Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 255 z 486
Bolfa je teď offline  Bolfa
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.4.2016 , 20:31   Citovat  

Čaute Honda , nevíte náhodou někdo kde sehnat tenhle díl? Klidně ebay nebo alspon číslo toho dílu. Chtěl bych si zabudovat do auta tablet nebo PC a tento díl je k tomu perfektní ale nemůžu ho nikde najít Smutný

PANEL UPPER.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PANEL UPPER.jpg, 51.25 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2016 , 21:04   Citovat  

Tady je ještě jiná fotka

panel1.jpg

panel1.jpg, 58.62 kB
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 17:58   Citovat  

Ahoj všichni. Jsem tu novej, tak se předem omlouvám za možná menší zmatenost. Moc se v tomhle fóru nevyznám...přijde mi takový trochu chaotický, ale tím nechci nikoho urazit. O Accordu 7G jsem přemýšlel před 4 roky, ale nabídka v tu dobu, kdy jsem auto sháněl nebyla buhvíjaká, tak jsem nakonec skočil do Passata 3c Variant 2.0Tfsi. Auto celkem v pohodě, super výkon atd, ale tak nějak...jak bych to řekl...sterilní, bez duše, nudný? Nevím...na autě mě bavil asi jenom motor. Nicméně mi z něj jedna slečna udělala oboustranej banán (tedy spíš asi osmičku) kdy mi dala ránu z boku a druhým bokem natlačila na sloup...takže totálka. Od té doby jsem zase začal koukat na Accordeóny. Tentokrát jsem poprvé v životě začal kromě benzinu (2.4) uvažovat po pár recenzích a zkušenostech ostatních i o dieselu. Přestože by jsem dal raději přednost té 2.4, tak jsem nakonec tak trochu z nedostatku slušných aut dal přednost dieselu. Auto je z Německa od Fugel Chemnitz po prvním majiteli 2006 tourer se slušnými km (138000) potvrzenými v servisu, kde mi i našli pár závad, ale myslím, že nic tak hroznýho (tyčky stabilizátorů, gumy na zadních stabilizátorech a silentblok na přední nápravě). Auto mám teprve pár dní, ale už ho mám rád a doufám, že to tak i zůstane...Ale už zase začínám dělat audio vyšetření... Tak to koukám! a zdá se mi, že ze zadu slyším při přejezdu nerovností takové bouchání...zatím nejsem schopen říct, jestli je to od podvozku (mohli by to být ty gumy na stabilizátorech?), nebo něco z kufru. Nemáte někdo zkušenost, jestli nebouchá např.opravná sada na kola, podlaha zavazadelníku, nebo něco takového. Znáte to...člověk si koupí auto, má radost a různé možná maličkosti mu jí trochu kazí. Každopádně až projdu byrokratický kolečko, tak půjde k doktorovi opravit věci o kterých vím a uvidíme...No koukám, že jsem se docela rozjel, tak radši prozatím končím...mějte se a ještě jednou AHOJ papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 18:25   Citovat  

Mne vzadu stále niečo "puká". Ani za b*ha neviem zistiť čo, ale podvozok to určite nie je, je to ako keby bol niekde "napružený" plech a ked idem cez priečnu nerovnosť, aj pomaly, tak to pukne. Nemáš problém s niečím obdobným?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 18:32   Citovat  

Ani ne... Spíš takový fakt bouchnutí, ale taky přes příčnou nerovnost. Zajímavý je, že jsem to předtím neslyšel. Nejspíš jsem byl ještě trochu v rauši. Ale stejně si myslím, že by jsem si toho asi všiml...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 18:36   Citovat  

Tak potom prvé pozri gumy zadného stabilizátora. JE to veĺmi dobre prístupné, skús pozrieť či tam nie je voľa - stabík tam potom hrkoce.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 18:43   Citovat  

Jj ty gumy jsou špatný... To už jsem psal, že mi zjistili v Hondě ještě před prodejem. Kdyby to byly oni, tak by to bylo dobrý... Ještě jedna věc. Všiml jsem si, že úplně nesedí barva předního i zadního nárazníku. Na to mi servisní technik řekl, že to dost často nesedí ani u nových... Jak to máte vy?
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 19:55  Naposledy upravil miniwop dne 16.4.2016 , 21:25, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Bolfa napsal:
Čaute Honda , nevíte náhodou někdo kde sehnat tenhle díl? Klidně ebay nebo alspon číslo toho dílu. Chtěl bych si zabudovat do auta tablet nebo PC a tento díl je k tomu perfektní ale nemůžu ho nikde najít Smutný

tudy odkaz

To chci taky Úsměv

A pak komplet sestava.

tudy odkaz |Model%3AAccord
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 20:24   Citovat  

Fafos napsal:
Jj ty gumy jsou špatný... To už jsem psal, že mi zjistili v Hondě ještě před prodejem. Kdyby to byly oni, tak by to bylo dobrý... Ještě jedna věc. Všiml jsem si, že úplně nesedí barva předního i zadního nárazníku. Na to mi servisní technik řekl, že to dost často nesedí ani u nových... Jak to máte vy?

ja to mam stejne na stribrne ,plast a plech ani na novem nema uplne stejnej odstin u takovych barev.. jinak predni naraznik maj po tech letech uz temer vsechny auta strikany Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 21:24   Citovat  

To bouchání bude na 99% uložení stabilizátoru...navíc Ti ještě potvrdili v servisu, že jsou KO.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 21:39   Citovat  

Tak trochu doufám, že to tak bude... Každopádně zatím děkuji pánové.
btw: vím, že to je ode mě asi trochu přidrzl ý... nevím jak to máte vy, ale já mám problémy se ve fóru orientovat. Možná jde o zvyk... Přesto hledat nějaký problém může být problém... Tak to koukám! asi to neuslyšíte rádi, ale zrovna v tomhle je WV asi dál.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2016 , 21:49   Citovat  

Keď som volal po zmene (upratenie, zaradenie tém), tak som tu bol masírovaný. Je to vždy o ľuďoch...
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 0:12   Citovat  

markos napsal:
Mne vzadu stále niečo "puká". Ani za b*ha neviem zistiť čo, ale podvozok to určite nie je, je to ako keby bol niekde "napružený" plech a ked idem cez priečnu nerovnosť, aj pomaly, tak to pukne. Nemáš problém s niečím obdobným?

Mně tohle dělal krycí plech nad výfukem. Jak na středovém dílu, tak na koncovém. Dost často se to uklepe ze šroubu. Po přejetí nerovnosti to nepříjemně drnčí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 11:22   Citovat  

miniwop napsal:
http://www.ebay.com/itm/Facia-Navigation-Fascia-GPS-Stereo-surround-replacement-DVD-Honda-Accord-/331713503020?vxp=mtr&hash=item4d3baa5f2c

To chci taky Úsměv

A pak komplet sestava.

Paráda já to hledal hodinu a nemohl sem to najít :-/ sice 2000 je za kus plastu dost ale asi to hecnu, moc děkuji Úsměv
Honda
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 11:24   Citovat  

miniwop napsal:
http://www.ebay.com/itm/Facia-Navigation-Fascia-GPS-Stereo-surround-replacement-DVD-Honda-Accord-/331713503020?vxp=mtr&hash=item4d3baa5f2c

To chci taky Úsměv

A pak komplet sestava.

a kde se ovládá topení Velmi šťastný Velmi šťastný
Fafos napsal:
. Moc se v tomhle fóru nevyznám

zde lepe prehlednejsi forum na A7G
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 11:29   Citovat  

DworiBak napsal:
zde lepe prehlednejsi forum na A7G
tudy odkaz

Původní rádio bych nechal zachované, mám na něm aktivní AUX tím pádem topení by se ovládalo tam kde doposud.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 11:42   Citovat  

DworiBak napsal:
a kde se ovládá topení Velmi šťastný Velmi šťastný

Moc tě nechápu,celý panel rádia a ovladačů zůstává původní ne? Tohle přijde nad rádio a pod rádio takže to hlavní ovládání vše zůstane...
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 17:42   Citovat  

Bolfa napsal:
Paráda já to hledal hodinu a nemohl sem to najít :-/ sice 2000 je za kus plastu dost ale asi to hecnu, moc děkuji Úsměv
Honda

Taky mác cukání to objednat. snad mě nepošle cihlu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 18:15   Citovat  

Ja fungujem na taktomto niečom. Na navigiáciu je aj tak najlepší google maps / sygic a mobil na peknom držiaku posobí decentne. Hudbu/resp. filmy potom bežia tu Úsměv

WP_20151128_005-2.jpg

WP_20151128_005-2.jpg, 45 kB
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 11:14   Citovat  

Kluci, mám takový problém s brzdama.
Měnil jsem zadní brzdy (vč pístků a gumiček) a při odvzdušňování jsem zjistil, že mě padá brzdový pedál až na zem. Jako normálně to brzdí hned z kraje a napumpovat to nejde (jako že by to bylo zavzdušněné).
Co je ale zajímavé, tak ten bzdový pedál klesá (když na něm stojím) jen když je nastartováno. Jakmile vypnu motor, tak jde jen 2cm a pak už je tvdý jak kámen cože cože ?

Bohužel nevím zda to nedělalo už předtím, nebo zda to není nějaká funkce ABS/VSA. Můžete to někdo vyzkoušet na A7G 2.2?
Nebo nesetkal se s tím už někdo ?
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 12:47   Citovat  

Nabirak napsal:
Měnil jsem zadní brzdy (vč pístků a gumiček) a při odvzdušňování jsem zjistil, že mě padá brzdový pedál až na zem. Jako normálně to brzdí hned z kraje a napumpovat to nejde (jako že by to bylo zavzdušněné).
Co je ale zajímavé, tak ten bzdový pedál klesá (když na něm stojím) jen když je nastartováno. Jakmile vypnu motor, tak jde jen 2cm a pak už je tvdý jak kámen cože cože ?

Bohužel nevím zda to nedělalo už předtím, nebo zda to není nějaká funkce ABS/VSA. Můžete to někdo vyzkoušet na A7G 2.2?

Já když jsem měnil brzdovou kapalinu tak mi zabrala tato procedura hodně času. Vypuštění staré kapaliny, nebyl ani tak problém i když odvzdušňovací šrouby byly zarezlé, otec to vypustil přes šroubení hadice na levém předním kole. Mě se podařilo opatrně asi po hodině a půl povolit všechny odvzdušňovací šrouby aniž bych je utrhl. Práce hrozná ale mě tady takovéto mrvení baví.
Problém nastal až při nalévání nové brzdové kapaliny, do nádobky jsme sice kapalinu nalili ale ke kolům, resp. do hadic nechtěla a nechtěla dotéct. Asi tak 45 minut jsem musel cvičit s pedálem aby se vůbec kapalina přelíla do trubek a hadic od posilovače. Nevím, kde byl zakopaný pes, možná jsme po každém dolítí měli nádržku uzavřít a pak šlapat a odvzdušňovat... nevím. Každopádně tak složitou a zdlouhavou procedůru jsem ještě nezažil. Když to porovnám s výměnou na Mazdě 323f nebo se škodovkama, tak tam to bylo v cuku-letu. Samozřejmě až se to podařilo museli jsme brzdy opět odvzdušnit. Ale takový problém s propadem pedálu jsem nezažil. Zkontroluj, zda máš v okruhu dostatečné množství kapaliny.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 12:49   Citovat  

markos napsal:
Ja fungujem na taktomto niečom. Na navigiáciu je aj tak najlepší google maps / sygic a mobil na peknom držiaku posobí decentne. Hudbu/resp. filmy potom bežia tu Úsměv

šikovná vychytávka, ale do interiéru se mi moc vrtat nechce. Ale třeba to časem přehodnotím
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 12:53   Citovat  

Nabirak napsal:

řešil jsem to samé, výměna brzdového válce, hadice a pak jsem zjistil, že ostatní auta s ABS/ESP/VSA to mají taky tak. Prostě když na to šlápneš silněji, pomaličku se protlačíš až na podlahu. Byl jsem na TK a bez problému. Zkoušel jsem to na Insignii a Laguně a vysledek stejný.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 12:55   Citovat  

von-pivoj napsal:
Já když jsem měnil brzdovou kapalinu tak mi zabrala tato procedura hodně času. Vypuštění staré kapaliny, nebyl ani tak problém i když odvzdušňovací šrouby byly zarezlé, otec to vypustil přes šroubení hadice na levém předním kole. Mě se podařilo opatrně asi po hodině a půl povolit všechny odvzdušňovací šrouby aniž bych je utrhl. Práce hrozná ale mě tady takovéto mrvení baví.
Problém nastal až při nalévání nové brzdové kapaliny, do nádobky jsme sice kapalinu nalili ale ke kolům, resp. do hadic nechtěla a nechtěla dotéct. Asi tak 45 minut jsem musel cvičit s pedálem aby se vůbec kapalina přelíla do trubek a hadic od posilovače. Nevím, kde byl zakopaný pes, možná jsme po každém dolítí měli nádržku uzavřít a pak šlapat a odvzdušňovat... nevím. Každopádně tak složitou a zdlouhavou procedůru jsem ještě nezažil. Když to porovnám s výměnou na Mazdě 323f nebo se škodovkama, tak tam to bylo v cuku-letu. Samozřejmě až se to podařilo museli jsme brzdy opět odvzdušnit. Ale takový problém s propadem pedálu jsem nezažil. Zkontroluj, zda máš v okruhu dostatečné množství kapaliny.

nejsem sice automechanik, ale myslím, že takhle se brzdová kapalina nemění. Vždy se dolévá do nádobky, tak aby se ti nezavzdušnil systém. Prostě se prolije určité množství okruhem a je vyměněno.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 13:13   Citovat  

benza napsal:
nejsem sice automechanik, ale myslím, že takhle se brzdová kapalina nemění. Vždy se dolévá do nádobky, tak aby se ti nezavzdušnil systém. Prostě se prolije určité množství okruhem a je vyměněno.

je to dobrý přesně tak...a ideálně použít odsávačku, nebo to tlačit kompresorem/pumpičkou přes víčko nádobky.
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 13:48   Citovat  

benza napsal:
řešil jsem to samé, výměna brzdového válce, hadice a pak jsem zjistil, že ostatní auta s ABS/ESP/VSA to mají taky tak. Prostě když na to šlápneš silněji, pomaličku se protlačíš až na podlahu. Byl jsem na TK a bez problému. Zkoušel jsem to na Insignii a Laguně a vysledek stejný.

Tak v tom případě zkusím tlačit na pedál a vypnout přitom zapalování. Pokud to přestane, tak budu vědět, že to dělá ABS/VSA a není to chyba ve válci/zavzdušnění.
Díky za typ je to dobrý přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2016 , 12:32   Citovat  

benza napsal:

Když se na to koukám retrospektivně, tak zvolený postup nebyl zrovna ideální, s tím musím souhlasit. Nicméně, výměna se podařila a nedošlo k nijak razantnímu promíchání staré a nové kapaliny. Každý má na to svůj názor. Ale jak podotkl Stepa, příště tomu pomůžu kompresorem.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 23:01   Citovat  

Kmóďa napsal:
Moc tě nechápu,celý panel rádia a ovladačů zůstává původní ne? Tohle přijde nad rádio a pod rádio takže to hlavní ovládání vše zůstane...
jj je to tak nevim kam sem koukal,bral jsem ze je to nahrada misto radia a ono je to pod radio puvodni
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.4.2016 , 7:03   Citovat  

von-pivoj napsal:
šikovná vychytávka, ale do interiéru se mi moc vrtat nechce. Ale třeba to časem přehodnotím

Ak sa nechystáš ťahať káble po aute, tak celá operácie montáže ti zaberiem tak dve hodiny. Rádio do šuplíka montuješ keď to je vonku a vytiahnuť rádio chcelo síce trošku cviku, skôr som však bol opatrný a preto som sa stým hral dlhšie. K šuplíku dostaneš koncovky ktoré sa musia napojiť na ISO konektor, mne to robila firma tudy odkaz , takže lenm som to nacvakal, a namontoval a enjoy Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.4.2016 , 9:23   Citovat  

dával někdo audio zesilovač do verze s premium audiosystemem u tourera?
Jde mi o to, jestli výstupy z rádia co jdou do "OEM zesilovače" jsou nízkoúrovňové nebo ne ať vím, na co se připravit.
Už jsem vyměnil repro v předních dveřích, dveře vytlumil, ale stejně to hraje KO
mam v plánu zapojit 4-kanál na přední a do můstku externí sub. a zadní dveře necham asi původní...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina