Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Klíč od auta(centrál+zapalování)
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.8.2015 , 19:14   Citovat  

Zdravím
U mojho auta Acc 8g, i-dtec r.v.2009 sa mi stala klasičká školácka chyba a nechal som popoludní rozsvietené svetlá a tak druhý deň ráno baterka k.o....tak mi treba, na tom nie je nič zaujímavé.Lenže u mňa nastal problém:
-1. nešlo sa dostať do auta,na diaľkové mi auto bez baterky nereagovalo, alen nešlo ani kľůčom vo dverách mechanicky otvoriť dvere nešlo...stál som u auta bezradne..nakoniec som volal do H servisu, tvrdili, že mi musel niekto skušať sa dostať do zámku a nech len skušam,ale tak aby som nezlomil kľuč..keďže som bol práve na predlženom víkende na Orave, tak mi nič iného neostávalo a nakoniec anineviem ako som dvere mechanicky kľučom otvoril..cez kabely našetartoval a bolo po probléme...Lenže
-2.ani teraz aj keď už je auto s dobitou baterkou mechanicky kľučom auto neotvorím...voľa pohybu kľuča je tak medzi 12-2hod (na ciferníku) ale auto vobec na otáčanie kľuča v zámku nereaguje,len keď diaľkovým otvorím,tak potom
už kľučom vo dverách keď akože ešte otváram tak počuť, že vo dverách centrál pracuje a otvára dvere, zamknúť ale kľučom už nejde...popravde, auto čo mám rok tak som otváral len diaľkovým,tak možno som to takto mal už dlho, ale nepríde mi to normálne..
..Takže ak to zrhniem, otvoriť alebo zavrieť moje auto bez diaĺkového ovládača proste nejde, tak neviem čo spravím, až sa mi vybije baterka v diaľkovom ovládači.. (neviem ako sa mi to na Orave podarilo, asi sa nado mnou niekto zľutoval,ako som tam stál s kuframi bezradne u svoho auta)
-3.pri tej príležitosti som hľadal náhradný kľuč, že ho otestujem a zistil som, že som ho niekde stratil, a tak sa chcem opýtať na vašku skusenosť s výrobou komplet duplikátu: ceny kľuča v Honda servisu?
Má niekto skusenosť so zaobstaraním kľuča cez niekoho iného ? ako napr.:http://www.klicnictvi.cz/vyroba-auto-a-motoklicu.html

Ďakujem za každý postreh.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2016 , 2:55   Citovat  

Ahoj

A nemáš to jenom zatuhlé ? Zkusit prošplíchnout zámek olejem

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2016 , 5:50   Citovat  

Boni H napsal:
Ahoj

A nemáš to jenom zatuhlé ? Zkusit prošplíchnout zámek olejem

Ahoj
Nakoniec bolo vnútro zámku skutočne nalomené,takže som ho nechal vymeniť.
Nový kľúč už tiež mam-neznačkovy, bez diaľkového ovládania, ale ako rezervný stačí a proti originálu 4x
Lacnejší

Obsah fóra Honda-club.cz   
Klíč od auta(centrál+zapalování)
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina