Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 68 z 100
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 8:31   Citovat  

Tak dveře jsou poskládaný zpátky pokupě, kupodivu mi ani nezbyl žádnej šroubek Velmi šťastný jen ten centrál v nich pořád nechodí. Podle návodu jsem vyndal pouzdro s motorkem, ale motorek samotnej už se mi rozdělat nepovedlo, abych ho zkusil vyčistit - ty zahnutý packy jsou dost bytelný, takže pokusy o rozebrání by asi skončily destrukcí motorku Smutný ...no zkusím sehnat novej motorek, na Ebay jsou k sehnání kolem 50 USD
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 11:43   Citovat  

Dynamicfresh napsal:
Taky jsem nedávno sháněl a říkám ti na rovinu není to vůbec sranda ho sehnat a už vůbec ne s lipem. Ale osvítil mě duch svatý a napadlo mě obvolat vrakoviště v "okrese" a sehnal jsem. Moje rada zní: zkus obvolat všechny možné vrakoviště a to by bylo hodně divné kdybys nesehnal. Úsměv

Dikes. zkusim zajet no. nema nikdo a nechce se me davat predface na poface model Velmi šťastný stacil by jen naraznik bez lipu.

PS: pripadne nekdo spolujezdcovo svetlo poface nebo aspon drzak pod svetlo?
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 12:58   Citovat  

John1657 napsal:
Já mám poface Sporta v benzínu taky, jenže mám zrovna toho prvního poface(protože první registrace byla 16.1.2004) a blbci na úřadě tam nezapsali ty pneu 205/55 R16, ale jenom po ty 205/50 R16, takže bych to potřeboval nějak dohonit kvůli tomu, že fakt v autě mám štítek s těma 205/55 R16 a na autě jsou gumy taky 205/55 R16 a k tomu mi zblbli i dojezdovku kterou mám mít T135/70 D15 a v techničáku je T125/70 D15

Tohle mám napsáno v techničáku viz přílohy
Takže prosím o radu co s tim mám dělat?

No vidíš, já mám Sporta z července 2004. Napadá mě jediná možnost. Když jsem na starším crx řešil euro normu, dali mi v Hondě číslo na chlápka v Praze, kterej tohle pro Hondu dělá. A ani ne za 1.000,- mi poslal papír s oficiálním razítkem Hondy, jakou normu to má. Byl hodně v pohodě. Zašel jsem s tím na DI, a normálně mi to do velkého TP zapsali. Žádná drahá Dekra, nebo 10.000,-, že nesplňuje ani euro 1.
Horší je, že na něj to číslo nemůžu najít. Zkus to někde v Hondě, jestli na něj to číslo nemají. Když ne, tak zavolej do Hondy ve Varech, Kolovrátkovi. Ten to bude vědět.
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 13:34   Citovat  

RosaV8 napsal:
Tak dveře jsou poskládaný zpátky pokupě, kupodivu mi ani nezbyl žádnej šroubek Velmi šťastný jen ten centrál v nich pořád nechodí. Podle návodu jsem vyndal pouzdro s motorkem, ale motorek samotnej už se mi rozdělat nepovedlo, abych ho zkusil vyčistit - ty zahnutý packy jsou dost bytelný, takže pokusy o rozebrání by asi skončily destrukcí motorku Smutný ...no zkusím sehnat novej motorek, na Ebay jsou k sehnání kolem 50 USD

50 dolaru za motorek je moc, ja kupoval v roce 2012 dva za 7 dolaru + postovny. Firma mabuchi to dodavala do hodne aut, staci nandat na hridelku koncovku co pouziva honda.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 13:44   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
To je dost divný a nelogicky, zkontroluj tlaky pneu a geometrii zadní nápravy (ale to by se sjížděly třeba ke straně) nejezdíš hodně naloženej nebo netaháš často vlek?

Právě, že se sjíždí rovnoměrně. Tlak si pravda kord vzadu moc nehlídám. To až když už to vypadá měkčí. Ale nic netahám, tažné tam taky nemám, a vesměs jezdím sám. Zase je pravda, že první sezónu byly na přední, druhou vzadu, a vydržely asi 45000km. Ten druhý pár gum začínám už třetí sezónu, a myslím, že ji celou zvládnou. Takže plus mínus 60000km? I to je hodně slušné.
Ale na minulou zimu jsem kupoval nové zimní gumy, a když mi je na jaře sundavali v pneuservisu, tak mi mechanik sám říkal... Ty už si je přehazoval, viď? Říkám, že ne. A on mi právě říkal, že vzadu jsou taky víc ojeté, než vepředu. Takže, je to zvláštní. A právě, kdyby to byla geometrie, tak by se nesjížděly rovnoměrně. Byla by ještě možnost, že i když je ruční brzda dole, že kdyby jemně přibržďovala zadní kola, že by to na to mělo vliv? Teď jsem řešil pravou vnější brzdovou destičku, kdy zůstala seklá, a všimnul jsem si toho, až když byla skoro na plech. Ale zase, to přibržďování muselo být hodně jemné, jestli vůbec, protože na spotřebě, ani na tahu to poznat nebylo. Bez ručky auto nedokázalo samo kdekoliv stát, vzadu se nic nepeklo. To bych si všimnul.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 13:52   Citovat  

Corgan napsal:
Dikes. zkusim zajet no. nema nikdo a nechce se me davat predface na poface model Velmi šťastný stacil by jen naraznik bez lipu.

PS: pripadne nekdo spolujezdcovo svetlo poface nebo aspon drzak pod svetlo?

Zkus se tady podívat na komerční inzeráty. Třeba ten z Drslavic. Nikde jsem nemohl sehnat přední mlhovky na Sporta poface 7g, a on je měl. A soudě podle jeho stránky na netu, tak má civiců 7g ve sportu docela hodně na díly. Některé i s celým zdravým předkem. Zkus to tam.
tudy odkaz
   Návrat  
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 14:29   Citovat  

gregy4 napsal:
50 dolaru za motorek je moc, ja kupoval v roce 2012 dva za 7 dolaru + postovny. Firma mabuchi to dodavala do hodne aut, staci nandat na hridelku koncovku co pouziva honda.

Jj, koukal jsem, že by se možná dal sehnat i samotnej motorek, ale nechce se mi zas loupat na půlky to původní pouzdro a kdoví jak by to dopadlo...těch 50 dolarů je za komplet motorek i s tím plastovým pouzdrem takže jen vyhodit původní a napáčit tam novej.
   Návrat  
John1657 je teď offline  John1657
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 16:36   Citovat  

Ch.Mary napsal:
No vidíš, já mám Sporta z července 2004. Napadá mě jediná možnost. Když jsem na starším crx řešil euro normu, dali mi v Hondě číslo na chlápka v Praze, kterej tohle pro Hondu dělá. A ani ne za 1.000,- mi poslal papír s oficiálním razítkem Hondy, jakou normu to má. Byl hodně v pohodě. Zašel jsem s tím na DI, a normálně mi to do velkého TP zapsali. Žádná drahá Dekra, nebo 10.000,-, že nesplňuje ani euro 1.
Horší je, že na něj to číslo nemůžu najít. Zkus to někde v Hondě, jestli na něj to číslo nemají. Když ne, tak zavolej do Hondy ve Varech, Kolovrátkovi. Ten to bude vědět.

Díky za info, určitě tam zavolám. je to dobrý přátele
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 22:43   Citovat  

[quote="RosaV8"]Jj, koukal jsem, že by se možná dal sehnat i samotnej motorek, ale nechce se mi zas loupat na půlky to původní pouzdro a kdoví jak by to dopadlo...těch 50 dolarů je za komplet motorek i s tím plastovým pouzdrem takže jen vyhodit původní a napáčit tam novej.[/quote]

Zdarec, zkus napsat uživateli Memphis_R kupoval jsem motorek ke spolujezdcovi tuším vyšel do tisícovky a byl to komplet i s tím plastovým pouzdrem, takže kus za kus a funguje už snad půl roku bez problémů
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 6:11   Citovat  

Dynamicfresh napsal:
Přijde mi že to jde spíše od pedálu než od motorového prostoru.

vyndat spojkový pedál, vyčistit, promazat a zase složit.. první věc co jsem na C7g po koupi dělal.. bude to už skoro tři roky a stále je klid je to dobrý
   Návrat  
duk je teď offline  duk
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 15:38   Citovat  

RosaV8 napsal:
Jj, koukal jsem, že by se možná dal sehnat i samotnej motorek, ale nechce se mi zas loupat na půlky to původní pouzdro a kdoví jak by to dopadlo...těch 50 dolarů je za komplet motorek i s tím plastovým pouzdrem takže jen vyhodit původní a napáčit tam novej.

Rozlepit tu plastovou krabičku je brnkačka podle návodu tady na klubu. Šel bych do toho, není tam snad co pokazit. Motorky jsem kupoval tyhle ebay a odemyká to jedna báseň. Jen měly motory opačnou polaritu, než původní, tak bylo potřeba přehodit kontakty na konektoru.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 17:39   Citovat  

Dnes jsem byl na evidenčce a chlapík mi řekl, že se mi neshodují hmotnosti, jak celková tak i zatížení náprav. Na štítku v autě mám celkovou hmotnost 1610kg a v techničáku je 1605kg. Zatížení náprav na štítku přední 830kg a zadní 810kg, v techničáku přední 820kg a zadní 805kg. Máte to taky tak nebo tu chybu mám jen já?

Mám C7g 1.6 Sporta 2004 Honda
   Návrat  
soulcheck je teď offline  soulcheck
PříspěvekZaslal: 17.5.2016 , 15:15   Citovat  

Ahoj všichni Mrk trochu obočím od Vašeho tématu, ale mám prosbu.. Chtěl bych si pořídit poprvé v životě Hondu. Volba padla na civic 7g motor určitě benzín. Nejspíš i třídvířko. Poraďte mi prosím na co si dát pozor při výběru a tak.. Popřípadě nevíte někdo o nějaký zajímavý na prodej? Předem díky za každou radu Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2016 , 17:52   Citovat  

John1657 napsal:
Dnes jsem byl na evidenčce a chlapík mi řekl, že se mi neshodují hmotnosti, jak celková tak i zatížení náprav. Na štítku v autě mám celkovou hmotnost 1610kg a v techničáku je 1605kg. Zatížení náprav na štítku přední 830kg a zadní 810kg, v techničáku přední 820kg a zadní 805kg. Máte to taky tak nebo tu chybu mám jen já?

Mám C7g 1.6 Sporta 2004 Honda

Ahoj, je to zvláštní, ale mám to stejně. Když se podíváš, výš, jak jsem ti posílal fotku techničáku kvůli rozměrů gum, tak váhu v techničáku, a na štítku mám stejně jako ty. Je tam rozdíl. Nechápu to. Ale, taky to nikdy nikdo u mě neřešil.

Tipuju, že to takhle máme všichni.
Jestli byl nějaký minimální rozdíl ve váze díky výbavě, sport, nesport, třídvéř, pětidvéř, a přesně se to psalo jen do velkého TP, kdo ví.

_20160517_184702.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
_20160517_184702.jpg, 571.88 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2016 , 16:07   Citovat  

Ch.Mary napsal:
Ahoj, je to zvláštní, ale mám to stejně. Když se podíváš, výš, jak jsem ti posílal fotku techničáku kvůli rozměrů gum, tak váhu v techničáku, a na štítku mám stejně jako ty. Je tam rozdíl. Nechápu to. Ale, taky to nikdy nikdo u mě neřešil.

Tipuju, že to takhle máme všichni.
Jestli byl nějaký minimální rozdíl ve váze díky výbavě, sport, nesport, třídvéř, pětidvéř, a přesně se to psalo jen do velkého TP, kdo ví.

pokud chceš vyřešit ten problém s tou hmotností a zatížení náprav napiš si do hondy za 1000Kč ti pošlou ověření a ty pak dojdeš na úřad si to nechat přepsat, tohle mi aspoň napsali z Hondy ČR Honda
   Návrat  
mezmerize je teď offline  mezmerize
PříspěvekZaslal: 5.6.2016 , 17:57   Citovat  

Ahoj,
přišel na mě čas abych vyměnil vpředu destičky a kotouče. Máte někdo vyzkoušené už nějaké kombinace destiček/kotoučů které můžete doporučit? Něco spolehlivého, okruhy nejezdím Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 6:58   Citovat  

Na normální ježdění TRW nebo ATE.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 7:15   Citovat  

Měl jsem tam TRW kotouče a desky a v pohodě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 21:11   Citovat  

čau hondaři Honda ,
chtěl jsem se zeptat, má tu někdo na C7G výfuk od Magnaflow, ptám se z důvodu jak to mají s homologací, jestli maji jenom TÜV nebo přímo Ečko na vejfuku? VTEC
   Návrat  
SpywareC.Z je teď offline  SpywareC.Z
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 8:36   Citovat  

Zdravim hondaci, nevite nekdo, kde bych nasel palivovy filtr na honde 2005 sport d16v1 ?diky je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 11:37   Citovat  

V nádrži...druhovýroba neexistuje.
   Návrat  
Rejtynos je teď offline  Rejtynos
PříspěvekZaslal: 14.7.2016 , 19:43   Citovat  

Zdravím. Chci se zeptat, kde se dají sehnat nějaké náhradní díly na 7g Úsměv nemusí být ani nové .. nějaké vrakoviště nebo tak něco Úsměv díky předem za odezvu Úsměv Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2016 , 19:53   Citovat  

Na vrakoviště tady máš vlákno: tudy odkaz

Dále jsou prodejci v komerčních inzerátech, tak se tam podívej.
   Návrat  
Smradok je teď offline  Smradok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 13:36   Citovat  

Ahojte,

chcem sa spýtať, bol som pozrieť jednu 7g 2004 facelift, je normálne aby na zadných lemoch/ nie vnútro ale ten zahnutý falc cca 3cm kolmý ku kolesu/ bolo vidno bodové zvary od výroby?

Ďakujem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 19:15   Citovat  

Ještě že si nenašel více vláken o C7G Velmi šťastný

Ano, ten lem je normální, takhle debilně to mají víceméně všechny Hondy z těch let. Ale není to 3cm, ale asi 2cm a pokud tam jsou vidět bodové sváry, tak to je origo. Nevím proč to Honda nezafalcovala...
   Návrat  
Smradok je teď offline  Smradok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 19:20   Citovat  

Stepa napsal:
Ještě že si nenašel více vláken o C7G Velmi šťastný

Ano, ten lem je normální, takhle debilně to mají víceméně všechny Hondy z těch let. Ale není to 3cm, ale asi 2cm a pokud tam jsou vidět bodové sváry, tak to je origo. Nevím proč to Honda nezafalcovala...

ĎAKUJEM PEKNE OK
   Návrat  
Rejtynos je teď offline  Rejtynos
PříspěvekZaslal: 16.7.2016 , 21:34   Citovat  

Zdravím honďáci,
Chci se zeptat, jestli by někdo neměl zájem komplet o rozvody. Myslel jsem, že budou potřeba vyměnit ( civica mám asi měsíc a neměl jsem servisní knížku ) a zjistil jsem, že rozvody musely být nedávno vyměněné. Na ceně by jsme se mohli domluvit ( mám i origo fatkuru jsou asi 3 týdny staré Úsměv ). Děkuji předem za odezvu VTEC
   Návrat  
GhosTypeR je teď offline  GhosTypeR
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 9:59   Citovat  

Cus Honda

chci si poridit nove prední komponentni repro vite nekdo jaky je prumer prednich repro (165mm?).

dal se chci zeptat jde sehnat original domecek pro vyskovy reprak u hondy jako origo dil. Nekde jsem to tady zahlidnul ale nemuzu to dohledat. (myslim ten plastovy trojuhelnik co je u zrcatka) predem diky.. je to dobrý
   Návrat  
cukor je teď offline  cukor
PříspěvekZaslal: 21.7.2016 , 0:16   Citovat  

GhosTypeR napsal:
Cus Honda

chci si poridit nove prední komponentni repro vite nekdo jaky je prumer prednich repro (165mm?).

dal se chci zeptat jde sehnat original domecek pro vyskovy reprak u hondy jako origo dil. Nekde jsem to tady zahlidnul ale nemuzu to dohledat. (myslim ten plastovy trojuhelnik co je u zrcatka) predem diky.. je to dobrý

na vyškove kupiš v honde podla cisiel:
OEM Tweeter Mounts Part Numbers

76220-S5T-A01ZA GARNISH, R. DOOR MIRROR (TWEETER)

76270-S5T-A01ZA GARNISH, L. DOOR MIRROR (TWEETER)

repro 16,5cm,
ja som daval toto pred 4 rokmi
tudy odkaz
do zadu
tudy odkaz
+komplet tlmenie STP

garage.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage.jpg, 67.37 kB
   Návrat  
GhosTypeR je teď offline  GhosTypeR
PříspěvekZaslal: 21.7.2016 , 10:16   Citovat  

cukor napsal:
na vyškove kupiš v honde podla cisiel:
OEM Tweeter Mounts Part Numbers

76220-S5T-A01ZA GARNISH, R. DOOR MIRROR (TWEETER)

76270-S5T-A01ZA GARNISH, L. DOOR MIRROR (TWEETER)

repro 16,5cm,
ja som daval toto pred 4 rokmi
tudy odkaz
do zadu
tudy odkaz
+komplet tlmenie STP

Díky za info kolik cca staly ty plasty na vyskace? Jinak repro mam vyhlidnute od Gladenu... je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina