Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 257 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2016 , 8:37   Citovat  

Btw idem objednávať zadný senzor ABS...nechcete niekto tiež? Cena cca 14 libier
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mackomliec je teď offline  mackomliec
PříspěvekZaslal: 4.5.2016 , 21:11   Citovat  

ahojte z nicoho nic prestalo ist kurenie teda venitlator...vite niekto pomoct dakujem Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 17:44   Citovat  

Jedna technická na elektrická vrata - ví někdo jak vyblikat chybu PTG? údajně by to mělo jít přes stropní světlo.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2016 , 18:13   Citovat  

Bullseye napsal:
Jedna technická na elektrická vrata - ví někdo jak vyblikat chybu PTG? údajně by to mělo jít přes stropní světlo.

Vzadu pod stropnici u motorku je konektor. Dela se to opacne nez u ECU, tzn. nejdriv klice do polohy II a pak teprve zkratovat konektor. Blika kontrolka immo a kody jsou v manualu.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 9:33   Citovat  

Dopis napsal:
Vzadu pod stropnici u motorku je konektor. Dela se to opacne nez u ECU, tzn. nejdriv klice do polohy II a pak teprve zkratovat konektor. Blika kontrolka immo a kody jsou v manualu.

mockrát díky pane přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 16:18   Citovat  

Bullseye napsal:
mockrát díky pane přátele

nz, jen aby nedošlo k omylu, kontrolkou immo je myšlena ta červená, co bliká, když je auto zamčené (ne ten zelený symbol klíče).
   Návrat  
jbigi je teď offline  jbigi
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 21:32   Citovat  

Stepa napsal:
oba problémy mnohokrát řešeny...

to jbigi: všichni dávají originál. Dají se koupit svody na UFO, jsou levnější. Pak je varianta celá sada. Například tudy odkaz

to pataspuschkin: máš v háji startér, na to nepotřebuješ měnit celé světlo. Sežeň startér, buď origo, nebo druhovýroba. Například: tudy odkaz

Díky Stepo za odpověď.
Sice mnohokrát řešeno, ale nebyl jsem schopen nic nalézt. Tvá odpověď je první. UFO je co? Zkusil jsem Ufo shop, ufo parts apod. a nic kloudného jsem neobjevil.

Každopádně stále zůstává otevřená otázka, jestli nestojí za to zkusit svody z sice neznámé provenience, ale třeba stejně funkční. Pokud mají dodržené průřezy kanálů, tak proud asi nic nepozná a když vydrží dva roky, tak to bude taky dobrý.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 21:34   Citovat  

jbigi napsal:
UFO je co?

UFO.
   Návrat  
jbigi je teď offline  jbigi
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 21:47   Citovat  

Hellborn napsal:
UFO.

Aha. Dlouhý vedení. Dík Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2016 , 23:20   Citovat  

jbigi napsal:
Díky Stepo za odpověď.
Sice mnohokrát řešeno, ale nebyl jsem schopen nic nalézt. Tvá odpověď je první. UFO je co? Zkusil jsem Ufo shop, ufo parts apod. a nic kloudného jsem neobjevil.

Každopádně stále zůstává otevřená otázka, jestli nestojí za to zkusit svody z sice neznámé provenience, ale třeba stejně funkční. Pokud mají dodržené průřezy kanálů, tak proud asi nic nepozná a když vydrží dva roky, tak to bude taky dobrý.

Už to tu jeden chalan skúšal a ledva ich vrátil. Nielenže mu nepasovali otvory pre výfukové potrubia ale myslím že i skrutky. Prosím, pochop, máš auto strednej triedy a ocitol si sa aj v určitej cenovej kategórii vozidla. Tá údržba niečo stojí. Nie, netreba kupovať všetko OEM Honda, veĺa vecí sa dá vymyslieť inak, ale čo sa týka výfukovýv zvodov, tak ti tu určite neodporúčam šetriť. Nezabúdaj, že máš auto s turbom, a to turbo je nejak vyladené, čo sa týka toku plynov, tlaku a čo ja viem čoho. Moderný motor je hotová alchýmia a aj malé zmeny sa vedia prejaviť vo veľké problémy.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2016 , 12:39   Citovat  

von-pivoj napsal:
Co máš za problém? Zkus to popsat, třeba najdeme schůdnější a levnější varinatu. Tak jako tak, to budeš muset vytáhnout za dveří.

Občas se stane, že nechám páté dveře odemknout dálkáčem a dveře buď nevyjedou vůbec, nebo se v půlce zastaví a zase se v klidu hned zavřou. Poté nejdou otevřít ani ručně zvenku a musím jedině zevnitř.

Stejně tak se občas stane, že jsou otevřené, ale už nejdou zavřít tlačíkem. Jenom ručně, načež jsou zvenku poté opět neotevřitelné a musím přes vnitřek...

Vždy to vyřeší odpojení a zapojení baterky, potom to při zavření zase motorek normálně dotáhne a nějaký čas (max. dny) to funguje... Už ten + pól na baterce ani nedotahuju... Ble
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2016 , 13:31   Citovat  

Střelec napsal:
Občas se stane, že nechám páté dveře odemknout dálkáčem a dveře buď nevyjedou vůbec, nebo se v půlce zastaví a zase se v klidu hned zavřou. Poté nejdou otevřít ani ručně zvenku a musím jedině zevnitř.

Stejně tak se občas stane, že jsou otevřené, ale už nejdou zavřít tlačíkem. Jenom ručně, načež jsou zvenku poté opět neotevřitelné a musím přes vnitřek...

Vždy to vyřeší odpojení a zapojení baterky, potom to při zavření zase motorek normálně dotáhne a nějaký čas (max. dny) to funguje... Už ten + pól na baterce ani nedotahuju... Ble

nejde to obejit ? ,proste az do doslouzi zavirat dvere ruco a hotovo ...popravde nevyuzivam to casto jen z lenosti Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2016 , 18:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nejde to obejit ? ,proste az do doslouzi zavirat dvere ruco a hotovo ...popravde nevyuzivam to casto jen z lenosti Velmi šťastný

Zkoušel jsem čistě růčo a problém je stejnej... v jednu chvíli nejdou dveře zvenku otevřít Smutný vypadá to jako zaseklej zámek. Zevnitř v pohodě.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2016 , 20:41   Citovat  

Nazdar kluci.Ma nektery A7G nastavitelny sklon hlavove operky?Mam CL9 2003 exe a operka je jen vyskove Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2016 , 20:46   Citovat  

Střelec napsal:
Zkoušel jsem čistě růčo a problém je stejnej... v jednu chvíli nejdou dveře zvenku otevřít Smutný vypadá to jako zaseklej zámek. Zevnitř v pohodě.

Jen malá technická, madlo na vratech není mechanicky propojeno se zámkem, je to jen mikrospínač, takže pokud to nefunguje, tak smolík Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2016 , 21:26   Citovat  

Dopis napsal:
Jen malá technická, madlo na vratech není mechanicky propojeno se zámkem, je to jen mikrospínač, takže pokud to nefunguje, tak smolík Velmi šťastný

tak je nejask osalit a propojit s plusem nebo co Velmi šťastný nejak to musi jit Velmi šťastný
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2016 , 11:43   Citovat  

Střelec napsal:

Sorry za prodlevu, byl jsem a vlastně ještě jsem zasekaný u renovace brzdových třmenů.
Tak jak to popisuješ, to vypadá na vadný mechanismus odemykání zadních dveří, resp. závadu na koncovém spínači, který je umístěn v zámku 5-tých dveří. Mikrospínač je buď zanesený nečistotami, nebo má zaoxidované kontakty. Tak jako tak ti nezbude nic jiného, než jej z 5-tých dveří vymontovat, ať již za účelem výměny nebo opravy. V první řadě budeš muset sundat vnitřní obložení dveří, nezapoměň, nejdřív oddělat to madlo, kde je tlačítko na elektrické zavírání. Pak sundej tapecír vnitřní strany dveří, potom budeš muset sundat rámeček SPZ a venkovní plastový kryt dveří, pak se ti obnaží trochu prostor pro demontáž celého mechanismu. Pak jej zkus pořádně proprat v petroleji a vyčistit, bude zaprasený. Snad to bude stačit, jinak budeš muset dávat nový.
Držím palce a těším se na doprovodný text a fotky. Zkusím pohledat něco ve své databázi poslat ti nějaký foto návod.
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2016 , 15:53   Citovat  

Jenom takový dotaz... dneska mi začalo při zmáčknutí spojky v pedálu cvakat. Dělá to při sešlápnutí i při uvolnění v určitém místě. Nemá někdo zkušenost? Děkuji.
Edit: tak jsem našel (většinou u jiných značek) že by to mohl být takový "čep" který by mělo stačit promazat, tak snad to bude pouze tohle... každopádně dám vědět.
   Návrat  
peter lucky johnson je teď offline  peter lucky johnson
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 7:56   Citovat  

Ahojte, mam dotaz ohladom rozvodovej retaze. Mam Hondu Accord 2004 N22A1. Vyzera to na vymenu retaze co mi potvrdili dvaja sevisaci nezavisle od seba. Riesim teraz celkove naklady s vymenou tak by ma zaujimali Vase skusenosti pri vymene. Original Honda servis 860 Euro material + praca. Moj servisak 750 euro + praca a dnes som dostal ponuku od chlapika ktory ma obchod s nahradnymi dielmi na 450 euro (nakupuje od tradera IKA-GeBe tudy odkaz ). Tie rozdiely su tam pomerne velke. Na druhu stranu by som tam nerad dal nieco co budem musiet po 100tis. km zase menit. Ceny su za cely set, t.z. dve retaze, sponovaky,klzaky,oz.kolesa,vodiaca lista...
Tiez by ma zaujimalo ci sa ma menit aj vodna pumpa alebo to staci len v pripade, ze by s nou bol nejaky problem. Dakujem za tipy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 8:03   Citovat  

PRed tým ako tú reťaz výmeníš, tak si ju nechaj skontrolovať. Môže sa stať že reťaz je OK...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 10:59   Citovat  

Fafos napsal:
Jenom takový dotaz... dneska mi začalo při zmáčknutí spojky v pedálu cvakat. Dělá to při sešlápnutí i při uvolnění v určitém místě. Nemá někdo zkušenost? Děkuji.
Edit: tak jsem našel (většinou u jiných značek) že by to mohl být takový "čep" který by mělo stačit promazat, tak snad to bude pouze tohle... každopádně dám vědět.

Normální skrz všechny modely(accord, civic, fr-v) z těchhle let(řešeno mnohokrát na H-C)...nastříkat vazelinu od pedálu do táhla ke spojkovému válci, zase to na nějaký měsíc pomůže. Více se to projevuje v teplém počasí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 14:34   Citovat  

Díky. Já jsem to tady zkoušel přes "hledat", ale bohužel...Škoda, že je všechno takhle pohromadě. Podle mě by bylo ideální rozdělení na modely - generace - hlavní vlákna + vlákna s konkrétními problémy. Jinak komunita super...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 14:45   Citovat  

Fafos napsal:
Díky. Já jsem to tady zkoušel přes "hledat", ale bohužel...Škoda, že je všechno takhle pohromadě. Podle mě by bylo ideální rozdělení na modely - generace - hlavní vlákna + vlákna s konkrétními problémy. Jinak komunita super...

A u každého modelu bude "vrže mi spojka, co s tím?". Velmi šťastný Takže víceméně 5-6 vláken zbytečně... Úsměv Prostě sousta problémů má stejné řešení.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 16:44   Citovat  

To je sice možný, nicméně proč by to měl být problém? Já s Accordem přeci nebudu lézt např k CRV tudíž nebudu řešit duplicitu...Naopak si myslím, že stejná vlákna jsou spíš v tomhle systému, kdy pročítat všechno (protože hledání nefunguje nejlíp) se někomu moc nechce a tak vytvoří nové "stejné" vlákno. Hlavně by to bylo přehlednější a lépe se hledal konkrétní problém. No nic každému vyhovuje asi něco jiného... Já jen, že jiná fóra mi přijdou přehlednější...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 19:35   Citovat  

Neřeš, stejně to nevyřešíš...nastříkej tam vazelínu a jezdi Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2016 , 21:21   Citovat  

Jasný je to dobrý ...ne, že by jsem to musel nějak řešit, ale říkám si, že je to fórum, tak jsem si dovolil názor... Velmi šťastný
Zatím se prostě nemůžu v prvních týdnech zbavit srovnání s předchozím autem a to ve všech směrech...
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 7:08   Citovat  

mackomliec napsal:
ahojte z nicoho nic prestalo ist kurenie teda venitlator...vite niekto pomoct dakujem Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!

Ahoj, řešil jsem před rokem stejný problém. U mě to byl špatný předřadný odpor ventilátoru a myslím si, že to bude i Tvůj případ. V něm se nachází tepelná pojistka, která byla přepálená. Celý nový odpor stojí cca 800 CZK nebo samotná pojistka v něm. Tato: tudy odkaz Pokud jí seženeš, je to záležitost cca 20 CZK nebo to prostě překlemuj kusem drátu Velmi šťastný viz obr. Je to docela častý problém. stejný rezistor používají i jiné modely Hondy
Video kde se nachází předřadný odpor tu: tudy odkaz

WP_20150413_13_40_30_Pro.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20150413_13_40_30_Pro.jpg, 223.69 kB

oprava.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
oprava.JPG, 40.7 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 13:15   Citovat  

Ještě něco.... už jsem si tu něco přečetl o problémech s ABS a VSA. Mě se stává, že při (nebo krátce po) startu mi na displeyi problikne symbol ABS, výjimečně VSA a zase zmizí. Na palubce ani jedno nesvítí ani nebliká. Stává se skoro vždy jenom ráno při dalších startech většinou klid.
Může to být předzvěst budoucího problému, nebo nebyl předchozí problém (chybová hláška) dostatečně vymazán? Je třeba to "vyblikat"? Ignorovat? Motor 2.2i-ctdi. Děkuju.
   Návrat  
nettopeer je teď offline  nettopeer
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 17:01   Citovat  

Zdravím,

máte prosím někdo tip, kde se dá sehnat sensor polohy pedálu plynu na N22A1 ? kromě ebaye.
Díky moc za každé doporučení.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2016 , 17:12   Citovat  

majorhonda tu na clube, allegro, tam je toho mraky...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina