Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém při přepisu Hondy - povolené zatížení náprav
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 14:48   Citovat  

Dnes jsem byl na místním odboru evidence vozidel a nestačil jsem se divit. Nechtěli mi přepsat mého Accorda 5G 2.2 VTEC. Evidenčku jsem s tim udělal, ale do poznámek technik napsal, že se liší údaje ohledně povoleného zatížení přední a zadní nápravy. V TP mam 929 / 959 či tak nějak a na VIN v autě mam 950 / 990. A že prý to přepsat nemohou, když ty údaje nesedí. Nechápu to, jelikož jsem 6. majitel. Jak to tedy udělali ti předchozí majitelé? Ten poslední prej s přepisem žádný problém neměl. Co teď? Aby toho nebylo málo, tak až teď si všimli toho, že duplikát TP není podepsaný úřadem, takže musím obtěžovat minulého majitele a posílat TP přes celou ČR, aby to tam nechal podepsat. Byrokratickej bordel !
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 15:13   Citovat  

Tak v tom, že je BYROKRATICKEJ bordel s tebou naprosto souhlasím.

Jedině si na jít STK, kde se s nimi dohodneš, aby ti do protokolu evidenčky napsali ty údaje co jsou na techničáku a pak to půjde. Mám takové zkušenosti, že se s nimi na STK dá v tomto směru dohodnout, protože to není technická, ale jen zbytečnej papír pro úřady. To víš naši bodří politici vdyž vymyslí něco aby to šlo obyčenýmu smrtelníku hůř. Zřejmě to je proto aby jsme se nenudili. S tím podpisem se opravdu nedá dělat nic jiného než to přes minulého majitele nebou jeho plnou moc dát podepsat. Přeji pevné nervy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 16:50   Citovat  

:mravenec:*
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 20:20   Citovat  

no jako bordel v tom je, to máš pravdu a souhlasím s tebou....

ale nějak sem nepochopil to co si napsal? to máš jako jiný čísla ve VINku a jiný v TP? nebo odkud si ty údaje vytáhli?
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2008 , 20:27   Citovat  

tak jestli tam mas razitko tak si to podepis sam.. nejaky uni škrabopis
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2008 , 11:53   Citovat  

Razítko tam bohužel nemám, ale to už mam domluveno, minulej majitel tam s tim zajde, naštěstí je ochotnej.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2008 , 11:56   Citovat  

Petura napsal:
no jako bordel v tom je, to máš pravdu a souhlasím s tebou....

ale nějak sem nepochopil to co si napsal? to máš jako jiný čísla ve VINku a jiný v TP? nebo odkud si ty údaje vytáhli?

jj, liší se mi údaje na VINku s techničákem. Ty údaje z TP si navíc vytáhli z nějakýho ZTP protokolu, jehož kopii mi dali. Tam jsem se taky dozvědel, že ty údaje byly zapsány na konci roku 1995, přestože tato Honda byla vyrobena v roce 1996 a dřív se ani tato facelift verze s 2.2 VTECem nedělala, nechápu.
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2008 , 12:44   Citovat  

No jo..ZTP jsou specifikace vozidla ze kterého registr vozidel čerpá. Má je jen k těm modelům, které se tu v ČR prodávali, tzn. že buď udělali chybu a brali ten starší(pokud se tu ten tvuj typ prodaval) nebo ho vubec nemají na skladu. V takovém případu bych volil cestu nejmenšího odporu..jak tu bylo zmiňováno, to STK. Pokud ani to nevyjde, budeš muset jít formální cestou a vyžádat si ZTP od zastoupení Hondy pro ČR(Praha, Stodůlky), to stojí nějakej ten peníz (Typoval bych kolem 3tis) no a potom alou na registr Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 14:57   Citovat  

Tak... Zajel jsem si do Hondy Příbram, kde mi dali potvrzení, že hmotnosti na štítku jsou ok a úředník to konečně vzal a přepsal mi auto s tím, že mi opravil ty hodnoty ve velkom TP. Jenže... Po pár dnech kouknu do toho techničáku a ten ocas se spletl... Místo 950kg tam napsal 850kg. A pak že neví kde se tehdá stala chyba, já už to vím. Chyba byla určitě jako teď v úředníkovi, kterej to odfláknul. Nechápu jak je to možný, byl jsem tam 4x a už si mě pamatovali... Že by naschvál?? Budou tam ten papír od Hondy že to je ok někde u mě založenej a opraví to? Nebo to musím podstupovat celý znova?? V prosinci musím na STK, tak jsem zvědavej co tomu řeknou tam.
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 15:03   Citovat  

Střelec: Originál vyjádření Hondy musí mít založený ve spisu Tvého vozidla.Takže opravit to by neměl být problém.A mělo by to být zadarmo jako "úřední oprava chybného zápisu dat".Ale je to smutný,když už jednou něco takhle opravuje,tak si má dát setsakramentský pozor na to,aby to nezkazil.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém při přepisu Hondy - povolené zatížení náprav
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina