Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 21 z 23
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 15:48   Citovat  

M@jk napsal:
Vazelína lítá všude možně i po kole, poloose, do podběhu, na rameno/a, ale jen ne na kotouč, je tam ochranný plech.
z vnitřní manžety jsem to teda ještě nezažil Míšo ale jinak souhlasim a znám to zakálení od vazelíny na disku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 16:55   Citovat  

jak moc resi nizsi vahovej index ,bohuzel mam v TP 94W co nechapu dokonce proc tam mam rychlostni index na 270km/h Tak to valím bulvy
kdyz ted objednavam gumy tak koukam ,ze ve 94W ty gumy co chci ani nejsou to mi hlava nebere
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 6:56   Citovat  

Pokud začne koukat na gumy, tak tě za to vyhodí, pokud ty gumy na první pohled vypadaj jak origo rozměr, řešit to nebude...
breč že na tvoje auto nejsou gumy pořádnej výtlem kdybych na svoje měl tolik výrobců a typů gum, tak si zpívám pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2016 , 10:46   Citovat  

Bubaak napsal:
Pokud začne koukat na gumy, tak tě za to vyhodí, pokud ty gumy na první pohled vypadaj jak origo rozměr, řešit to nebude...
breč že na tvoje auto nejsou gumy pořádnej výtlem kdybych na svoje měl tolik výrobců a typů gum, tak si zpívám pořádnej výtlem

ja neplacu ,ale jde oto ,ze kdyz uz objednavam gumy za 400e tak bych rad vybral ty nej a ten spravnej typ dle TP ,rozmer je jasny ze bude dle TP vtom nemam duvod svejkovat .. Velmi šťastný nic nasel jsem je ,ale zas maji hosi vlastnosti diky supr zapsaneym indexum Tak to valím bulvy ,ale co uz ..
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 13:04   Citovat  

Manžeta na homokloubu vyměněná, ale zdaleka není hotovo.
Zjistil jsem, že horní čep má vůli asi tak 1-2mm Tak to koukám!
Sice hezký, že technik bráchu pustil s prasklou manžetou homokloubu, ale že si nevšiml toho čepu.....
Asi při "protřepávání" kouká jenom na spodní čepy a možná ani neví, že tam ten horní čep je HaHaaa
Člověk jezdí na STK, aby věděl jestli má auto v pořádku a ono je to všechno jinak Smutný
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 13:59   Citovat  

Tak se musím pochválit, že na mém acco7g úspěsně absolvovaná STK.
Měl jsem trošku obavy o emise co se týká vyčtení jednotky a kouřivosti (chip). Všechny kódy v pohodě a kouřivost mi oproti minulému ME kleslo. Je pravdou, že jsem před měřením auto trošku protáhnul a výsledná hodnota 0,3 oproti minulému 0,6 (limit 0,72).
S technickou prohlídkou byl problém, protože ikdyž na internetu deklarují, že stačí přijet hodinu před koncem pracovní doby aby mě vzali nestalo se tak... přijel jsem 2 hodiny před koncem a stejně mě nevzali! Objednat se tam taky nejde, takže bych si musel vzít cennou dovolenou, abych u nich mohl milostivě udělat technickou. STK Beroun tedy z vlastních zkušeností nedoporučuji KO
Ještě v Berouně na parkovišti STK jsem se nasraný objednal na další den na STK Praha-Řepy. Vzali mě sice o hodinu později, ale s jejich technikem jsem byl maximálně spokojený. Vzal mě pod auto vysvětlil co kontroluje a nakonec 0 závad Honda
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 16:25   Citovat  

Petr 78 napsal:
Manžeta na homokloubu vyměněná, ale zdaleka není hotovo.
Zjistil jsem, že horní čep má vůli asi tak 1-2mm Tak to koukám!
Sice hezký, že technik bráchu pustil s prasklou manžetou homokloubu, ale že si nevšiml toho čepu.....
Asi při "protřepávání" kouká jenom na spodní čepy a možná ani neví, že tam ten horní čep je HaHaaa
Člověk jezdí na STK, aby věděl jestli má auto v pořádku a ono je to všechno jinak Smutný

Ještě nikdy mi na STK nekontrolovali horní čepy a byl jsem s mým A6g třikrát a pokaždé jinde Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 18:22   Citovat  

forever222: takže běžná praxe. Ani mně nikdy horní čepy nekontrolovali na žádném Civicovi s víceprvkem vepředu.
Smutné Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 18:53   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Měl jsem trošku obavy o emise co se týká vyčtení jednotky a kouřivosti (chip). Všechny kódy v pohodě a kouřivost mi oproti minulému ME kleslo. Je pravdou, že jsem před měřením auto trošku protáhnul a výsledná hodnota 0,3 oproti minulému 0,6 (limit 0,72).
S technickou prohlídkou byl problém, protože ikdyž na internetu deklarují, že stačí přijet hodinu před koncem pracovní doby aby mě vzali nestalo se tak... přijel jsem 2 hodiny před koncem a stejně mě nevzali! Objednat se tam taky nejde, takže bych si musel vzít cennou dovolenou, abych u nich mohl milostivě udělat technickou. STK Beroun tedy z vlastních zkušeností nedoporučuji KO
Ještě v Berouně na parkovišti STK jsem se nasraný objednal na další den na STK Praha-Řepy. Vzali mě sice o hodinu později, ale s jejich technikem jsem byl maximálně spokojený. Vzal mě pod auto vysvětlil co kontroluje a nakonec 0 závad Honda

a co vse kontroloval ? se rozhoduji kam to vemu na STK ,jekoliz musim na STK dojet do CR tak je asi jedno kde jestli Plzen nebo Praha ,kdyby nekdo vedel o schovivavem technikovi co me nevrati zpet kvuli ptakovine a ja nemusel delat cestu zpet do CR jeste jednou ,kdyz tak piste kde ,popripade kontak.. je to dobrý
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 19:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a co vse kontroloval ? se rozhoduji kam to vemu na STK ,jekoliz musim na STK dojet do CR tak je asi jedno kde jestli Plzen nebo Praha ,kdyby nekdo vedel o schovivavem technikovi co me nevrati zpet kvuli ptakovine a ja nemusel delat cestu zpet do CR jeste jednou ,kdyz tak piste kde ,popripade kontak.. je to dobrý

Nevím co vše kontroloval, protože tomu tolik nerozumím... pod autem strávil asi 5 minut. Počítám, že technika si tam asi nebudeš moct vybrat, ale netvářili se tam jako nějací extrémisti, jak jsem četl níže. Vím, že si tam zavolali jednoho dědu se starým Meganem, ale nechtěl jsem být vtěrka a v tu chvíli mě zajímalo jen moje auto kouř
Opravdu nevím jestli jsem tak hladce prošel kvůli tomu, že to tam tak nežerou nebo jsem trefil na pohodáře nebo je auto fakt v cajku...?
Každopádně kdyby bylo na mně, tak tam pojedu znova STK Řepy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 21:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Já za sebe bych doporučil STK v Boru u Tachova.
Ale to už pro tebe asi bude z ruky, že?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 22:00   Citovat  

Petr 78 napsal:
Já za sebe bych doporučil STK v Boru u Tachova.
Ale to už pro tebe asi bude z ruky, že?

tak ja uz nejsem v CR ,prijel bych autovlakem do Prahy a z ni by to chtelo neco nejblize ,ale pokud jsou v poho technici ,tak by to slo taky ..

jako nemel by byt problem,puvodni vyfuky jsou opraveny,novy KAT se objedna ,origo podvozek se sezene ,folie komplet sundavam ,kola a pneu budou dle TP ,neorigo xenony se vyndaj ... spis se jedna o nakou vadu kterou bych sam neodhalil ja a abych se kvuli ni nemusel vracet nebo to nekde kutit u nekoho narychlo v garazi vis Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.3.2016 , 23:04   Citovat  

Já na tuto STK jezdím už leta a nikdy jsem neměl problém. Nikdy neřešili snížené pružiny. Dokonce ani když měly jasně červenou barvu Úsměv
Vždycky mi auto pochválili, jak je zachovalý a že je vidět, že se o něj starám.
Když pak vidí už na pohled auto v pěkném stavu, tak i samotnou kontrolu dost odfláknou.
Řeknou: "vždyť je to jak nový a ještě Japonec, tam musí být vše v pořádku" Úsměv

A pak si nevšimnou, že má brácha vymlácenej horní čep na anglánovi..... HaHaaa
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 8:22  Naposledy upravil PeteZ dne 29.3.2016 , 9:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bubaak napsal:

tak jakou pane nám zapěješ? pořádnej výtlem no né samozřejmě si dělám srandu tohle je holt na ty naše starý auta blbý nó Ble a na MRšinu určitě ještě horší než na nějaký čtyřgéčko Smutný mimochodem takový gumy 195/60 R14 s indexem 85V který vůbec nikdo v ČR neprodává je taky super počin naštvanej a von celkově výběr gum v tomhle rozměru je nátřesk HaHaaa u mě jistym východiskem bylo přejít na alternativní rozměr 15" u kterýho je těch pneumatik neúrekom Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 9:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Já na tuto STK jezdím už leta a nikdy jsem neměl problém. Nikdy neřešili snížené pružiny. Dokonce ani když měly jasně červenou barvu Úsměv
Vždycky mi auto pochválili, jak je zachovalý a že je vidět, že se o něj starám.
Když pak vidí už na pohled auto v pěkném stavu, tak i samotnou kontrolu dost odfláknou.
Řeknou: "vždyť je to jak nový a ještě Japonec, tam musí být vše v pořádku" Úsměv

A pak si nevšimnou, že má brácha vymlácenej horní čep na anglánovi..... HaHaaa

tak stim snizenim je otazny ,jestli ted taky nato nekoukaj ja mam pruziny modra atlumice zlty Velmi šťastný vtom bych potreboval mit jistotu ,jinak je musim sehnat a prehodit na tech par dni..
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 16:00   Citovat  

Par veci, co asi neprosly Úsměv
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 19:08   Citovat  

Ještě bych se vrátil k těm mým ofukům oken, či deflektorům chcete-li. Chtěl jsem je sundat z auta, ale nakonec jsem objevil vylisované HONDA na vnitřní straně v rohu. Nedopátral jsem se zatím nikde, zda je takové označení originálného příslušenství akceptovatelné, nebo to musí mít viditělnou samostatnou příslušnou značku nějakého atestu. Víte někdo?
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 12:54   Citovat  

přítelkyně neprošla protože jí nesvítilo jedno světlo (střední závada) naštvanej naštvanej naštvanej arogance pánů na STK v Lednici už začíná být legendární
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 15:45   Citovat  

kingart napsal:
přítelkyně neprošla protože jí nesvítilo jedno světlo (střední závada) naštvanej naštvanej naštvanej arogance pánů na STK v Lednici už začíná být legendární

Tam je to banda mamlasu, to snad ne wc naštvanej ,,jezdim do pohorelic nebo kamkoliv jinam..... VTEC
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 17:56   Citovat  

kingart napsal:

Taky jsem měl kdysi že mi zrovna nesvítilo (zadní) ale normálně mi řekl, ať si vyměním žárovku ,než mi to papírově dovyřídí...pak to zkouknul na parkovišti že je to ok a dal mi techničák.
Pokud to bylo žárovkou, proč se to nevyměnilo hned na místě? Jestli to nebylo žárovkou tak je to snad ok, že to neprošlo, ne?
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 18:04   Citovat  

No tak chtít po ženě něco měnit na autě, nepochybuji, že to by to spousta žen ve finále zvládla, ale z principu věci ... Ble a technik ti to nevymění, protože za to není placený. Je to tam. Ale vyhazovat za jedno světlo mi přijde dost ujetý, protože když si na to někdo bere dovolenou nebo se utrhne ze své práce, tak je to trochu mimo, když je to jediná závada, to už si někdo lečí komplex nebo hraje na mocipána Úsměv ...
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 20:53   Citovat  

A jak ma technik poznat, ze to je jen v zarovce?

A to je tezky pred STK zkontrolovat jestli stirace stiraji? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 21:16   Citovat  

jc napsal:
A jak ma technik poznat, ze to je jen v zarovce?

A to je tezky pred STK zkontrolovat jestli stirace stiraji? Úsměv

se ti jeste nestalo ,ze ti odesla za jizdy zarovka nebo se odpojil konektor ?

proste toto je buzerace ,nic rozumneho natom neni .. clovek aby kvuli kretenovy bral dalsi volno .. ja treba jedu do CR cca 800km jen kvuli STK ,jestli tam bude kreten co me bude posilat znovu kvuli takove prkotine prisambohu ho tam namackam do popelnice ...
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 21:26   Citovat  

Ne, opravdu se mi jeste nestalo, ze bych si doma zkontroloval svetla, a na STK nesvitily... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 21:38   Citovat  

Na našich vyklepanych silnicích to problém není aby ta žárovka praskla. Mrk A pokud to auto je ve slušném stavu, žádná shnila past, vše ostatní funkční atd. Tak to na 90% žárovka nebo špatný kontakt bude. Tady v čr je zavedený šikanovat a buzerovat normální lidi a nad skutečnými problémy se zavírají oči.
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 22:09   Citovat  

Jasne, zarovka je neskutecny problem. Takze: byla zkontrolovana pred cestou na STK? Vymyslel si ten technik, ze nefunkcni svetlo je zavada? Ma byt ve vyhlasce, ze pri kontrole na STK se ma ignorovat funkce svetel? Tohle mi teda neprijde jako priklad uredni sikany. Pokud si provozovatel neporadi se zarovkou pred STK, mel by si STK zaridit pres servis. A vubec je mi divny resit tohle na webu o autech Úsměv Spousta veci se na STK asi resi zbytecne, ale kdyby nemeli kontrolovat ani svetla (nejen to jestli sviti, ale taky kam sviti - coz se dela blbe kdyz nesviti vubec) tak co uz?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 22:17  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 5.5.2016 , 22:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nehodlám už řešit Úsměv myslím že na autě jsou důležitější věci. Úsměv

Jinak dneska jsem potkal PČR s nesvítíci levou žárovkou. Asi neudělali kontrolu vozidla před jízdou Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 22:27   Citovat  

jc napsal:
Jasne, zarovka je neskutecny problem. Takze: byla zkontrolovana pred cestou na STK? Vymyslel si ten technik, ze nefunkcni svetlo je zavada? Ma byt ve vyhlasce, ze pri kontrole na STK se ma ignorovat funkce svetel? Tohle mi teda neprijde jako priklad uredni sikany. Pokud si provozovatel neporadi se zarovkou pred STK, mel by si STK zaridit pres servis. A vubec je mi divny resit tohle na webu o autech Úsměv Spousta veci se na STK asi resi zbytecne, ale kdyby nemeli kontrolovat ani svetla (nejen to jestli sviti, ale taky kam sviti - coz se dela blbe kdyz nesviti vubec) tak co uz?

nesmysli ,pac kdkykoliv ti muze odejit zarovka a muzes to kontrolovat xy krat pred tim, to ,ze se to nestalo tobe to neznamena ,ze se to nemuze nikdy a nikomu stat zrovna pred STK Tak to valím bulvy dalsi vec posilat na opacko kvuli zarovce ktera ocividne odesla je hovadina kdyz auto je ocividne technicky Ok .. jako kryt si zada jen kvuli zarovce je blbost ,nepovim ,narusena naprava nebo neco co se da prokazat ,ze tak bylo uz pri kontrole STK a ne vec ktera odejde ani nevis jak a odhadnout kdy to bude nejde .. Tak to valím bulvy
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 23:17   Citovat  

Bylo to žárovkou bo jela hned za mnou cca 20km a já jí tu žárovku za 5 minut vyměnil a jela nazpět si zaplatit opravnou technickou.
Jo a bylo to 3. brzdové světlo, tudíž to bylo HROZNĚ důležitý, bo dvě světla svící evidentně nestačej na lehkou závadu.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 19:42   Citovat  

C.M.Burns napsal:
...
...
...
...

Né že bych musel, ale trochu ten Beroun (on je to tedy spíš Králův Dvůr) rehabilituji - dnes absolvována TK na našem CR-V. Šla si tam manželka, která dorazila v cca 7:45 načež jí bylo sděleno, že to bude minimálně 2 hodiny... V 8:34 mi psala, že emise OK a že jde čekat na samotnou TK. V 9:23 mi volá, že vše v pořádku a že pan technik doporučuje promazat mechanizmus zjišťování zatížení auta pro naklápění xenonů... Pak ještě čekala pár minut na papíry a po 9:30 vyrážela směr práce.
Toť naše dnešní zkušenost... přátele
P.S. Samozřejmě - ženská to má vždy o něco jednodušší, že, protože většinou (vždy?) jsou technici chlapi. Ještě tam s ní laškovali, když to fotili, jestli tam chce bejt taky vidět a jestli neudělá něco se šatičkama atd... svatoušek
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina