historii, ze si to servisoval sam - vinko od nej mam... ale z fotek to vypada dost tragicky a jet na vylet na slovensko se mi dvakrát nechce Velmi šťastný

tak si misto vyletu za par ecek ,priplat min 4000-5000e za dalsi nejlevnejsi edici kdyz chces,jinak lambda je bezna vec na Kacku a pokud auto neni pres strechu nebo obouchany z kazde strany nebo zadreny za tu cenu neni co resit ,ale tvoje vec ..
puvodne zanej chtel 15000e pred asi rokem a proto je tak nizka ,pac na SK se tyhle auta proste neprodavaj staci se podivat na ty kusy co se tam prodavaj uz rok ,kazdej raci passata v nafte ..
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:36   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak si misto vyletu za par ecek ,priplat min 4000-5000e za dalsi nejlevnejsi edici kdyz chces,jinak lambda je bezna vec na Kacku a pokud auto neni pres strechu nebo obouchany z kazde strany nebo zadreny za tu cenu neni co resit ,ale tvoje vec ..
puvodne zanej chtel 15000e pred asi rokem a proto je tak nizka ,pac na SK se tyhle auta proste neprodavaj staci se podivat na ty kusy co se tam prodavaj uz rok ,kazdej raci passata v nafte ..

už je tam delší dobu jo? já nevím, začal jsem to sledovat tak před týdnem..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:41   Citovat  

Newer napsal:
už je tam delší dobu jo? já nevím, začal jsem to sledovat tak před týdnem..

no skoro rok ja to sleduji pravidelne ,cervenej tak pul roku nebo o neco min .. do vcera tam byl krasnej s najezdem 22000tkm za smesnou cenu ,uz je pric no .. chce to sledovat ..
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:46   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no skoro rok ja to sleduji pravidelne ,cervenej tak pul roku nebo o neco min .. do vcera tam byl krasnej s najezdem 22000tkm za smesnou cenu ,uz je pric no .. chce to sledovat ..

tu stranku sleduju uz tyden a včera tam zadnej s najezdem 22 000 nebyl:-))

kazdopadne dik za radu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:51   Citovat  

Newer napsal:
tu stranku sleduju uz tyden a včera tam zadnej s najezdem 22 000 nebyl:-))

kazdopadne dik za radu.

no nevim jak je to mozny ,ale posilal jsem to vcera kamosovi na FB Úsměv pac taky hleda TOP kousek CTR nebo ATS uz pul roku ..proto to taky sleduji..

Snímka.PNG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Snímka.PNG, 25.82 kB
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 15:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no nevim jak je to mozny ,ale posilal jsem to vcera kamosovi na FB Úsměv pac taky hleda TOP kousek CTR nebo ATS uz pul roku ..proto to taky sleduji..

a proc neveme to bile?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 17:01   Citovat  

Newer napsal:
a proc neveme to bile?

no toho jsem mu taky vcera posilal a minulej rok v zime ho chtel ,ale donedavna majitel nechtel spustit myslim ze 13-14000e a bohuzel kamos ted koupil na ksefta C8G s klasickou 1.8 a bylo treba ji opravit takze nejspise az se ji zabvi tak bude nato mit , pac hlavne kvuli tomu to delal pac mel na ruce jenom 11000e Velmi šťastný a majitel nechtel zaboha spustit Velmi šťastný a najednou koukam ,ze spustil ,asi proto ,ze uz ho to po roce nebavi a jeho zenska na nej tlaci s prodejem kvuli baraku nebo tak nejak Velmi šťastný plus je treba vymenit lambdu a urcite veskery spotrebak Velmi šťastný ...jako delej jak myslis ,na tvem miste sednu na vlak a udelam si vylet Velmi šťastný nezli cekat ze i ostatni edice padnou na 10000e Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 18:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no toho jsem mu taky vcera posilal a minulej rok v zime ho chtel ,ale donedavna majitel nechtel spustit myslim ze 13-14000e a bohuzel kamos ted koupil na ksefta C8G s klasickou 1.8 a bylo treba ji opravit takze nejspise az se ji zabvi tak bude nato mit , pac hlavne kvuli tomu to delal pac mel na ruce jenom 11000e Velmi šťastný a majitel nechtel zaboha spustit Velmi šťastný a najednou koukam ,ze spustil ,asi proto ,ze uz ho to po roce nebavi a jeho zenska na nej tlaci s prodejem kvuli baraku nebo tak nejak Velmi šťastný plus je treba vymenit lambdu a urcite veskery spotrebak Velmi šťastný ...jako delej jak myslis ,na tvem miste sednu na vlak a udelam si vylet Velmi šťastný nezli cekat ze i ostatni edice padnou na 10000e Velmi šťastný
hmm, uvidim ...6 hodin vlakem to je
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 20:17   Citovat  

k tomu bílému CTR:
1) prodávající je dobytek, auto zabordelený zevnitř i zvenku. To je pak otázkou jestli stejně i servisoval, když si to dělal prý sám.

2) xenony, zavání mi to předělávkou. CHW byla speciálka a měla vždy xenony, pokud vím. Že je to CHW dosvědčují i kola, kliky a víčko nádrže. Navíc má duální klimu. Tam fakt chybí jen navi.
Ale i na palubce má knoflík na manuální nastavování sklonu světel (vedle) "Startu". Že by zbořené na čumák to mi hlava nebere
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 21:13   Citovat  

Jak poznate jestli ma xenony nebo ne? Úsměv neni tu nekdo z trnavy, ze by to omrkl a dal vedet???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 22:04   Citovat  

Třeba tím, že pokud je to auto homologované pro EU, tak by měl mít ostřikovače světel Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 22:08   Citovat  

Newer napsal:
Jak poznate jestli ma xenony nebo ne? Úsměv neni tu nekdo z trnavy, ze by to omrkl a dal vedet???

Ostřikovače a naklápí se samy = nemá nastavování sklonu v kabině.

Porovnej s Lechyho CTRem...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:05   Citovat  

on tam těch tlačítek kolem toho start buttom má dost navíc.. lechy tam má jedno na tom slovenskym jich je XYZ. Nemůže to nějak souviset třeba s těma parkovacíma čidlama? Třeba to tlačítko není naklápění světel, nebo je a je to správně nevím.

Každopádně jsem to hodil do google - "Honda civic fn2 dash board" a maj to i některý jiný CTRka, takže buď to není evropská verze, nebo to bylo na Slovensku v době prodeje jinak, nevím.....

Ostřikovače to podle mě má, jen jsou ty fotky tak nekvalitní, že to není vidět. Zkontaktoval jsem prodejce a vyslechnu ho na tohle tema, tak se uvidi, co z nej vyleze. Udajne by auto nemelo bejt jezdene na okruhu, ani bourane, jen par odrenin z parkovist 5km/h...

Spinave je jako prase, ale pokud jde jen o spinu a vse ostatni bude ok, tak nenu duvod se stressovat... Precijenom prave fotky v inzeratu jsou prvnim impulsem pro kupce, a ty co tam ma jsou dost ohavne. Vse ostatni muze bejt ok, ale nedelam si iluze... Uvidíme.

pro jistotu přihazuju ještě VInko, kdyby z něj dokázal ještě nekdo teď o víkendu něco rozkódovat - třeba v souvislosti s naklápěním světel. Mattik zatím neodepsal, včera jsem mu ho taky zasílal.

SHHFN23809U001236

12885956_10208083013848550_3763299130820586688_o.jpg

12885956_10208083013848550_3763299130820586688_o.jpg, 362.21 kB
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:07  Naposledy upravil JardaBar dne 25.3.2016 , 11:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bílého bych nebral, člověk k autu neměl očividně žádný vztah. Hroznej otloukanek. Jak asi bude vypadat převodovka, spojka, motor po takovém čuněti HaHaaa

edit: Xenony z výroby to samozřejmě nemá (jedině nějaké after market), ostřikovače světlometů také ne (jsou to záslepky), ale to myslím není důležitý.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:09  Naposledy upravil Newer dne 25.3.2016 , 11:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

on tam těch tlačítek kolem toho start buttom má dost navíc.. lechy tam má jedno na tom slovenskym jich je XYZ. Nemůže to nějak souviset třeba s těma parkovacíma čidlama? Třeba to tlačítko není naklápění světel, nebo je a je to správně nevím.

Každopádně jsem to hodil do google - "Honda civic fn2 dash board" a maj to i některý jiný CTRka, takže buď to není evropská verze, nebo to bylo na Slovensku v době prodeje jinak, nevím.....

Ostřikovače to podle mě má, jen jsou ty fotky tak nekvalitní, že to není vidět. Zkontaktoval jsem prodejce a vyslechnu ho na tohle tema, tak se uvidi, co z nej vyleze. Udajne by auto nemelo bejt jezdene na okruhu, ani bourane, jen par odrenin z parkovist 5km/h...

Spinave je jako prase, ale pokud jde jen o spinu a vse ostatni bude ok, tak nenu duvod se stressovat... Precijenom prave fotky v inzeratu jsou prvnim impulsem pro kupce, a ty co tam ma jsou dost ohavne. Vse ostatni muze bejt ok, ale nedelam si iluze... Uvidíme.

pro jistotu přihazuju ještě VInko, kdyby z něj dokázal ještě nekdo teď o víkendu něco rozkódovat - třeba v souvislosti s naklápěním světel. Mattik zatím neodepsal, včera jsem mu ho taky zasílal.

SHHFN23809U001236

Jedna foto:

EDIT: tak on asi fakt nemá ty ostřikovače, asi to není slovenská ani česká verze... Achjo, zas z toho nic nebude Velmi šťastný

12885956_10208083013848550_3763299130820586688_o.jpg

12885956_10208083013848550_3763299130820586688_o.jpg, 362.21 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:13   Citovat  

Ten černý: tudy odkaz
Je po nehodě, nebo proč se tak dlouho prodává, že ho nikdo nechce??
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:17   Citovat  

JardaBar napsal:
Ten černý: tudy odkaz
Je po nehodě, nebo proč se tak dlouho prodává, že ho nikdo nechce??

Nevím, je to člověk tady z kluba, je s nim fajn komunikace, odpovída na všechny dotazy - vypadáta to že dost upřímně, nic nezatajuje. Motor si vezme trošku oleje, lak je na pár místech lehce poškozenej - u toho zadního okýnka celkem dost.

Důvod proč ho nevezmu já je:
Za 270 000 mi přijde drahej, vzhledem k tomu co vše na něme je špatně, že nemá LSD a ty KM atp..
Navíc preferuju bílou barvu - měla v serii LSD.
Pokoušel jsem se s prodejcem jednat a domluvit se ale nechce...

To už bych spíš vzal to bíle za 350 000, ono by to ve výsledku asi vyšlo stejně draho jako to Lechyho - po dokoupení samosvoru a servisu který kolem 100 000 probíhá.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:28   Citovat  

Asi bych se na to LSD neomezoval. Zbytečně si zužuješ výběr.
Olej vezme každé CTR. Nevím jak dlouhý měl interval výměny (píše spotřeba 1,4 l). A podívat ses na něj byl?
Kdysi jsem hledal, kolik lidem v průměru CTRka vezmou oleje, výsledek byl 2-3 l / 10000 km. (vzorek cca 20 aut) Já auto moc nehoním, doléval jsem 0,5 l / 9 tis. km.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 11:33   Citovat  

JardaBar napsal:
Asi bych se na to LSD neomezoval. Zbytečně si zužuješ výběr.
Olej vezme každé CTR. Nevím jak dlouhý měl interval výměny (píše spotřeba 1,4 l). A podívat ses na něj byl?
Kdysi jsem hledal, kolik lidem v průměru CTRka vezmou oleje, výsledek byl 2-3 l / 10000 km. (vzorek cca 20 aut) Já auto moc nehoním, doléval jsem 0,5 l / 9 tis. km.

Podívat jsem se nebyl, ještě to zvážím. Se spotřebou oleje souhlasím, každá Honda co jsem kdy měl mi cca takhle žrala, v souvislosti s tím jak jsem na to moc šlapal.

Jde mí spíš fakt o tu barvu a LSD...
Sice mam o dost omezenější výběr, ale zas z toho auta budu mít "absolutní radost" Úsměv)

Každopádně to slovenské jste mi teda vymluvili...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 401, 402, 403 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina