Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 67 z 100
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.4.2016 , 6:26   Citovat  

Hledal si, nebo si se na to vyprdnul? 2 je pravda...

tudy odkaz

A tohle se Ti taky bude hodit:
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 21:15   Citovat  

Menili jste uz chladic klimatizace ? Kvuli zjisteni mista uniku chladiva budu sundavat predni masku, a uvazuju ze bych pri te prilezitosti vymenil chladic pokud by to stalo za to - byl to duvod uniku, nebo by uz byl ve spatnem stavu. Koukal jsem, ze vyrobcu je hodne jakeho by jste doporucili ?

Mimochodem nevite proc se neda koupit na 1.6 jiny nez originalniho vysousec 80351-S6A-003 ? Auto Jarov ho prodava za vic nez 4tis. a pritom na starsi i novejsi civiky se da koupit kolem 1tis. nahrada.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
GhosTypeR je teď offline  GhosTypeR
PříspěvekZaslal: 6.4.2016 , 11:49   Citovat  

gregy4 napsal:
Menili jste uz chladic klimatizace ? Kvuli zjisteni mista uniku chladiva budu sundavat predni masku, a uvazuju ze bych pri te prilezitosti vymenil chladic pokud by to stalo za to - byl to duvod uniku, nebo by uz byl ve spatnem stavu. Koukal jsem, ze vyrobcu je hodne jakeho by jste doporucili ?

Mimochodem nevite proc se neda koupit na 1.6 jiny nez originalniho vysousec 80351-S6A-003 ? Auto Jarov ho prodava za vic nez 4tis. a pritom na starsi i novejsi civiky se da koupit kolem 1tis. nahrada.

Cus ja jsem kupoval tenhle tudy odkaz ale mam Sporta nevim jestli to bude stejny. Jinak jsem dnes zkousel zapnot klimu a ani mi nesepne budu se na to muset o vikendu podivat.Ten vysousec stoji na sporta cca 400kc. Zkus se zeptat primo na prodejne treba ho dokazou sehnat i na 5D..
   Návrat  
Maxforever je teď offline  Maxforever
PříspěvekZaslal: 8.4.2016 , 23:23   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To je mi jasný, ale spíš bych to čekal až u technické, ale asi to někde vyhazujou hned na začátku, aby to nebylo zdlouhavý pořádnej výtlem
ve slanym jsou totiž kreténi
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2016 , 0:00   Citovat  

GhosTypeR napsal:
Cus ja jsem kupoval tenhle tudy odkaz ale mam Sporta nevim jestli to bude stejny. Jinak jsem dnes zkousel zapnot klimu a ani mi nesepne budu se na to muset o vikendu podivat.Ten vysousec stoji na sporta cca 400kc. Zkus se zeptat primo na prodejne treba ho dokazou sehnat i na 5D..

diky Úsměv

na vysousec jsem se ptal, ale kdyz jsem asi 10 prodejcum rekl part number tak to nikdo s vyjimkou auto jarov neznal - a ti nabizeli original. nakonec jsem ho koupil o neco levneji na ebay - v evrope to nabizel jen jeden clovek Úsměv na vysouseci mam takovy vystupek kde je neco jako hladove oko u baterie, vysousece pro jine hondy ten vystupek nemely. zrejme to je vysousec + neco a ostatni hondy to nemaji dohromady.
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2016 , 23:39   Citovat  

Ahoj, potřebuju zjistit, jestli je něco špatně, nebo je to vlastnost. Mám civic sport 1,6 benzín poface, a to co nemůžu pochopit je, že se mi vzadu sjíždějí pneumatiky rychleji, než vepředu. Zajímavé je, že se sjíždějí rovnoměrně, ale prostě rychleji. Jezdím převážně dálnice. Mam to daleko do práce, v zatáčkách ho pravda ne vždycky moc šetřím, ale i tak. Mám tam 205/55 R16. Pozoroval jsem to vždy na nových gumách. Žádné starší, nebo už použité tam nedávám.
   Návrat  
Dynamicfresh je teď offline  Dynamicfresh
PříspěvekZaslal: 18.4.2016 , 13:08   Citovat  

Ahoj, potřebuju poradit jaké koupit destičky na svoji Hondu Civic Hatchback EP4 Sport. Kdyby náhodou někdo věděl rozměr myslím délku a výšku z hlavy byl bych mu vděčný. Nechci si mi rozdělovat brzda abych zjistil rozměry a pak než přijdou nové to zase dával zpět. Díky za rady Velmi šťastný
   Návrat  
Arbiter je teď offline  Arbiter
PříspěvekZaslal: 19.4.2016 , 7:50   Citovat  

Pánové (a dámy), mám dotaz - neměnil tu někdo elektronické zvedání předních oken u 7g poface? Úsměv
   Návrat  
cukor je teď offline  cukor
PříspěvekZaslal: 4.5.2016 , 22:04   Citovat  

Caute,na mojom EP2 Sport 2005 sa mi pri 211.500km zlomila prava poloos, kedže origo diel je drahý,
našiel som túto firmu: tudy odkaz , má poloosy na vsetky znacky. cenník je na stránke ak by niekto
potreboval. Aktuálne je už prava poloos na aute, preventívne dám menit aj lavú, cenovo to vychadza:
prava-135€+lava-155€, ak by niekto narychlo zhanal.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 8:52   Citovat  

cukor napsal:
Caute,na mojom EP2 Sport 2005 sa mi pri 211.500km zlomila prava poloos, kedže origo diel je drahý,
našiel som túto firmu: tudy odkaz , má poloosy na vsetky znacky. cenník je na stránke ak by niekto
potreboval. Aktuálne je už prava poloos na aute, preventívne dám menit aj lavú, cenovo to vychadza:
prava-135€+lava-155€, ak by niekto narychlo zhanal.

Levá je většinou OK, stačí sundat (uříznout) obě závaží a kouknout se ...

Arbiter napsal:
Pánové (a dámy), mám dotaz - neměnil tu někdo elektronické zvedání předních oken u 7g poface? Úsměv

A co by jsi potřeboval vědět konkrétně?

Ch.Mary napsal:
Ahoj, potřebuju zjistit, jestli je něco špatně, nebo je to vlastnost. Mám civic sport 1,6 benzín poface, a to co nemůžu pochopit je, že se mi vzadu sjíždějí pneumatiky rychleji, než vepředu. Zajímavé je, že se sjíždějí rovnoměrně, ale prostě rychleji. Jezdím převážně dálnice. Mam to daleko do práce, v zatáčkách ho pravda ne vždycky moc šetřím, ale i tak. Mám tam 205/55 R16. Pozoroval jsem to vždy na nových gumách. Žádné starší, nebo už použité tam nedávám.

To je dost divný a nelogicky, zkontroluj tlaky pneu a geometrii zadní nápravy (ale to by se sjížděly třeba ke straně) nejezdíš hodně naloženej nebo netaháš často vlek?
   Návrat  
pospa je teď offline  pospa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 8:41   Citovat  

Nesetkal se někdo s chybou 5001 - neznámý chybový kód ? Klučina u nás má 7g sedan D16 a Delphi mi ukázala toto. Nebo přes co jiného to napíchnout aby si to lépe pokecalo.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 8:55   Citovat  

To je nějaká kravina...takhle vysoké DTC by u toho být nemělo(mám za to, že to končí P2xxx), fakt to vypsalo P5001? Já to vyčítám obyčejnou OBDII čtečkou a číslo vždycky sedělo. Co znamená která DTC je nejlepší hnedat v servisním manuálu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 10:11   Citovat  

pospa napsal:
Nesetkal se někdo s chybou 5001 - neznámý chybový kód ? Klučina u nás má 7g sedan D16 a Delphi mi ukázala toto. Nebo přes co jiného to napíchnout aby si to lépe pokecalo.

Delphi umí C7g celkem slušně co jsem zkoušel na své EU8, ale výjimka potvrzuje pravidlo, zkuste to vzít přes třeba hatchback, klidně i jiný motor a různý roky výroby, v extremu třeba i D17 ve Streamu jestli tam je, někdy mají špatně přiřazeny verze ECU, přeci jenom je to univerzální a širokoznačková diagnostika takže chyb v rozdělení aut jsou tam hromady. Jde chyba vymazat, popřípadě jdou číst živý data?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 11:18   Citovat  

Chyba vymazat jde, naskočí v klidný jízdě, naposled při podřazení prý. Právě že když byl problém s čidlem kliky (CKP) tak to v pohodě napsalo o co jde přesně. Víc aut tu na vyzkoušení bohužel nemám a google neporadil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 11:38   Citovat  

pospa napsal:
Chyba vymazat jde, naskočí v klidný jízdě, naposled při podřazení prý. Právě že když byl problém s čidlem kliky (CKP) tak to v pohodě napsalo o co jde přesně. Víc aut tu na vyzkoušení bohužel nemám a google neporadil.

Jen jestli jsme se dobře pochopili - s těmi různými auty jsem to myslel tak, že je zadat v tý diagnostice - třeba hatchback D14 třeba rok 2001 nebo naopak 2005 - a zkusit připojit toho D16 sedan. Je to bežná praxe u těhle diagnostik zkoušet i modely okolo (třeba u francouzů je to peklo HaHaaa), většinou se to dělá, když se nechce diag vůbec spojit nebo je špatný či žádný výklad chybových kodů je to dobrý každopádně někdy se mi stalo, že mi Delphi hlásila chybu a když jsem to vzal Texa diagnostikou nebo orig Hondou tak tam žádná nebyla. Motor se chová jak? kontrolka svítí? Úsměv

to mi hlava nebere Ale je pravda, že to P5xxx je hrozně vysoký, skoro bych řekl, že to tam hází diagnostika samotná, fakt to zkus přes ty jiný modely, nebo odpojit baterku, resetnout ECU a jezdit jestli se něco neprojeví je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2016 , 22:14   Citovat  

Aha tak to jsme se nepochopili, nicméně když vytvořím chybu že odpojím nějaké čidlo tak jí to přečte přesně. Komunikace probíhá v pořádku. Auto jede dle mě normálně, check svítí, smazat jde ,ale vždy se časem rozsvítí (stačí jedna delší jízda)
Samozřejmě jsme to mazal i odpojendím baterky, ale zase svítí. přátele
   Návrat  
John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2016 , 9:47   Citovat  

Čau klubáci Honda
chtěl bych se zeptat jaké pneu dáváte na Civic 1.6 sport 2004 origo je 205/55 R16 89V, jde mi hlavně s jakým indexem hmotnosti a rychlosti? je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 18:36   Citovat  

Ahoj Hondaři, mohl by mi prosím někdo říct nebo nejlépe vyfotit kde najdu v motoru ovládací vidlici spojkového ložiska abych to mohl promazat? Začala mi spojka při vyšlapování trošku dalo by se říct skřípat a asi by to chtělo promazat. Jen nevím kde to mám hledat.
PS: Je to 1.7 ropák 2004 Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 20:32   Citovat  

John1657 napsal:
Čau klubáci Honda
chtěl bych se zeptat jaké pneu dáváte na Civic 1.6 sport 2004 origo je 205/55 R16 89V, jde mi hlavně s jakým indexem hmotnosti a rychlosti? je to dobrý

Ty máš v techničáku 55? většinou tam bývá 205/50/16, ale i tak mám na c7g 205/55/16 je to komfortnější a lépe to vypadá. Index hmotnosti a rychlosti je prakticky jedno, tuším, že zrovna mám 91V - Civic je na tento rozměr pneu lehký a jeho max je někde kolem 215km/h Tabulka rychlostí a hmotností pneu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 20:44   Citovat  

Dynamicfresh napsal:
Ahoj Hondaři, mohl by mi prosím někdo říct nebo nejlépe vyfotit kde najdu v motoru ovládací vidlici spojkového ložiska abych to mohl promazat? Začala mi spojka při vyšlapování trošku dalo by se říct skřípat a asi by to chtělo promazat. Jen nevím kde to mám hledat.
PS: Je to 1.7 ropák 2004 Úsměv

Mě jednou za čas začne vrzat pedál, jde ti to zvenku nebo zevnitř auta ? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 22:06   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Ty máš v techničáku 55? většinou tam bývá 205/50/16, ale i tak mám na c7g 205/55/16 je to komfortnější a lépe to vypadá. Index hmotnosti a rychlosti je prakticky jedno, tuším, že zrovna mám 91V - Civic je na tento rozměr pneu lehký a jeho max je někde kolem 215km/h Tabulka rychlostí a hmotností pneu

No v techničáku právě mám taky 205/50/16, ale na štítku v autě mám 205/55/16 tak jsem psal na Hondu a zatím bez odpovědi tak nevim co na to koupit, jinak na autě jsou mám 205/55/16, auto mám tejden tak proto se ptám abych neměl nějaký problémy
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 8:48   Citovat  

John1657 napsal:
No v techničáku právě mám taky 205/50/16, ale na štítku v autě mám 205/55/16 tak jsem psal na Hondu a zatím bez odpovědi tak nevim co na to koupit, jinak na autě jsou mám 205/55/16, auto mám tejden tak proto se ptám abych neměl nějaký problémy

Já tam mám mnohem víc rozměrů. S tím, že 205/55 R16 máš mít 89V. Ale sehnat se dají jen 91V, což nevadí, když dáš vyšší index. Dávám sem fotku techničáku.
Ale pravda, já mám Sporta poface v benzínu. Ledaže bych se zeptal bráchy. Ten má to co ty. Tedy naftu, ale předface.

_20160514_100249.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
_20160514_100249.jpg, 1.16 MB
   Návrat  
Fiskus je teď offline  Fiskus
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 9:21   Citovat  

Tak se po pěti letech u italů vracím k H, kdyby měl někdo dotazy k tomuto celkem jedinečnému modelu (a náležitě drahému bohužel pro mně, mohl jsem mít passata B6 za ty peníze) tak jsem k dispozici, příští týden mi ji přivezou na kamionu a začne léčba (jen drobnosti doufám, auto má najeto 86tis městských km).
Někde tu kdosi psal že to nemá vypínatelné VSA, vyvedu z omylu, MÁ to vypínatelné.
Jinak to má teda kromě krásných polokožených sedaček a koženého tapecu dveří - VSA, tempomat, šíbr, automatickou klimatizaci, a.... a... a nic (oproti italovi kterým jezdím tak bída:().
Ale ten motor K20A3, prostě jsem ji musel mít Velmi šťastný
Tak doufám že nebude zlobit a nebudu sem muset psát stejně často jako na Lanciaklubu a lidi budou alespon stejně ochotní poradit jako tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 9:43   Citovat  

Ch.Mary napsal:
Já tam mám mnohem víc rozměrů. S tím, že 205/55 R16 máš mít 89V. Ale sehnat se dají jen 91V, což nevadí, když dáš vyšší index. Dávám sem fotku techničáku.

Ale pravda, já mám Sporta poface v benzínu. Ledaže bych se zeptal bráchy. Ten má to co ty. Tedy naftu, ale předface. [/quote]
Já mám poface Sporta v benzínu taky, jenže mám zrovna toho prvního poface(protože první registrace byla 16.1.2004) a blbci na úřadě tam nezapsali ty pneu 205/55 R16, ale jenom po ty 205/50 R16, takže bych to potřeboval nějak dohonit kvůli tomu, že fakt v autě mám štítek s těma 205/55 R16 a na autě jsou gumy taky 205/55 R16 a k tomu mi zblbli i dojezdovku kterou mám mít T135/70 D15 a v techničáku je T125/70 D15

Tohle mám napsáno v techničáku viz přílohy
Takže prosím o radu co s tim mám dělat?

pneu.jpg

pneu.jpg, 551.23 kB

pneu1.jpg

pneu1.jpg, 589.85 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 9:49   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Mě jednou za čas začne vrzat pedál, jde ti to zvenku nebo zevnitř auta ? Úsměv

Přijde mi že to jde spíše od pedálu než od motorového prostoru.
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 18:02   Citovat  

caute. nema nekdo naraznik na poface i s lipem? a prave poface svetlo s cockou?
   Návrat  
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 21:07   Citovat  

Ahojte, dnes jsem měl vyndanej motorek centrálu z řidičových dveří. Legrace začala, když jsem to chtěl dát zpátky dohromady - když totiž držím odšroubovanej zámek dveří tak si s kolíčkem můžu cvakat jak chci, odemyká i zamyká ale když ho přiložím na místo, kde je na dveřích přišroubovanej, tak s kolíčkem dveří nejde téměř ani hnout. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Nezdá se mi, že by tomu něco mělo vadit v pohybu...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 22:21   Citovat  

Corgan napsal:
caute. nema nekdo naraznik na poface i s lipem? a prave poface svetlo s cockou?

Taky jsem nedávno sháněl a říkám ti na rovinu není to vůbec sranda ho sehnat a už vůbec ne s lipem. Ale osvítil mě duch svatý a napadlo mě obvolat vrakoviště v "okrese" a sehnal jsem. Moje rada zní: zkus obvolat všechny možné vrakoviště a to by bylo hodně divné kdybys nesehnal. Úsměv
   Návrat  
Turek777 je teď offline  Turek777
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 22:38   Citovat  

RosaV8 napsal:
Ahojte, dnes jsem měl vyndanej motorek centrálu z řidičových dveří. Legrace začala, když jsem to chtěl dát zpátky dohromady - když totiž držím odšroubovanej zámek dveří tak si s kolíčkem můžu cvakat jak chci, odemyká i zamyká ale když ho přiložím na místo, kde je na dveřích přišroubovanej, tak s kolíčkem dveří nejde téměř ani hnout. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Nezdá se mi, že by tomu něco mělo vadit v pohybu...

no, to že nejde hnout kolíčkem na zamykání když máš otevřené dveře je normální, musíš zatáhnout za kliku nebo zavřít...
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 0:41   Citovat  

Borci, mám C7g 5dv FL, podvozek už není co býval, odpružení je už dost zvadlej. Tak by mě zajímalo jakou zvolit náhradu. Je u Sport verze tužší odpružení? Nebo zvolit nějakej aftermarket a když, tak jaký? Snižovat nechci, najezdím 40 000 km ročně, a na mnoha místech bych toho litoval. Díky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina